Italië, Langhirano
Het bedrijf Barbieri Enzo houdt zich bezig met de productie en rijping van ham en is aangesloten bij het Consorzio Prosciutto di Parma. Barbieri Enzo is gevestigd in Langhirano, in de provincie Parma, aan de Case Schianchi 8. Onder de activiteiten: - productie van ham - rijping van ham - verpakken van ham - verkoop van ham - levering van ham - vleeswarenfabrieken - hamfabrieken...
Italië, Mesoraca
Salumificio Lavigna snc van Lavigna Santo E. C. in Mesoraca, in de provincie Crotone, houdt zich bezig met de eigen en ambachtelijke productie, met verpakking, van typische vleeswaren, waaronder worstjes, capocollo en pancetta. Dankzij het personeel, dat goed opgeleid is en ervaring heeft in de sector, slaagt Salumificio Lavigna erin om zelfs de meest veeleisende smaken te bevredigen.
Portfolio (19)
Italië, Sala Baganza / Parma
WIJ GELDEN DAT HET ONZE PLICHT IS OM VOEDSEL TE PRODUCEREN MET RESPECT VOOR HET WELZIJN VAN MENSEN, DIEREN EN HET MILIEU, ZELFS PRODUCTEN VAN DIERLIJKE OORSPRONG. -Zero chemicaliën toegevoegd (geen conserveermiddelen, nitraten, suiker, caseïne en zuivelvrij, enz.) -Dierenwelzijn -100% groene energie, afkomstig van hernieuwbare bronnen -Geenszins rook- of dampemissies in de lucht -Uitermate beperk...
Italië, Castel Guelfo Di Bologna
Al meer dan 40 jaar heeft Salumificio Capelli aanzienlijke ervaring in de productie van vleeswaren. Gedurende al deze jaren is het bedrijfsbeleid altijd gericht geweest op de keuze voor kwaliteit; dit geldt zowel voor de producten als voor de diensten, en bovendien voor de deskundigheid en professionaliteit van het hele bedrijf. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de authenticiteit van de produc...
Italië, Reggio Emilia (re)
Wij zijn een bedrijf dat actief is in de productie en commercialisering van voedingsproducten, zowel in Italië als in de belangrijkste Europese landen, met een specifieke focus op Prosciutto Crudo. Dankzij de ervaring van onze managers heeft het bedrijf een flexibele en competente organisatie ontwikkeld, die alleen de beste grondstoffen selecteert voor de productie. PROSCUITTO STAGOI NATIONAAL &...
Italië, Nago-Torbole
Het Salumificio Trentino bereidt al meer dan veertig jaar vleeswaren. Onder de kenmerkende producten van het gebied bevinden zich carne salada en speck; het bedrijf produceert ook de meest klassieke vleeswaren uit de Italiaanse traditie, zoals gekookte ham, rauwe ham, salami en pancetta. Het merk Salumificio Trentino is een voorbeeld van een modern en dynamisch bedrijf dat erin is geslaagd...
Italië, Langhirano
Al meer dan 40 jaar produceert Monica & Grossi prosciutto di Parma Dop, prosciutti crudo en prosciutti cotti. Daarnaast verhandelt het Prosciutto crudo di San Daniele, speck, gerookte prosciutto, culatta en culatello met zwoerd. Er worden nationale vleessoorten van de hoogste kwaliteit geselecteerd, die met grote ervaring worden verwerkt door meester-prosciuttai en gerijpt in de goed geventileer...
Portfolio (3)
... hun instinct te uiten. Vrij om zich te voeden met vers gras, granen, bessen en eikels. We organiseren rondleidingen door de productie van de rauwe ham en de rijpingskelders in Traversetolo (Parma), bij de Agricola Rosa dell'Angelo in Rivalta di Lesignano de Bagni met het bos van het buitengehouden zwarte varken en het museum van Tractors (met een unieke collectie van Lamborghini en Landini) en...
