... brengen van gekookt of gegrild vlees, stoofschotels, salades en soepen. De typische smaak en het intense aroma komen het beste tot hun recht door er wat brood in te dopen. De extra vierge olijfolie “OLIOTOLA”, koudgeperst uit olijven die in Sicilië (Italië) zijn geteeld en ongefilterd is een 100% Italiaans product. De oogstperiode is van oktober tot november, de olijven worden met de hand geplukt en onmiddellijk naar de olijfmolen gebracht en elke avond gemalen om een zeer lage zuurgraad te garanderen en alle waardevolle componenten en de karakteristieke smaak, typisch voor de Siciliaanse olie, te behouden.
Italië, Torremaggiore
... aantasten. Het zijn dezelfde gronden die mijn vader bewerkte en, nog eerder, mijn grootvader. Aan hem danken we wat we vandaag hebben, aan zijn doorzettingsvermogen en vooruitziendheid, toen hij tijdens de Tweede Wereldoorlog, in een periode van grote moeilijkheden, de olijfbomen plantte waarvan vandaag de extra vierge olijfolie van PERANZANA afkomstig is, met koude extractie.
Italië, Livorno
...Moderne lijn van extra vierge olijfolie met aroma's en prestigieuze verpakkingen. De AROMOLIO aromatische oliën worden geproduceerd met behulp van geavanceerde technologie. Ze worden vakkundig verkregen door het infuseren van aromatische kruiden en specerijen, typisch voor de mediterrane traditie, in extra vierge olijfolie.
Italië, Saviano
... referentiepunt zijn geworden voor gevestigde merken in de GDO-sector. De Siciliaanse Extra Vergine Olijfolie die door ons bedrijf wordt geproduceerd en verkocht, behoort tot de beroemde en zeer gewaardeerde cultivar van de Nocellara del Belice. Deze olijfolievariëteit heeft hoge erkenningen en certificaten ontvangen voor zijn uitstekende organoleptische eigenschappen. De Nocellara is een olijfboomvariëteit met de unieke eigenschap ter wereld om goed fruit (de druif) uitsluitend te groeien en te produceren in het gebied van de Valle del Belice (prov.
... olijfvariëteit die typisch is voor Puglia en in heel het agro van Noord-Barese wordt verbouwd, en produceert het een extra vergine die prachtig samengaat met delicate gerechten, waardoor de smaak wordt verrijkt zonder deze te overweldigen. Ongeveer 7 jaar geleden heeft het bedrijf ook de oude olijfvariëteit Peranzana herontdekt en aangeplant, die in deze grond zijn delicate aroma's het beste tot uitdrukking brengt.
Italië, Mirabella Imbaccari
...zoals pure aroma's en bewerkte aroma's. De conserven in olijfolie, geproduceerd van groenten uit eigen velden, waarbij strikt rekening wordt gehouden met de seizoensgebondenheid, worden binnen 24 uur na de oogst verwerkt, in glas en halffabricaten. Het bedrijf is actief in de Ho.Re.Ca-sector, gespecialiseerde winkels en de grootdistributie, zowel op de nationale als op de buitenlandse markt. Macara is een geregistreerd merk van Azienda Agricola Iacona S.S.
Italië, Gravina di Catania
... vinden is. Door uitsluitend extra vierge olijfolie te gebruiken, worden de conserven alleen gemaakt tijdens de seizoensgebondenheid van de geoogste grondstoffen, dat wil zeggen in de periode van volle rijpheid, wanneer ze vol smaak en aroma zijn. Het exclusieve gebruik van verse, biologische groenten die onder de Siciliaanse zon zijn gegroeid, kenmerkt de producten van Convivia, waarvan de natuurlijkheid en authenticiteit al bij de eerste hap voelbaar zijn.
Portfolio (6)
Italië, Maruggio
...die de juiste rijpheid hebben bereikt, worden rechtstreeks van de plant met de hand of met mechanische middelen geoogst; deze kostbare vrucht wordt binnen 12 uur na de oogst gemalen. Deze organisatie maakt het mogelijk om een olie met uitzonderlijke organoleptische eigenschappen te verkrijgen, zoals extra vierge olijfolie 'harmonisch' van de typische goudgele kleur en een uitgebalanceerde smaak met een vleugje amandel, of extra vierge 'vruchtig' met een intens aroma en pittige waarnemingen en bittere tonen van bladeren.
Portfolio (8)
Italië, San Casciano In Val Di Pesa
...Grappa van Chianti Classico, Grappa van Chianti Classico Riserva, Grappa met bosaardbeien, Nocino likeur, Cedrino likeur, Vinsanto van Chianti Classico, cecino rugoso van San Pierino, seizoensgebonden fruit en groenten. Het bedrijf is familiaal en de productie wordt persoonlijk verzorgd door de eigenaren. Het gebied waar de olijfgaarden en wijngaarden van San Pierino zijn aangeplant, wordt gekenmerkt door een mild heuvelklimaat, met meer uitgesproken temperatuurverschillen in de dalen, die, samen met de samenstelling van de bodem, bijdragen aan de bijzondere aroma's en smaken van onze producten.
