Italië, Campobasso
...BM50 EASY-D beschikt over twee gescheiden bakken die volledig autonoom en automatisch functioneren. De VACUUM maakt het mogelijk om met bijna alle kookmethoden te koken, vooral vacuüm, ideaal voor het maken van topkwaliteit jam en confituur: het product kookt bij 60°C in veel kortere tijd en behoudt zo de organoleptische eigenschappen, smaak, geur en kleur, en de toevoeging van pectine of suiker...
Italië, Carbognano
...Hele geroosterde korrels worden in blokjes gesneden om een homogeen graan te verkrijgen. Dit product heeft een lichte/ivoren kleur en is verkrijgbaar in maten van 1 tot 8 mm. Het eindproduct wordt doorgaans vacuüm verpakt in aluminium zakken om de heerlijke smaak te behouden.
Italië, Dorgali
... maanden. Prachtige granaatrode kleur. In de neus is hij imposant. Rijk aan aroma's van rijpe rode en zwarte bessen, tonen van kers en zoethout, doordrenkt met mediterrane kruiden, fijne en zoete specerijen. In de mond is hij aangenaam warm, vol van smaak en gekruid, alles perfect samengesmolten door een minerale toets. Zijn rijke en fluweelachtige structuur is goed in balans met de tannische...
Portfolio (5)
Italië, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Bereid met geselecteerd varkensvlees, middelgrote maling en in blokjes gesneden spek, wordt in een collageen darm gestopt en gerijpt. PROSCIUTTO - varkensham "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Bereid met geselecteerd varkensvlees, is een typisch Toscaans worstproduct in een collageen darm, op smaak gebracht met venkelzaad. PANCETTA van puur varkensvlees, opgerold of plat, gezouten en op Toscaanse wijze gerijpt.
Portfolio (7)
Italië, Amelia
... tractoren in de jaren '50/'60 werden gewassen zoals deze aan hun lot overgelaten. Tegenwoordig is het overal te vinden en zijn er nog maar een paar boeren in de Nerina-vallei, met name in Cascia, ARi, die een belangrijke gastronomische traditie en een unieke smaak behouden en beschermen. In deze vallei wordt de roveja in maart gezaaid op een hoogte van tussen de 600 en 1200 m en wordt het geoogst tussen eind juli en begin augustus.
...Diep robijnrood wijn, met uitgesproken kruidige en specerijachtige aroma. Het sterke en rijpe lichaam komt bij de eerste smaak naar voren, verzacht door de juiste zuurheid en de zachte tannines. De wijn biedt een fluweelachtige en goed afgeronde smaak, op de tong is de smaak gebalanceerd, intens maar complex. Het geeft een lange aroma en tabaksnasmaak vrij, goed gemengd met houten aroma's.
Portfolio (2)
Italië, San Donaci
...Wijn verkregen uit 100% Primitivo-druiven. Productiegebied: Salento, tussen de provincies Brindisi en Lecce. Rode wijnproductie met temperatuurregeling van het fermentatieproces. Het kenmerkt zich door de zachtheid van zijn tannines en de smaak- en geurpersistentie. In de neus komen aroma's naar voren van rijpe rode vruchten zoals aardbeien, frambozen en bramen, ook in de vorm van gelei. Ideaal bij gerijpte kazen zoals Caciocavallo Podolico, Castelmagno, Provolone del Monaco, pasta met Bolognese-saus, en witte vleesgerechten à la cacciatora.
Portfolio (5)
Italië, Cernusco Lombardone
...Ceylon Zwarte Thee Deze thee met lange, licht gekrulde bladeren uit Sri Lanka, heeft een typisch Engelse smaak. Het is een thee met een intense aroma en een volle, zoete smaak. Voor correct gebruik: voeg een afgestreken lepel thee toe aan 200 ml water op 85°C. Laat 3 - 4 minuten trekken. Filteren en drinken zoals het is of gezoet. Inhoud: verpakking van 100 gram...
Italië, Gubbio
... voordelen heeft. 100% ITALIAANS. OOGST: Handgeplukt. OLIJFVARIËTEITEN: Leccino, Borciona, Moraiola en anderen. OOGSTTIJD: 25 oktober - 31 december 2019. FILTRATIE: Decanteren, wat overeenkomt met natuurlijke filtratie. KLEUR: Intense Groen. SMAAK: Fruitig - met een vleugje gras en bloemige tonen - en met een harmonieuze en ronde structuur. VERPAKKING: Kanister.
Italië, Vaprio D'agogna
...Het eenvoudige en essentiële ontwerp dat compactheid een onderscheidend kenmerk maakt. Drukknoppen, thermostaten en inbouwinvoegen kunnen worden gecombineerd volgens uw smaak en behoeften.
