Italië, Imperia
... in een continu koud proces. De “Classico” is een Extra Vergine met zeer gebalanceerde kenmerken, geurige aroma's, een delicate smaak en een warme gele kleur. Productlabel In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product. Combinaties De “Classico” past goed bij elk gerecht, hoewel het vooral rauw wordt aanbevolen, zowel voor salades en groenten als om vis, gegrild vlees en minestrone af te maken.
Portfolio (44)
Italië, Milano
... Aangename zoetstof voor dranken, yoghurt en desserts, te genieten op zoete kazen en gesponnen kazen zoals mozzarella, provola, caciocavallo. Het past goed bij zowel rauwe als gekookte vis; met extra vierge olijfolie en citroen versterkt het de dressings voor salades en pinzimonio.
Portfolio (116)
Italië, Firenze
...Condiment op basis van extra vierge olijfolie met natuurlijke aroma van witte truffel - Ingrediënten: extra vierge olijfolie (98 %), aroma van witte truffel (2 %) Advies: Uitstekend bij bijgerechten met een volle smaak, perfect voor het op smaak brengen van vlees, wild, groenten en vullingen.
Portfolio (9)
...Kruidensaus op basis van extra vierge olijfolie met natuurlijke aroma van witte truffel - Advies: Uitstekend bij bijgerechten met een volle smaak, perfect voor het op smaak brengen van vlees, wild, groenten en vullingen. Ingrediënten: extra vierge olijfolie (98 %), natuurlijk aroma van witte truffel (2 %) Ook beschikbaar in formaten van 250 ml en 500 ml.
Portfolio (10)
Italië, Carovigno
...Verpakking van 4 x 250ml blik AROMA Olie EVO justpugliafactory NATUURLIJKE EXTRACT VAN KNOFLOOK - CITROEN - PIKANTE PEPPER - Met de combinatie van een extra vierge olijfolie van uitmuntende kwaliteit en de infusie van de echte en beste vruchten uit het gebied, ontstaat AROMA, de aromatische olie van justpugliafactory, in de varianten KNOFLOOK; CITROEN EN PEPERONCINO.
Portfolio (8)
...door de zorgvuldige keuze van de verschillende olijfsoorten die met specifieke technieken met elkaar worden gemengd, wat resulteert in een eindproduct dat de zintuiglijke ervaring van de consument kan verrijken. Blikjes van 100 ml van Bio Olijfolie Extravergine Calua - Blend...
Portfolio (6)
Italië, Città Di Castello
...Truffelolie voor pasta, sauzen, salades, eieren, vlees en vis. We werken ook aan een olie met 100% natuurlijke aroma's! Truffelolie bereid met de beste extra vierge olijfolie. Gebruik slechts een paar druppels om elke schotel een onmiskenbare smaak te geven: pasta, rijst, vlees, gevulde gerechten, omeletten, salades.
Portfolio (2)
Italië, Biancavilla
...Biologische extra vergine olijfolie, 100% Siciliaans. Een product voor fijnproevers tegen een voordelige prijs. Aangeboden in een blik van 5 liter, bevat het de aroma's en de intense smaak van de Nocellara Etnea. Zoals al onze producten, gaat het ook hier om een olie die is geproduceerd met olijven die zonder het gebruik van pesticiden zijn geteeld. Als bedrijf in de keten garanderen we het product van de teelt tot de verpakking. Elke fles bevat het verhaal van 4 generaties en de passie die ons sinds 1904 onderscheidt.
Portfolio (8)
Italië, Reggio Emilia
...Simplicity at its best! De Napoli Food Box gevuld met de ware essentie en traditie van Italië: spaghetti vergezeld van de frisheid en kleur van de cherrytomaat saus en het intense aroma van extra vierge olijfolie. Onweerstaanbaar voor iedereen! Deze Napoli Food Box bevat: - Durum tarwe semolina spaghetti 500g - Cherrytomaat saus 690g - Extra vierge olijfolie 250ml.
Portfolio (10)
Italië, Salerno
... aroma's, antioxidant, smaakversterker, aroma. Het bedrijf opereert in overeenstemming met de nationale en Europese regelgeving, onder zelfcontrole en in overeenstemming met de principes van het HACCP-systeem. Het bedrijf voert procedures uit voor reiniging en desinfectie, ongediertebestrijding en hygiënische controles, en voert microbiologische en chemische controles uit op grondstoffen, halffabricaten...
