Italië, Novoli
...Onze lange gedroogde tomaten van de variëteit "San Marzano" worden strikt met de hand geoogst in de zomer wanneer ze perfect rijp zijn, op grond die zonder pesticiden is verbouwd. Ze worden natuurlijk in de zon gedroogd en bewaard met alleen toevoeging van zout. PRODUCTKENMERKEN EN VERKOOPVOORWAARDEN 100% natuurlijke gedroogde tomaten van het type "San Marzano" Verkoopperiode: Juli - Januari Beschikbaar in handige zakken van 250 g en 500 g (Verpakkingen van 16 stuks) Gepalletiseerde verzending bij gekoelde temperatuur in Italië en Europa. Minimale bestelling: 1000 kg ...
Portfolio (71)
Italië, Giuliano
...Meel "00", water, zuurdesem (natuurlijke gist van type 0 tarwemeel in poedervorm, gist, gemoute graanmeel), zout, zonnebloemolie, olijfolie, mozzarella, gekookte ham, champignon paddenstoelen...
Portfolio (129)
Italië, Marciano Della Chiana
KingoFood verkoopt Italiaanse producten van uitmuntende kwaliteit. Vleeswaren zoals Finocchiona IGP, vlees van de hoogste kwaliteit gekruid met zout, peper, knoflook en wilde venkel. Of de pecorino, gerijpt in een grot, met een krachtige smaak. En wijn: Chianti Riserva - Camperchi - Prima Selectie - D.O.C.G. De tijden en manieren van verzending van de goederen zijn een zeer belangrijke factor. We ...
Portfolio (10)
Italië, Ponsacco
... kleurstoffen en conserveermiddelen. Je zult je energiek voelen als een vuurwerk. VOEDINGSINFORMATIE per 100 ml: Energie-inhoud 189 KJ (44 kcal) Vetten 0 g - waarvan verzadigde vetzuren 0 g Koolhydraten 10,5 g - waarvan suikers 10,4 g Eiwitten 0 g Zout 0,13 g Vitamines: Niacine 8 mg / 50% ADH - Pantotheenzuur 2 mg / 33% ADH B2 0,3 µg / 21% ADH - B6 2 mg / 143% ADH - B12 2,0 µg / 80% ADH ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid Referentie-inname van ADH (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid) voor een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal). - www.fireworkenergy.com - info@fireworkenergy.com...
Portfolio (1)
Italië, Madone
...Het merk RIBOMIX®, met een specifiek smaakprofiel en hoge prestaties, is een uniek en specifiek ingrediënt voor elk soort smaakrecept. Al meer dan tien jaar wordt RIBOMIX® wereldwijd gebruikt voor de productie van hartige producten. Een pool van natuurlijke 5'-nucleotiden, verkregen door enzymatische hydrolyse van gist en zeer effectief in het vervangen van mono-natriumglutamaat en zout, wat een...
Portfolio (5)
Italië, Scarlino
...Sale in Gocce is het eerste vloeibare zout met een laag natriumgehalte dat is gewonnen uit zeewater. Dankzij een innovatief productieproces kan het overtollige natrium verwijderen en tegelijkertijd alle gunstige eigenschappen van de natuurlijke sporenelementen die in zeewater aanwezig zijn, behouden. Sale in Gocce behoudt dezelfde smaak als traditioneel zout. GEBRUIKSAANWIJZING Sale in Gocce...
Portfolio (7)
Italië, Ponte Galeria
...Gemaakt in Japan met de traditionele methode van natuurlijke fermentatie, wordt de Koikuchi-sojasaus, in tegenstelling tot de sojasaus op de markt, niet industrieel geproduceerd, maar volgens de oude originele methode die een lange fermentatie vereist, verkregen met natuurlijke ingrediënten: soja, tarwe, zout, puur bronwater en koji. De Koikuchi Nipponia-sojasaus heeft een evenwichtige umami...
