Italië, Carmagnola
...Aan het einde van de achttiende eeuw, samen met de "pummarola", worden ze het gerecht dat op straat wordt verkocht en de bevolking voedt. Sommigen zullen de lunch van de charmante Ingrid Bergman herinneren in Roberto Rossellini's Reis naar Italië in 1953, om aan te komen bij de significante scène van Totò die spaghetti met zijn handen eet in de film Miseria e nobiltà van Mario Mattoli uit 1954...
Portfolio (3)
...Professionele magnetron met handmatige bediening 1000/1600 Watt - 230V / 1 / 60Hz, 30 L kookruimte capaciteit - 5 vermogensniveaus die flexibele bereiding mogelijk maken - Binnen en buiten volledig van roestvrij staal - Deur met glas en interne verlichting die eenvoudig toezicht op het gerecht mogelijk maakt - Handmatige bediening...
Portfolio (26)
Italië, Misano Adriatico
...Il SEPI Pecorino Gran Sepi, verpakking van 1,5 kg, is een hoogwaardige kaas afkomstig uit Sardinië. Met zijn unieke en krachtige smaak zijn deze kazen perfect om elk gerecht te verrijken en de meest veeleisende smaken te bevredigen. Gemaakt van lokale schapenmelk, is de SEPI Pecorino Gran Sepi een uitstekende keuze voor kaasliefhebbers.
Portfolio (200)
...Typisch voor Molise, Abruzzo en Puglia, zijn cavatelli de hoofdrolspelers in een recept dat in één gerecht de beste tradities van verschillende delen van Italië samenbrengt, zonder uiteraard onze Sicilië te verwaarlozen, meesterlijk vertegenwoordigd door de aubergines en de zwaardvis.
Portfolio (45)
...De maaltijden zijn gebaseerd op een vriesdroogtechnologie die de smaak, textuur en voedingsstoffen van het product behoudt na rehydratie. We garanderen een houdbaarheid van 8 jaar voor het product. EENVOUDIG TE BEREIDEN De maaltijden zijn binnen 10 minuten klaar. Voeg gewoon heet water toe en laat het even staan. Handig om het gerecht direct uit de zak te genieten. NB! Het product werkt ook met koud water, gewoon de tijd verdubbelen.
Portfolio (93)
Italië, Imperia
...Hele hete pepers in olijfolie – verse pepers, gehakt, geblancheerd in azijn en verpakt in olijfolie. Super heet! Productlabel In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product. Ideale combinaties om een vleugje pittigheid aan elk gerecht te geven, en in het bijzonder aan sauzen. Ook uitstekend op pizza's en bruschetta, maar wees voorzichtig, want het is erg heet!! Opslagmethode Bewaar op een droge en koele plaats, weg van warmtebronnen. Na opening in de koelkast bewaren (+4°C). Code:PIC 100...
Portfolio (44)
Italië, Santa Ninfa
...Biologische kruiden op basis van gearomatiseerde EXTRA VERGINE OLIE. Intense, frisse en evenwichtige smaak, die doet denken aan Sicilië en zijn krachtige smaken. Perfect voor het op smaak brengen van elk gerecht, veelzijdig in de keuken!
Portfolio (4)
Italië, San Pietro Clarenza
...Extra vierge olijfolie gemaakt van de geurige olijven die typisch zijn voor Oost-Sicilië, Nocellara Etnea. Het resultaat is een olie met een harmonieuze en fluweelachtige smaak, licht fruitig met een subtiele pittigheid. Het verrijkt elk gerecht, ideaal voor het op smaak brengen van pastagerechten, gerechten met wit of rood vlees en vis. Verpakkingen van: 0,75 cl; 1,00 lt; in glazen flessen. Verpakkingen van: 3,00 lt; 5,00 lt; in metalen blikken.
Portfolio (8)
Italië, Marciano Della Chiana
... een intense fruitige smaak en een evenwichtige bitterheid en pittigheid, wordt het aanbevolen om rauw te gebruiken voor het op smaak brengen van elk gerecht dat is bereid met hoogwaardige ingrediënten. Formaat: 500 ml. Ingrediënten: 100% Italiaanse extra vergine olijfolie. Olijvensoorten: Moraiolo, Arbequina Toscana. Extractiemethode: Koude extractie. Oogstperiode: 19 oktober. Oogstmethode: Voornamelijk mechanisch. Fruitigheid: Intens. Bewaarinstructies: Bewaren op een koele en droge plaats, beschermd tegen licht en warmte.