Portfolio (9)
Italië, Vairano Scalo
...DE HAZELNOOTSOORT MORTARELLA HEEFT EEN LANGVORMIGE, MIDDELDELIJKE SCHIL DIE LICHTBRUIN GESTREEPT IS. DE NOOT HEEFT EEN EVENZO SUBOVALE, IN DE ONDERSTE DEEL LICHT AFGEVLAASTE ZAAI, DIE ZICH KENMERKT DOOR EEN EENHEIDLIJK IVOORKLEURIG FRUITVLEES, EEN AANHOUEND AROMA EN EEN ZOETE SMAAK. DEZE BIJZONDERE HAZELNOOTSOORT WORDT TUSSEN DE TWEEDE AUGUSTUSDEKADE EN MIDDEN SEPTEMBER GEPLUKT.
Portfolio (6)
Italië, Solagna
...ARIES is een radiofrequentiedroger die een snelle en effectieve verwijdering van vocht in het product mogelijk maakt, waardoor de houdbaarheid wordt verlengd en de operationele kosten worden verlaagd. Het vermindert ook de problemen van "checking" en voorkomt de oppervlakkige verkleuring van het product, waardoor de krokantheid en smaak worden versterkt. In de afgelopen 40 jaar zijn honderden RF-drogers na de oven geïnstalleerd in industriële bakkerijen over de hele wereld, waardoor het de meest voorkomende RF-toepassing in de voedingssector is.
Portfolio (9)
...Kleur: intens robijnrood. Geuren: breed en persistent met een merkbare kersensmaak en tonen van vanille. Smaak: vol, rond met zachte en evenwichtige tannines. Serveertemperatuur: 16-18°C. Combinaties: uitstekend om te combineren met geroosterd rood vlees, wild en oude kazen. Wijnbereiding: na het ontsteelen van de druiven, blijft de most 6-7 dagen in maceratie met de schillen bij een temperatuur van 24-26°C. Na de voltooiing van de malolactische fermentatie, wordt een deel gerijpt in barriques, het andere deel in staal. Bewaarcapaciteit: 2 jaar en meer afhankelijk van de oogst.
Portfolio (4)
...Druivensoort: 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon | Kleur: robijnrood, met paarse reflecties en neigend naar granaatkleur bij veroudering | Neus: wijn van grote elegantie. Er zijn fruitige aroma's waarneembaar zoals bosbes en braam, met geroosterde en vanilleachtige tonen van hoge kwaliteit | Smaak: in de mond is hij droog, warm en vol. De tannines zijn voelbaar, maar op een zachte manier dankzij de rijping in barriques. GASTRONOMISCHE COMBINATIES: Uitstekende wijn bij geroosterd vlees, in het bijzonder varkensvlees, lam en geit. Past goed bij wild. Ook een wijn voor contemplatie.
Bijpassende producten
Altropasso
Altropasso
Portfolio (1)
Italië, Maruggio
... Bouquet: Delicaat, zeer karakteristiek Smaak: Goede tannines en structuur, zacht en omhullend Serveer temperatuur (Celsius): 16° - 18° C Aanbevolen: Rode vlees, wild zwijn, pittige kazen, vlees, lam, vleessaus, vlees aan het spit, rundvlees, worst, kazen.
Portfolio (8)
Italië, Pieve Di Cento
...Volle en romige smaak, met een lichte zuurheid, een rijke body en een aroma vol intensiteit en elegantie. De aromatische eigenschappen zijn consistent met het sterke karakter van de blend, wat de waargenomen waarde van de bitterheid rechtvaardigt.
Portfolio (10)
Italië, Vallelonga
...Analytisch Pakket DRINKWATER DLGS 31/01 ROUTINE: - pH - Nitriet (als NO in basis 2) - Ammonium - Kleur - Geleidbaarheid - Smaak - Geur - Troebelheid - Coliforme bacteriën bij 37 °C - Escherichia Coli - Kolonieaantal bij 22° - Restchlor...
Portfolio (1)
Italië, Calenzano
... de volle smaak van mediterrane kruiden. Proef de Mayorice ook in pot, verkrijgbaar in 6 smaken en in het voordelige "family pack"! Glutenvrij en veganistisch product, gecertificeerd door de Italiaanse Vegetarische Vereniging.
Portfolio (1)
Italië, Pomezia
...PRESTIGE, met zijn aantrekkelijke en elegante design, is de reactie op een verfijnde en nooit voor de hand liggende smaak. Kenmerkend is de conische poot, beschikbaar in een verchroomde versie of als alternatief in een gelakte uitvoering. Deze kan worden gecombineerd met hoogwaardige of glazen bladen om aan uw behoeften en projecten te voldoen.
