Italië, Radicofani
...In het licht van de statistieken die een steeds groter aantal mensen met lactose-intolerantie aantonen, hebben we uiteraard de nodige aandacht aan dit probleem besteed. Omdat we geen enkele consument, die van onze pecorini houdt, willen beroven van de mogelijkheid om onze producten te waarderen en te consumeren, heeft de kaasfabriek Val d'Orcia een lijn zonder lactose ontwikkeld, gerealiseerd en...
Portfolio (48)
Italië, Codogno
...verwerking van melk tot kaas en rijping verplicht in het oorsprongsgebied moeten plaatsvinden; dus alleen melk en Italiaanse traditie. Om een kaaswiel van ongeveer 32-34 kg te maken, zijn 500 liter melk nodig, die binnen 1-2 uur na het melken in de kaasfabriek aankomt. De melk wordt 12-18 uur laten rusten, waarin een deel van het vet door afschuimen vrijkomt, waarna het kaaswiel wordt verwijderd zodat de halfvette melk die uitstekende kaas met een lange rijping kan geven, terwijl de smaak van verse melk behouden blijft.
Portfolio (4)
Italië, San Giovanni in Persiceto
Portfolio (1)
...en komt in de beste hygiënische omstandigheden en temperatuur aan bij de kaasfabriek, waar het wordt verwerkt volgens de oudste kaastraditie van de regio en de productie van Mozzarella di Bufala Campana D.O.P met de mythische en onmiskenbare smaak mogelijk maakt.
Portfolio (2)
De beste ambachtelijke zuivelspecialiteiten op basis van koemelk en geitenmelk.
Italië, Montelibretti
... aantrekkelijk voor de consumptie van geitenproducten. De kaasfabriek heeft het CE-keurmerk (IT F8W1G CE). Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van verse kazen, zoals primo sale, stracchino en robiola, gerijpte kazen en ricotta. Ook worden er witte en fruityoghurt en gepasteuriseerde melk geproduceerd. Ons commerciële aanbod richt zich op de Orazio-kaas, een halfgerijpte kaas die geschikt is voor tafelconsumptie en na enkele weken rijping op de markt wordt gebracht. Het droogzouten en de rijping in een natuurlijke omgeving maken het uniek door zijn sensorische eigenschappen.
...In loc. Isca dell'Abate in Perito, in de provincie Salerno, bevindt zich de Fattoria dell'Alento, een kaasfabriek die nationaal en internationaal opereert. De productie is gevarieerd en volledig gebaseerd op lokale producten, waaronder bocconcini van buffel, ciliegine van buffel, mozzarella, vlechten van mozzarella, buffelkaas, caciocavallo, buffelricotta, scamorza, gerookte caciocavallo, mozzarella di bufala campana en melk. De distributie van eigen geproduceerde zuivelproducten biedt de klanten de garantie dat ze authentieke producten van gecontroleerde oorsprong kopen.
Italië, Noci
... treccia, burrata, gerookte burrata door natuurlijke roken in de oven, gevulde burrata (met zwarte truffel en bieslook), stracciatella, caciotta, giuncata, enz. Onze producten zijn beschikbaar in een breed scala aan formaten en verpakkingen om zowel de groothandels-/retailkanalen als de horeca te bedienen. De kaasfabriek Ignalat heeft distributeurs/importeurs in verschillende EU- en niet-EU-markten...
Portfolio (10)
Italië, Bibbiano
...De kaasfabriek is gevestigd aan de Via Vittorio Veneto 4, natuurlijk in Bibbiano (RE), en elke dag worden er gemiddeld 16 vormen van Parmiggiano Reggiano geproduceerd (bijna zesduizend per jaar), gekenmerkt met het registratienummer 629. In de winkel: "De binnenplaats van de Parmiggiano Reggiano" vindt directe verkoop aan het publiek plaats van Parmiggiano Reggiano, boter en ricotta. Ondanks wat...
