Italië, Pasturo
Carozzi Formaggi bevindt zich in Pasturo. Al meer dan vijftig jaar zetten we ons in om de waardevolle ambachtelijke vaardigheden van de kaasmakers te combineren met de eisen van de modernere smaak. Het resultaat is een breed scala aan unieke kazen, voortgekomen uit een sterke passie en enkele gelukkige inzichten, die door de jaren heen prestigieuze erkenningen hebben ontvangen. ARTIGIANALITÀ: We b...
Portfolio (7)
Italië, Dorgali
Sardaforme SRL begon zijn reis in het hart van Sardinië in de jaren '70, een tijd van groot enthousiasme en ondernemingsgeest. Sinds die eerste dagen is ons doel eenvoudig geweest: het creëren van hoogwaardige Sardijnse kazen die door iedereen gewaardeerd kunnen worden. Stap voor stap hebben we onze reputatie opgebouwd, waarbij we ons hart in elk stuk kaas hebben gestoken en altijd trouw zijn gebl...
Portfolio (10)
Italië, Montelibretti
Het bedrijf is gevestigd in de Sabina Romana, in de gemeente Montelibretti. Er worden ongeveer driehonderd Maltese geiten gehouden. De voeding is gebaseerd op bedrijfsweide, hooi en GMO-vrij voer op basis van maïs en gerst. De Maltese geit past goed in onze omgeving en produceert melk die geschikt is voor verwerking. De gematigde aanwezigheid van geur en smaak van geitenmelk van dit ras maakt het ...
Italië, Giavera Del Montello
Wij produceren en distribueren de lijn van verse kazen NONNO NANNI, waarvan de belangrijkste producten stracchino zijn, in de klassieke versie en in de varianten stracchino met yoghurt en stracchino met probiotische fermenten. De productlijn wordt aangevuld met squaquerello, robiola, ook beschikbaar in de lactosevrije versie en geitenrobiola, primosale, fior di stracchino, een zachte specialiteit ...
Italië, Vedelago
Latterie Venete vindt zijn oorsprong in de historische coöperatieve zuivelfabrieken van Trevigiano: de landbouwcoöperatie San Pio X, opgericht in 1951 in Vedelago, en de Latteria Sociale Pedemontana del Grappa, opgericht in 1887 in Cavaso del Tomba, een DOP-gebied voor asiago pressato en asiago d'allevo, montasio en casatella, en de oorsprongszone van typische kazen zoals Latteria Sile, Morlacco, ...
Italië, Villafranca Piemonte
Wij produceren volgens de cyclus van de seizoenen kazen met een oude geur en smaak, de vreugde van het ambachtelijke vakmanschap dat al meer dan 3 generaties bestaat. De smaak van het wachten op het juiste seizoen om het beste van de producten te proeven en te delen aan tafel met vrienden.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play