Portfolio (7)
Italië, Città Di Castello
...Truffelolie voor pasta, sauzen, salades, eieren, vlees en vis. We werken ook aan een olie met 100% natuurlijke aroma's! Truffelolie bereid met de beste extra vierge olijfolie. Gebruik slechts een paar druppels om elke schotel een onmiskenbare smaak te geven: pasta, rijst, vlees, gevulde gerechten, omeletten, salades.
Portfolio (2)
Italië, Napoli
...aangename en aantrekkelijke manier van voedingseducatie voor te stellen door het aanbieden van evenwichtige gerechten die passen bij de smaak van kinderen. Op deze fundamentele uitgangspunten baseert EP Spa haar aanbiedingen voor schoolmaaltijden en biedt het haar klanten aanvullende diensten aan zoals: - Voedingseducatiecursussen voor jonge leerlingen - Voedingsopleidingen voor ouders - Dieetadvies met tips om een ontbijt en een diner toe te voegen aan de schoollunch voor een energieke en evenwichtige voeding.
Portfolio (5)
Italië, Codogno
...verwerking van melk tot kaas en rijping verplicht in het oorsprongsgebied moeten plaatsvinden; dus alleen melk en Italiaanse traditie. Om een kaaswiel van ongeveer 32-34 kg te maken, zijn 500 liter melk nodig, die binnen 1-2 uur na het melken in de kaasfabriek aankomt. De melk wordt 12-18 uur laten rusten, waarin een deel van het vet door afschuimen vrijkomt, waarna het kaaswiel wordt verwijderd zodat de halfvette melk die uitstekende kaas met een lange rijping kan geven, terwijl de smaak van verse melk behouden blijft.
Portfolio (4)
Italië, Gessate - Milano
... verhalen die de avonturen van ambachtslieden of ondernemers vieren die, met opoffering en toewijding, erin slagen zich te onderscheiden op het uitgestrekte Spaanse grondgebied. "Een Reis door Smaak en Authenticiteit..." Van gastronomische lekkernijen zoals de ansjovis uit de Cantabrische Zee tot meesterwerken voor vleesliefhebbers met selecties van inheemse Spaanse en Portugese vleeswaren, tot de...
Portfolio (1)
Italië, Petilia Policastro
...Wat is er beter dan de dag te beginnen met een gezonde dosis vitamine C! Genieten van iets natuurlijks en niet voorverpakt is nog steeds mogelijk! Meer dan 50 hectare familiegrond gewijd aan deze prachtige citrusvrucht, met een unieke textuur en smaak. Geweldig om als fruit te eten, om sap van te maken, om te combineren met gerechten uit de nouvelle cuisine en niet te vergeten voor zelfgemaakte desserts!
Portfolio (2)
...Bleek strogeel van kleur met gouden reflecties, een bloemig aroma met kruidige vanilletonen. Droge smaak, aangenaam fris en persistent. Combinaties: Ideaal als aperitief, met wit vlees, visgerechten, zee-egels en schaaldieren, oesters.
Italië, Comiso
...Helemaal vrij van zuur, zeer zoet en suikerachtig, zal het je een licht vanilleachtige smaak achterlaten.
Portfolio (5)
... smaak met een licht amberkleurige tint, symbool van authenticiteit en een geurige sinaasappelsmaak die vol maar niet opdringerig is. Wanneer het licht gekoeld wordt gedronken, komen de waardevolle smaken van de kruiden nog beter tot hun recht.
Portfolio (1)
Italië, Catania
...De olie "Prezioso" komt van een bijzondere variëteit van de olijfboom, de "Nocellara Etnea", die bijna uitsluitend aan de voet van de Etna wordt geteeld. De olijven, afkomstig uit biologische landbouw, worden handmatig geoogst vóór november wanneer ze nog groen zijn, waarbij de opbrengst wordt opgeofferd om een olie met een meer fruitige smaak te verkrijgen. De persing, die binnen 6/12 uur na de...
Portfolio (8)
Italië, Taormina
...Geniet van de sfeer van de schemerige wandelstad. U stopt op drie verschillende plaatsen waar vriendelijk gedekte tafels al op u wachten: van traditioneel bereide verse vis en typische Siciliaanse voorgerechten tot onvergetelijke huisgemaakte Siciliaanse gebakjes, vergezeld van geurige wijnen en likeuren uit Siracusa – alles zonder welke het oude Siracusa u nooit haar echte smaak zal onthullen!

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play