Italië, Castellazzo Bormida (al)
... okergeel. Het intense aroma, met tonen van knoflook, kaas en natte aarde, maakt het ideaal voor gourmetgerechten. Alleen de grootste truffels met de beste kenmerken worden geclassificeerd als Extra. Deze truffel is perfect voor wie zijn culinaire creaties wil verheffen met een vleugje luxe en verfijning, en garandeert een onvergetelijke gastronomische ervaring.
Portfolio (17)
Italië, Mercatale Di Sassocorvaro Auditore
Gianluca en Luigi Tontini doorkruisen al sinds hun jeugd de bossen en hellingen van het rijke Montefeltro in het gezelschap van hun honden. Het is hun werk, dat van zoekers, dat ze al meer dan 20 jaar uitvoeren, waarbij ze de beste plekken, de ideale periodes en alle aanwijzingen kennen die leiden naar de felbegeerde truffel. Gianluca en Luigi hebben besloten om hun activiteit als zoekers te combineren met die van handelaren, waardoor ze de enige tussenpersonen van hun product zijn. Verse, superverse truffels, net ...
... respecteren; DIT IS HOE WE DE GEBAREN VAN DE TRADITIE HERPRODUCEREN. We gebruiken alleen het beste van technologie en grondstoffen en zorgen met nauwkeurige controles voor het beste resultaat. De MELK komt uitsluitend van CONTROLEERBARE VEETEELTEN, die onmiddellijk worden geanalyseerd en gecontroleerd door ons interne laboratorium. Zodra de controles zijn doorstaan, wordt de melk gepasteuriseerd en gerijpt met melkzuurbacteriën: selecties van specifieke melkzuurbacteriën, die essentieel zijn voor het succes van de verwerking, die vooraf zijn bereid voor elk product.
Italië, Sant'elpidio a Mare
... commercialiseert La Prestigio Italiano kaas, verse pasta, droge pasta, olie en wijn... Alles komt van hun eigen land en laboratoria. Alles wordt ambachtelijk geproduceerd. Alleen om de smaak van zowel de traditie als de culinaire inventiviteit te laten proeven die hen kenmerkt.
Italië, Ripalimosani
... NATURA: extractoren voor essentiële oliën met stoom. LINEA APICOLTURA: reinigingsmachines voor pollen, machines voor de productie van romige honing, multifunctionele installaties voor de behandeling van honing. LINEA CASTAGNA: installaties voor het wassen, de thermische behandeling en de pasteurisatie van kastanjes; het pellen van zowel gedroogde als verse kastanjes. LINEA TARTUFO: installaties voor het wassen, koken en steriliseren van truffels. LINEA LATTE EN FORMAGGI: minicaseifabrieken, drogers voor kaas.
Italië, La Spezia
...Een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van voedingssauzen, vooral in Pesto DOP, zijn we actief op de markt sinds de jaren '60. Passie en traditie vormen de bedrijfsfilosofie. We produceren verse sauzen met natuurlijke ingrediënten in verschillende formaten, zowel eenpersoons als per KG. We zijn IFS-gecertificeerd en zijn leverancier voor Coop Nord Ovest, Coop Adriatica, Conad, PAC...
Italië, Campello Sul Clitunno
Italië, Vinchiaturo
... een nauwkeurig ambachtelijk proces in combinatie met de modernste sterilisatiesystemen, wat zorgt voor een authentiek en hoogwaardig product. Het assortiment van onze producten bestaat uit 5 lijnen: LINE TARTUFO LINE SALSE TARTUFATE LINE CRÈME LINE SOTTOLI LINE PASTA/OLIE/PADDENSTOELEN/KAAS...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play