Portfolio (10)
Italië, Ferrere
... vleeswaren zoals salame della rosa, salame al tartufo, salame al Barolo, worst, gekookte ham, rauwe ham, cotechini en nog veel meer, die we rechtstreeks in onze winkel verkopen. Om de verkoop te verhogen, hebben we ook een slagerij geopend in de Langhe, in het historische centrum van Alba, en een andere in het centrum van Turijn, nabij het Egyptisch museum, waar je al ons varkensvlees en de vleeswaren kunt kopen.
Italië, Ginestreto-Pesaro
Diverse zijn de lekkernijen die aan de klanten worden aangeboden, zoals lonza, lonzini, worstjes, salami en hammen met verschillende smaakkenmerken, waardevolle specialiteiten die voortkomen uit geselecteerd varkensvlees en vakkundig gekruid door de ervaren handen van onze ambachtslieden. De minimale rijpingstijd die voor elke vleeswaren wordt gegarandeerd en het ideale klimaat waarin deze wordt v...
... en pinda's. Gekonfijte citrusvruchten, ook bedekt met pure, witte of melkchocolade. Paté van gekookte en rauwe ham. Biancomangiare, net als de romige varianten, zijn er in talloze smaken (28), evenals de taartenmixen en de instantcrèmes voor koude bereiding.
Portfolio (1)
Italië, Rapallo
Een nieuwe realiteit ontstaat La Mezzo Mondo®, eigenaar van het merk, SCIC® voedingsspecialiteiten uit Rapallo (GE), is ontstaan als een distributieactiviteit van kant-en-klare maaltijden op kamertemperatuur, waarbij gebruik wordt gemaakt van de meest geavanceerde technologieën en veiligheidsnormen (HACCP) voor de productie ervan op basis van groenten. La Mezzo Mondo® heeft deze strategische keuze...
... verschillende certificeringen behaald: ISO 9001:2008; ISO 14001:2004 en EMAS-certificering; BRC- en IFS-certificering en nog veel meer. Tot op heden vertegenwoordigt de Italiaanse markt 95% van de omzet, terwijl de resterende 5% is verdeeld over alle andere landen waar we naartoe exporteren: Europa, Rusland, de VS, Japan, Mexico, Canada, Australië, Brazilië. Onze ham, die minimaal 16/18 maanden heeft gerijpt, wordt verkocht met het bot, ontbeend of in beschermde atmosfeer gesneden.
Italië, Bene Vagienna
Slachting en verwerking van varkensvlees Productie van gekookte en rauwe vleeswaren...
Italië, Quattro Castella
Agrarische Industrie Groep FERRARINI Gekookte en rauwe hammen...
Italië, Pordenone
Sinds 1958 zijn we aanwezig in Pordenone als referentiepunt voor goed eten. Bij ons vindt u goed brood, patisserie en gastronomie die in onze ateliers worden geproduceerd. We kunnen ook een cateringservice bieden voor de Fiera di Pordenone, gezien de nabijheid ervan. Lang gerijpte rauwe hammen uit Parma en San Daniele, rauwe ham uit Cormons, Italiaanse koudgeperste extra vierge olijfolie, en pasta van hoge kwaliteit. Bezoek onze website www.martingourmet.it e-mail: info@martingourmet.it...
Italië, Bagnarola di Budrio
... certificering UNI-EN-ISO 9001:2000. We werken met onze eigen merken en in sommige gevallen bieden we ook exclusiviteit per regio aan. Natuurlijk werken we op verzoek met private label, met concurrerende prijzen en levertijden. We hebben de standaardformaten: Tortellini met rauwe ham, met vlees, Tortelloni met vlees, ricotta en spinazie, met kazen - Ravioli, met paddenstoelen, kazen, ricotta en spinazie. We hebben ook de "SPECIALITEITEN"; Saccottini met truffel, spek en rucola, tomaat, mozzarella en basilicum. Daarnaast produceren we Halal en gecertificeerde Kosher pasta.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play