Italië, Villanterio
...Referentie leverancier van verwerkte dierlijke eiwitten in Pavia en de provincie, wij bij DI.GI.MA. srl worden erkend in de regio voor de kwaliteit van onze producten. Bekend als vleesmeel of PAT, zijn verwerkte dierlijke eiwitten een essentieel element in de productie van huisdiervoeding. Het hoge kwaliteitsniveau van deze meelsoorten is cruciaal om hun veiligheid te waarborgen en om voedzame eigenschappen aan huisdiervoeding toe te voegen.
Portfolio (4)
Italië, Fidenza
...Culatta van de hoogste kwaliteit, met een eigen, precieze smaak die noch ham noch culatello is: zoet en sappig met hints van boter en hazelnoot.
Portfolio (54)
Italië, Misano Adriatico
...Deze Amarone della Valpolicella Classico van SANTA SOFIA is een wijn van hoge kwaliteit met een fles van 75 cl. Dankzij de traditionele productie en de rijping in houten vaten biedt het een rijke en intense smaak die perfect past bij rood vlees en oude kazen. Geweldig om te genieten bij speciale gelegenheden.
Portfolio (200)
Italië, Novoli
...De aardslak of Theba Pisana is een zeer kleine veldslak, typisch voor de landen rond de Middellandse Zee. Onze slakken zijn wit en droog met een zeer malse vlees. Ze komen niet uit intensieve kwekerijen, maar worden verzameld in hun natuurlijke habitat. Ze worden zorgvuldig geselecteerd en gezondheidsgecertificeerd om kwaliteit en versheid te waarborgen, en we bewaren ze op een gecontroleerde...
Portfolio (71)
Italië, Castellamare
...Gegarneerd vlees met een authentieke en verfijnde smaak, die elk gezellig moment een kans maakt om Italiaanse kwaliteit te proeven. Strikt gekruide vleeswaren en worsten op de meest natuurlijke manier mogelijk. Gezonde en eenvoudige elementen om de smaak van oude boeren tradities en onze landen opnieuw te ontdekken.
Portfolio (26)
Italië, Massa Lombarda
...Voor de productie van flexibele verpakkingen voor het verpakken van vlees, vleeswaren en kaas zijn de barrièreeigenschappen essentieel om de kwaliteit en bescherming van het verpakte product in de tijd te waarborgen. De toewijding en constante zoektocht naar de beste oplossingen stellen Renato Lusa in staat om co-extrusie- en samengestelde folies aan te bieden, zowel neutraal als gepersonaliseerd...
Portfolio (11)
...Ambachtelijke kant-en-klare gerechten. Gecertificeerde hoge kwaliteit. Voorgerechten en hoofdgerechten in porties van 300 g en schalen van 2,5 kg. Diverse referenties, verse diepvriespasta van eersteklas kwaliteit, zowel klassiek als gevuld met vlees en vis. Ravioli, Tortellini, Lasagne, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci, enz.. Wij maken gepersonaliseerde verpakkingen voor luchtvaartmaatschappijen, hotels, cruiseschepen, enz..
Italië, Gessate - Milano
... van Origini is om haar commerciële partners een "WIN WIN" project aan te bieden, waarbij een voordelige situatie voor alle betrokken partijen wordt gecreëerd. Origini streeft ernaar een referentiepunt te worden voor de Italiaanse distributie die zich wil onderscheiden door de kwaliteit en authenticiteit van zijn producten, en biedt niet alleen exclusieve culinaire ervaringen, maar ook boeiende...
Portfolio (1)
Italië, Calatafimi Segesta
...Veelzijdige olie. Ideaal om de kwaliteit van voedsel zowel tijdens het koken als rauw te benadrukken en te waarderen, waar het bijzonder goed in is. Geweldig met gebakken groenten, met gebraden vlees, met gebakken vis, met hartige taarten, perfect voor het op smaak brengen van salades, bij de bereiding van pinzimonio en op gegrilde groenten.
Portfolio (3)
Italië, Mesoraca
... overschrijdt de 180 dagen, en dit is de meest delicate fase die de kwaliteit van het product zal bepalen. Categorie: Calabrese Vleeswaren GEWICHT: 500/550g Gewicht: 0.550 kg INGREDIËNTEN: Varkensvlees, Zout, Natuurlijke aroma's en specerijen Suikers: dextrose en sucrose Antioxidanten: E301 Conserveermiddelen: E250-E252...
Portfolio (19)
Italië, Villafranca
... dit formaat te verkrijgen. In de keuken zijn Paccheri echt veelzijdig: ze passen uitstekend bij zowel sauzen als groenten, vlees of vis. De Paccheri Del Vesuvio zijn onmiskenbaar, je hoeft ze alleen maar te combineren met een goede vleessaus of een ovenschotel om hun smakelijke delicatesse en unieke, onmiskenbare smaak vrij te laten komen. Overeenstemming tussen Verse Pasta en Droge Pasta: Kies kwaliteit voor een beter leven. 270 kcal/100g voor de Verse Pasta 350 kcal/100g voor de Droge Pasta Mediterrane Verse Pasta Made In Italy "Napoli" Gekoelde transporten Stef...