Italië, Montechiarugolo
Ik stel me voor, ik ben Giorgio Bonati en samen met mijn zoon Gianluca leid ik ons landbouwbedrijf in het Parmeense platteland. Wij zijn een familie van boeren en veehouders sinds vier generaties. Vandaag hebben we ongeveer 100 koeien die melk produceren, die we in onze kaasfabriek omzetten in Parmigiano Reggiano. Vervolgens rijpen we het product in een rijpingsmagazijn. We produceren onze...
Italië, Capaccio
De kaasfabriek Di Benedetto is dertig jaar geleden opgericht in het hart van de Piana del Sele, als een familiebedrijf. Wij leveren verse buffelmelkproducten in groothandel en detailhandel. Elke dag bieden we een kleine tot gemiddelde dagelijkse productie aan om de kwaliteit van het product te waarborgen, waarbij we gebruikmaken van oude technieken van verwerking om consistentie in smaak en...
Wij produceren Parmigiano Reggiano sinds 1924. De meest spannende uitdaging van onze kaasfabriek is het vermogen om voortdurend te verbeteren in de uitstekende kaas die we produceren. Wat op het spel staat, is de duurzaamheid van uw groei, uw toekomst en de toekomst van uw kinderen.
Portfolio (3)
Italië, Vicchio
...De Coöperatie Agricola Il Forteto del Mugello produceert en verkoopt aan de grote distributie typische producten uit de Toscaanse regio, zoals kazen en Chianina-vlees. Het vlees dat wordt verkocht is IGP. De kaasfabriek wordt omschreven als "het hart van het bedrijf" en verwerkt de kazen met respect voor oude tradities, maar met behulp van geavanceerde technologieën. De melk die ze gebruiken is...
Italië, Bellizzi
... buffels, en de oprichting van een moderne en efficiënte kaasfabriek. De FILAB s.r.l. heeft altijd een beleid gevoerd dat gericht is op de continue controle en verbetering van de productieprocessen en de producten, wat bepalend en succesvol is geweest voor de groei van het bedrijf. Het heeft gecertificeerde beheersystemen gewild voor de grondstoffen, voor de productieprocessen en voor de eigen...
Portfolio (1)
Italië, Castelvolturno
LANDWONING VOOR DE PRODUCTIE EN VERKOOP VAN MOZZARELLA VAN CAMPANIAN BOVENKAAK FIORDILATTE RICOTTA VOEDSELPRODUCTEN CASTELVOLTURNO PINETA MARE BUFALITOS TV-SPOT PARADISE VIA DEGLI OLEANDRI PINETA MARE GROOTHANDEL EN DETAILVERKOOP VAN MOZZARELLA VAN BOVENKAAK GECONTROLEERD EN Geselecteerd ECHTE MOZZARELLA VAN CAMPANIAN BOVENKAAK...
Italië, Monteroni D'arbia
Az. agricola kaasfabriek, biologische producten...
Renato Perrella s.r.l. is een uitmuntendheid in de productie van kazen en zuivelproducten die sinds 1959 alleen verse en kwaliteitsproducten aan haar klanten aanbiedt. In onze kaasfabriek gebruiken we uitsluitend grondstoffen van uitstekende kwaliteit en de verwerkte melk wordt elke ochtend vers verzameld, niet meer dan 15 km van ons bedrijf.
...Toen Ferdinando Bagarani de kaasfabriek Mamma Maremma oprichtte, was het niet meer dan een laboratorium waar voornamelijk ricotta en een paar variëteiten caciotte werden geproduceerd. In de loop van een halve eeuw is de selectie verrijkt met smaken en texturen die geworteld zijn in de traditie en de typischheid van het gebied. Die Maremma, die in de schilderijen van de Macchiaioli wordt gevierd en die Giosué Carducci het "zoete land" noemde.
AZ. AGR. BOLDINI GIOVANNI BATTISTA EN MAURO KAASFABRIEK SPACCIO CASA DEL FORMAGGIO...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play