Portfolio (8)
Italië, San Giovanni In Fiore
...100% Helix Slakkenvlees, Water, Zout en Natuurlijke Aroma's. Schoongemaakt en voorgekookt, verwarm de slakken en bereid ze volgens je favoriete recept. Verpakking in blik: 850g blik, 200g blik, 350g pot.
Italië, Roma
...Bio Sels Mer Morte Dit zoutbloem, rijk aan magnesiumchloride, wordt ecologisch geoogst na natuurlijke droging aan de oevers van de Dode Zee en rechtstreeks geïmporteerd door BIOSEL om in pure staat zonder manipulatie bij u te komen. Opgelost in het badwater of gemasseerd op het lichaam, verlicht het spanningen, activeert het een onmiddellijke anti-stress werking en bevordert het de nachtrust. Het...
Portfolio (10)
Italië, Mortara
...Bij het einde van de kooktijd en van het vuur af, de Risotto met Porcini opkloppen met geklaarde boter, enkele schilfers Castelmagno en verse, gehakte peterselie. Ingrediënten: Carnaroli Rijst Classico (88%), groentebouillonpoeder (zout, zetmeel en maltodextrines van aardappelen, gedroogde groenten (wortel, selderij, peterselie), zonnebloemolie, natuurlijke aroma's, specerijen), rijstmeel...
Portfolio (3)
Italië, Mesoraca
... originele vorm krijgt die we allemaal kennen. De rijping vindt plaats in omgevingen met gecontroleerde luchtvochtigheid en temperatuur gedurende minimaal 45 dagen. Aanbevolen als voorgerecht en als ingrediënt voor hoofdgerechten (bijv. Ovenschotel met pasta). Categorie: Calabrese Vleeswaren Gewicht: 300/350 g Ingrediënten: Varkensvlees, Zout, Natuurlijke aroma's en specerijen Suikers: Dextrose en sucrose Antioxidanten: E301 Conserveermiddelen: E250-E252 Gewicht: 0.350 kg...
Portfolio (19)
...Ingrediënten: 00 Bloem – Suiker – Margarine – Cacaopoeder – Boter – Gist – ZoutNatuurlijke aroma's...
Portfolio (8)
Italië, Atina Inferiore
... vezels en is bestand tegen weersinvloeden, chloor en zout. De poedergecoate aluminiumstructuur garandeert een weerstand en lichtheid die kenmerkend zijn voor de beste tuinmeubelen. De ligstoel kan ook zonder het afneembare kussen van 10 cm worden gebruikt, wat zorgt voor een lage zit met ongeëvenaard comfort.
Portfolio (10)
Italië, Brugherio
...De omgekeerde osmose is een proces van "filtratie door middel van semipermeabele membranen". Dit proces maakt het mogelijk om uit zout water puur water te produceren, door een druk uit te oefenen die groter is dan de osmose, waardoor de natuurlijke neiging van twee oplossingen met verschillende concentraties in de aanwezigheid van een semipermeabel membraan wordt opgeheven, waarbij het pure water...
Portfolio (9)
Italië, Mugnano Del Cardinale
...Varkensvlees, Zout, Dextrose, Natuurlijke aroma's, Specerijen, Antioxidanten, E300, Conservatieven, E250, E252 Varkensvlees, Zout, Dextrose, Natuurlijke aroma's, Specerijen, Antioxidanten, E301, Conservatieven, E250 Energiewaarde 326kcal 1326kj Vetten 26,1gr waarvan verzadigde vetten 8,9gr Koolhydraten 1,4gr waarvan suikers 1,3gr Eiwitten 23gr voedingsvezels 0,02gr zout 4,7...
Portfolio (9)
... hand gebonden in de natuurlijke blaas. Nu is het die gezegende streek van de lage regio rond de Po die de culatello tot een uniek meesterwerk maakt. Koude en mistige winters, lentebriesjes, brandende en vochtige zomers, en de plak zal intens rood zijn, met een geurige geur van viooltjes, van nat gras, een rijke smaak, stevige, schone zoetheid. Ten slotte is het in onze rijpingskelders van Podere Bottone in Busseto dat, na minimaal 12 maanden, maar afhankelijk van de kelder en het seizoen ook 16-18 maanden, ze perfect zullen zijn.