Portfolio (4)
Italië, Besnate
... verkrijgbaar in dubbelgelaagd verzinkt geperst staal. De POLY-D wielen kunnen worden gebruikt op trolleys voor de voedingsindustrie, leerindustrie, apparatuur en trolleys voor de vlees- en visindustrie, slachthuizen, ijsmachinerie en bloementrolleys.
Portfolio (10)
Italië, Giugliano In Campania
...van broodjes tot vlees, waardoor het een essentieel element is voor elke chef-kok. Dankzij de robuustheid en duurzaamheid kan deze plaat intensief gebruik weerstaan, wat zorgt voor hoge prestaties in de loop van de tijd. De plaat is uitgerust met een ergonomisch ontwerp dat het gebruik en de reiniging vergemakkelijkt, waardoor het een praktische keuze is voor iedereen die in de keuken werkt. Met...
Portfolio (4)
Italië, Campello Sul Clitunno
... intens is qua fruitigheid, wordt aan tafel door de meeste smaken gewaardeerd, zelfs door kinderen. Perfect rauw op elk type gerecht: salades, vis, wit vlees, peulvruchtensoepen, groenten. Op geroosterd vlees, zeevruchtensalades, sauzen en emulsies. Bij het koken wordt het gebruikt voor het maken van sauzen, dips en frituren.
Portfolio (9)
... is het de beurt aan de zeelucht die, voordat deze de vallei bereikt, de balsems van de bossen in de Apennijnen heeft gestolen. Afhankelijk van het seizoen worden de ramen geopend en zo gaat het negen maanden door. Dan gaan we naar de kelder: het consortium zal na 12 maanden de hertogelijke kroon aanbrengen ter bescherming van de kwaliteit. Voor ons is dat niet genoeg: onze ham wacht nog 18-20 maanden, wanneer je zijn intense, diepe, gemoduleerde zoetheid zult voelen, nooit suikerrijk.
Portfolio (10)
Italië, Pescara
... groenten te voeden, om een product van superieure kwaliteit te verkrijgen, zowel qua organoleptische als culinaire eigenschappen. Ze worden zowel als voorgerecht als als voedzame eerste gang gebruikt. Het vlees dat hen kenmerkt heeft een hoog eiwitgehalte en een laag vetgehalte.
Portfolio (5)
Italië, Venezia
...Vriendelijk en fluweelachtig. De hoge kwaliteit van gerstemout en tarwemout, samen met fijne bovengistende gist, geven deze Blanche een rijke en verfrissende smaak, met zachte fruitige geuren. Natuurlijk troebel. Het is een perfecte aanvulling bij voorgerechten, visgerechten en zeevruchten, wit vlees en verse fruittaart. Uitstekend als aperitief.
Portfolio (4)
Italië, Dorgali
... De kleur is ondoordringbaar robijnrood met paarse tinten, en in de neus opent het majestueus met tonen van vuursteen, grafiet en kleine zwarte bessen. Op de tong komt de warmte vrij, gevolgd door een structuur van zachte en omhullende tannines, die tonen van pure cacao onthullen. Ongefilterde wijn; eventuele bezinksel beïnvloeden de kwaliteit niet, maar benadrukken de typiciteit en getuigen van de integriteit en natuurlijkheid van onze wijnbouwprocedures. Uitstekend in combinatie met rijke en gestructureerde gerechten zoals wildgerechten, rood vlees en oude kazen.
Portfolio (5)
Italië, Trento
...Voor liefhebbers van de klassieke smaak! Bereid volgens traditie: groenten gemengd met vlees van de hoogste kwaliteit en extra vierge olijfolie, zonder aroma's en chemische additieven, zonder toegevoegde monosodiumglutamaat, zonder gehydrogeneerde vetten* en jodiumzout in plaats van gewoon zout. De intense en natuurlijke smaak wordt behouden dankzij de bijzondere verwerking van Bauer, langzaam...
Portfolio (9)
...Druivensoort: 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon | Kleur: robijnrood, met paarse reflecties en neigend naar granaatkleur bij veroudering | Neus: wijn van grote elegantie. Er zijn fruitige aroma's waarneembaar zoals bosbes en braam, met geroosterde en vanilleachtige tonen van hoge kwaliteit | Smaak: in de mond is hij droog, warm en vol. De tannines zijn voelbaar, maar op een zachte manier dankzij de rijping in barriques. GASTRONOMISCHE COMBINATIES: Uitstekende wijn bij geroosterd vlees, in het bijzonder varkensvlees, lam en geit. Past goed bij wild. Ook een wijn voor contemplatie.
