...Gecom ingeblikte producten worden in Italië geproduceerd met speciale zorg vanaf de eerste dag van de oogst tot aan hun rijping, volgens een strikt kwaliteitscontroleproces. Het zijn hele gepelde tomaten, in blokjes gesneden tomaten, gecrushte tomaten, tomatenpuree, tomatensaus, passata, pizzasaus, tomatensaus, ingeblikte erwten, ingeblikte bonen, groene erwten, witte bonen, kikkererwten, rode kidneybonen, zwarte bonen, boterbonen, gebakken bonen in tomatensaus, San Marzano, biologische producten.
Italië, Palo Del Colle
Het bedrijf is gelegen in het hart van de olijf- en amandelproductie in Puglia. We produceren uitstekende extra vierge olijfolie, zowel van gecertificeerde biologische teelt als van conventionele teelt, waarbij we de nieuwste technologieën combineren met de ervaring die we in het veld hebben opgedaan. Onze olie komt van de directe verwerking van de olijven van de cultivar "coratina", waaruit voorn...
Portfolio (2)
Italië, Catania
...De olie "Prezioso" komt van een bijzondere variëteit van de olijfboom, de "Nocellara Etnea", die bijna uitsluitend aan de voet van de Etna wordt geteeld. De olijven, afkomstig uit biologische landbouw, worden handmatig geoogst vóór november wanneer ze nog groen zijn, waarbij de opbrengst wordt opgeofferd om een olie met een meer fruitige smaak te verkrijgen. De persing, die binnen 6/12 uur na de...
Portfolio (8)
...Dagcrème rijk aan Plantaardige Bioactieve Stoffen en Biologische Olijf, met een hoge hydraterende en anti-rimpel werking. Geschikt voor de meest delicate en droge huid. Voedend en Antioxidant.
Portfolio (1)
Italië, Lucca
...De Actieve Geconcentreerde Balsem van Biofficina Toscana is een intensieve behandeling voor sterk beschadigd haar, verrijkt met biologische extra vierge olijfolie 'Toscano IGP' en plantaardige eiwitten van de peulboon. Deze balsem is ontworpen om te voeden, volume te geven en het haar zijdezacht aan te laten voelen, dankzij de geconcentreerde formule. De frisse kruidige noten van citroen en salie...
Portfolio (38)
Italië, Gravina di Catania
...Kruid voor eerste gangen en vlees of om sauzen op smaak te brengen. De verse basilicum, zorgvuldig geselecteerd en geteeld op de groene heuvels van Sicilië, is de basis van deze pesto, samen met amandelen en een snufje zeezout. Na opening extra vierge olijfolie toevoegen tot de rand en in de koelkast bewaren. Binnen 10/12 dagen consumeren. Biologisch, glutenvrij en veganistisch. Zonder conserveermiddelen en zonder toegevoegde suikers. Etiket in 4 talen: Italiaans, Engels, Duits en Frans. Houdbaarheid: 36 maanden vanaf de productiedatum.
Portfolio (6)
Italië, Colle Di Val D'elsa
Oleificio Fiorentini Firenze, opgericht in 1996, is vandaag de dag een van de belangrijkste bedrijven in de commercialisering van olijfolie van verschillende oorsprongen en herkomsten, en bovendien een van de grootste opslagcentra voor olijfolie in Italië met bijna 8 miljoen liter capaciteit. Kwaliteit staat centraal in de bedrijfsfilosofie en daarom beschikken we over geavanceerde...
Italië, San Gimignano
Fattoria La Torre, wijn, restaurant, kamerverhuur in San Gimignano Siena Italië. Fattoria La Torre in San Gimignano is vernoemd naar de oude middeleeuwse toren uit de tiende eeuw die, tot op de dag van vandaag, het agrarische dorp van het landgoed La Villa op de heuvels van San Gimignano kenmerkt. Het bedrijf is gelegen in het hart van een van de meest suggestieve en fascinerende landschappen ter ...
Portfolio (6)
Het bedrijf Gruppo Oleario Meridionale S.r.l. is gespecialiseerd in de verpakking en commercialisering van alle soorten plantaardige oliën voor voedselgebruik. Dankzij onze structuur kunnen we onze klanten producten en diensten van hoge kwaliteit bieden. In zijn fabriek in Siderno gebruikt de olieproducent alleen de nieuwste en meest geavanceerde machines, en de grondstoffen worden gekozen uit de...
... olijfolie cru's van de regio, zich verenigde in een pionierspact voor product excellence, ver vooruit op de nationale en Europese wetgeving. Een pact, vandaag de dag net als toen, gebaseerd op strikte regels en een rigoureuze kwaliteitscontrole. Geschiedenis, traditie, authenticiteit, respect voor het gebied en het milieu zijn de principes die het hele productieproces van Laudemio sturen, van de...
Italië, Silvi
... aanwezig zijn, worden ze binnen zeer korte tijd na de oogst gemalen in een traditionele olijfmolen met granieten molenstenen, door middel van 'eerste koude persing' die alle organoleptische eigenschappen van de meest authentieke olijfolie van superieure kwaliteit intact houdt, uitsluitend verkregen door mechanische processen zoals een echte persing van olijven.
