Italië, Dorgali
... uitgesproken en originele smaak geeft. Met zijn compacte structuur en lichtgele kleur in de gevorderde rijping is de pecorino Iriai de ideale hoofdrolspeler voor gezellige maaltijden. Zijn unieke smaak voegt sprankeling en levendigheid toe aan de tafel, waardoor hij perfect is om samen van te genieten. Een kaas die niet alleen de smaakpapillen verwent, maar ook een echt gespreksonderwerp wordt door zijn onderscheidendheid en rijke smaak.
Portfolio (10)
Italië, Forlì
...De witte sesamzaadjes van het bedrijf zijn biologisch en gepeld, waardoor ze zeer geschikt zijn voor een goede werking van het lichaam en bovendien gemakkelijk verteerbaar. Ze zijn niet alleen heerlijk in elk soort deeg, zowel zoet als hartig, maar vooral in brood, ze zijn ook uitstekend om salades rijker te maken en soepen smaakvoller. Bovendien zijn de witte sesamzaadjes volledig glutenvrij...
Portfolio (50)
Italië, Annicco
...Lange en dunne granen: In tegenstelling tot andere soorten rijst zijn basmati-granen langer en dunner. Parelwitte kleur: Wanneer gekookt, krijgt basmati een parelwitte kleur en een zachte maar niet-plakkerige textuur. Delicate aroma: De geur is onderscheidend en licht bloemig. Veelzijdigheid: Het leent zich voor talrijke bereidingen, zowel zoet als hartig, en past goed bij verschillende smaken. Beschikbaar in zakken van 5 kg en 1 kg.
Portfolio (1)
Italië, Mortara
... kookvastheid) en Lencino (lange, grote en zeer parelachtige rijst). Veel fijnproevers beschouwen het als de koning van de keukenrijst. De bekendheid komt voort uit de uitzonderlijke compactheid van de grote, langwerpige korrels met een kleine centrale kern, het hoge amylosegehalte van bijna 24% van het totale zetmeel, en de uitstekende balans tussen een goede vloeistofabsorptie en een lage zetmeelverliezen. Het is ideaal voor risotto's, timballi en rijst met saus. Het kookt niet door en de korrel valt niet uit elkaar. Vanwege deze eigenschappen wordt het vaak geprefereerd in de haute cuisine.
Portfolio (3)
Italië, Colonnata Carrara
...Verpakking met 100 gr. Lardo di Colonnata IGP Wit als de marmer die de rijping omarmt, geurig van specerijen, delicaat en zoet op de tong. Vroeger werd het bereid door de Lardo in de witte marmeren vijzel van de Canaloni di Colonnata te stampen en als basiscondiment gebruikt. Tegenwoordig wordt het niet alleen gebruikt in de basis voor soffritto voor minestrone, pasta en bonen, tomatensaus...
Portfolio (3)
Italië, Cortazzone
...Hazelnoottaart, geproduceerd met uitsluitend gedeeltelijk ontvet hazelnootmeel zonder het gebruik van tarwemeel. Een typisch zoet gerecht uit de Piemontese traditie, in een elegante geschenkverpakking. Zachte en niet droge textuur met een intense hazelnootsmaak, zonder conserveermiddelen. Houdbaarheid 12 weken.
Portfolio (7)
Italië, Turin
...en dranktoepassingen. Kwaliteit en beschikbaarheid zijn het hele jaar door gegarandeerd op basis van overeengekomen specificaties en een contract. Lijst van Aangeboden Producten (Gecertificeerd Biologisch / Conventioneel · Appelsap NFC en Concentraat · Abrikozenconcentraat · Wortelsapconcentraat · Kersen (Zoet/Zuur) Sapconcentraat · Citroensapconcentraat · Sinaasappelsapconcentraat · Perziksapconcentraat · Peren NFC en Concentraat · Granaatappelsap NFC en Concentraat · Paarse/Zwarte Wortelsap NFC en Concentraat · Kweepeerconcentraat · Rode Bietensap NFC en Concentraat...
Portfolio (10)
Italië, Lauro
... de keuken wordt gebruikt, vooral in de Siciliaanse keuken, omdat het in staat is om werkelijk intrigerende smaken, aroma's en sensaties te bieden. Het kan worden gebruikt voor de bereiding van verschillende gerechten, zowel zoet als hartig, zoals desserts, nougat, ijs, voorgerechten, en hoofdgerechten met vis en vlees.
Portfolio (10)
...We doen dit met alle zorg die een van de meest voorkomende vleeswaren op de tafels van onze gezinnen verdient. Alleen verse achterpoten, van meer dan 15 kg, van zware Italiaanse varkens, gezouten en geparfumeerd met een mengsel van aromatische kruiden. Zorgvuldig ontbeend, om de spiervezels niet te scheuren, wordt de ham langzaam in een stoomoven gekookt op een temperatuur van ongeveer 68°. Dit is ons eenvoudige recept: vlees van hoge kwaliteit en zorg voor de verwerking. Alleen zo zal de gekookte ham zacht en verleidelijk zijn, zoet, nooit zuur.
