Italië, Bergamo
Italië, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., al vier generaties op de markt, biedt uitstekende rijpe en verse kazen aan. Wij zijn een referentiepunt voor veel Europese bedrijven voor de levering van niet alleen Parmigiano Reggiano, gerijpt van 12 maanden tot 60 maanden, maar ook van traditionele Italiaanse geiten- en schapenkaas. Wij zijn ook leveranciers van typische vleeswaren zoals salame, fiocchetto, mortadella,...
Portfolio (54)
Italië, Imperia
Het bedrijf Giuseppe Calvi & C. srl is een oude olijfperserij, opgericht in 1921 door Giuseppe Calvi en tegenwoordig beheerd door Gianni en Luca Calvi, samen met een klein maar waardevol team van medewerkers. De hoofdzetel is altijd gevestigd op nummer 56 van de via Garessio, in Imperia Oneglia, terwijl de bedrijfsolijfperserij zich in Pontedassio bevindt, te midden van de olijfgaarden van de val...
Portfolio (44)
Italië, Radicofani
De productie van de Cacio di Pienza is een traditie met zeer oude oorsprongen en is van generatie op generatie doorgegeven tot op de dag van vandaag. De melkproducenten hebben zich verenigd in de Cooperativa di Cotignano, waarbij ze de typische methoden van verwerking hebben gebruikt en behouden: de bevoorrading van melk met bijzondere aroma's die het krijgt van kruiden die typisch zijn voor de we...
Portfolio (48)
Italië, Pasturo
...die twee tot drie maanden kan duren, wordt de kaas meerdere keren doorboord om de ontwikkeling van de kenmerkende schimmels van gorgonzola te bevorderen, wat bepalend is voor de groene kleur (adering). De pasta is samenhangend, strogeel van kleur, gemarmerd door de ontwikkeling van overvloedige heldergroene schimmels. De smaak is krachtig en pittig, karakteristiek. Gemiddeld gewicht: 12 Kg Minimale rijping: 90 dagen...
Portfolio (7)
Italië, Trepuzzi
... moeder aarde zijn verweven, heeft het een ziel die zo sterk is als de band die het verbindt met Angola. Afrikaanse invloeden in een fascinerende mix van planten, een evocatieve smaak voor een reis door de tijd. De gin Mialma Navy Strength is een ambachtelijke gin geproduceerd in Italië. - in het oog, is het kristalhelder, transparant - balsamische geuropening die snel overgaat in zoete en vanilleachtige noten, doorkruist door droge akkoorden - pittig in de mond voor een frisse en beslissende afdronk...
Portfolio (89)
Italië, Milano
...schors en gebrande koffie. Op de tong is het bitter en roept het likeuren op zoals gentiaan en rabarber. Het heeft tonen van koffie, cacaoboon en tabaksbladeren. COMBINATIES De unieke smaak maakt combinaties mogelijk met evenzo bittere voedingsmiddelen zoals artisjokken, schorseneer, witlof; het gaat goed samen met hoogwaardige, langgerijpte kaas, misschien pittig; met lardo di colonnata. Met vis, probeer het in combinatie met zwaardvis en rode tonijn; met desserts, om chocolade-mousse te versieren, in ijs en in fruitsalade.
Portfolio (116)
...Koriander is een bijzonder pittig kruid. Het wordt gebruikt in de bereiding van verschillende vleeswaren, geeft smaak aan vlees, vis en groenten, maar maakt ook bieren, koekjes en suikerspinnen geuriger. Beschikbaar in bakjes of piepschuim in verschillende gewichten.
Bijpassende producten
Koriander
Koriander
Andere Producten
Biet - Rood
Biet - Rood
Portfolio (47)
Italië, Dorgali
...De pecorino Iriai onderscheidt zich door zijn onmiskenbare gladde zwarte korst, een waar symbool van uniciteit in de wereld van kazen. Van binnen onthult de compacte witte pasta een intense geur en een smaak die varieert van aangenaam zoet wanneer hij jong is, tot aangenaam pittig naarmate hij rijpt. Deze overgang in smaak wordt versterkt door het gebruik van lammerennet, wat de kaas een...
Portfolio (10)
Italië, Forlì
... met zachte tarwe (Triticum aestivum) is de korrel langer en doorschijnend, en zoals de naam "hard" suggereert. Gewoonlijk wordt het geserveerd met gestoofd vlees en/of gekookte groenten. Het kan pittig worden gemaakt door het te combineren met harissa (vooral gebruikt in Tunesië). In Italië daarentegen wordt couscous bereid in de Trapani-regio in Sicilië; het wordt gestoomd in een speciale geglazuurde aardewerken pan, maar de saus is, in tegenstelling tot de Maghreb-variant, een vissoepbouillon.
