Italië, Marmirolo
...Mengsels ontwikkeld voor het bestuiven. Ideaal om problemen met de hechting van het deeg aan oppervlakken op te lossen, het uitrollen van het deeg te versnellen, de krokante textuur van het eindproduct te verhogen en de hechting van het deeg aan de oven te verminderen. De volgende versies zijn ontwikkeld: - LASPOLVERA: met hergemalen durumtarwe semolina verrijkt met rijstsemolina en maïsmeel. - LASPOLVERA P1: met hergemalen durumtarwe semolina en tarwemeel type '0'. 10KG...
Portfolio (56)
Italië, Forlì
... basisvoedsel voor veel inheemse bevolkingsgroepen. Tegenwoordig wordt witte maïsmeel op grote schaal gewaardeerd om zijn veelzijdigheid in de keuken en de vele voordelen die het biedt voor welzijn en gezondheid. Een van de onderscheidende kenmerken van de Biologische Glutenvrije Witte Maïsmeel is de rijkdom aan voedingsvezels. Bovendien is witte maïsmeel van nature glutenvrij, wat het geschikt maakt voor mensen die een glutenvrij dieet volgen of voedselintoleranties hebben. Het kan worden gebruikt om brood, taarten, koekjes, pannenkoeken, polenta en vele andere gerechten te bereiden.
Portfolio (50)
...geschilde erwtenproteïne, geschilde favabonen, maïsmeel, grof gebroken carob, geëxtraheerd sojameel 44 eiwit, vitamine supplement, bicalciumfosfaat, natriumchloride Hier zijn de analytische waarden ter vergelijking: Ruw eiwit 12.17 - 12.86 Vocht 13.30 - 13.19 Ruwe cellulose 10.46 - 10.63 Ruwe as 4.65 - 4.80 Ruwe oliën en vetten 2.26 - 2.06...
Portfolio (9)
Italië, Isola Del Gran Sasso
... maïsmeel, allemaal meelsoorten die vrij zijn van het eiwit dat de basis vormt van glutenintolerantie. We zijn er trots op te kunnen zeggen dat we voor de vervaardiging van onze producten gecertificeerde niet-GMO grondstoffen gebruiken, zorgvuldig geselecteerd en geproportioneerd, om de consument de geur, de kruimeligheid en de smaken te bieden die meestal niet waarneembaar zijn in glutenvrije...
Italië, Alba
Wij zijn producenten van bakkerijproducten gevestigd in het noorden van Italië. Onze capaciteit dekt het volledige assortiment: Torinese Grissini beschikbaar in verschillende smaken, Koekjes met maïsmeel of met hazelnootpasta, Traditionele Bruschetta met EVOO en Pittige smaak, Gezonde lijn Grissini (Gistvrij, Zoutvrij, Volkoren), Ambachtelijke Chocolade Pralines beschikbaar in verschillende smaken (Limoncello, Tiramisù, Cappuccino, Pure Chocolade, enz.)...
... gedroogde en opgeslagen producten te handhaven. Momenteel is het bedrijf in staat om een breed scala aan producten aan te bieden, variërend van tarwe, maïs, geroosterde en volle soja, gerst, geroosterde sojameel, maïsmeel, geroosterde maïs, luzerne, koolzaad, ongeraffineerde plantaardige oliën en bijbehorende perskoeken, en tot slot PAULOWNIA HOUT in stammen of gedroogde planken.
Portfolio (2)
...Arborio rijst, Roma rijst, Aromatische rijst, Venere zwarte rijst, Ermes rode rijst, gemalen maïsmeel, rijstmeel, rijstkoekjes, kant-en-klare risotto met Carnaroli en zwarte truffel, met paddenstoelen, rijstpasta.
... in verschillende smaken (alcoholisch en niet-alcoholisch... rum, limoncello, gianduja, nougat, enz.) bedekt met extra pure chocolade (min. 62%). - 12 maanden - TARTUFI: van pure chocolade en hazelnoten, bestrooid met cacao. - 12 maanden - CROSTATA DI MELIGA (maïs): Heerlijke taart met maïsmeel die kruimelig en zacht is, gevuld met jam. - 5 maanden - PASTE DI MELIGA (maïs): verrukkelijke koekjes uit...
Italië, Pozzoleone
Italië, Saluzzo

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play