Italië, Marmirolo
MOLINO MAGRI - MEEL, HALFBEREIDEN EN VERBETERINGSMIDDELEN VOOR EEN CONTINU IN ONTWIKKELING ZIJNDE MARKT Molino Magri, opgericht in 1929 en gevestigd in Marmirolo, Mantova, draagt al vijf generaties lang de passie voor de kunst van het malen van vader op zoon over. Molino Magri is een meelbedrijf dat, door de verwerking van geselecteerde zachte tarwe, een breed scala aan professionele meelsoorten ...
Portfolio (56)
Italië, Campo San Martino
Sinds 1980 is Afinox specialist op zowel nationaal als internationaal niveau in het ontwerp en de productie van technologisch hoogwaardige apparatuur voor de horeca. Door de trends en evoluties in de markt te volgen, heeft het bedrijf zijn aanbod uitgebreid met een steeds rijker assortiment aan apparatuur, waardoor het in de loop der jaren het belangrijkste referentiepunt is geworden voor professi...
Portfolio (90)
Italië, Guardiagrele
Opgericht in 2011 in Abruzzo, Italië, is Promix Srl een referentiepunt in de sector van halffabricaten voor bakkerij, patisserie en pizzeria, waarbij ambachtelijke traditie en technologische innovatie worden gecombineerd om producten van superieure kwaliteit te bieden. Onze halffabricaten zijn ontwikkeld met een ethische benadering, waarbij natuurlijke en duurzame ingrediënten worden gebruikt, wat...
Portfolio (91)
Italië, Pergola
...GARDEN overtreft alle verwachtingen, zelfs onze eigen; een synthese van de Rossofuoco-standaarden om een product tegen een minimale prijs te verkrijgen. Bij GARDEN, net als bij alle Rossofuoco-artikelen, blijft de kwaliteit een vast punt, maar de optimalisatie van het productieproces en de vereenvoudiging van bepaalde uitvoeringen hebben het mogelijk gemaakt om de kosten te verlagen, terwijl het kwaliteitsniveau onveranderd blijft; de essentie van de instrumentatie beïnvloedt de functionaliteit niet, zowel in de modellen Base als PLUS.
Portfolio (153)
...Het restaurant, dat al veertig jaar door de familie Zambon wordt beheerd, heeft 50 zitplaatsen in drie zaaltjes, plus nog eens honderd in de ruime tuin op het Campo Santo Stefano. De keuken die de chef aanbiedt, is de typische traditionele Venetiaanse keuken. Een blik op het menu: gemengde vis- en Italiaanse voorgerechten, verschillende risotto's, linguine met zeevruchten, gegrilde vis...
Populaire landen voor deze zoekterm