Italië, Forlì
...Geroosterde en gezouten cashewnoten zijn de perfecte snelle snack en de ideale metgezellen voor gezellige momenten. Het roosterproces maakt de noten krokant en smaakvol, terwijl het zouten elke subtiele aromatische nuance versterkt. Ze worden vacuüm verpakt om hun geurigheid te behouden en zijn direct klaar voor gebruik, zodat ze eenvoudig in een kom kunnen worden gegoten en geserveerd zonder...
Portfolio (50)
Italië, Salerno
In de naoorlog heeft Pasquale Battista in Cetara een kleine conserveringswerkplaats opgericht, voornamelijk voor ansjovis, die hij met passie en trots tot in de jaren '90 heeft geleid. De band tussen de verwerking van ansjovis en Cetara heeft historische wortels en vandaag de dag, net als vroeger, gaat de traditie verder dankzij de kinderen van de heer Battista. In de loop der tijd is de smaak van...
Portfolio (8)
Italië, Dorgali
...Onze Ricotta Sarda, een product van uitzonderlijke bionutritieve waarde en smaak. Verkregen uit de herverwerking van de wei die overblijft na de productie van schapenkaas en droog gezouten, heeft deze ricotta een halfharde, uniforme pasta en een witte kleur, met een licht zoute smaak. Het is een kaas die verrast door zijn veelzijdigheid: ideaal voor wie een gecontroleerd dieet volgt dankzij het...
Portfolio (10)
Italië, Mesoraca
...De Capocollo Calabrese wordt verkregen uit de verwerking van het bovenste deel van de nek van het varken en een deel van de schouder. Het vlees wordt zorgvuldig met de hand gezouten en gemasseerd, waarna het in een natuurlijke darm wordt gestopt en meer dan 90 dagen op gecontroleerde temperatuur en vochtigheid wordt gerijpt. Tijdens het zouten worden specerijen en aromatische kruiden toegevoegd...
Portfolio (19)
Italië, Nave
...Elegante gouden kleur, met subtiele amberachtige reflecties. In de neus komt eerst een zoete rokerigheid naar voren, gevolgd door jodiumachtige en zoute nuances, met licht pittige tonen op de achtergrond. De mond wordt geleid door gebakken banaan, verbrande marshmallow en vanille, met een afdronk die vervaagt in een finale van gezouten karamel. Inhoud: 0,70l Code: 90377 Categorie: Whisky Alcoholpercentage: 46% vol...
Portfolio (46)
Italië, Biancavilla
...Een emmer van 5 kg groene olijven in pekel, gezouten en geplet, biologisch. Een onweerstaanbaar aanbod tegen een geweldige prijs. Met de garantie en kwaliteit van Cuscunà producten. Onze bedrijfsketen volgt het product van de teelt tot de handmatige oogst. De olijf die wij produceren is de "Nocellara Etnea", een van de beste kwaliteiten Italiaanse olijven!
Portfolio (8)
Italië, Cortazzone
...Bagna cauda bereid volgens het klassieke Piemontese recept met olijfolie, gezouten ansjovis en knoflook. Bagna cauda is kant-en-klaar verkrijgbaar in een pot van 200 g, een ideale portie voor een menu voor twee personen.
Portfolio (7)
Italië, Brescia
...Grissini met extra vierge olijfolie, aan de oppervlakte gezouten. Met een golvende vorm zijn ze knapperig, geurend en zonder chemische additieven bereid. De eenportieverpakkingen zijn ideaal voor de horeca.
Portfolio (10)
Italië, Lauro
...Gepelde pistachenoten zijn een ware delicatesse. Ze zijn niet gezouten of geroosterd en zijn daarom een buitengewoon natuurlijk middel voor onze gezondheid: slechts 3 per dag zijn voldoende om de belangrijkste gezondheidsvoordelen binnen te krijgen: vitamine A, B1, B2, B3, B5, B6, C, ijzer, fosfor, kalium en koper. Bovendien is de gepelde pistache een zeer veelzijdig ingrediënt dat veelvuldig in...