Bijpassende producten
Altropasso
Altropasso
Portfolio (1)
Italië, Quattro Castella
... gehydrogeneerde vetten, hondenkoekjes op basis van vlees, functionele hondenkoekjes 100% made in Italy. Als directe producent produceert Chemi-Vit srl ook huisdiervoeding onder private label. De producten worden geformuleerd en vervaardigd dankzij het werk van een intern team van gespecialiseerde dierenartsen. Kwaliteit en innovatie met respect voor de gezondheid van dieren zijn onze leidende principes...
Italië, Marciano Della Chiana
KingoFood verkoopt Italiaanse producten van uitmuntende kwaliteit. Vleeswaren zoals Finocchiona IGP, vlees van de hoogste kwaliteit gekruid met zout, peper, knoflook en wilde venkel. Of de pecorino, gerijpt in een grot, met een krachtige smaak. En wijn: Chianti Riserva - Camperchi - Prima Selectie - D.O.C.G. De tijden en manieren van verzending van de goederen zijn een zeer belangrijke factor. We hebben specifieke verzendsystemen gekozen met isotermisch materiaal en synthetisch ijs, waarmee de temperaturen van de goederen tot zesennegentig uur (4 dagen) kunnen worden behouden.
Portfolio (10)
Italië, Thiene
... gehaktballen, opslag- en co-extrusiesystemen, bindmachines en een reeks accessoires die speciaal zijn ontworpen voor de voedingssector. De componenten van Risco-producten worden in elke fase van de productie gecontroleerd en getest. Het geassembleerde product is het resultaat van nauwkeurige procedures en de uiteindelijke kwaliteit is zeker van hoge waarde. Risco exporteert naar meer dan 60 landen wereldwijd en garandeert zijn aanwezigheid dankzij een uitgebreid netwerk van exclusieve distributeurs, directe commerciële filialen en vertegenwoordigingskantoren die volledige ondersteuning bieden.
Italië, Airola
Sabatino Cillo, een jonge Zwitserse slager, richtte in 1985 de Salumificio Cillo op in het Caudino-gebied. Zijn vastberadenheid en passie voor innovatie hebben hem tot een pionier in de sector gemaakt, vergelijkbaar met Steve Jobs. Door de oprichting van de Filiera della Carne Certificata in 2019 heeft hij de klanten de kwaliteit en herkomst van het vlees gegarandeerd. Het merk Cillo Experience...
Italië, Orentano Castelfranco Di Sotto
De Mila sas winkel is een ambachtelijk bedrijf dat vlees, wild en game verwerkt. Het is gevestigd in het heuvelachtige gebied van de CERBAIE in Toscane sinds 1969. Het bedrijf heeft van KWALITEIT het motto van zijn activiteiten gemaakt, door sauzen, dressings en stoofschotels te produceren met producten uit de regio, afkomstig van Italiaanse landgoederen en natuurparken. Alle producten worden...
Portfolio (1)
...zowel ITALIAANS als INTERNATIONAAL, met specialisatie in vlees, vleeswaren, kazen en alles wat ons trots maakt als MADE IN ITALY. Al onze producten worden aangeboden met een constante kwaliteit en op maat gemaakt voor de specifieke behoeften van de klant.
Italië, Basilicanova-Montechiarugolo
... geleid tot de ontwikkeling van een hoogwaardig, duurzaam product dat in staat is om te voldoen aan de meest veeleisende eisen op het gebied van kwaliteit en hygiëne. U heeft de mogelijkheid om gepersonaliseerde en niet-standaard afdalers aan te schaffen, zoals kolomafdalers, afdalers met drie niveaus, hangende afdalers en kolomarmen. Rovom biedt geavanceerde apparatuur voor slachthuizen en machines...
Italië, Rocca Grimalda
... gespecialiseerd in gegrild vlees en hebben altijd een ruime keuze aan Florentijnse steaks, tomahawks, filets en hamburgers. We gebruiken een ambachtelijke Spaanse oven genaamd Josper, die met eikenhoutskool een perfecte garing en een lichte rooksmaak aan ons vlees geeft, waardoor het heerlijk is. In de zomermaanden kun je buiten in het groen van ons ruime terras eten en we hebben een zeer ruime parkeerplaats. Kom ons bezoeken, je zult zeker tevreden zijn.
...Fokkerij en handel in de beste gastronomische slakken. Verkoop aan particulieren, restaurants, trattoria's en festivals, zowel in de detailhandel als op reservering (minimaal 10 dagen). De slakken zijn inheems in het Messapische gebied (Manduria in de provincie Taranto) en behoren tot de soort Helix Aspersa Muller. Heerlijke en van de hoogste kwaliteit vlees. Gevoed met talrijke variëteiten van groenten, fruit en lokale meelsoorten om de juiste energiebehoefte voor de gezondheid van het dier te waarborgen.
Portfolio (1)
Italië, Lusiana
Vlees van de hoogste kwaliteit, de beste sneden en smakelijke bereidingen die ideaal zijn om u te helpen unieke en heerlijke recepten te maken. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze E-Bottega!

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play