Italië, Loreto Aprutino
... "dritta". Alle gronden van het bedrijf worden bemest met organische stoffen, terwijl de planten niet worden onderworpen aan enige fytosanitaire behandeling, in volledige overeenstemming met de normen die de biologische productie reguleren. De persing van de olijven vindt strikt binnen 24 uur na de oogst plaats via een koudextractieproces. Het eindproduct is een extra vierge olijfolie van hoge...
Italië, Acri
...Geboren als een product dat volgde op de versgebakken huisgemaakte brood tijdens de kerst- en paasfeesten, vertegenwoordigen ze een blije en gelukkige tijd waarin de familie samenkwam. Bereid met olijfolie en geparfumeerd met lokale wilde aroma's zoals “l’aranzo”, maken de Squadatielli een koekje in de vorm van een peer met een onmiskenbare smaak. Ook vandaag de dag blijft Burlato in de geest van die traditie de Squadatielli produceren waarvan het de merk eigenaar is, met dezelfde enthousiasme die dit product vanaf het begin heeft gekenmerkt.
...OLIE EXTRA VERGINE VAN OLIEBOMEN UIT BIOLOGISCHE TEELT De extra vergine olijfolie "Antico Frantoio del Castello" wordt geproduceerd in de ambachtelijke olijfoliemolen van het Agrarisch Bedrijf Le Farnie. De gemalen olijven komen uitsluitend uit het gebied van Altomonte, ze worden met de hand van de boom geplukt voordat ze volledig rijp zijn en binnen 24 uur verwerkt. De verwerking gebeurt...
Italië, Eboli
... vindt onze landbouwactiviteit plaats, op 15 hectare met 6000 olijfbomen voor de productie van hoogwaardige olijfolie en tafelolijven met een intense geur. Exclusief voor onze klanten richten we ons ook op de productie van groenten en fruit waarvan de echtheid beter gewaarborgd is en mogelijk gemaakt wordt door de beperkte productie. Het bedrijfscomplex bestaat uit ruime zalen die recentelijk met smaak en elegantie zijn gerenoveerd om uw evenementen te huisvesten, en uit comfortabele en privé kamers voor uw verblijven.
Italië, Gravina Di Catania
... de productie, die wordt uitgevoerd met respect voor de typische recepten van de Siciliaanse traditie. De keten wordt dus gecontroleerd vanaf het moment van de teelt van de grondstoffen. Alle producten worden uitsluitend gemaakt met extra vierge olijfolie en alleen tijdens het seizoen van de grondstoffen (dus alleen geoogst wanneer ze volledig rijp zijn, dat wil zeggen wanneer ze vol smaken en...
Italië, Campagna
... smaken door overmatige en onmiddellijke bitterheid worden geëlimineerd. 2) Centrifugale extractie, dus zonder schudden (in tegenstelling tot de centrifuge) op zeer lage toeren en zonder het gebruik van centrifugale scheiders (helderheid), van eerste persing en volledig koud. MET DEZE TWEE EXCLUSIEVE METHODEN blijven alle kenmerken van de beste olie intact: geur, kleur, smaak, aroma en organoleptische kwaliteit. De variëteiten die wij exclusief produceren zijn: rotondella, carpellese, frantoio en leccino. Ons verhandelde merk is “ORO DEL SELE.”...
Italië, San Salvatore Telesino
...toppings en basismixen voor patisserieën en ijssalons. We leveren snel met koeriers die de temperatuur onder controle houden in het hele land. We zijn een bedrijf dat volledig inzet op kwaliteit en we willen onze hoge standaarden als producent van uitmuntendheden van Made in Italy handhaven. In dit verband verkopen we Olijfolie Extra Vergine van 0 km, verkregen uit biologische landbouw, met koude persing binnen 24 uur na de oogst; zo verkrijgen we een product van hoge kwaliteit.
...De Azienda Agricola Monaco is gelegen in het agro van Tortoreto en de duizend olijfbomen die in het gebied van de Beschermde Oorsprongsbenaming (DOP) "Pretuziano Colline Teramane" staan, worden beheerd volgens de principes van biologische landbouw, met respect voor de natuur en toekomstige generaties. Onze inzet en toewijding hebben ons ertoe gebracht om aanwezig en geregistreerd te zijn in de...
Het bedrijf bestaat uit een enkel perceel van 5 hectare, waarvan 2,0 hectare is beplant met wijnstokken, terwijl de overige tweeënhalve hectare is beplant met olijfbomen, waarvan Gianni de olijven oogst om zijn extra vierge olijfolie te produceren, koudgeperst met stenen molens. Van de 2,0 hectare wijngaard levert 1,5 hectare de druiven voor de wereldberoemde Brunello, terwijl van het resterende...
Italië, Scafati
... uit biologische landbouw) Rode wijn uit Monferrato en uit de regio Campania Mozzarella en Ricotta kaas (van buffel- of koemelk) Vleeswaren (ham, salami, spek, bacon, ook met aroma) Olijven en olijfolie Kappertjes Fijne koekjes (ook van biologische productie)...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play