Italië, Marsala
...De kwaliteit van onze extra vierge olijfolie begint met de zorg voor de boom, zonder het gebruik van chemische producten voor de plant of herbiciden voor de grond, en gaat vervolgens verder met de olijvenoogst en het malen in de molen. We hebben ervoor gekozen om alleen historische variëteiten van Sicilië te verbouwen; Onze "blend" is verkregen uit de drie typische "cultivars" van Trapani...
Portfolio (1)
Italië, San Casciano In Val Di Pesa
De Frantoio Carmignani Umberto bevindt zich in San Casciano in Val Di Pesa en biedt zijn klanten de jarenlange en gepassioneerde ambachtelijke en olijfolie-ervaring van zijn eigenaren, erfgenamen van de eeuwenoude traditie in de verwerking van olijven en hun koude persing. Altijd heeft de sterke neiging naar kwaliteit, de gevestigde tradities en vooral het eigendom van de productiegronden de...
Italië, Manerba Del Garda
De cosmeticalijn EDYLLIUM is biologisch gecertificeerd door BDIH Cosmos Organic. Het resultaat van jarenlange research, de lijn is gebaseerd op Extra Vergine Olijfolie DOP Garda uit biologische teelt, een natuurlijk actief ingrediënt met uitgesproken cosmetische beschermende en antioxidante eigenschappen. De producten zijn geformuleerd met ingrediënten van de hoogste kwaliteit en kenmerken zich...
Portfolio (7)
...Oleificio Gulino produceert ook biologische oliën, 100% Italiaanse oliën en hoogwaardige aromatische oliën, samen met een brede en exclusieve selectie van typische Siciliaanse conserven op smaak gebracht met de kostbare olie van Tonda Iblea. De meer dan 100 nationale en internationale prijzen en erkenningen die de oliën geproduceerd en verpakt door Oleificio Gulino hebben ontvangen, bevestigen de bijzondere aandacht die dit bedrijf besteedt aan de productie van hoogwaardige oliën, en getuigen van het belang van meer dan een eeuw ervaring in de olijfolie-industrie.
Italië, Castelleone Di Suasa
... gecertificeerde biologische olie. Met dezelfde passie en aandacht bieden we ook de dienst van het malen van olijven voor derden aan. Sinds 2003 heeft L’Olivaio zich constant bewezen in alle regionale en nationale wedstrijden voor extra vierge olijfolie, waaronder Oro delle Marche, Orciolo d’Oro, Gambero Rosso en Slow Food. In 2016 traden twee jonge partners toe tot het bedrijf: Davide Morganti...
Aziende Agricola Miceli Domenico verkoopt online Biologische Extra Vergine Olijfolie. Verschillende formaten beschikbaar. Produceert ook: Gemalen Siciliaanse Oregano in zak, Onbehandelde Siciliaanse Carob, Siciliaanse Amandelen met schil, Noten met schil, Gedroogde Verveners, Granaatappels en Citrusvruchten. Bezoek ook onze website om alle promoties met betrekking tot onze typische Siciliaanse producten te ontdekken. Verzending door heel Europa met een expreskoerier.
Italië, Cisterna Di Latina
... vertegenwoordigen. Onder de strikt biologische producten van de landbouwonderneming zijn er de hoogwaardige kiwi's met gele en groene pulp, extra vierge olijfolie verkregen uit drie verschillende cultivars: itrana, leccino en frantoio, kiwi- en citroenjam, naast een biologische wijnproductie van inheemse en internationale druivensoorten. De gebruikte variëteiten zijn Bellone, Malvasia Puntinata uit Lazio...
... met producten uit onze tuin. Het menu omvat huisgemaakte specialiteiten zoals Tagliatelle met ganzenjus, ree of wildzwijn, Pappardelle met ganzenjus, ree of wildzwijn, Gnocchi met truffel, met ganzenjus, ree of wildzwijn, Gemengde grill van vlees, de uitstekende bruschetta's met Umbrië olijfolie, Crescia of brood met worst, huisgemaakte spek, met barbozza, met ham, met karbonades. De structuur bestaat uit 5 slaapkamers en 1 kamer voor gehandicapten. Elke kamer beschikt over: badkamer, 4 slaapplaatsen waaronder een tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden, bureau, televisie.
... terrein met een gemiddelde bodemstructuur en een zuidwestelijke blootstelling. Verdeeld in de variëteiten Nocellara Etnea en Nocellara Messinese, met in totaal 3200 planten, heeft het bedrijf een jaarlijkse productie van ongeveer 5000 liter biologische extra vierge olijfolie. Het product is vernoemd naar de contrada Vasadonna, de plek waar de vrouwen van het dorp vroeger naartoe gingen om de was te doen in de beek, en waar een dappere en gelukkige aanbidder misschien een kus van zijn geliefde kon stelen.
