Italië, Marmirolo
...W: 270 ÷ 290. Tarwemeel van type '0'. ROUTE36 is het ideale meel voor de Pizza a Ruota di Carro en alle bereidingen die zeer rekbare deeg vereisen. Tarwemeel van type '0' verkregen uit zorgvuldig geselecteerde granen van variëteiten die een uitstekende bijdrage leveren aan oplosbare eiwitten en gluten. Een vakkundige maling kan bovendien de hoeveelheid en verhouding van oplosbare en onoplosbare...
Portfolio (56)
Italië, Grassobbio
... van fruit, gelatines en chocoladecoatings) en Sucrea (lijn van aroma's en smaakpasta's, room, stabilisatoren voor mousses en bavarois, verdikkingsmiddelen en andere speciale mengsels voor patisserie en gastronomie); daarnaast Kessler Gmbh (D) onder het merk Kessko (productie van amandelpasta's, marsepein, chocoladecoatings) en Diabella (halffabricaten voor patisserie zonder sucrose).
Italië, Campomorone
Onze missie is de productie van speciale plantaardige oliën uit nieuwe zaadvariëteiten, gedroogde vruchten, graangermen (grondstoffen met gegarandeerde traceerbaarheid, waarvan velen IGP- of DOP-gecertificeerd zijn) die actieve lipiden bevatten (triglyceriden en vetzuren) rijk aan vitamines, sterolen, onverzeepbare en functionele microvoedingsstoffen. We kunnen een wereldwijde reeks botanische...
Italië, Cortemilia
... van meel voor menselijke consumptie en de daaropvolgende extractie van bijproducten bestemd voor de veeteelt. In 2018 werd de nieuwe molen gebouwd, waarbij de maalmachines werden vervangen door innovatieve technologieën, waardoor de productie kon worden uitgebreid. Daarnaast werd de stenen molen ontwikkeld, waarmee nieuwe soorten steen gemalen meel van zachte tarwe en andere soorten granen zijn begonnen te produceren. Ons bedrijf is BRC-gecertificeerd.
Italië, Priocca
La Biancaflor is gevestigd aan de San Vittore, 9 in Priocca, in de provincie Cuneo. Het is een bedrijf dat zich bezighoudt met de productie en groothandel van voedingsmeel. Biancaflor is een marktleider in de productie van hoogwaardige meelsoorten, zoals: kruidenmeel, vismeel, rogge-meel, rijstmeel, diervoedermeel, kastanjemeel, havermeel, algenmeel. La Biancaflor houdt zich ook bezig met verpakking en het verpakken van derden.
Italië, San Martino Di Lupari
Cerealveneta is al meer dan vijfentwintig jaar actief in de agrovoedingssector en produceert meel en halfproducten van volle granen, biologisch en glutenvrij, verkregen door het verwerken van granen, peulvruchten, speciale zaden, kleinere zaden, zemelen en kiemen. Cerealveneta past een speciale thermische behandeling van stabilisatie en roosteren toe op de grondstoffen, gevolgd door cryomalen of...
... voor het drogen van gevoelige producten (melkderivaten, thermoplastische polymeren…). Een speciale versie is beschikbaar voor oplosmiddelherstel. Turbo-Concentrator voor het bereiken van de concentratielimiet van het product. Het werkt onder vacuüm voor gevoelige producten (wei, permeaat…). Turbo-Reactor voor voorgegelatineerd meel, roosteren, in een speciaal ontbitterings-/ontgeuringsproces...
Portfolio (5)
Italië, Somma Vesuviana
... pizzabodems, beschikbaar in zowel de witte als de tomatensaus versie, tot de authentieke Romeinse pinse, bereid met een speciale mix van meel. Ons aanbod omvat ook originele creaties zoals de Saltimbocca, de Saltimpizza en de Pizzangoli, perfect voor de foodservice sector. De gamme wordt aangevuld met ambachtelijke bruschettone, pizzette met tomaat en focaccia, beschikbaar in de klassieke variant en met...
Italië, Milano
Integralbianco® is de ideale oplossing voor de groeiende vraag naar gezonde gerechten, die tegelijkertijd de volle smaak van voedingsmiddelen behouden. De Integralbianco-meelsoorten vertegenwoordigen de evolutie van een traditie die gekenmerkt wordt door voortdurende ontwikkeling en onderzoek. De eetgewoonten zijn in de loop der tijd radicaal veranderd en geraffineerde voedingsmiddelen zoals witte...
Italië, Salerno
... wat we bakken. Bij de verwerking van onze producten proberen we zo trouw mogelijk te blijven aan de tradities, met respect voor ingrediënten en rijstijden, om de kwaliteit en authenticiteit van onze hele productie te waarborgen. We bieden catering- en buffetdiensten aan, met afhaal in de winkel, voor recepties, inauguraties, verjaardagsfeesten en speciale evenementen. We leveren panettoni, colombe en andere producten met een gemiddelde houdbaarheid, die telefonisch of via het speciale formulier op de website besteld kunnen worden.
Pasta Riscossa sinds 1902. Pasta van hoogwaardige Italiaanse en buitenlandse durumtarwe met minimaal 12,5% eiwitten. Pastificio Riscossa biedt meer dan tien productcategorieën aan: Droge semolapasta, Speciale regionale pasta, Halfverse en ambachtelijke pasta, Eiernoedels, Gourmet pasta getrokken door brons, Rode lijn, Sauzen, Olie en Azijn, Koekjes, Meel en Semola, Rijst, Aardappelgnocchi. 120 formaten. 250 distributeurs in 80 landen.
Italië, Barbara
Molen voor Speciale Meel...
Italië, Capurso
I BUONI SENZA GLUTINE SRL houdt zich bezig met de productie van grondstoffen/halffabricaten en eindproducten zonder gluten. Het bedrijf is in 2008 opgericht door het winnende idee van twee jonge ondernemers, Massimiliano Barnaba, momenteel commercieel directeur, en Laurent Urbinati, momenteel bestuurder en chef-kok. De ervaring: I BUONI SENZA GLUTINE SRL heeft als doel om haar keuzes voort te zett...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play