Italië, Imperia
...Klassieke saus uit de Mediterrane traditie, smakelijk en vers. Een authentieke Italiaanse saus op basis van tomaten, smakelijke ontpitte Taggiasca-olijven, wortelen, selderij, kappertjes, uien en basilicum. Alle Italiaanse karakter, in een combinatie die de meest gepassioneerde van de Mediterrane tradities weerspiegelt. Productlabel In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en...
Portfolio (44)
Italië, Misano Adriatico
...Ontdek de echte smaak van Italiaanse kaas met de Formaggio Vero Cademartori Taleggio DOP van 200g. Gemaakt met geselecteerde ingrediënten en volgens lokale tradities, is deze DOP-kaas gegarandeerd om je een authentieke smaak en een unieke ervaring te bieden. Breng Italië op je tafel met deze heerlijke kaas.
Portfolio (200)
Italië, Trepuzzi
...Cofanetto van kostbare alcoholische druppels in levendige kleuren, vloeibare houtachtige essences met exotische verwijzingen en aroma's die verhalen vertellen van oude tradities, de Drink Box van Pedro Ferreira omvat de passie voor dingen die met zorg zijn gemaakt. In het tijdloze mignon-formaat is de Drink Box een leuk cadeau om te geven en te ontvangen. Drink Box bevat...
Portfolio (89)
Italië, Moio Della Civitella
...Uit het hart van het Nationaal Park Cilento komt onze Extra Confituur van Rode Appels. Deze lekkernij weerspiegelt de liefde en het respect die we hebben voor ons land en zijn agrarische tradities. De rode appels, zorgvuldig geselecteerd van een lokale onderneming die onze waarden van duurzaamheid en kwaliteit deelt, worden verbouwd zonder het gebruik van chemische meststoffen en met de hand...
Portfolio (16)
Italië, Pasturo
...Product gemaakt met de beste Lombardische melk, in overeenstemming met de oude tradities, onze eersteklas productie is vooral gericht op de meest veeleisenden. We beschouwen het als de kers op de taart van een selectie van onze zorgvuldigste producten. Het is een D O P (Beschermde Oorsprongsbenaming) kaas met een zachte pasta, met gewassen korst, geproduceerd met volle koemelk. De wrongel is wit met een lichte stro-kleur, zonder gaten. Delicate en geurige smaak. Gemiddeld gewicht: 2,2 kg Minimale rijping: 35-45 dagen...
Portfolio (7)
...Typisch voor Molise, Abruzzo en Puglia, zijn cavatelli de hoofdrolspelers in een recept dat in één gerecht de beste tradities van verschillende delen van Italië samenbrengt, zonder uiteraard onze Sicilië te verwaarlozen, meesterlijk vertegenwoordigd door de aubergines en de zwaardvis.
Portfolio (45)
Italië, Radicofani
...We willen niet eentonig overkomen door altijd naar de tradities van het verleden te verwijzen; we willen simpelweg de huidige smaken iets aanbieden dat het een misdaad zou zijn om niet te kennen. De PECORINO CONTADINO is een bijzondere kaas met een licht bittere smaak, dankzij de rijping die plaatsvindt onder een deken van walnootbladeren. Zeker, zelfs met onze inspanningen zouden we de...
Portfolio (48)
Italië, Sernaglia Della Battaglia
...PIZETACI is opgericht in 1973 en interpreteert de verwerking van metaal met precieze vakmanschap. De geavanceerde technologieën, de strikte productie en het constante zoeken naar nieuwe technische oplossingen combineren decennialange ervaring met een innovatieve drang naar de toekomst. Het bedrijf is gevestigd in de Marca Trevigiana, een gebied rijk aan geschiedenis en tradities, waar een...
Portfolio (6)
Italië, Castellamare
...Gegarneerd vlees met een authentieke en verfijnde smaak, die elk gezellig moment een kans maakt om Italiaanse kwaliteit te proeven. Strikt gekruide vleeswaren en worsten op de meest natuurlijke manier mogelijk. Gezonde en eenvoudige elementen om de smaak van oude boeren tradities en onze landen opnieuw te ontdekken.
Portfolio (26)
...Het zwarte varkensham, met een diepe rode kleur en intense smaak, doet denken aan de geur van het bos en heeft een diepe zoetheid die voortkomt uit het type veeteelt en de voeding in de open lucht. Ook de verwerking, volledig ambachtelijk, gebeurt met respect voor onze Emilian tradities.