Portfolio (10)
Italië, Palagonia
...Ingrediënten: Gekweekte paddenstoelen 65%. (Agaricus Bisporus) zonnebloemolie 35%, azijn van wijn, zout, natuurlijke aroma's in variabele verhoudingen (muntt, knoflook, gemalen rode peper, vlokken rode peper, paprikapoeder). Citroenzuur, L-ascorbinezuur. Verpakkingen van: 212g/620g/1kg/3kg...
Portfolio (55)
Italië, Treviso
...Salume afkomstig van het anatomische deel van de buik van het rund, wordt gedurende een korte periode gezouten, daarna gewassen met stromend water, gekruid met peper en natuurlijke aroma's, gerijpt en op natuurlijke wijze gerookt. INGREDIËNTEN: gecertificeerd halal rundvlees, zout, peper (zoet of heet). Conservatiemiddelen E 250, E 252, E 300, specerijen en natuurlijke aroma's. KENMERKEN: vrij...
Portfolio (5)
Italië, Salerno
...Typische gastronomische bereiding uit ons gebied. Tentakels van gigas, inktvissen, calamari, gekookt in water en op smaak gebracht. Verpakt in een mengsel van olie, 20% extra vierge olijfolie, 80% zonnebloemolie met verse aroma's. Verpakt in een vacuümverpakking (in variabele verhoudingen) Tentakels van gigas, inktvis, 80% zonnebloemolie, 20% extra vierge olijfolie, azijn, zout, natuurlijke...
Portfolio (8)
Italië, Roma
...Ingrediënten: Ketchup (tomatenconcentraat 50%, water, suiker, wijnazijn, zout, natuurlijke aroma's, verdikkingsmiddelen: xanthaangom en guargom), Zomertruffel 3% (Tuber aestivum Vitt.), zout, aroma. Verzurende stof: Melkzuur E270. Houdbaarheidsdatum: 12 maanden. Gebruiksmethode: Ideaal voor het op smaak brengen van vlees, koude gerechten, gekookt vlees, salades. Organoleptische eigenschappen...
Portfolio (9)
Italië, Messina
...De pistache doet geen concessies: aan de hartige gerechten geeft hij al zijn kwaliteit, zijn smaak, de intense kleur, zijn authentieke en natuurlijke karakter... Beschikbaar in verschillende smaken: Pistachepesto met Porcini; Pistachepesto met Truffel; Pistachepesto met Siciliaans Zout.
Portfolio (10)
Italië, Trento
...Voor liefhebbers van de klassieke smaak! Bereid volgens traditie: groenten gemengd met vlees van de hoogste kwaliteit en extra vierge olijfolie, zonder aroma's en chemische additieven, zonder toegevoegde monosodiumglutamaat, zonder gehydrogeneerde vetten* en jodiumzout in plaats van gewoon zout. De intense en natuurlijke smaak wordt behouden dankzij de bijzondere verwerking van Bauer, langzaam...
Portfolio (9)
Italië, Vairano Scalo
...DE GEPELDE HASSELNOOT, VERKREGEN VIA EEN ZORGVULDIG SCHILPROCES IN ONZE FABRIEK, WORDT OP VERZOEK VAN DE KLANT GEKALIBREERD. (9-11, 11-13, 13-15 mm) DE GEPELDE HASSELNOTEN KUNNEN WORDEN GEKOMBINERD MET EEN ZOET OF ZOUT GERECHT. ZE KUNNEN OOK ALS SNACK WORDEN GENOTEN TUSSEN DE MAALTIJDEN. RIJK AAN MINERAALZOUTEN EN DE PERFECTE NATUURLIJKE AANVULLING VOOR ALLE SPORTERS. HET WORDT DOOR BEDRIJVEN GEBRUIKT, ZOWEL VOOR DIRECT VERBRUIK ALS VOOR DE VERDEREN ROSTINGSFASE.