Portfolio (50)
Italië, Sesto Fiorentino
... de bloemige en fruitige tonen van Midden-Amerika samensmelten met de zoete hints van mout en honing uit Brazilië. Hieraan wordt een vleugje Indiase Robusta toegevoegd met een pittig karakter en een peperachtige nasmaak. De combinatie creëert een koffie met een gebalanceerd aroma dat zowel de neus als het gehemelte stimuleert dankzij de verschillende tonen die het samenstellen. Aangename en...
Portfolio (9)
Italië, Barrafranca
...Minnula – Amandelen met vijgen en zwarte peper zijn een natuurlijke mix van Siciliaanse amandelen uit onze beste cultivars, op smaak gebracht met Siciliaanse vijgen en pittig door gemalen zwarte peper. Knapperig en intens, ze zijn een explosieve mix van smaak en intensiteit. Amandelen combineren met het aanhoudende aroma van vijgen en zwarte peper voor een smakelijke snack om mee te nemen.
Portfolio (10)
Italië, S.spirito Di Bari
...1. CREMA VAN RAPE EN AMANDELS Delicate crème van rapen en amandelen, ideaal voor uw voorgerechten of om op een sneetje brood te smeren! 2. CREMA VAN RAPE EN BOON Delicate crème van rapen en bonen, ideaal voor uw voorgerechten of om op een sneetje brood te smeren! CREMA VAN RAPE Delicate crème van rapen, ideaal voor uw voorgerechten. CREMA VAN RAPE EN PEPER Een beetje pittig, deze crème van rapen en peper.
Portfolio (7)
Italië, Pontecagnano Faiano
...Oosterse coltura, veel verbouwd in Japan, heeft smalle, langwerpige en gekartelde bladeren van donkergroene kleur en witte stelen. Het heeft een frisse en sprankelende smaak, licht pittig met een subtiele mosterdtoets. Het kan zowel rauw als gekookt worden gegeten. Baby leaf variëteit. Mogelijkheid om te gebruiken voor de bereiding van een gemengde salade. Beschikbaar in zwarte kisten of thermisch verzegelde piepschuim van 500 g en 1 kg.
Portfolio (10)
...Indrukwekkend sluit het smakelijk af, pittig en met een lange aanhoudendheid van de plantaardige tonen. De Coratina olijfolie moet geproefd en gewaardeerd worden voor de unieke en onmiskenbare smaken en aroma's die het afgeeft. Er zijn veel voedingsmiddelen die goed passen bij deze olie met een belangrijke en krachtige smaak. In de keuken wordt het aanbevolen voor het op smaak brengen van groenten en...
Portfolio (6)
Italië, Monterotondo
...Voedingsindustrie gespecialiseerd in gekruide paneermeel (goudbruin - geroosterd - cornflakes - au gratin - zout en peper - pittig - Italiaans en Spaans), mengsels van specerijen, GRAND ROAST ook in zakjes van 7 g, smaakmakers voor vlees en vis, verkoop van specerijen, chocolade, bonbons, koffie, bieren, voor de industriële/groothandel/detail/horeca/bar/slagerijen GDO etc. In eigendom van een van de meest prestigieuze universiteiten van Italië, maken we gebruik van hun professionele expertise om producten van hoge kwaliteit te garanderen.
Italië, Capaccio Paestum
De landbouwonderneming Palma is gespecialiseerd in de productie van kruiden en is gelegen aan de poorten van het Nationaal Park Cilento. De aromatische planten zijn een passie, maar niet alleen voor degenen die ze produceren: oregano, salie, munt, laurier... elke aromatische plant heeft verschillende kenmerken: de smaak kan zoet, bitterachtig, pittig of delicaat zijn. In ieder geval kan een...
Italië, Bagnolo San Vito
... prosciutto in blokvorm - Vleeswaren in het algemeen: speck, mortadella, bresaola punt van de heup, salami Milano, salami Napoli zoet en salami Napoli pittig, spianata romana pittig, pancetta - Kaascrèmes: met paddenstoelen, met truffel, met balsamico, met 4 kazen, met Parmigiano Reggiano Wat betreft de dranken, verkopen we wijnen uit verschillende Italiaanse regio's: - Veneto: Prosecco en Amarone - Emilia Romagna: Lambrusco, Sangiovese en Pignoletto - Marche: Passerina...
Portfolio (2)