Portfolio (10)
Italië, Paterno'
...Wereldwijd bekend als een typisch gerecht uit de Siciliaanse keuken, is het ook opgenomen in de P.A.T. van het Ministerie van Landbouw. Aubergines, paprika's, uien, selderij, groene en zwarte olijven, kappertjes, azijn, zout, suiker, gepureerde lokale tomaten en extra vierge olijfolie, dit zijn de ingrediënten van de Cataneze versie van de CAPONATA; die samen met het respect voor tradities en de ervaring in de productie bijdragen aan het verspreiden en hooghouden van de naam van de Siciliaanse Keuken in de wereld.
Portfolio (9)
Italië, Villafranca
...Chicche Napoletane di Patate De Chicche Napoletane zijn een smakelijk alternatief voor de klassieke Gnocchi, een typisch gerecht uit de Italiaanse traditie. Ze zijn ontstaan uit het oorspronkelijke recept dat geselecteerde aardappelen en tarwebloem combineert. Onze Chicche Napoletane zijn gemaakt van alleen verse aardappelen, kwalitatieve grondstoffen die een sterke territoriale karakterisering...
Portfolio (4)
Italië, Cortazzone
...Hazelnoottaart, geproduceerd met uitsluitend gedeeltelijk ontvet hazelnootmeel zonder het gebruik van tarwemeel. Een typisch zoet gerecht uit de Piemontese traditie, in een elegante geschenkverpakking. Zachte en niet droge textuur met een intense hazelnootsmaak, zonder conserveermiddelen. Houdbaarheid 12 weken.
Portfolio (7)
Italië, Giarre
...De parmigiana di melanzane, ook wel melanzane alla parmigiana of simpelweg parmigiana genoemd, is een gerecht op basis van gefrituurde aubergines die in de oven worden gratineren met tomatensaus, basilicum, knoflook en een of meer kazen, waaronder Parmigiano Reggiano en mozzarella, in handige schalen van 3,00 kg voor 9/12 porties. Diepvriesproduct, klaar voor gebruik.
Portfolio (7)
Italië, Giugliano In Campania
... een prijs van 248,00 € + BTW is het een voordelige investering voor wie zijn keukenapparatuur wil verbeteren. Kies voor de middelgrote enkele gladde gietijzeren plaat LM1 Beckers voor een ongeëvenaarde culinaire ervaring, waarbij elk gerecht met precisie en smaak kan worden bereid.
Portfolio (4)
Italië, Brusaporto
...De casonsei (of casoncelli) zijn een van de bekendste gerechten uit de Bergamasker keuken. Dit gerecht van gevulde pasta is ontstaan om restjes van varkens- en rundvlees te gebruiken. Het product is in de loop der jaren verrijkt met de toevoeging van: amaretti, rozijnen en citroenschil in de vulling. De “Casonsèi de la Bergamasca” van Pastificio Davena zijn gecertificeerd met het label “Bergamo Città dei Mille... Sapori” dat is afgegeven door de Kamer van Koophandel. Beschikbaar in verpakkingen van 250g en 500g...
Portfolio (10)
Italië, Campello Sul Clitunno
... intens is qua fruitigheid, wordt aan tafel door de meeste smaken gewaardeerd, zelfs door kinderen. Perfect rauw op elk type gerecht: salades, vis, wit vlees, peulvruchtensoepen, groenten. Op geroosterd vlees, zeevruchtensalades, sauzen en emulsies. Bij het koken wordt het gebruikt voor het maken van sauzen, dips en frituren.
Portfolio (9)
Italië, Napoli
...Naboo is geen gewone oven, hoe geavanceerd ook.\nHet is een kookapparaat, maar niet alleen dat.\nDe absoluut unieke eigenschap die Naboo onderscheidt van andere professionele ovens heet Cloud.\nIn de Cloud vind je alle inhoud om het eindgerecht te bereiken, want in de cloud zijn de recepten, het proces, het bereidingssysteem, het kookprogramma en de presentatie van elk gerecht aanwezig.\nEenvoud...
Italië, Fisciano
...Verse lasagne met ei is een klassiek Italiaans gerecht dat wereldwijd populair is en vaak als hoofdgerecht wordt geserveerd tijdens het diner of bij grote bijeenkomsten. Het is een hartig en bevredigend gerecht dat perfect is om een grote groep te voeden of voor een gezellige familiediner.
Portfolio (3)
Italië, Castelfidardo
...Fruitige, lichte extra vergine olijfolie met aroma's van rijpe olijven die doen denken aan gele appel of amandelvrucht. Heeft een zachte en delicate smaak, minder aanhoudend dan andere oliën. Ideaal voor elk gerecht; past bijzonder goed bij gerechten van gemiddelde structuur zoals: orecchiette met cime di rape, tuinbonen en witloof, wit vlees, gestoomde vis, salades, enzovoort...
