Italië, Fidenza
...Vette en pittige salami, gemaakt van de buik van het varken...
Portfolio (54)
Italië, Mesoraca
...De opgerolde pancetta is afkomstig van het magere buikdeel van het varken, dat zorgvuldig met de hand wordt gemasseerd en op smaak wordt gebracht met onze kenmerkende Calabrese kruiden. Het wordt meer dan 70 dagen gerijpt in een omgeving met gecontroleerde temperatuur en vochtigheid. In tegenstelling tot de platte pancetta, wordt de opgerolde pancetta op zichzelf gewikkeld en met de hand gebonden...
Portfolio (19)
Italië, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Bereid met geselecteerd varkensvlees, middelgrote maling en in blokjes gesneden spek, wordt in een collageen darm gestopt en gerijpt. PROSCIUTTO - varkensham "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Bereid met geselecteerd varkensvlees, is een typisch Toscaans worstproduct in een collageen darm, op smaak gebracht met venkelzaad. PANCETTA van puur varkensvlees, opgerold of plat, gezouten en op Toscaanse wijze gerijpt.
Portfolio (7)
Italië, Villafranca Piemonte
... van Italiaanse vleeswaren op tafel te brengen. Het bedrijf houdt zich bezig met de slachting, verwerking en handel in varkensvlees, waarbij altijd een vers en authentiek assortiment wordt gegarandeerd. Onder de producten: vers en bevroren varkensvlees, worsten, ham, salami, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta en cotechino.
Salumificio Bovo, opgericht in 1987 door Bortolazzi Massimo in Verona, biedt ambachtelijke producten zoals soppressa, salami, vleeswaren, pancetta arrotolata, salamella, cotechino, verse vleeswaren en gerijpte producten. Salumificio Bovo is de keuze voor iedereen die zijn klanten de hoogste kwaliteit en smaak wil bieden, omdat het bedrijf zich positioneert als een bevoorrechte partner van de...
Italië, Vaiano-Loc. La Foresta
... een breed scala aan geselecteerde gastronomische producten, met een unieke en onmiskenbare smaak, in volledige overeenstemming met de oorspronkelijke boerentraditie en met respect voor degenen die hun werk met passie en toewijding uitvoeren. Ham, salami, worstjes, capocolli, finocchiona, pancetta, pecorino en koeienkaas zijn slechts enkele van de vele voedingsspecialiteiten die door het bedrijf...
Italië, Caltrano
...Het Salumificio Sant'orso bevindt zich in Calltreno, in de provincie Vicenza, aan de voet van het plateau van Asiago. Wij produceren salami zonder GMO, zonder melkderivaten, zonder gluten, zonder allergenen. Onze productie bestaat uit een compleet assortiment zoete en pittige salami, en daarnaast een ruime keuze aan rauwe en gekookte pancetta, allemaal geperst voor een betere opbrengst tijdens het gebruik. Wij nodigen u uit om onze website te bezoeken: www.salumisantorso.it...
... Antonino. Sinds de oprichting biedt de slagerij, Norcineria Galvano, sinds 1971 ambachtelijke vleeswaren van de hoogste kwaliteit aan, voortkomend uit een constante dialoog met de relevante boeren. Uit dit diepgaande werk en deze liefde ontstaat de bijzondere productie van ambachtelijke vleeswaren van hoge kwaliteit, van de typische gedroogde worst tot verschillende soorten salami, met heerlijke cacciatorini, capocolli, culatelli, lonze, pancetta en nog veel meer. Een productie van lekkernijen uit vervlogen tijden, om de smaakpapillen van hun klanten en hun gasten te verwennen.
Italië, Nago-Torbole
Het Salumificio Trentino bereidt al meer dan veertig jaar vleeswaren. Onder de kenmerkende producten van het gebied bevinden zich carne salada en speck; het bedrijf produceert ook de meest klassieke vleeswaren uit de Italiaanse traditie, zoals gekookte ham, rauwe ham, salami en pancetta. Het merk Salumificio Trentino is een voorbeeld van een modern en dynamisch bedrijf dat erin is geslaagd...
Italië, Bagnolo San Vito
... prosciutto in blokvorm - Vleeswaren in het algemeen: speck, mortadella, bresaola punt van de heup, salami Milano, salami Napoli zoet en salami Napoli pittig, spianata romana pittig, pancetta - Kaascrèmes: met paddenstoelen, met truffel, met balsamico, met 4 kazen, met Parmigiano Reggiano Wat betreft de dranken, verkopen we wijnen uit verschillende Italiaanse regio's: - Veneto: Prosecco en Amarone - Emilia Romagna: Lambrusco, Sangiovese en Pignoletto - Marche: Passerina...
Portfolio (2)
Italië, Ginestra Fiorentina
Salumificio Lombardi is sinds 1923 gespecialiseerd in de productie van typische Toscaanse vleeswaren, met name verse worst, Toscaanse salami, Toscaanse finocchiona, pittige salami en Toscaanse pancetta. Het bedrijf toont zijn aanpassingsvermogen aan nieuwe markten door vleeswaren van verschillende soorten en formaten te commercialiseren om te voldoen aan de huidige en toekomstige eisen van de...
Italië, San Demetrio Corone
Nata appositamente per de productie van hartige producten, zoals capocollo en pancetta D.O.P., houdt Madeo Industria Alimentare zich ook bezig met de productie van ham en salami van het zwarte varkensras uit Calabrië. De gebruikte technieken zijn voornamelijk ambachtelijk, zoals het zouten dat nog steeds met de hand wordt gedaan in de typische pekels, net zoals vroeger. Echter, waar nodig, wordt...
Italië, Irgoli
Sinds 1965 een Grote Passie voor de Smaak Al meer dan 40 jaar verbindt Salumificio Murru in Irgoli de traditionele Sardijnse ambacht van worstmaken met moderne productiemethoden, die de oprichter Antioco Murru in Duitsland heeft geleerd. We zijn er trots op u de bekroonde worst- en hamspecialiteiten van Sardinië aan te bieden in een brede variëteit van Salsiccia, Salami, Prosciutto, Lardo tot Pancetta. Nieuw: Porchetta Murru - Sardijns Speenvarken!
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play