Portfolio (10)
Italië, Palagonia
... productieve druif en een van de meest voorkomende in ons land. Variëteit: Italia Kleur: Geel-goud. Rijpingsperiode: eind augustus – midden september Suikers (°Brix): > 15 Bewaaromstandigheden: 2/6 °C Siciliaanse druif, variëteit Italia. Mooi en zoet zoals de naam. Product van Categorie EXTRA Doos van ongeveer 7 kg Verzameld en dezelfde dag verzonden.
Portfolio (55)
Italië, Treviso
... van lactose en andere melkderivaten, glutenvrij en niet-GMO. VERPAKKING: vacuüm, in voedselveilige plastic. GEMIDDELD GEWICHT PER STUK: 1 / 1,8 kg HOUDBAARHEID: 7 maanden BEWAREN: bij 4°C, eenmaal geopend de verpakking in de koelkast bewaren en binnen enkele dagen consumeren.
Portfolio (5)
... di Parma, de Ladino di Panocchia, maar ook van andere Italiaanse regio's zoals de Toscaanse Canestrino, Costoluto Fiorentino, enz. Een pronkstuk van Centrale della Frutta is het herstel van de oude druivensoort Termarina, die een commerciële afzet heeft gevonden via de verkoop van zowel witte als zwarte druiven en verwerkte producten, evenals de rode perzik, een andere oude inheemse variëteit waar Centrale della Frutta een herwaarderingsproject voor heeft. Zoet en met de typische rode kleur van het vruchtvlees, maakt het een echt uniek product dat uitstekend is voor de productie van jam.
Italië, Alliste
...Daarom hebben we het niet over 'energy', maar over 'exciting': de combinatie van guarana, vitamines en aminozuren is bedoeld om je 'way of life' nog aantrekkelijker te maken dankzij de exclusieve en innovatieve toevoeging van l-arginine.
Italië, S,egidio Alla V.
...Ambachtelijk bedrijf dat typische zoetwaren produceert, gemaakt van natuurlijke ingrediënten zonder toevoegingen of chemische conserveermiddelen. Onze specialiteit zijn de Sassi d'Abruzzo, een typisch zoet product waarvan wij de enige producenten zijn met het originele recept sinds 1928. Daarnaast produceren we een 90% amandelkrokant dat zijn gelijke niet kent, een pure chocolade die op lage...
Italië, Capaccio Paestum
De landbouwonderneming Palma is gespecialiseerd in de productie van kruiden en is gelegen aan de poorten van het Nationaal Park Cilento. De aromatische planten zijn een passie, maar niet alleen voor degenen die ze produceren: oregano, salie, munt, laurier... elke aromatische plant heeft verschillende kenmerken: de smaak kan zoet, bitterachtig, pittig of delicaat zijn. In ieder geval kan een...
... in verschillende smaken (alcoholisch en niet-alcoholisch... rum, limoncello, gianduja, nougat, enz.) bedekt met extra pure chocolade (min. 62%). - 12 maanden - TARTUFI: van pure chocolade en hazelnoten, bestrooid met cacao. - 12 maanden - CROSTATA DI MELIGA (maïs): Heerlijke taart met maïsmeel die kruimelig en zacht is, gevuld met jam. - 5 maanden - PASTE DI MELIGA (maïs): verrukkelijke koekjes uit...
... worden gevormd volgens de wensen van de klant en de creativiteit van de patissier. Maar voor wie zich koste wat het kost wil onderscheiden, is het ook mogelijk om exclusieve en gepersonaliseerde dozen te verkrijgen. Een manier om de smaken en kleuren van vroeger niet te vergeten, met een vleugje moderniteit. Kortom, een idee dat niet alleen zoet is, maar ook van smaak. Want de smaakpapillen (en...
...Ons bedrijf produceert en verpakt ambachtelijk gebakken producten, zowel zoet als hartig, en is gevestigd in de hoofdstad van de DOP-granen en -brood, ALTAMURA, BARI, PUGLIA, ZUID-ITALIË. Als u geïnteresseerd bent in onze producten, of als u distributeur of groothandelaar bent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Wij verzenden wereldwijd. Michele Mariano IL PANETTIERE DI ALTAMURA Via Mura Megalitiche 53/55 70022 ALTAMURA BA ITALIË email: panettieredialtamura@libero.it http://www.ilpanettiere.altervista.org cell +393927595800 fax +390803143986...
... ambachtelijke productiemethoden en in de uitzonderlijk korte levertijden, die het mogelijk maken om een altijd frisse en kwalitatief hoogstaand product aan te bieden, maar ook in de professionaliteit en toewijding van het management, de werknemers en de medewerkers. Momenteel bestaat het assortiment van het biscottificio Mascolo, dat meer dan veertig referenties omvat, uit vier lijnen: TRADITIONEEL, SNACK, ZOET, RUSTIEK, en kan voldoen aan de meest uiteenlopende smaakbehoeften die momenteel een steeds complexer landschap domineren.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play