Frankrijk, Saint-Denis-De-Villenette
GAEC LE TRISKEL, gelegen in Normandië in het Orne-bosgebied, is een bedrijf dat zowel plantaardige als vooral melkproductie omvat. We produceren en verkopen verse en natuurlijke zuivelproducten onder het merk "FLEURS DE FERME". We bieden diverse 100% in Frankrijk gemaakte zuivelproducten aan: - natuur-yoghurts - yoghurts met fruit coulis - gepasteuriseerde kwark - gepasteuriseerde kwark met arom...
Portfolio (5)
...Eenvoudig maar effectief: dit rek stelt je in staat om zowel gebak als kaas te presenteren. Beschikbaar in 2 modellen: Klein model: L 40 cm - B 30 cm - H 2 cm Groot model: L 60 cm - B 40 cm - H 2 cm...
Portfolio (984)
Frankrijk, La Chapelle Heulin
Frankrijk, Montmorot
...Dompel een Mont d'Or kaas, nog in zijn doos, vijftien minuten onder in koud water. · Maak een gat van enkele centimeters in diameter in het midden van de kaas tot aan de korst. · Een andere methode: omhul de Mont d'Or doos met een vel aluminiumfolie nadat je een gat in het midden hebt gegraven. · In beide gevallen, giet droge witte Jura wijn in het gat.
Portfolio (18)
Frankrijk, Marseille
...Productbeschrijving: kaas van rauwe melk met Beschermde Oorsprongsbenaming (B.O.B.). Eigenschappen: •Uiterlijk: ruwe korst van meer of minder intense roze kleur; de pasta heeft een stroachtige witte kleur met typische groene aderen; niet eetbare korst. •Aanraking: de consistentie van de pasta is vrij zacht. •Geur: aangenaam en smakelijk. •Smaak: bijzonder en intens. Ingrediënten: •Volle koemelk...
Portfolio (9)
Frankrijk, Cournon D'auvergne
...Romanesco*(47%), aardappel*, bleu d'Auvergne* AOP (gepasteuriseerde koemelk, zout, melkzuurbacteriën en rijpingsculturen)(12%), water, zonnebloemolie*, sojasaus* (water, sojabonen*, zeezout, alcohol*, koji), rijstmeel*, zout, witte peper*. *Ingrediënten uit de Biologische Landbouw – Allergenen Gebruikstips Ideaal om te smeren op plakken boerenbrood of om uw grissini in te dippen. U kunt uw toast...
Portfolio (37)
Frankrijk, Soing-En-Sologne
... foie gras of "de kaas": roquefort. Domein: DOMAINE D'ESCAUSSES Appellatie: GAILLAC Regio: ZUID-WEST Kleur: Wit Druivensoorten: Sauvignon – Mauzac Teeltwijze: Biologische conversie Karakter: Zoet Inhoud: 75cl Jaargang: 2018...
Portfolio (100)
Frankrijk, Appietto
...De kastanjecake van de Biscuiterie d'Afa is een onmisbaar product. Sinds decennia staat de kastanje centraal in de Corsicaanse gastronomie. Gemaakt volgens het familierecept, is deze cake zacht en delicaat. Hij kan alleen gegeten worden of perfect gecombineerd worden met een ijsje of een witte kaas. Gewicht: 400 gr Ingrediënten: Amandelen 65%, Suiker, AOP-honing uit Corsica, Glucosestroop. Kan...
Portfolio (118)
Frankrijk, Malataverne
Frankrijk, Saint-Fraimbault
... natuurlijke product is zeer geschikt om te combineren met foie gras, verschillende kazen of kan gewoon worden genoten op een boterham. Het is ideaal om te combineren met foie gras, kaas, of gewoon te genieten met een witte kaas of op een sneetje brood.
Portfolio (15)
Frankrijk, Saint Lambert De La Potherie
... aan. Met zijn riemsysteem en slijpsteen maakt deze hammes het u gemakkelijk en bespaart u tijd. Met deze professionele hammes met een diameter van 195 mm kunt u rauwe ham, witte ham, gerookt spek, worst, chorizo snijden, maar geen kaas. Mes: ø195 mm Snijlengte: 190 mm Snijhoogte: 130 mm Snijdikte: 0,2 - 12 mm Vermogen: 150 W / 230 V Afmetingen: L425 x B370 x H340 mm Gewicht: 11,10 kg...
Portfolio (188)
Frankrijk, Auxerre
... eenheidsprijs, verkocht per doos van 6 flessen, u kunt combineren met andere cuvées van het domein, franco huis. Wijn-spijs combinatie: Oude kaas, Witte vlees, Gevogelte Advies van de oenoloog: te serveren tussen 16 en 18°C Domein: Domaine Brunely Appellatie: Ventoux Jaargang: 2019 Cultuur: Hoge Milieuwaarde Label: AOC (Appellation d'Origine Contrôlée)...
