Italië, Moio Della Civitella
...Extra vierge olijfolie (EVO) is een type olijfolie van de hoogste kwaliteit, verkregen uitsluitend door mechanische processen, zonder het gebruik van chemische oplosmiddelen of raffinagemethoden. Het wordt geëxtraheerd uit olijven, de vruchten van de olijfboom, via koude persing of centrifugatie, waardoor alle organoleptische en voedingskenmerken van het product behouden blijven.
Portfolio (16)
Italië, Imperia
...I Calvi Gedroogde Tomaten in Extra Vergine Olijfolie 180 g – heerlijke Italiaanse tomaten, gedroogd in de open lucht, in extra vergine olijfolie. Rood, vlezig en smaakvol: een vleugje warme Mediterrane zon. Productlabel In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product. Combinaties Klaar voor gebruik en om te eten. Calvi gedroogde tomaten in olie...
Portfolio (44)
Italië, MILANO
...De tonijn van Rio Mare in olijfolie van 1 kg is een hoogwaardig visproduct, ideaal voor wie op zoek is naar een gezonde en smakelijke voeding. Gemaakt van geselecteerde tonijn en geconserveerd in olijfolie, biedt het een rijke en natuurlijke smaak, perfect voor het bereiden van mediterrane recepten. De verpakking van 6 stuks is ideaal voor de groothandel, wat zorgt voor voldoende voorraad voor...
Portfolio (229)
Italië, Campello Sul Clitunno
...Olijfolie van superieure kwaliteit, rechtstreeks verkregen uit olijven en uitsluitend door mechanische processen. Van olijven die zijn geoogst en geperst in de Europese Unie. "Voedsel van de mediterrane traditie, geschikt voor alle toepassingen in de keuken, met respect voor de balans van de gerechten." Flesformaten 1L / 750 ml / 500 ml / 250 ml / Blik 5 L...
Portfolio (9)
...PRODUCTSHEET PRODUCT Biologische Extra Vergine Olijfolie JAAR VAN PRODUCTIE 100% 2017-2018 LAND Italië REGIO Calabria GEBIED Heuvel van de Presila Calabrese OMGEVING Niet vervuild en puur TEELT Ingraving van natuurlijke stoffen: gras, luzerne (onderzaai) OOGST Mechanische vibrator met paraplu EXTRACTIE Koude extractie (minder dan 27°) binnen 24 uur na de oogst OPSLAG RVS tanks CERTIFICERING Bio CERTIFICERING NOP: Usda 100% Organic CULTIVAR Monocultivar “Carolea” TOEPASSING Rauw op salades, peulvruchten en soepen Eerste gangen Vlees……..en vis Mediterrane Dieet...
Portfolio (7)
Italië, Maruggio
... smaakvol. Ideaal als dressing, het past goed bij de parfums en aroma's van de mediterrane keuken en respecteert de smaak van voedsel. Het verheerlijkt de eenvoudigste gerechten zoals bruschetta, salades en vinaigrettes, en wordt ook aanbevolen voor gegrild vlees, soepen, stoofschotels en gebakken vis. Het is een olie voor iedereen die gezond en evenwichtig wil eten.
Portfolio (8)
Italië, San Mauro Cilento
San Mauro del Cilento is het dorp van de olie. Gelegen op enkele kilometers van de beroemde toeristische bestemming Acciaroli, maakt dit dorp deel uit van het Nationaal Park van Cilento en Vallo Diano. Het gebied wordt gekenmerkt door oude watermolens, paden die door de mediterrane begroeiing slingeren en olijfgaarden. De Azienda Agricola Botti, sterk in zijn verbondenheid en de liefde die het met zijn land verbindt, produceert zijn extra vierge olijfolie nog steeds op traditionele wijze.
... een beperkte sedimentatie en een minimale troebelheid, maar dit verandert niets aan de smaak, integendeel, het is een teken van zijn puurheid (zuurgraad van 0,4%). Extra vierge olijfolie is een essentieel ingrediënt voor het bereiden van de Fungo Cardoncello en de belangrijkste dressing voor onze salades, gekookte groenten, peulvruchtensoepen, visgerechten en in het bijzonder voor de "Cialledde", een typische Altamurana bereiding van brood en andere eenvoudige ingrediënten uit het mediterrane dieet.