Portfolio (10)
...Oude tradities, plaatsen en herinneringen van Sardinië die verdwijnen.
Portfolio (1)
...De uitmuntendheid van ricotta, schapen- en geitenkaas, met de hand gemaakt van melk die uitsluitend van Siciliaans vee komt, en volgens de oude regionale tradities.
Bijpassende producten
Siciliaanse Kaas
Siciliaanse Kaas
Portfolio (1)
Italië, Nave
...Naast de uitzonderlijke resultaten op het gebied van de geesteswetenschappen, hebben ze ook op verschillende manieren invloed gehad op de ontwikkeling van ambacht en handel. De Kloster (Klooster) Hell maakt deel uit van de meest klassieke en oudste tradities van Beierse lagerbieren. Je kunt een spannende geschiedenis van het klooster ontdekken door het brouwerijmuseum te bezoeken, dat zijn...
Portfolio (46)
Italië, Paterno'
...Wereldwijd bekend als een typisch gerecht uit de Siciliaanse keuken, is het ook opgenomen in de P.A.T. van het Ministerie van Landbouw. Aubergines, paprika's, uien, selderij, groene en zwarte olijven, kappertjes, azijn, zout, suiker, gepureerde lokale tomaten en extra vierge olijfolie, dit zijn de ingrediënten van de Cataneze versie van de CAPONATA; die samen met het respect voor tradities en de ervaring in de productie bijdragen aan het verspreiden en hooghouden van de naam van de Siciliaanse Keuken in de wereld.
Portfolio (9)
Italië, Trezzano Sul Naviglio (milan)
... ginsenosiden, ook bekend als saponinen, zijn de werkzame stof in ginseng, die kracht en vitaliteit aan het menselijk lichaam kan geven. Volgens de oudste tradities wordt de gedroogde wortel in water gekookt gedurende meerdere uren om de heerlijke kruidentheeën te verkrijgen, een waar concentraat van welzijn voor de gezondheid.\n\nINHOUD / VERPAKKING\n300 g / nr. 1 doos met hele gedroogde wortels\n...
Portfolio (10)
...De vervaardiging van hoeden in Paimar gebeurt met inachtneming van technologische innovaties, maar met respect voor traditioneel vakmanschap. De productie wordt uitgevoerd volgens technieken en methoden die lokaal zijn verankerd en doorgegeven in gewoonten en tradities, en die vandaag de dag een onbetwist erfgoed van ambachtelijkheid vertegenwoordigen. De handmatige verwerkingstechniek kenmerkt...
Portfolio (6)
Italië, Pederobba
...Lavendels worden verwend door de zon van het Italiaanse schiereiland en de eilanden. Onze boeren zorgen met liefde en passie voor de velden. Bloemen worden stoom gedistilleerd zoals in de beste tradities om onze klanten de geweldige kwaliteit van een natuurlijk product te bieden.
Portfolio (10)
Italië, Rome
... archeologische site van Pompeii, waar je door onze officiële gids wordt begeleid langs de hoogtepunten van deze intacte oude Romeinse stad. Je zult de belangrijkste gebieden van Pompeii bezoeken, zoals het Macellum (voedselmarkt), de Thermale Badhuizen, de gebieden waar de Romeinen samenkwamen om te dineren en wijn te drinken, evenals de huizen van rijke burgers, terwijl je meer leert over hun gewoonten en tradities. Na het verlaten van Pompeii ga je richting de Amalfikust. Onderweg naar je volgende bestemming, Positano, is er een stop voor de lunch. Voortzettend langs de Amalfikust-...
Italië, Montecchio Maggiore
...Nebula is een werk van absolute ambachtelijke vaardigheid. Oltremondano heeft de tradities van de glasmeesters van Murano en de kantwerkers van Burano samengevoegd tot een verfijnd, altijd uniek en onherhaalbaar glazen kant. Voor een Nebula-sfeer is de samenwerking van Meesters die perfect op elkaar zijn ingespeeld en synchroon bewegen, noodzakelijk. De enkele ophangingen trekken de aandacht als een exclusieve juweel, terwijl de meervoudige composities sterrenbeelden zijn die stralen van rijkdom. Nebula is volledig in Italië vervaardigd.