Portfolio (4)
Italië, Matera
...Op de tweede plaats, na de pizza in de Italiaanse culinaire traditie, is de gefrituurde panzarotto een typisch gerecht uit Zuid-Italië. Gemaakt van gefrituurd pizzadeeg, is het gevuld met echte mozzarella en tomaat. Alle ingrediënten zijn uitsluitend Italiaans. De Panzarotto is beschikbaar in zowel 'voorgefrituurde' versie als 'ongekookte', beginnend vanaf 35 gr.
Portfolio (4)
Italië, Acicastello
...Wij bieden kant-en-klare gerechten aan die in de oven kunnen worden bereid, en binnen enkele minuten heeft u een smakelijk en heerlijk typisch gerecht. Voor- en hoofdgerechten op basis van vlees en vis uit onze typische mediterrane keuken. Eenpersoonsporties van 25-300 gram, ideaal voor verzorgingstehuizen, kinderdagverblijven, basisscholen, universiteitskantines, militaire eetgelegenheden, ziekenhuizen, kazernes, enz. Zeer interessante prijzen, aangezien wij rechtstreeks met de producenten werken en geen tussenpersonen of andere partijen inschakelen. Zorgvuldig geselecteerde producten.
Portfolio (10)
Italië, San Bonifacio
...Lijn van kant-en-klare veganistische gerechten. Gewoon verwarmen in de magnetron, oven of au bain-marie, en binnen enkele minuten kunt u genieten van een gezond, veganistisch gerecht, vrij van kleurstoffen, conserveermiddelen en palmolie. Praktisch en handig.
Portfolio (1)
Italië, Trento
...Bauer, die altijd zorgvuldig de beste groenten selecteert, heeft het recept van zijn biologische groentebouillon verrijkt met de toevoeging van miso, verkregen uit biologisch geteelde soja. De BIO Miso Bouillonblokjes van Bauer verrijken je gerechten met een smaakvolle toets, ideaal voor het bereiden van innovatieve recepten en het geven van karakter aan elk gerecht zonder de toevoeging van...
Portfolio (9)
Italië, Schio
... Zoals alle grote wijnen, moet hij niet met een gerecht worden gecombineerd, om in zijn volle expressie te worden geproefd. 2011 was een groot jaar, hij kan gerust een mooi decennium in de wijnkelder van huis rusten.
Portfolio (3)
Italië, Vairano Scalo
...DE GEPELDE HASSELNOOT, VERKREGEN VIA EEN ZORGVULDIG SCHILPROCES IN ONZE FABRIEK, WORDT OP VERZOEK VAN DE KLANT GEKALIBREERD. (9-11, 11-13, 13-15 mm) DE GEPELDE HASSELNOTEN KUNNEN WORDEN GEKOMBINERD MET EEN ZOET OF ZOUT GERECHT. ZE KUNNEN OOK ALS SNACK WORDEN GENOTEN TUSSEN DE MAALTIJDEN. RIJK AAN MINERAALZOUTEN EN DE PERFECTE NATUURLIJKE AANVULLING VOOR ALLE SPORTERS. HET WORDT DOOR BEDRIJVEN GEBRUIKT, ZOWEL VOOR DIRECT VERBRUIK ALS VOOR DE VERDEREN ROSTINGSFASE.
Portfolio (6)
...De naam komt van de Capone, die destijds gemakkelijk in de Siciliaanse keukens te vinden was vanwege zijn overvloed. De capone werd geserveerd met tomaat en aubergine. Aan het begin van de vorige eeuw maakte het gerecht deel uit van de populaire culinaire traditie en werd de capone vervangen door andere groenten. De groenten, zorgvuldig geselecteerd, worden apart gefrituurd en vervolgens gekookt...
Italië, Perugia
... Ho.Re.Ca.-sector zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, vandaag meer dan ooit, fundamentele elementen om zekere resultaten te behalen in een uiterst dynamische en veeleisende omgeving. De keuken is het startpunt voor de realisatie van elk gerecht; daarom geloven wij dat deze altijd efficiënt, functioneel moet zijn, in staat om intense werkbelasting te ondersteunen en om de verspilling van middelen tot een minimum te beperken tijdens momenten van verminderde activiteit.
Italië, Arquà Petrarca
... staat is om de smaak van elk gerecht te versterken zonder de smaken te verzwaren. In deze karakteristieke en innovatieve olijfoliepers in Veneto worden moderne methoden voor de verwerking van olijven toegepast, te beginnen met de handmatige oogst, om de vrucht niet te beschadigen voordat deze wordt gemalen. Naast het minutieuze en zorgvuldige werk van de productie van extra vergine olijfolie van de...
Portfolio (3)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play