Italië, Imperia
...De Reuza Extra Virgin is ontstaan uit de vereniging van twee zeer gewaardeerde Italiaanse cultivars, met vrij verschillende effecten: de Biancolilla-olijf en de Taggiasca-olijf. Extra vierge olijfolie · 100% Italiaanse olie – koud geëxtraheerd · Verkregen uit Biancolilla-olijf en Taggiasca-olijf · Zoet en aromatisch, een uitstekende dressing voor salades en rauwkost, Reuza is een hoogwaardig...
Portfolio (44)
Italië, MILANO
...De klassieke Calvè mayonaise in een emmer van 5 kg is een hoogwaardig voedingsproduct, ideaal voor professioneel gebruik in de horeca. Gemaakt met verse en geselecteerde ingrediënten, biedt het een rijke en romige smaak, perfect om salades en diverse gerechten op smaak te brengen. De verpakking van 1 stuk is ideaal voor de groothandel, wat zorgt voor voldoende voorraad voor restaurants en...
Portfolio (233)
Italië, Città Di Castello
...Truffelolie voor pasta, sauzen, salades, eieren, vlees en vis. We werken ook aan een olie met 100% natuurlijke aroma's! Truffelolie bereid met de beste extra vierge olijfolie. Gebruik slechts een paar druppels om elke schotel een onmiskenbare smaak te geven: pasta, rijst, vlees, gevulde gerechten, omeletten, salades.
Portfolio (2)
Italië, Campello Sul Clitunno
... intens is qua fruitigheid, wordt aan tafel door de meeste smaken gewaardeerd, zelfs door kinderen. Perfect rauw op elk type gerecht: salades, vis, wit vlees, peulvruchtensoepen, groenten. Op geroosterd vlees, zeevruchtensalades, sauzen en emulsies. Bij het koken wordt het gebruikt voor het maken van sauzen, dips en frituren.
Portfolio (9)
Italië, Calatafimi Segesta
...Veelzijdige olie. Ideaal om de kwaliteit van voedsel zowel tijdens het koken als rauw te benadrukken en te waarderen, waar het bijzonder goed in is. Geweldig met gebakken groenten, met gebraden vlees, met gebakken vis, met hartige taarten, perfect voor het op smaak brengen van salades, bij de bereiding van pinzimonio en op gegrilde groenten.
Portfolio (3)
... gegrild vlees, van porcini-paddenstoelen, maar ook voor soepen van gemengde peulvruchten, van tomaten voor salades en in het bijzonder voor seizoensgebonden kazen. De Coratina olie heeft ook het hoogste gehalte aan oliezuur, wat het slechte cholesterol tegengaat.
Portfolio (6)
Italië, Salerno
... aroma's, antioxidant, smaakversterker, aroma. Het bedrijf opereert in overeenstemming met de nationale en Europese regelgeving, onder zelfcontrole en in overeenstemming met de principes van het HACCP-systeem. Het bedrijf voert procedures uit voor reiniging en desinfectie, ongediertebestrijding en hygiënische controles, en voert microbiologische en chemische controles uit op grondstoffen, halffabricaten...
Portfolio (8)
Italië, Castelfidardo
...Fruitige, lichte extra vergine olijfolie met aroma's van rijpe olijven die doen denken aan gele appel of amandelvrucht. Heeft een zachte en delicate smaak, minder aanhoudend dan andere oliën. Ideaal voor elk gerecht; past bijzonder goed bij gerechten van gemiddelde structuur zoals: orecchiette met cime di rape, tuinbonen en witloof, wit vlees, gestoomde vis, salades, enzovoort...
Portfolio (4)
Italië, Maruggio
...– Container 5,00 lt. Dankzij zijn milde smaak past Olijfolie Extravergine van Olive Armonico goed bij matig smakelijke gerechten. Ideaal voor gebruik op de eettafel, om delicate gerechten zoals Bresaola en verse salades te verrijken, is het ook uitstekend in de keuken voor het op smaak brengen van vis, risotto, pasta en gebraden gerechten. Het wordt aanbevolen voor alle gerechten waarin de olie de taak heeft om de essentie te verbeteren, zonder de smaken te overstemmen.
Portfolio (8)
... een beperkte sedimentatie en een minimale troebelheid, maar dit verandert niets aan de smaak, integendeel, het is een teken van zijn puurheid (zuurgraad van 0,4%). Extra vierge olijfolie is een essentieel ingrediënt voor het bereiden van de Fungo Cardoncello en de belangrijkste dressing voor onze salades, gekookte groenten, peulvruchtensoepen, visgerechten en in het bijzonder voor de "Cialledde", een typische Altamurana bereiding van brood en andere eenvoudige ingrediënten uit het mediterrane dieet.
Italië, Imperia
...L'Olio di Cannelle is een extra vierge olijfolie van de variëteit "Monocultivar Taggiasca". De Monocultivar olie is uniek in zijn organoleptische eigenschappen die het onderscheidt van andere oliën die normaal op de markt zijn. De Taggiasca-olijven zijn een van de meest beroemde variëteiten voor de productie van extra vierge olijfolie. L'Olio di Cannelle is 100% natuurlijk, zijn puurheid valt op...
... brengen van gekookt of gegrild vlees, stoofschotels, salades en soepen. De typische smaak en het intense aroma komen het beste tot hun recht door er wat brood in te dopen. De extra vierge olijfolie “OLIOTOLA”, koudgeperst uit olijven die in Sicilië (Italië) zijn geteeld en ongefilterd is een 100% Italiaans product. De oogstperiode is van oktober tot november, de olijven worden met de hand geplukt en onmiddellijk naar de olijfmolen gebracht en elke avond gemalen om een zeer lage zuurgraad te garanderen en alle waardevolle componenten en de karakteristieke smaak, typisch voor de Siciliaanse olie, te behouden.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play