Portfolio (8)
Italië, Gubbio
... voordelen heeft. 100% ITALIAANS. OOGST: Handgeplukt. OLIJFVARIËTEITEN: Leccino, Borciona, Moraiola en anderen. OOGSTTIJD: 25 oktober - 31 december 2019. FILTRATIE: Decanteren, wat overeenkomt met natuurlijke filtratie. KLEUR: Intense Groen. SMAAK: Fruitig - met een vleugje gras en bloemige tonen - en met een harmonieuze en ronde structuur. VERPAKKING: Kanister.
Italië, Castelfidardo
...Extra vierge olijfolie met een weelderig en omhullend bouquet van aroma's van artisjok, groene tomaat en veldbloemen. Intense, aanhoudende en schone smaak, met pittige sensaties en evenwichtige bitterheid. Geschikt voor gerechten met een stevige structuur, zoals rood vlees, peulvruchtensoepen of de klassieke gegrilde octopus uit Puglia. Wij behoren tot de weinigen in Italië die deze Monovarietale produceren.
Portfolio (4)
Italië, Trento
...Voor liefhebbers van de klassieke smaak! Bereid volgens traditie: groenten gemengd met vlees van de hoogste kwaliteit en extra vierge olijfolie, zonder aroma's en chemische additieven, zonder toegevoegde monosodiumglutamaat, zonder gehydrogeneerde vetten* en jodiumzout in plaats van gewoon zout. De intense en natuurlijke smaak wordt behouden dankzij de bijzondere verwerking van Bauer, langzaam...
Portfolio (9)
...Extra vierge olijfolie op smaak gebracht met truffel, chili, rode mandarijn, citroen en rozemarijn.
Italië, San Pietro Clarenza
...Contorno met een elegante smaak en intense aroma's, ideaal om te combineren met vleesgerechten of om heerlijke voorgerechten te creëren. Alle aubergines en andere ingrediënten worden afzonderlijk geselecteerd. INGREDIËNTEN: Verse aubergines (apart gebakken in extra vierge olijfolie), verse rode paprika's (apart gebakken), tomatensaus, kappertjes, verse wortelen, ui, verse SELDERIJ, groene olijven...
Portfolio (8)
Italië, Ferrazzano
...Gourmet artisanale smeerbare room met 35% Siciliaanse pistachenoten. Zonder melk en zonder smaak- of kleurstoffen. Een unieke en authentieke smaak, met een onmiskenbaar aroma en volledig ambachtelijke romigheid. Ideaal voor ontbijt en snackpauzes. Probeer het om panettone en pandoro te vullen en desserts te verfraaien. Met extra vierge olijfolie. Gemaakt in ons laboratorium in Ferrazzano.
Portfolio (2)
Italië, Orsogna
... hartige gerechten, carpaccio van vlees en vis, omeletten en frittata's, voor het bereiden van sauzen en dressings, toastjes, hapjes voor aperitieven, garneringen, pizza's en calzones. Maximale houdbaarheid: 24 maanden vanaf de productiedatum. Beschikbaarheid: doorgaans altijd beschikbaar. Bewaarinstructies: Na opening, bedekken met extra vierge olijfolie, in de koelkast bewaren en binnen enkele dagen consumeren. INGREDIËNTEN: Zwarte Zomertruffel (Tuber Aestivum); Extra vierge olijfolie; Zout; Aroma's; Antioxidant: Ascorbinezuur. doos van 6 stuks...
Portfolio (9)
Italië, Roma
...Ingrediënten: Gekweekte paddenstoelen (Agaricus bisporus), extra vierge olijfolie, zonnebloemolie, zwarte olijven, Zomertruffel 1% (Tuber aestivum Vitt.), aroma, zout. Houdbaarheidsdatum: 36 maanden. Gebruik: Het is ideaal als dressing voor crostini en vullingen voor voorgerechten, hoofdgerechten, omeletten en als basis voor alle truffelgerechten. Allergenen: Het product bevat geen allergene...
Portfolio (9)
Italië, Sassello
...Harissa-pasta is een mix van pepers, koriander, chili, olijfolie en knoflook. Deze pittige condiment kan worden gebruikt om tomatensauzen te verrijken en is een fantastische aanvulling op veel Marokkaans geïnspireerde gerechten. Harissa-saus heeft een mooie glans en goede diepte. Geweldige rijke textuur, glad en stevig met goede hechting. De smaken zijn allemaal zeer goed in balans met een goed...
Portfolio (9)
... en de beste lokale peper. Na de natuurlijke rijping is het klaar om uw smaakpapillen te prikkelen met zijn intense en pittige smaak. Het is heerlijk om puur te proeven, gesmeerd op brood of pizza, ideaal voor het maken van smakelijke crostini en bruschetta's en om uw sauzen een unieke en onmiskenbare smaak te geven. Als u houdt van pittig en krachtige smaken, kunt u niet meer zonder dit product...
