Italië, Imperia
Het bedrijf Giuseppe Calvi & C. srl is een oude olijfperserij, opgericht in 1921 door Giuseppe Calvi en tegenwoordig beheerd door Gianni en Luca Calvi, samen met een klein maar waardevol team van medewerkers. De hoofdzetel is altijd gevestigd op nummer 56 van de via Garessio, in Imperia Oneglia, terwijl de bedrijfsolijfperserij zich in Pontedassio bevindt, te midden van de olijfgaarden van de val...
Portfolio (44)
Italië, Castrovillari
...500 ml glazen fles. KOUDE EXTRACTIE EXTRA VIRGIN OLIE. Gemaakt van strikt groene olijven, die minder opbrengst geven, maar een dichtere, vollere olie met een licht bittere smaak produceren.
Portfolio (8)
Italië, Milano
... COFFEE” biedt sterke, intense, bredere en complexere smaken dan welke andere koude of ijskoffie dan ook. Ideaal voor cocktails en om koud te drinken voor energie, kracht, concentratie en dorstlessing, ook aanbevolen voor frequente sporters.
Portfolio (8)
Italië, Biancavilla
...Extra vergine Fruttato Novello, Siciliaans product, gecertificeerd CT001. Aangeboden met de speciale fles "Quadra Marasca". De Fruttato Novello is geproduceerd met "Nocellara Etnea" olijven die zijn geteeld op de gronden van het bedrijf Cuscunà, dat ook verantwoordelijk is voor de handmatige oogst en koude extractie. Het eindproduct is uitstekend en gegarandeerd. Bovendien zijn wij het enige bedrijf dat de mogelijkheid biedt om een olijfboom te adopteren!
Portfolio (8)
Italië, Gubbio
...BICCARI OLIE EXTRA VERGINE: Beste & natuurlijke olijfolie van topkwaliteit uit Italië in een kanister. 100% NATUUR: Zonder smaakversterkers, zonder aroma's, zonder vulstoffen, zonder conserveermiddelen, enz. KOUDE EXTRACTION: Onze olijfolie wordt niet zoals veel andere olijfoliën koudgeperst. Wij geven de voorkeur aan koude extractie onder de 27°C, wat in tegenstelling tot koude persing enkele...
Italië, Marciano Della Chiana
... een intense fruitige smaak en een evenwichtige bitterheid en pittigheid, wordt het aanbevolen om rauw te gebruiken voor het op smaak brengen van elk gerecht dat is bereid met hoogwaardige ingrediënten. Formaat: 500 ml. Ingrediënten: 100% Italiaanse extra vergine olijfolie. Olijvensoorten: Moraiolo, Arbequina Toscana. Extractiemethode: Koude extractie. Oogstperiode: 19 oktober. Oogstmethode: Voornamelijk mechanisch. Fruitigheid: Intens. Bewaarinstructies: Bewaren op een koele en droge plaats, beschermd tegen licht en warmte.
Portfolio (10)
...PRODUCTSHEET PRODUCT Biologische Extra Vergine Olijfolie JAAR VAN PRODUCTIE 100% 2017-2018 LAND Italië REGIO Calabria GEBIED Heuvel van de Presila Calabrese OMGEVING Niet vervuild en puur TEELT Ingraving van natuurlijke stoffen: gras, luzerne (onderzaai) OOGST Mechanische vibrator met paraplu EXTRACTIE Koude extractie (minder dan 27°) binnen 24 uur na de oogst OPSLAG RVS tanks CERTIFICERING Bio CERTIFICERING NOP: Usda 100% Organic CULTIVAR Monocultivar “Carolea” TOEPASSING Rauw op salades, peulvruchten en soepen Eerste gangen Vlees……..en vis Mediterrane Dieet...
Portfolio (7)
Italië, Petilia Policastro
De Agrarische Onderneming Krotonese is ontstaan uit een familieproject dat tot doel heeft de oude tradities van een generatie gezinnen voort te zetten die hun leven aan de landbouw hebben gewijd. De SAK SRL bezit momenteel meer dan 300 hectare grond, waarvan verschillende gebieden zijn gewijd aan de teelt van olijven en de commercialisering van de hoogwaardige biologische extra vierge olijfolie, c...
Portfolio (2)
Italië, Sciacca
... product van hoge kwaliteit en hoogst duurzaam vanuit milieu- en ethisch perspectief. NOCERBIA is een extra vierge olijfolie van UPO Sicilië Sociale Coöperatie. De fijnproevers, die de extra vierge olijfolie Nocerbia proeven, merken onmiddellijk dat het om een Siciliaans product gaat. De samenstelling van de Nocerbia-lijn gebeurt met de olijven van Nocellara del Belice, Cerasuola en Biancolilla. Methode van malen in een continue cyclus bij gecontroleerde temperatuur met koude extractie.
Portfolio (2)
... harmonieuze teelt van de olijfbomen tot de selectieve oogst van de vruchten op hun perfecte rijpingsstadium, van de persing tot de malaxatie en de strikt koude extractie, tot aan de botteling en de zorgvuldige bewaring van het product.
