Italië, Milano
...schors en gebrande koffie. Op de tong is het bitter en roept het likeuren op zoals gentiaan en rabarber. Het heeft tonen van koffie, cacaoboon en tabaksbladeren. COMBINATIES De unieke smaak maakt combinaties mogelijk met evenzo bittere voedingsmiddelen zoals artisjokken, schorseneer, witlof; het gaat goed samen met hoogwaardige, langgerijpte kaas, misschien pittig; met lardo di colonnata. Met vis, probeer het in combinatie met zwaardvis en rode tonijn; met desserts, om chocolade-mousse te versieren, in ijs en in fruitsalade.
Portfolio (116)
Italië, Giuliano
...Het bedrijf DI ROSA SRL is een fabrikant/producent, opgericht in 1990, dat actief is in de banketindustrie. Het opereert ook in de neapolitaanse patisserie, Siciliaanse patisserie, zelfgemaakte panettone brioches, handgemaakte zoetwaren, neapolitaanse gebak, groothandel in desserts, kersttaart, cannolo gebak en zelfgemaakte pandoro (veronese cake) industrieën. Het is gevestigd in Giuliano, Italië.
Portfolio (129)
Italië, Marmirolo
MOLINO MAGRI - MEEL, HALFBEREIDEN EN VERBETERINGSMIDDELEN VOOR EEN CONTINU IN ONTWIKKELING ZIJNDE MARKT Molino Magri, opgericht in 1929 en gevestigd in Marmirolo, Mantova, draagt al vijf generaties lang de passie voor de kunst van het malen van vader op zoon over. Molino Magri is een meelbedrijf dat, door de verwerking van geselecteerde zachte tarwe, een breed scala aan professionele meelsoorten ...
Portfolio (56)
Italië, Moio Della Civitella
... geoogst om hun integriteit en perfecte rijpheid te waarborgen, wat ons een jam oplevert met een zoete en intens fruitige smaak. Met zijn fluweelachtige textuur en onmiskenbare smaak vertegenwoordigt onze Extra Vijgenjam de ware essentie van Cilento. Perfect om het ontbijt te verrijken, om desserts te garneren of om bij kazen te serveren. Ingrediënten: Vijgen uit onze regio Moio della Civitella, rietsuiker en koudgeperst citroensap. SKU:fic/212...
Portfolio (16)
...Denominatie "Viola del Pensiero", deze eetbare bloemen zijn perfect in de keuken om fantasierijke salades op te fleuren, kleurrijke sandwiches te maken of om fruitsalades en desserts te decoreren. Je herkent ze meteen aan de lichtgeurende bloemblaadjes en de vele kleuren, waaronder paars, geel, oranje, wit, lichtblauw en blauw, met evenveel tinten. Verkrijgbaar in een bakje of piepschuim in verschillende gewichten.
Portfolio (20)
Italië, Misano Adriatico
...Il FONTANAFREDDA De fronde moscato is een lichte en sprankelende wijn, perfect voor elke gelegenheid. Met een delicate aroma van witte bloemen en een zoete, fruitige smaak, is deze wijn ideaal om te genieten als aperitief of in combinatie met desserts. De fles van 75cl is perfect om te delen met vrienden en familie.
Portfolio (200)
Italië, Verona
... de provincie Verona met meer dan 20.000 volgers op Facebook en heeft een beoordeling van 4 sterren uit 5 op basis van meer dan 700 recensies. Gedurende zijn jaren van werking heeft Aroma het landschap van de Veronese patisserieën weten te vernieuwen met een Amerikaanse benadering van patisserie, gericht op extreme maatwerk en creatieve presentatie van desserts. Aroma heeft besloten om op HENRY & CO. te vertrouwen om zijn imago te heroverwegen met een nieuwe duurzaamheidsfilosofie: van merkidentiteit tot verpakking en winkelontwerp, HENRY & CO. heeft elk aspect opnieuw ontworpen.
Portfolio (53)
Italië, MILANO
...Nutella is een iconisch product van Ferrero, bekend om zijn hazelnoot- en cacaocrème. Voor het eerst geïntroduceerd in 1964, is Nutella een symbool van zoetheid en smaak geworden op wereldschaal, gewaardeerd voor zowel ontbijt als snacks en desserts. Het recept bevat een unieke combinatie van geroosterde hazelnoten, cacao en geselecteerde ingrediënten, waarbij een balans wordt behouden tussen...
Portfolio (229)
Italië, Bronte
...Deze premium Private Label Pistachecrème biedt een zachte, rijke textuur gemaakt van hoogwaardige pistachenoten. Ideaal voor gebruik in de banketbakkerij, het bakken of als een heerlijke spread, deze crème is aanpasbaar onder uw merk met flexibele verpakkingsopties. De pistachecrème is perfect voor zowel de detailhandel als de groothandelsmarkten, en biedt een luxe touch aan gebak, desserts en gastronomische gerechten.
Portfolio (21)
Italië, Capo D'orlando
... gezonde huid. Ze bevatten ook kalium, calcium en vezels, allemaal essentiële voedingsstoffen voor ons lichaam. IN DE KEUKEN In de keuken kunnen Primizie clementines op veel verschillende manieren worden gebruikt. Ze kunnen vers worden gegeten als snack, gebruikt worden om sap of jam te maken, of toegevoegd worden aan salades en vlees- of visgerechten voor een vleugje zoetheid. Ze zijn ook een geweldig ingrediënt voor het maken van gebak en desserts. VOEDINGSINFORMATIE Wat betreft voedingswaarden zijn Primizie clementines laag...
