Italië, Pasturo
...Truffelblauwschimmelkaas, zacht en romig, gemakkelijk te smeren. De blauwschimmel is gelijkmatig verdeeld door de hele kaas, en de smaak krijgt een tint die dichter bij melk ligt. De algehele smaak combineert de aantrekkelijke zoetheid van de kaas met de typische truffelsmaak. Gemiddeld gewicht: 1,5 kg Minimale rijping: 50 dagen...
Portfolio (7)
Italië, Orbassano
...Onze tortelloni, grote ravioli in de vorm van tortellini, gevuld met rauwe ham en kaas, bieden een complexe en harmonieuze smaakervaring. Elke hap is een explosie van goed gebalanceerde smaken: de zoutheid van de rauwe ham, de romigheid en complexiteit van de kaas, zijn in staat om zelfs de meest veeleisende smaken te verrassen en te bevredigen.
Portfolio (57)
Italië, Martina Franca
...De Pecorino alla Cenere is een traditionele kaas die fascineert door zijn unieke smaak en geschiedenis. Deze kaas, omhuld in een korst van as, heeft een intense en aromatische smaak, perfect voor wie op zoek is naar een authentieke ervaring. De as geeft niet alleen een onderscheidend uiterlijk, maar helpt ook om de versheid van de kaas te behouden, waardoor het ideaal is om alleen te worden genoten of in combinatie met lokale wijnen. Elk stuk vertelt de zuiveltraditie van Puglia, en brengt de smaak van het land en de passie voor ambacht met zich mee.
Portfolio (29)
Italië, Castellazzo Bormida (al)
...Het intense aroma, met tonen van knoflook, kaas en natte aarde, maakt het ideaal voor gourmetgerechten. Alleen de truffels van grotere afmetingen en met de beste kenmerken worden geclassificeerd als Extra.
Portfolio (34)
...Ingrediënten: basilicum 20%, zonnebloemolie, aardappelen, kaas (melk, zout, stremsel, lysozym eiwit), pijnboompitten, zomertruffel (Tuber Aestivum Vitt. - oorsprong Italië) 3%, aroma. Ideaal in combinatie met voorgerechten, op vlees, groenten en bruschetta.
Portfolio (10)
Italië, Orsogna
...Salumi en Kaas uit Abruzzo * Salami met Truffel * Zoete Ronde Aquilano Salami * Zoete Cigolana Salami * Pittige Cigolana Salami * Varkenslever Salami van het type Cigolana * Pittige Bastoncino Salami * Spianata Aquilana Salami * Verse Abruzzese Worst Onze Kazen: * Klassieke Caciotta van koemelk * Caciotta met bieslook * Caciotta met Walnoten * Caciotta met Zwarte Olijven * Caciotta met Groene Olijven * Caciotta met Chili * Caciotta met Truffel...
Portfolio (9)
Italië, Firenze
...Ingrediënten: basilicum 20%, zonnebloemolie, aardappelen, kaas (melk, zout, stremsel, lysozym eiwit), pijnboompitten, zomertruffel (Tuber Aestivum Vitt. - oorsprong Italië) 3%, aroma. Ideaal in combinatie met voorgerechten, op vlees, groenten en bruschetta.
Portfolio (9)
...De burrata, een kaas van gesponnen deeg, wordt geproduceerd in Puglia, met name in de stad Andria. Dit handgemaakte zakje van gesponnen deeg met een hart van Stracciatella is tegenwoordig een van de beste specialiteiten uit Puglia. Ingrediënten: Melk, room, zout, truffel (3%) – of gorgonzola, stremsel, zonder conserveermiddelen. Typen en Formaten HOUDBAARHEID: 15 DAGEN Code: BURRATP.
Portfolio (10)
Italië, Noci
De kaasfabriek Ignalat is een middelgroot familiebedrijf uit Apulië, dat sinds 1948 actief is op de markt en gespecialiseerd is in de productie van zuivelproducten die uitsluitend worden gemaakt van geselecteerde Apulische koemelk. Ignalat produceert verschillende soorten zuivelproducten: verse, gerookte, gerijpte en verschillende typische Apulische specialiteiten zoals mozzarella nodino en trecc...
Portfolio (10)
Italië, Mercatale Di Sassocorvaro Auditore
Gianluca en Luigi Tontini doorkruisen al sinds hun jeugd de bossen en hellingen van het rijke Montefeltro in het gezelschap van hun honden. Het is hun werk, dat van zoekers, dat ze al meer dan 20 jaar uitvoeren, waarbij ze de beste plekken, de ideale periodes en alle aanwijzingen kennen die leiden naar de felbegeerde truffel. Gianluca en Luigi hebben besloten om hun activiteit als zoekers te combineren met die van handelaren, waardoor ze de enige tussenpersonen van hun product zijn. Verse, superverse truffels, net ...
Italië, Avigliana
... RAWHAM, RAWHAM MET PEPERONCINO, ZWARTE PEPER EN GEKLEEFDE HAM, ARNAD LARDO, LONZARDO, SALAMI EN RAWHAM EN GEKOKEN HAM MET TRUFFEL, SELECTIE VAN DE BESTE RAWHAM SALAMI UIT LOMBARDIË EN CALABRIË EN SPECIALITEITEN VAN DE RENZINI VLEESWARREN, WE KUNNEN U IN ELK GEVAL ALLE AANGEVRAAGDE SPECIALITEITEN LEVEREN.
Italië, Avigliana
... KOE- EN SCHAPENKAAS VEROUWENDE MET BALSAMICO AZIJN MET EEN UITSTEKENDE SMAAK, WE HEBBEN ERBORINATI VAN 3 KG VEROUWENDE IN BESSENSAP EN EEN BREDE KEUZE AAN KAAS EN VLEESWARREN MET TRUFFEL, ARTISANALE SALAMI DIE U NOOIT ZULT VERGETEN NA HET PROEVEN, UNIEKE PRODUCTEN DIE ONZE KERNSTERKTE ZIJN, BUFALACAMEMBERT EN GEITENKAAS, FRESH KAAS MET EEN UNIEKE SMAAK EN ALLE ITALIAANSE DOP KAASSEN EN HAMMEN, AARZEL NIET OM ONS TE CONTACTEREN VOOR MEER INFORMATIE.
Italië, Bagnolo San Vito
... prosciutto in blokvorm - Vleeswaren in het algemeen: speck, mortadella, bresaola punt van de heup, salami Milano, salami Napoli zoet en salami Napoli pittig, spianata romana pittig, pancetta - Kaascrèmes: met paddenstoelen, met truffel, met balsamico, met 4 kazen, met Parmigiano Reggiano Wat betreft de dranken, verkopen we wijnen uit verschillende Italiaanse regio's: - Veneto: Prosecco en Amarone - Emilia Romagna: Lambrusco, Sangiovese en Pignoletto - Marche: Passerina...
Portfolio (2)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play