...Tijdens het olijfoogstseizoen leveren de leden dagelijks hun olijven aan en de verwerking vindt plaats binnen 24 uur na de oogst door middel van mechanische processen (koude extractie); deze methode maakt het mogelijk om een superieure kwaliteit Extra Vergine olie te verkrijgen. Bij het zien van onze olie, die uitsluitend in het gebied van FARNESE wordt geproduceerd, heeft een smaragdgroene kleur...
Portfolio (1)
Italië, Torino
Wepooil is een innovatieve start-up die eigenaar is van een eigen industriële octrooi voor de mechanische koude extractie van plantaardige matrices. Wepooil is een producent van biologische en conventionele plantaardige oliën voor cosmetisch en voedingsgebruik. Wepooil is een producent van ontvet plantaardige meel voor nutraceutisch gebruik. Wepooil is een gecertificeerde biologische operator van...
Italië, Camisano Vicentino
Enotecnica Pillan, opgericht in 1943, opereert voornamelijk in de sector van machines voor de wijnindustrie en is gespecialiseerd in de productie van verschillende modellen van druivenpersen, ontsteelaars, wijnpersen, filters en bottellijnen. Het bedrijf produceert ook machines voor de verwerking van appels en fruit in het algemeen, evenals complete installaties voor de koude extractie van...
Italië, Torremaggiore
... aantasten. Het zijn dezelfde gronden die mijn vader bewerkte en, nog eerder, mijn grootvader. Aan hem danken we wat we vandaag hebben, aan zijn doorzettingsvermogen en vooruitziendheid, toen hij tijdens de Tweede Wereldoorlog, in een periode van grote moeilijkheden, de olijfbomen plantte waarvan vandaag de extra vierge olijfolie van PERANZANA afkomstig is, met koude extractie.
Italië, Pienza
... het juiste rijpingsniveau moet worden geoogst (invasatura) en binnen vierentwintig uur moet worden gemalen. De olie-extractie vindt plaats door middel van koude persing en met behulp van gloednieuwe mechanische processen, waardoor het verkregen product vrijwel al zijn organoleptische eigenschappen van verse olijven behoudt. Het bedrijf kan bogen op bijna een eeuw ervaring in de sector, dankzij de belangrijke professionaliteit die is verworven door zijn oprichter, de heer REMO MONACI.
... olijfolie, hydraulische persringen, leren afdichtingen voor alle pompen, roestvrijstalen trolleys, roestvrijstalen perforators, roestvrijstalen wasdouches, roestvrijstalen ontbladeringsmachines, systemen voor het pelletiseren van pulp, roestvrijstalen bedieningsgroepen, koude revisie van oliecylinders, reparatie van oliecylinders, revisie van oliekarren.
Italië, Bagnatica
... eetolie uit oliehoudende zaden, met een oliepercentage van meer dan 5%. Onze installaties zijn gericht op bedrijven die vooral gebruikmaken van mechanische en koude extractie, met uitsluiting van extractie met oplosmiddelen of chemische reagentia. De belangrijkste innovatie is dat de breking plaatsvindt door koude druk en niet door hamermolen, waarbij aan het begin van het persproces de pasta van het te verwerken product wordt gescheiden van de pit zelf, die vervolgens wordt gemalen en apart als pellets wordt afgevoerd.
...Wij produceren de biologische extra vergine olijfolie in onze olijfmolen, die speciaal is ingericht om de consument een product te bieden dat afkomstig is uit een korte keten en werkelijk van een kortere afstand. Het enige doel, van de oogst van de olijven tot de koude extractie van de olie, is het verkrijgen van een uitstekend product van absolute kwaliteit. Wij richten ons voornamelijk op de...
... temperatuurcontrole en gecontroleerd beheer van de verschillende fasen van de fermentatie. Onze olijfmolen combineert het beste van de traditionele methode met de beste technologie voor koude extractie. We gebruiken al jaren de Sinolea-extractiemethode, die het mogelijk maakt om de olie met grote zorg uit de pasta te extraheren. Het verkregen product is van uitzonderlijke kwaliteit en behoudt de meest delicate componenten van de olijf.
Koude extractie in twee fasen...
Italië, Capriglia Irpina
... fundamentele stappen: teelt, oogst, extractie, verpakking. Elke stap is delicaat en belangrijk om een hoogwaardige extra vergine olijfolie te verkrijgen. De olijven, waaruit we onze olie halen, worden met de hand geoogst, met de oude methode van 'bacchiatura' en gemalen met stenen molens. De koude persing van de zo verkregen pasta, die uitsluitend via mechanische processen wordt uitgevoerd, levert een olie met een lage zuurgraad (maximaal 0,5%). Dit alles gebeurt in Capriglia Irpina en, voor een grotere garantie, kunnen we iedereen ontvangen die het ter plaatse wil zien.
Twee-fasen koude extractie...
... gekozen om vrijwillige geïntegreerde bestrijding te prioriteren, samen met het gebruik van micro-organismen en biologische producten. Het bedrijf produceert appelsap, waarbij de extractie plaatsvindt door middel van koude persing om de voedings- en organoleptische componenten van de vruchten intact te houden. Daarnaast produceert het ook appelbalsamicoazijn, die wordt gerijpt in eiken vaten om het product uniek te maken.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play