Italië, Carovigno
De MISSIE van deze START UP is om de oneindige hulpbronnen van dit gebied te verbeteren, geïnspireerd door de natuur en in al zijn schakeringen, zoals: De Extra Vergine Just Puglia Olijfolie verkregen uit de oude olijfgaarden van Carovigno. De SAMENWERKING met lokale kunstenaars en ambachtslieden, om producten van uitmuntendheid te garanderen, die ware, authentieke verhalen vertellen van de Mediterrane cultuur en traditie. Voedsel, Kunst, Cultuur en Design verweven zich perfect in de creatieve ruimte van justpugliafactory.
Portfolio (8)
Italië, Imperia
... door de delicate en aangenaam fruitige smaak. Het past perfect bij alle gerechten uit de mediterrane keuken en dieetvoeding, vooral rauw in salades of met groenten. Heerlijke en verrukkelijk geurende, L'Olio di Cannelle benadrukt de smaak van de keuken in sauzen, dressings en met alle soorten vlees of vis.
Italië, Livorno
...Moderne lijn van extra vierge olijfolie met aroma's en prestigieuze verpakkingen. De AROMOLIO aromatische oliën worden geproduceerd met behulp van geavanceerde technologie. Ze worden vakkundig verkregen door het infuseren van aromatische kruiden en specerijen, typisch voor de mediterrane traditie, in extra vierge olijfolie.
Italië, Mirabella Imbaccari
...zoals pure aroma's en bewerkte aroma's. De conserven in olijfolie, geproduceerd van groenten uit eigen velden, waarbij strikt rekening wordt gehouden met de seizoensgebondenheid, worden binnen 24 uur na de oogst verwerkt, in glas en halffabricaten. Het bedrijf is actief in de Ho.Re.Ca-sector, gespecialiseerde winkels en de grootdistributie, zowel op de nationale als op de buitenlandse markt. Macara is een geregistreerd merk van Azienda Agricola Iacona S.S.
... patisserie, in culinaire recepten of als snacks. Het bedrijf is altijd met grote aandacht voor de ecologische balans en in biologische omstandigheden geleid, voortkomend uit een diepgeworteld geloof in het behoud van biodiversiteit, met respect voor de inheemse wilde planten van deze regio, zoals mirte, wilde peer, tijm en de mediterrane struikgewas. Onkruidbestrijding gebeurt uitsluitend mechanisch of handmatig. Meer informatie op www.essenzadipuglia.it...
Italië, Ponte
... "100% van Hoge Kwaliteit" Kwaliteit Gecertificeerd ISO 22005:2007 Hoge AG/RINT-11/129, maakt gebruik van een moderne, hoogtechnologische installatie, waarvan het de leider in de oliesector is geworden. Het bedrijf is gecertificeerd volgens de biologische landbouwnorm door het Mediterrane Certificeringsinstituut. Frantoio Romano heeft talrijke erkenningen ontvangen in nationale en internationale wedstrijden.
Italië, Carpignano Salentino
... oogsttechnieken, hun authenticiteit, kwaliteit en de smaken van een "Aarde" die door de zon is verbrand, door de wind is geblazen, door de zee is gekust en doordrenkt is van de intense geuren van de "Mediterrane Macchia" die haar omringt, intact hebben weten te behouden. Het is ontstaan in Salento, de uiterste punt van Italië, een land vol vitaliteit dat, als "Hiel van de Laars", steeds meer lijkt op de...
Italië, Fondi
SALSE MEDITERRANEE PRONTE ALL’USO L’ Idee Creare salse “pronte all’uso“ voor het snel bereiden van de meest populaire gerechten uit de kustgebieden van de Middellandse Zee, zoals: Pasta, Risotto, Pizza, Bruschetta, Couscous, Soepen, Vellutata en Polenta. De Traditie Gebruik alleen de oudste grondstoffen uit de mediterrane keuken, zoals: Vangst uit de Middellandse Zee FAO 37, Olijfolie Evo uit...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play