Italië, Acquaviva Picena
...NIEUWE MANIER VAN ZIJN CHEF IN EEN GROTE KEUKEN. CULINAIRE TRADITIE, KUNST EN PASSIE, DAT ZIJN DE INGREDIËNTEN WAARMEE WE DE HALFFABRIKAATEN VOOR JOU VOORBEREIDEN. We hebben exclusieve formules ontwikkeld die je helpen kostbare tijd in de keuken te besparen, zonder in te boeten op de smaak en authenticiteit van je gerechten. Investeer in kwaliteit en betrouwbaarheid. Kies voor excellentie met...
Portfolio (3)
Italië, Capo D'orlando
... eigenschappen. IN DE KEUKEN Heerlijke clementines voor snacks, sap, Chocoladetaart met de geur van clementines en cognac, Clementinetaart. Clementines zijn geschikt voor verschillende zoete recepten, maar ze passen ook goed bij schaaldieren en andere hartige bereidingen. VOEDINGSINFORMATIE De Nova clementine is een caloriearm fruit. Eén clementine levert ongeveer 80% van de dagelijkse behoefte aan vitamine C. Bovendien is het een goede bron van kalium, magnesium, calcium en folaten.
Portfolio (27)
Italië, Sabaudia
...Onze havermelen worden verkregen door het malen van havervlokken, een proces dat zorgt voor een hoge verteerbaarheid van het product en het geschikt maakt voor bereidingen in de keuken als vervanging voor gewone verfijnde witte bloem, voor zowel zoete als hartige recepten. Alle meelsoorten kunnen worden gebruikt voor het maken van pannenkoeken.
Italië, Monchiero
...Geroosterde Hazelnoten 100% “Nocciola Piemonte I.G.P.” uit de Langhe. Gemiddeld lichte branding - Geroosterde Hazelnoten 100% “Nocciola Piemonte I.G.P.” uit de Langhe. Geweldig zowel in de keuken voor zoete als hartige bereidingen als als snack. Na het pellen worden de hazelnoten geroosterd en ontdaan van hun vel. Gemiddeld lichte branding. Beschikbaar op aanvraag met verschillende...
Portfolio (3)
Italië, Lauro
...Hazelnootpasta is een zeer veelzijdig ingrediënt in de keuken. Het wordt voornamelijk gebruikt in zoete bereidingen, met een belangrijke rol in de productie van ijsproducten, maar het leent zich ook goed voor het maken van crèmes of als vulling voor gebakken producten. De reden voor het brede gebruik in zoete bereidingen ligt in het kenmerkende aroma, dat de smaak van crèmes, desserts of...
Portfolio (10)
Italië, Riesi
...De amandelen, naast dat ze een natuurlijke medicijn zijn, zijn echt heerlijk. Hun gebruik in de keuken is zeer gevarieerd; ze worden gebruikt om zoetigheden te maken, maar ook om hartige recepten voor te bereiden. Ze worden zeer gewaardeerd als snack, naturel of geroosterd in de oven. In de regio's van Zuid-Italië zijn amandelen de hoofdrolspelers in veel gastronomische bereidingen, denk...
Portfolio (6)
Italië, Pontecagnano
...Het is goed voor je omdat… Het bevat: water, veel vezels, vitamines B1, B2, B6 en C, mineralen zoals calcium, ijzer, magnesium, kalium en koper, micro-elementen zoals selenium, carotenoïden. Vitamine C versterkt het immuunsysteem en de B-vitamines zijn goed voor de zenuwen en de huid. In de keuken is knolraap geschikt voor verschillende bereidingen, zowel rauw als gekookt. Gewoonlijk wordt het verdikte deel van de stengel gekookt, maar de bladeren bevatten drie keer zoveel vitamines. Gebruik ze dus kort gekookt in gezouten water om omeletten of soepen op smaak te brengen.
Bijpassende producten
Raapstelen
Raapstelen
Andere Producten
Rucola
Rucola
Portfolio (2)
Sinds 2006 opereert Sempre Ghiotti met succes in de catering- en restaurantsector, waarbij de beste recepten van de Siciliaanse keuken worden aangeboden in de vorm van kant-en-klare gerechten, die handig zijn voor dagelijks gebruik en net zo lekker zijn als vers bereid. Onze bereidingen, gemaakt met hoogwaardige grondstoffen, bieden de mogelijkheid om de authenticiteit van de Middellandse Zee in...
Portfolio (45)
Italië, Riccione
...:50001 certificering voor het Energiemanagementsysteem. Wat is het geheim van een uitstekende piada? Uiteraard de kwaliteit van de ingrediënten, maar ook, en vooral, van de bereidingen. Ons doel is om uitstekende producten vanuit elk perspectief aan te bieden en om dit te doen, vertrouwen we op een productie methode die zijn wortels heeft in de meest oprechte en authentieke Romagnolese Traditie. De gebruikte ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd, gekozen van de beste producenten, geanalyseerd en getest voordat ze in productie worden genomen.
Italië, Andria
De slagerij van Giuseppe Amorese verwelkomt vele delicatessen van vlees, fijn vlees en gastronomische producten. Giuseppe Amorese is opgegroeid met een liefde voor dit vak en produceert uitstekende bereidingen die typisch zijn voor de Apulische keuken, met oog voor innovatie. Het vlees is altijd vers en van uitstekende kwaliteit.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play