Italië, Castelverano
Essences van Sicilië en Typische Producten: Olijven, Olijfolie van Nocellara del Belice, Biologische Honing, Wijn Dop IGP, Oregano, Kappertjes, Passito Zibibbo van Pantelleria, Jam en Confituur, Zwart Brood van Castelvetrano, Vastedda Belicina, Pecorino, Martorana Fruit, Gedroogde Tomaten, Knoflook van Nubia, Paté Busiate, Zout uit Trapani, Amaro Selinunte. Alle lokale en traditionele producten van Kwaliteit en Natuurlijke Smaak.
Italië, Moscufo
Onze eeuwenoude olijfboomgaard, gecultiveerd volgens de principes van de biologische landbouw en geregistreerd in de lijst van producenten van de oudste D.O.P.-zone van Italië, de Aprutino-Pescarese, produceert een extra vierge olijfolie van uitstekende kwaliteit. Fruitig en aromatisch, met een kleur variërend van lichtgroen tot goudgeel en een bijzonder lage oliezuurwaarde. De delicate smaak past bij alle soorten gerechten, omdat het de smaak van individuele voedingsmiddelen niet overweldigt en wordt gewaardeerd door liefhebbers van goede biologische olijfolie.
Italië, Altamura
... deze artikelen worden strikt geselecteerd met inachtneming van de basisprincipes van welzijn en respect voor de mens en het milieu. Om deze reden heeft het besloten om voor zijn klanten producten te zoeken die voornamelijk afkomstig zijn uit biologische landbouw, zoals biologische bloem, biologische wijn, pasta van harde tarwe uit Puglia, extra vierge olijfolie, peulvruchten, brood en alle bakproducten gemaakt van tarwe die in hetzelfde gebied van de stad Altamura wordt verbouwd. Ons bedrijf zet zich in om de gestelde doelen in de loop der tijd te respecteren.
Italië, Rodi Garganico
...Ambachtelijke productie van jam en confituren zonder conserveermiddelen en kleurstoffen uit biologische landbouw van de Gargano. Ambachtelijke productie van typische agrarische producten uit de Gargano, sauzen en ingelegde producten. Groothandel in citrusvruchten uit biologische landbouw van de Gargano, Femminello citroen en Duretta sinaasappel. Extra vierge olijfolie uit biologische landbouw van de Gargano, ook gearomatiseerd met basilicum, knoflook, chili en citroen. Import/Export.
“Via del Monte Oliveto” is een landbouwbedrijf gelegen op de heuvels van Assisi, in de regio Umbrië, Centraal Italië, waar de zwakste mensen hun vaardigheden kunnen delen door het land te bewerken. Volgens de missie van het bedrijf onderwijzen we elkaar en samen bevorderen we nieuwe werkgelegenheden die niemand uitsluiten van de kans op sociale erkenning. Onze activiteit wordt ondersteund door de ...
Portfolio (2)
... met externe adviezen van onderzoekscentra, universiteiten en laboratoria, evenals ervaringen die al meer dan 100 jaar in de familie worden doorgegeven, produceert hij kwaliteitswijn, olie en conserven. Tot op heden volgt het bedrijf Apulian Selection, dat werkt volgens de biologische landbouw, de productienorm reg. CE 834/2007 en is het concessiehouder van het merk Producten van Kwaliteit Puglia...
Welkom bij Julia Italica Eccellenza. Wij zijn ontdekkers van luxe, ambachtelijke en natuurlijke Italiaanse producten. Deze producten belichamen de Italische waarden en zijn het resultaat van een diepgaande en zorgvuldige selectie van de beste uitmuntendheden van de Italische identiteit. Ons team is gericht op het creëren van mogelijkheden voor welzijn, bewustzijnsverruiming en ontmoeting met het m...
Italië, Napoli
... olijfolie, een Europese erkenning die een landbouw- of voedingsproduct aanduidt waarvan de gehele productieketen, van grondstof tot eindproduct, zich afspeelt in een goed afgebakend geografisch gebied, dat elders niet reproduceerbaar is, als van "biologische landbouw" door de bevoegde instanties, waarbij dit specifieke teeltmethode wordt bedoeld die, door het gebruik van pesticiden uit te sluiten...
Italië, Marina Di Gioiosa Ionica
DE LANDBOUWONDERNEMING BARLETTA VAN BARLETTA MARIA CATERINA PRODUCEERT OLIJFOLIE VAN DE HOOGSTE KWALITEIT UIT CALABRIË, GEEXTRAHEERD UIT DE GERACESE OLIEBOOM, VRIJ VAN ARTIFICIËLE VERTROUWEN. ONZE HELE PRODUCTIE IS 100% BIOLOGISCH EN GARANTIE MADE IN ITALY.
Italië, Campobello Di Mzara
Familiebedrijf met een rijke erfenis die van generatie op generatie gaat; wij zijn de derde. Wij produceren extra vierge olijfolie en biologische olijven van de Nocellara del Belice variëteit. Gearomatiseerde oliën, tapenade van groene en zwarte olijven, met schil van citroenen, sinaasappels, mandarijnen, aubergines, pistachenoten en olijven cunzatu. Alles wordt met liefde gemaakt volgens oude methoden, zoals het vroeger gedaan werd.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play