Portfolio (10)
...Het wordt gemaakt van gezouten Italiaanse varkensdij, aan de kant bedekt met het vel, met nat zout en aan de magere kant met droog zout, peper, knoflook en natuurlijke kruiden. De hammen worden in een koelcel voor het zouten geplaatst (temperatuur tussen +1° en +4°, luchtvochtigheid 80%), en vervolgens in een tweede cel die "rustruimte" wordt genoemd. Hier, nadat het resterende zout is verwijderd...
Bijpassende producten
Gerijpte prosciutto crudo
Lokale gerijpte prosciutto
Andere Producten
Antipasto van het huis
Antipasto van het huis
Portfolio (2)
...Het is een uitmuntendheid van ons gebied en onze trots: hiervoor gebruiken we de dijen van zware Italiaanse varkens, met de hand gezouten (vochtige zout op de huid, droog zout op het magere vlees). Gedurende drie weken nemen de hammen het zout op in een vochtige (80%) en koude cel (van +1 tot +4 graden), daarna rusten ze drie maanden terwijl ze langzaam drogen. Na het wassen begint de rijping. Nu...
Portfolio (10)
Italië, Acicastello
...Wij commercialiseren groene pistache uit Bronte DOP en mediterrane pistache rechtstreeks van de producenten tegen concurrerende prijzen op de internationale markt. Groene pistache uit Bronte DOP Euro 34,50 per kg Pistachekorrels Euro 34,00 per kg Gepelde mediterrane pistache Euro 27,00 per kg Pistachekorrels van de mediterrane pistache Euro 24,00 per kg Geroosterde mediterrane pistache Euro 22,00 Gezouten gepelde pinda's Euro 2,90 per kg De prijzen zijn FOB magazijn + BTW...
Portfolio (10)
Italië, Treviso
...Salume afkomstig van het anatomische deel van de buik van het rund, wordt gedurende een korte periode gezouten, daarna gewassen met stromend water, gekruid met peper en natuurlijke aroma's, gerijpt en op natuurlijke wijze gerookt. INGREDIËNTEN: gecertificeerd halal rundvlees, zout, peper (zoet of heet). Conservatiemiddelen E 250, E 252, E 300, specerijen en natuurlijke aroma's. KENMERKEN: vrij...
Portfolio (5)
Italië, Pontecagnano
...Het is goed voor je omdat… Het bevat: water, veel vezels, vitamines B1, B2, B6 en C, mineralen zoals calcium, ijzer, magnesium, kalium en koper, micro-elementen zoals selenium, carotenoïden. Vitamine C versterkt het immuunsysteem en de B-vitamines zijn goed voor de zenuwen en de huid. In de keuken is knolraap geschikt voor verschillende bereidingen, zowel rauw als gekookt. Gewoonlijk wordt het verdikte deel van de stengel gekookt, maar de bladeren bevatten drie keer zoveel vitamines. Gebruik ze dus kort gekookt in gezouten water om omeletten of soepen op smaak te brengen.
Bijpassende producten
Raapstelen
Raapstelen
Andere Producten
Rucola
Rucola
Portfolio (2)
Italië, GRUMO NEVANO NA
...Hoge kwaliteit gezouten schapen darmen voor optimale worsttextuur en -smaak Kalibers: 14/16, 16/18, 18/20, 20/22, 22/24, 24/26, 26/28 Kwaliteiten: AA, AB, BC, Shorts Onze premium gezouten schapen darmen voldoen aan hoge kwaliteitsnormen: - AA Kwaliteit: Ongeveer 95% schapeninhoud, wat zorgt voor een uitzonderlijke textuur en de beste smaak. - AB Kwaliteit: Ongeveer 60% schapeninhoud, wat uitstekende prestaties biedt. Sterke textuur, uniforme witte kleur, uitstekende selectie Geschikt voor verschillende soorten worsten...
Portfolio (2)
Italië, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Bereid met geselecteerd varkensvlees, middelgrote maling en in blokjes gesneden spek, wordt in een collageen darm gestopt en gerijpt. PROSCIUTTO - varkensham "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Bereid met geselecteerd varkensvlees, is een typisch Toscaans worstproduct in een collageen darm, op smaak gebracht met venkelzaad. PANCETTA van puur varkensvlees, opgerold of plat, gezouten en op Toscaanse wijze gerijpt.
