...Het Bakkerij Le Bontà Trecchinesi biedt al meer dan twintig jaar zijn producten aan een trouwe en voortdurend groeiende klantenkring. In de loop der jaren heeft de bakkerij Le Bontà Trecchinesi zijn producten gediversifieerd en biedt het niet alleen brood aan, maar ook frese, tozzetti, witte en rode pizza's, panettoni, brood en paneermeel. Maar wat is het geheim van de geurigheid van dit brood? Simpel: natuurlijke ingrediënten zoals meel, water, zout en zuurdesem, met passie en vakmanschap bewerkt, volgens de lessen van de meesterbakkers van vroeger.
Italië, Castelverano
Essences van Sicilië en Typische Producten: Olijven, Olijfolie van Nocellara del Belice, Biologische Honing, Wijn Dop IGP, Oregano, Kappertjes, Passito Zibibbo van Pantelleria, Jam en Confituur, Zwart Brood van Castelvetrano, Vastedda Belicina, Pecorino, Martorana Fruit, Gedroogde Tomaten, Knoflook van Nubia, Paté Busiate, Zout uit Trapani, Amaro Selinunte. Alle lokale en traditionele producten van Kwaliteit en Natuurlijke Smaak.
Italië, Monterotondo
...Voedingsindustrie gespecialiseerd in gekruide paneermeel (goudbruin - geroosterd - cornflakes - au gratin - zout en peper - pittig - Italiaans en Spaans), mengsels van specerijen, GRAND ROAST ook in zakjes van 7 g, smaakmakers voor vlees en vis, verkoop van specerijen, chocolade, bonbons, koffie, bieren, voor de industriële/groothandel/detail/horeca/bar/slagerijen GDO etc. In eigendom van een van de meest prestigieuze universiteiten van Italië, maken we gebruik van hun professionele expertise om producten van hoge kwaliteit te garanderen.
... "criscito" en zout; samen met handmatige verwerking, gevolgd door een rijstijd van minstens vier uur en bakken in houtovens, ontstaat er uniek en authentiek brood. We besteden al onze energie en aandacht aan de voedingsbehoeften voor een gezonde, evenwichtige en slimme voeding. Onze producten laten op een smakelijke en uitnodigende manier de smaken van vroeger herontdekken. Naast brood kunt u genieten van Pane Biscottato, Freselle en Tarallini in verschillende smaken, waaronder de wereldberoemde Napolitaanse taralli 'Sugna e Pepe' en vele andere kwaliteitszoetigheden.
Italië, Salsomaggiore Terme
Al sinds mensenheugenis wekken de zoute wateren grote interesse vanwege hun therapeutische eigenschappen: ontdekt in de eerste helft van de negentiende eeuw, vond de experimentatie plaats onder leiding van de arts Lorenzo Berzieri, die vastbesloten was om de schrofula te bestrijden. De hertogin van Parma, Maria Luigia, raakte overtuigd van de effectiviteit van de zout-jodiumbaden en vanaf daar...