Portfolio (190)
Frankrijk, Vernosc-Les-Annonay
...Kastanjepuree glazen pot 325g - Kastanjepuree BIO glazen pot 325g - Kastanjepuree AOP glazen pot 325g Kastanjepuree kan puur worden gegeten op toast, geroosterd brood of als dessert met witte kaas, ijs, yoghurt, pannenkoeken, wafels.
Portfolio (16)
Frankrijk, Saint-Etienne
...De gerijpte geitenkaas heeft een witte korst aan de buitenkant, een licht kruimelige textuur, en een uitgesproken geitenaroma en -smaak. Het is een ideale kaas voor verschillende toepassingen; pizza, warme gerechten, quiches, hartige taarten en pasteien, sandwiches, panini, salades..
Portfolio (187)
Frankrijk, Saint-Erme
... verwijderen dankzij het scrub-effect. Zeer effectief om je huid te stimuleren! De beste vriend van koks! Voor iedereen die last heeft van indringende geuren, zoals die van vis of kaas, is koffiedik een deodoriserend middel. Samenstelling: Zonnebloemolie uit de Marne*, Kokosolie*, Hazelnootolie uit de Marne, Olijfolie uit Vaucluse*, Franse witte klei, Arabica koffiedik verzameld in Reims*. *Afkomstig uit biologische landbouw INGREDIËNTEN: Sodium Sunflowerseedate, Sodium Cocoate, Sodium Hazelnutate, Sodium Olivate, Aqua, Glycerin, Montmorillonite,...
Portfolio (50)
Frankrijk, Saint Cannat
...of een plateau met verse kaas. Serveer op 10-12°C.","VINIFICATIE":"De druiven worden geoogst op een optimale rijpheid. Bij ontvangst in de kelder vindt een directe persing plaats, gevolgd door een bezinking, waarna de fermentatie van de most op lage temperatuur (16-18°C) begint. De wijn rijpt enkele maanden op zijn droesem; een delicate houtlagering voltooit de rijping voordat de wijn in flessen wordt gedaan."}...
Portfolio (46)
Frankrijk, Maison Feyne
... gebied van smaak, vorm en textuur. PRODUCTEN : Camemberts - Coulommiers - Geitenbûches en Geitenbûchettes - Bries - Witte tommes. VERPAKKINGEN / VERPAKKINGEN / BEWARING Kaasstukken van 200 g tot 2 kg. Diverse vormen: rond, ovaal en vierkant. Verpakking in kartonnen dozen en houten dozen. Geitenbûche van 1 kg op een paillon. THT van 45 dagen, koel bewaren tussen 2 en 8 graden. MERKEN : Vieux Porche - Private labels. KLANTREFERENTIES : Leclerc (F) - Intermarché (F) - Carrefour (F) - Cora (B) - Match (B) - Dupont (B)...
Frankrijk, Asnières Sur Seine
RNC BUSINESS INTERNATIONAL is in 2020 opgericht en is gevestigd in Asnières Sur Seine, Frankrijk. Het bedrijf is gespecialiseerd in de import-export van voedingsproducten, waaronder knoflook, rapen, sinaasappels, olijfolie, wijnen, enzovoort... De agrovoedingsindustrie produceert consumptiegoederen uit producten die afkomstig zijn van landbouw en veeteelt. Producten zoals yoghurt, kaas, diepvriesmaaltijden, paté, chocolade en andere snoepwaren komen uit deze bedrijven. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.
Frankrijk, Arraye Et Han
Kleine melkveehouderij van Val de Seille met ongeveer vijftig melkkoeien. Sinds 2000 wordt de boerderij biologisch beheerd en produceert het sinds kort zuivelproducten. Beschikbare producten voor verkoop: Natuurlijke en fruitige yoghurt. Witte kaas. Boter. Room. Melkdesserts. Zakjes rauwe melk.
Frankrijk, Blois
Fromagerie in Blois, in het Loir-et-Cher (41), O di vins fromages verwelkomt u op 10 rue Emile Laurens om u een gevarieerd assortiment van kazen, wijnen en delicatessen voor te stellen. Rechtstreeks afkomstig van gerenommeerde fabrikanten en lokale producenten, bestaat de smakelijke selectie uit alle soorten kazen, rode, witte en rosé wijnen uit de regio, delicatessen van het merk Duc de Gascogne, verse zuivelproducten en roomproducten. O di vins fromages organiseert proeverijen van wijnen en kazen, terwijl ze u adviseren op basis van uw wensen en budget.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play