Portfolio (7)
Italië, Altamura Di Bari
Il Trullo Dei Sapori is een toonaangevend bedrijf dat de beste kwaliteit olijven, extra vierge olijfolie, kazen, charcuterie, snacks, ambachtelijke pasta, geconserveerde producten en nog veel meer exporteert en levert aan de cateringsector, van wereldberoemde restaurants en bars tot voedselproducenten in het hele land.
Bijpassende producten
Soppressata
Soppressata
Het verhaal van het bedrijf Tagliapietra e Figli Srl begint in 1946 wanneer Angelo Tagliapietra zijn activiteiten start als werknemer op de groothandelsvismarkt van Rialto in Venetië. In de loop der jaren heeft Tagliapietra e Figli Srl in Mestre (VE) zich gepositioneerd als een van de toonaangevende bedrijven in de verkoop van visproducten, maar vooral van de beste stokvis en gedroogde kabeljauw.
Italië, San Miniato
...Bij Nuova Antilope beginnen we de productie met de behandeling van vers gezouten huiden met haar en, door middel van verschillende processen en continue controles, produceren we afgewerkt leer van verschillende soorten. We produceren hoogwaardig chroom kalfsleer, zoals het klassieke "BRIO", het omgekeerde "PANDA" of het nubuck "SOAVE"; naast modeartikelen, zoals lakleer, klassieke prints of...
Italië, Bonnanaro-Sassari
...Nord Sardegna Lane s.r.l.s. (NSW) is de grootste exporteur van Sardijnse schapenwol op de Europese en buitenlandse markten, met een capaciteit van meer dan 1,5 miljoen kilo (+3.000.000 lbs) per jaar. Ons bedrijf kan ook hoge hoeveelheden Sardijnse lamsskins leveren, die bekend staan onder de naam "Toscana", in nat gezouten en luchtgedroogde toestand, geschikt voor schapenvacht, suede en alle...
... pistache bekend te maken, deze te waarderen en de verschillen met die uit andere landen duidelijk te maken. De pistache van Bronte wordt niet geroosterd of gezouten, in tegenstelling tot de buitenlandse, zodat mensen de echte smaak kunnen proeven.
Italië, Tassullo
Sinds 1935 produceert Dalla Torre boter in Val di Non, in een productiegebied van ongeveer 1500 m2, volledig omgeven door groen. De productievolumes van Dalla Torre zijn voor 60% verdeeld over het GDO-kanaal, voor 20% over het HO.RE.CA.-kanaal en voor 20% voor derden onder eigen merk voor de GDO. Certificering IFS (International Featured Standard) Food. Dalla Torre heeft de internationale certific...
Italië, Sciacca
...Maar ook de naam Carlino is altijd bekend geweest in de markt vanwege zijn uitzonderlijke vermogen tot innovatie. Het bedrijf Carlino s.r.l. produceert ansjovisfilets in olie, sardinefilets in olie, ansjovispasta, gezouten ansjovis, gezouten sardines, gemarineerde ansjovisfilets en Colatura. Gebruikte vis die bekend staat om zijn uitstekende smaak, versheid en helderheid, bewerkt door de koelte om...
Italië, Villabate
...Daarnaast verhandelen we tomatenconserven, producten voor patisserie, gezouten stokvis, haringen, visconserven in olie, shoppers, papier en meer. Dankzij haar faciliteiten en middelen is Eurofrutta in staat om al haar klanten een dagelijkse, efficiënte en punctuele service te bieden, waarbij aan elke aanvraag optimaal wordt voldaan.
Italië, Ravenna
Italië, tivoli
Productie en marketing van zeeproducten...
Italië, Bisceglie
Import-export van verse en bevroren zeevruchten en niet-bevroren voedingsmiddelen.
Conservering van groente- en fruitproducten Sorteringsplatform Voedselproducten Rijping van gezouten vlees...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play