Zwitserland, Wollerau
... dat de voedingsvloeistof binnenin de pot blijft, waardoor uw gerecht in zijn eigen sappen kan worden gekookt. Presentatie VAN LANGZAAM GEGAARDE STOOFSCHOTELS TOT SNELLE CASSEROLES... Op zoek naar de perfecte pot voor uw gevogelte, vlees, braadstukken, rijst, pasta, bolognesesaus, risotto, groenten, stoofschotels, soepen, chili con carne, curry's, zeevruchten, aardappelen of peulvruchten? Kies...
Portfolio (195)
Zwitserland, Corbières
...Communiceer discreet met uw serveerders met deze zeer betaalbare en effectieve oplossing om de service minder stressvol te maken. Ontworpen voor professioneel gebruik, past dit product gemakkelijk in uw keuken; bovendien is het waterdicht en duurzaam. Uw serveerders hebben de keuze tussen een horloge en/of een clip voor aan de riem. Roep een of meerdere serveerders wanneer een gerecht klaar is, en voorkom zo onnodig wachten voor de pass. Hierdoor kunnen ze meer aanwezig zijn bij de klanten! :)...
Portfolio (5)
Zwitserland, Thusis
...Extra scherp is een pittige Sri Lankaanse specerij, voor degenen die hun gerecht krachtig en extra dynamisch willen maken. Puur Sri Lankaanse curry smaak Onze poedervormige curry wordt gemaakt van verse en natuurlijke ingrediënten rechtstreeks uit Jaffna, Sri Lanka, gemalen en bereid door lokale families. Pure curry is bovendien rijk aan vitamines en mineralen. Vegan en zonder toevoegingen Voor...
Portfolio (10)
Zwitserland, Gossau
...BOTER, BOTERVARIATIES, KRUIDENBOTER, CAFE DE PARIS BOTER, KNOFLOOKBOTER, DIABOLOBOTER, COGNACBOTER Boter, Bij elke barbecue hoort ook een grote portie boter. Van de klassieke kruidenboter tot de Franse verleiding Café de Paris en de pittige knoflookboter. Onze varianten onderscheiden zich door hun unieke kruidenmix en maken elk gerecht tot een smaakexplosie. Mag het een beetje heet zijn? Probeer dan zeker onze Diaboloboter!
Portfolio (16)
Zwitserland, Bad Ragaz
...Onze specialiteit zijn creatieve handgemaakte deegwaren. Alleen "il Grand Maestro" kent de geheimen voor de veelzijdige en steeds weer verschillende patronen. Als eetbare, gekookte decoratie zijn ze bij elk gerecht een blikvanger. Durf het aan en laat uw creativiteit de vrije loop. Hoeveelheid: 90 g Artikelnummer: 240.
Portfolio (8)
Fijn raclette direct aan het open vuur, geniet van het traditionele Walliser gerecht zoals het bedoeld is. Eenvoudige en snelle bereiding. Het nuttige verbonden met het culinaire en genotvolle. Elke tang is een ambassadeur voor onze kanton – want iedereen wordt onvermijdelijk aan Wallis herinnerd tijdens het gezellige raclette-eten.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play