Italië, Venezia
...Exquisiet Sterk. Hoge fermentatiebier met een volle en zachte body. Het aroma is zoet en perfect in balans met een romige en compacte schuimkraag. Vier speciale gerstemouten en twee nobele hopvariëteiten geven het elegante tonen van gedroogd fruit en drop. Uitstekend bij gestoofd of geroosterd rood vlees, gegrild vlees, gerookte vis, oude kazen, gekruide geitenkazen en Sachertorte.
Portfolio (4)
Italië, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., al vier generaties op de markt, biedt uitstekende rijpe en verse kazen aan. Wij zijn een referentiepunt voor veel Europese bedrijven voor de levering van niet alleen Parmigiano Reggiano, gerijpt van 12 maanden tot 60 maanden, maar ook van traditionele Italiaanse geiten- en schapenkaas. Wij zijn ook leveranciers van typische vleeswaren zoals salame, fiocchetto, mortadella,...
Portfolio (54)
Italië, Pasturo
Carozzi Formaggi bevindt zich in Pasturo. Al meer dan vijftig jaar zetten we ons in om de waardevolle ambachtelijke vaardigheden van de kaasmakers te combineren met de eisen van de modernere smaak. Het resultaat is een breed scala aan unieke kazen, voortgekomen uit een sterke passie en enkele gelukkige inzichten, die door de jaren heen prestigieuze erkenningen hebben ontvangen. ARTIGIANALITÀ: We b...
Portfolio (7)
Italië, Radicofani
De productie van de Cacio di Pienza is een traditie met zeer oude oorsprongen en is van generatie op generatie doorgegeven tot op de dag van vandaag. De melkproducenten hebben zich verenigd in de Cooperativa di Cotignano, waarbij ze de typische methoden van verwerking hebben gebruikt en behouden: de bevoorrading van melk met bijzondere aroma's die het krijgt van kruiden die typisch zijn voor de we...
Portfolio (48)
Italië, Dorgali
Sardaforme SRL begon zijn reis in het hart van Sardinië in de jaren '70, een tijd van groot enthousiasme en ondernemingsgeest. Sinds die eerste dagen is ons doel eenvoudig geweest: het creëren van hoogwaardige Sardijnse kazen die door iedereen gewaardeerd kunnen worden. Stap voor stap hebben we onze reputatie opgebouwd, waarbij we ons hart in elk stuk kaas hebben gestoken en altijd trouw zijn gebl...
Portfolio (10)
Italië, Busto Arsizio
La Castellanza spa houdt zich bezig met de productie en distributie van zuivelproducten en kazen, waaronder mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, van pure geitenmelk en vele andere lekkernijen, waarbij we altijd alleen verse melk gebruiken. Een van onze specialiteiten zijn de geitenkazen, die een betere verteerbaarheid hebben dan andere kazen. We produceren ook boter en mascarpone van de hoogste kwaliteit.
Italië, Montelibretti
Het bedrijf is gevestigd in de Sabina Romana, in de gemeente Montelibretti. Er worden ongeveer driehonderd Maltese geiten gehouden. De voeding is gebaseerd op bedrijfsweide, hooi en GMO-vrij voer op basis van maïs en gerst. De Maltese geit past goed in onze omgeving en produceert melk die geschikt is voor verwerking. De gematigde aanwezigheid van geur en smaak van geitenmelk van dit ras maakt het ...
Italië, Giavera Del Montello
Wij produceren en distribueren de lijn van verse kazen NONNO NANNI, waarvan de belangrijkste producten stracchino zijn, in de klassieke versie en in de varianten stracchino met yoghurt en stracchino met probiotische fermenten. De productlijn wordt aangevuld met squaquerello, robiola, ook beschikbaar in de lactosevrije versie en geitenrobiola, primosale, fior di stracchino, een zachte specialiteit ...
... Nebrodian Provola Kaas, de Maiorchino en de Vastedda del Belice. In 2001 wordt het bedrijf de enige distributeur van de Formidoro merk zuivelproducten, die de excellentie van ricotta, schapen- en geitenkazen vertegenwoordigen, handgemaakt met melk van Siciliaanse veeteelt en volgens de oude regionale tradities. Het bedrijf biedt bovendien zuivelproducten uit andere Italiaanse regio's, een breed scala aan vleeswaren, conserven, pastasauzen en kruiden, diepvriesproducten, wijn, likeuren, sterke dranken en andere specifieke producten voor de hospitalitysector.
Andere Producten
Siciliaanse Kaas
Siciliaanse Kaas
Portfolio (1)
Italië, Vedelago
Latterie Venete vindt zijn oorsprong in de historische coöperatieve zuivelfabrieken van Trevigiano: de landbouwcoöperatie San Pio X, opgericht in 1951 in Vedelago, en de Latteria Sociale Pedemontana del Grappa, opgericht in 1887 in Cavaso del Tomba, een DOP-gebied voor asiago pressato en asiago d'allevo, montasio en casatella, en de oorsprongszone van typische kazen zoals Latteria Sile, Morlacco, ...
Guffanti Formaggi selecteert en rijpt de beste kazen uit de Italiaanse en Europese kaastraditie sinds 1876. De grootste aandacht voor het zoeken en selecteren van hoogwaardige ambachtelijke zuivelproducten en de passie voor een zorgvuldige rijping zijn de fundamentele regels die de familie Guffanti-Fiori al vijf generaties lang met trots doorgeeft. Guffanti Formaggi biedt meer dan tweehonderd vari...
Italië, Villafranca Piemonte
Wij produceren volgens de cyclus van de seizoenen kazen met een oude geur en smaak, de vreugde van het ambachtelijke vakmanschap dat al meer dan 3 generaties bestaat. De smaak van het wachten op het juiste seizoen om het beste van de producten te proeven en te delen aan tafel met vrienden.
Italië, Ovaro
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play