Italië, Orbetello
... tussen de tradities van de bezochte regio's te ontdekken; - deel te nemen aan volksfeesten en culturele evenementen; - typische gerechten van de lokale keuken te bereiden en te proeven van de meest verfijnde wijnen; - de Italiaanse taal te leren door deze te gebruiken in de uitwisseling van informatie over de echte ervaringen die zijn opgedaan in contact met de verschillende regionale realiteiten; - de indrukken die voortkomen uit elke individuele reis en de emoties van de ontdekking te communiceren.
Portfolio (8)
Italië, Lumezzane
...Gemaakt in Lumezzane Wij zijn een bedrijf met een lange geschiedenis van vooruitgang en investeringen, maar vooral een geschiedenis van tradities die van vader op zoon zijn doorgegeven. De ambachtelijkheid van het gebied, het design van Made in Italy, de cultuur van Italiaanse bestek en de productie-ervaring van de familie Salvinelli zijn onze wortels. Geschiedenis Wij maken al meer dan 50...
Portfolio (10)
Italië, Taormina
... naar de oude voedselmarkt in Ortigia en betreed de pittoreske sfeer van de echte Siracusa-handelaren. Geniet van prachtige smaken, kleuren en tradities terwijl u wordt voorgesteld aan de vriendelijke verkopers die daar in een zeer vertrouwde sfeer werken. Terwijl u door de markt wandelt, stopt u bij de viswinkel, waar een live Siciliaanse muzikant u zal vermaken met een prachtige Tarantella. Door...
Italië, Montella
... smaakvolle soep is verrijkt met de Prosciutto Irpino PAT van Ciarcia en de gedroogde Funghi Porcini van Re del Bosco, voor een authentieke ervaring die traditie, kwaliteit en uitstekende lokale producten verbindt. Ontdek de authentieke smaken van de Irpina bergen met onze exclusieve receptendoos “Zuppa di Castagne e Fagioli”. Deze doos neemt je mee op een culinaire reis door de oude boeren tradities van...
Portfolio (2)
...Nduja di Spilinga in Blik De Nduja di Spilinga is een pittige smeerbare salami die zijn oorsprong vindt in Calabria, meer bepaald in Spilinga, een gebied gelegen tussen de hellingen van de Monte Poro en Capo Vaticano. En het is in deze vrolijke plaats dat dit product wordt gemaakt, waarbij de oude lokale tradities nauwgezet worden gevolgd. De nduja wordt bereid met zorgvuldig geselecteerd vlees...
Portfolio (1)
Italië, Bergamo
... we een directe en persoonlijke relatie hebben met de producenten van zuivel- en landbouwproducten, wat ons in staat stelt om de ketens zo kort mogelijk te houden en controle te behouden over kortetermijnbestellingen en logistiek. De missie van Bello Fresco is om authentieke en eerlijke smaken te bieden met respect voor de tradities, waarbij we voldoen aan de behoeften van onze klanten. Daarom...
Portfolio (56)
Italië, Castelfidardo
La Giustozzi, marktleider in de productie van accordeons en diatonische instrumenten, is gevestigd in Castelfidardo, de geboorteplaats en tegenwoordig het centrum van de wereldproductie van vrije-reed instrumenten. Al 4 generaties produceert het kwaliteitsaccorderons en diatonische instrumenten, waarbij de ambachtelijke tradities met passie van vader op zoon worden doorgegeven, maar met een blik...
Het bedrijf Ercoli Bonomo van F.lli Ercoli Srl in Bienno (BS), opgericht in 1919, begon zijn activiteiten met een waterhamer, volgens de oude tradities van ijzerbewerking. De volgende generaties geven de kunst van vader op zoon door en elke generatie draagt bij aan de ontwikkeling en versterking van de smederij en het stampen, waarbij het assortiment van geproduceerde artikelen wordt uitgebreid...
... die van generatie op generatie zijn doorgegeven, zijn het resultaat van jaren van werk, onderzoek, analyses en vooral van lange reizen over de wereld om de smaak van onze koffie steeds verder te verfijnen. Respect voor tradities en voortdurende perfectie: dat is voor ons de ware dagelijkse missie.
Portfolio (17)
Italië, Campobasso
... te openen. Een traject gebaseerd op respect voor kwaliteit en de keuze voor de beste grondstoffen. Een evolutie verbonden aan de passie voor tradities en een grote aandacht voor de nieuwe voedingsbehoeften. In 1956 wordt het bedrijf opnieuw georganiseerd en gestructureerd als onderneming, tot het in 1964 de huidige locatie opent, in Via San Giovanni, met nieuwe ovens en meer personeel. In...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play