Portfolio (1)
... met een speciale tomatensaus. Ingrediënten: Gefrituurde aubergine in blokjes 37%, tomatensaus, zonnebloemolie, extra vierge olijfolie, uien, selderij, olijven, kappertjes, suiker, natuurlijke aroma's, azijn.
Italië, Arquà Petrarca
... staat is om de smaak van elk gerecht te versterken zonder de smaken te verzwaren. In deze karakteristieke en innovatieve olijfoliepers in Veneto worden moderne methoden voor de verwerking van olijven toegepast, te beginnen met de handmatige oogst, om de vrucht niet te beschadigen voordat deze wordt gemalen. Naast het minutieuze en zorgvuldige werk van de productie van extra vergine olijfolie van de...
Portfolio (3)
Italië, Ventimiglia Di Sicilia
...L'Oro di Calamigna is een landbouwbedrijf gelegen in Ventimiglia di Sicilia (PA) Sicilië 90020, een dorp in het binnenland van Sicilië op een hoogte van 540 m boven zeeniveau. Wij houden ons voornamelijk bezig met olijventeelt, een activiteit die we met toewijding en consistentie al generaties lang uitvoeren. De producten die we verhandelen zijn Biologisch Extra Vierge Olijfolie: de cultivars...
Portfolio (2)
...completeert Biologic-Oil de olijfolieproductie met een lijn van olijfolie met lokale aroma's, Siciliaanse pesto, traditionele patés, ingelegde producten en tafelolijven in pekel, van de geselecteerde variëteit Nocellara del Belice.
Portfolio (2)
... worden verbouwd, Leccino, Frantoio en Favolosa 17; het onderscheidt zich door een fruitige, groene smaak, met bitterheid en pittigheid die de smaak in zijn geheel harmonieus maken. Het is een 100% Italiaanse extra vergine olijfolie, het resultaat van ervaring, inzet en passie, een authentieke extra vergine olijfolie, geproduceerd volgens een oude traditie van uitmuntendheid, maar ook door een...
Italië, Campobello Di Mzara
Familiebedrijf met een rijke erfenis die van generatie op generatie gaat; wij zijn de derde. Wij produceren extra vierge olijfolie en biologische olijven van de Nocellara del Belice variëteit. Gearomatiseerde oliën, tapenade van groene en zwarte olijven, met schil van citroenen, sinaasappels, mandarijnen, aubergines, pistachenoten en olijven cunzatu. Alles wordt met liefde gemaakt volgens oude methoden, zoals het vroeger gedaan werd.
... biologische extra vergine olijfolie die wordt geproduceerd, is van de hoogste kwaliteit, met een zeer lage zuurgraad, harmonieus en evenwichtig, met een kruidige aroma die doet denken aan de oude smaken van Calabrië. PRODUCTINFORMATIE PRODUCT Biologische Extra Vergine Olijfolie LAND Italië REGIO Calabrië GEBIED Heuvel van de Presila Calabrese OMGEVING Ongerept en puur TEELT Ingraving van natuurlijke...
Portfolio (7)
Italië, Campobello Di Mazara
... producten aan, zoals: gearomatiseerde oliën (met knoflook, citroen, rozemarijn, salmorigano en chili), olijvenpasta (groene, zwarte, met sinaasappelschillen, met mandarijnschillen en met citroenschillen), olijven in pekel, cunzate "gekruid" en gearomatiseerd.
Italië, Bernalda
... gebied te leren kennen, ontstaat hier het idee om innovatie en uniciteit te brengen. Onderzoek, reizen en geschikte studies om een product te vinden dat parallel kan worden gekweekt met olijfolie. Hieruit is de aanplant van Lime & Finger Lime ontstaan, de laatste een bijzondere citrusvrucht met een ongelooflijke smaak, aroma en kleur. Met een prijs per kg die voor sommige variëteiten meer dan 300 euro...
Italië, Diano San Pietro
... Taggiasca-olijven met eigen planten en de productie van Taggiasca en Italiaanse extra vierge olijfolie, hebben we ook de productie van conserven, pesto, gedroogde tomaten en gevulde pepers. Het bedrijf hecht groot belang aan het behoud van het natuurlijke aroma van de grondstoffen, daarom worden de olijven binnen 24 uur na de oogst gemalen en wordt het basilicum binnen enkele uren na aankomst omgevormd tot halffabrikaat en pesto.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play