Portfolio (6)
Italië, Sassello
...Onze truffelchampignoncrème is een uniek product. Perfect om te smeren op canapés of croutons als aperitief, als condiment voor pasta, risotto, gekookte/geroosterde aardappelen, op vlees of in vele andere recepten. Bewaar op een koele plaats, uit de buurt van direct licht. Na opening, in de koelkast bewaren, bedekt met olie en binnen enkele dagen gebruiken. INGREDIËNTEN: Champignons, Truffel, extra vierge olijfolie, zout, natuurlijke smaken Houdbaarheid: 30 maanden, verschillende formaten beschikbaar...
Portfolio (9)
Italië, Marcianise
...Ingrediënten: Water, suiker, alcohol van agrarische oorsprong, magere melkpoeder, smaakstoffen, baba in stukjes. Baba in stukjes: Tarwebloem (TARWE) Type "0," eieren, plantaardige margarine, geen gehydrogeneerde vetten bestaande uit plantaardige oliën en vetten (palm- en zonnebloemolie), water, zuurteregelaar E330, smaakstoffen, suiker, zout, natuurlijke gist. Kan sporen van noten bevatten. Bevat allergenen. Vol 17%...
Portfolio (2)
Italië, Bronte
...Ingrediënten: tarwebloem type "O", gepasteuriseerd eigeel, boter, fructose, suiker, natuurlijke zuurdesempoeder (tarwe), emulgator E471, volle melkpoeder, biergist, zout, aroma's. Vulling: suiker, hazelnootpasta 30% (geroosterde en verfijnde hazelnoten), plantaardige oliën en vetten (palm, palmolie), oliën (zonnebloem), magere melkpoeder, wei-eiwitpoeder, emulgator (E322 sojalecithine), aroma's...
Portfolio (56)
Italië, Guidonia
...Typische Calabrese salami van puur varkensvlees, grof gemalen, gekneed met toevoeging van zout, natuurlijke aroma's en kwaliteitspeper, ingepakt en gerijpt in natuurlijke darm gedurende ongeveer 45 dagen. Gewicht van ongeveer 300 gr in natuurlijke darm. Verpakking: A.T.M. - S.V Zonder conserveermiddelen Zonder gluten Zonder lactose Zonder kleurstoffen...
Italië, Abano Terme
... waarderen. Natuurlijke producten van de hoogste kwaliteit, het resultaat van het werk van onze bijen en de natuur, om de huid een unieke en effectieve behandelingservaring te bieden. De heilzame eigenschappen van honing, bijenwas, verse koninginnengelei, propolis, lavendel en calendula komen samen met de waardevolle kwaliteiten van het hyperthermale zout-broom-jodiumwater van Abano, hydraterend, beschermend, verzachtend, herstellend en reinigend voor de huid.
Portfolio (10)
Italië, Margherita Di Savoia
... (verzadigingsindex - zoutconcentratie) en waar natriumchloride neerslaat. Het resterende water wordt verwijderd en van de bodem van de bassins wordt het zeezout verzameld. Uit 1 kubieke meter zeewater worden 27 kg zout gewonnen. Het zout wordt vervolgens gestapeld in grote hopen die lijken op witte besneeuwde bergen, waaruit het wordt gehaald voor verdere verwerking. Afhankelijk van het gebruik wordt het zout gewassen, gecentrifugeerd, gedroogd, gemalen, gezeefd, verrijkt met jodium en anti-agglomeratiemiddelen en verpakt voor verkoop.
Italië, Orentano Castelfranco Di Sotto
... bereid zoals onze grootmoeders dat vroeger deden, met respect voor de echte en pure traditie van de Toscaanse keuken, met vlees, groenten (selderij, sjalot en wortelen), extra vierge olijfolie, zout, peper en natuurlijke kruiden, dus zonder smaakversterkers, conserveermiddelen of kleurstoffen. Onze sauzen zullen zeker geen bodemprijzen hebben, aangezien het bedrijf de grootdistributie niet bedient...
Portfolio (1)