Portfolio (27)
Italië, Carbonara Al Ticino
...We hebben een breed scala aan natuurlijke en natuuridentieke smaken die door experts zijn getest, waardoor we elk probleem met deze smaakstoffen kunnen oplossen: - Yoghurt - Desserts - Fruitbereidingen - Gearomatiseerde melkdranken - Margarine Een nauwe samenwerking tussen applicatietechnologen en marketingexperts stelt ons in staat om de best mogelijke resultaten voor onze klanten te behalen.
Portfolio (8)
Italië, Sizzano
...Als aperitief Visgerechten Wit vlees Zoetigheden of desserts KLEUR Goudkleurig Groenachtig AROMA Gedroogd fruit Kruiden en appels PERLAGE Kleine bubbels, bijna onzichtbaar TEMPERATUUR: 4 °C ALCOHOL: 12% vol...
Portfolio (13)
Italië, Radicofani
... wordt overgebracht, die het gladmaakt en verwarmt tot een temperatuur van 72°C. Zodra de geschikte containers zijn gevuld, wordt de ricotta overgebracht naar een koelingscel om de temperatuur in zeer korte tijd tot 2°C te verlagen. Heerlijk naturel, of zeer smakelijk met toevoeging van chocolade, suiker of rum. In de keuken kan het worden gebruikt om heerlijke desserts of taarten te maken, maar ook voor heerlijke hartige gerechten zoals ravioli en cannelloni gevuld met ricotta en spinazie. Verkrijgbaar in een thermogesealde bak van 0,150 kg met een vast gewicht.
Portfolio (48)
Italië, piano di sorrento (na)
... vitamine C en antioxidanten, die het immuunsysteem ondersteunen en cellen beschermen tegen schade door vrije radicalen. Ze zijn ideaal voor verse consumptie, in citrussalades, of als een gezonde snack. Hun natuurlijke zoetheid maakt ze ook perfect voor het bereiden van desserts en jam.
Portfolio (29)
Italië, Acerra
...Hazelnootcrème ZONDER GLUTEN (gluten vrij) ideaal om je koffie, desserts, yoghurt en ijs op smaak te brengen en te garneren. Schudden voor gebruik INGREDIËNTEN: suiker, plantaardige olie (zonnebloem, palm), hazelnoten (8%), magere melkpoeder, magere cacaopoeder met 10-12% cacaoboter, lactose, emulgator: sojalecithine, aroma, natuurlijk vanille-aroma, antioxidant: rozemarijnextract. Kan sporen van andere noten bevatten.
Portfolio (61)
Italië, Messina
...MARMELADES VAN SINASAPPLES, CITRUSVRUCHTEN, MANDARIJNEN, CITROENEN, BLOEDORANJEN - De Marmelades van Citroenen, Sinasappels, Mandarijnen, Citrusmix en Bloedoranjes worden geproduceerd met de beste citrusvruchten uit Sicilië, in stukjes gesneden en verwerkt met de schil om de natuurlijke essentie en de geur van vers geplukte vruchten te behouden. Ze worden aanbevolen voor een koolhydraatrijke ontbijt, in Sicilië worden ze ook gebruikt om heerlijke desserts te maken. Zonder toevoeging van conserveermiddelen of kleurstoffen.
Portfolio (10)
Italië, Forlì
...Biologische papaverzaadjes zijn een puur en gezond snack. Ze kunnen niet alleen worden gebruikt in deeg voor bakproducten, maar zijn ook nuttig voor het maken van ontspannende theeën, het verrijken van salades en het creëren van desserts met bijzondere smaken; ze passen bijzonder goed bij citrusvruchten, vooral met citroenen en sinaasappels. Voedingspapaverzaadjes zijn rijk aan vetten en eiwitten...
Portfolio (50)
Italië, Crotone Kr
...De verwerkingsprocessen van myiafood zorgen ervoor dat het aromatische en evenwichtige profiel van Italiaanse citroenen, die uitsluitend in Calabrië en Sicilië worden geoogst, behouden blijft. Hierdoor kunnen we onze klanten de onmiskenbare sensatie van versheid, genot en natuurlijkheid van deze citrusvruchten overbrengen. Met het Succo di Limone Myiafood voeg je een perfecte en evenwichtige citrus smaak toe aan dranken, marinades voor vlees & vis, zeevruchten, salades en desserts! Formaat: 1lt...
Portfolio (4)
Italië, Barletta
Altijd op zoek naar het Goede, de Biologische Chocolade Orsini drukt onze Wil uit om oprecht en transparant te zijn naar de wereld. Biologische chocolade dragees, biologische chocoladerepen, biologische chocolade truffels, biologische gianduia cremino, alles gemaakt met biologische ingrediënten van Italiaanse oorsprong, Hazelaar en Amandel geselecteerd in Italië. Chocolade en hoogwaardige snoepw...
Portfolio (10)
Italië, Sant'Atto
...Wij zijn gespecialiseerd in de productie van bereidingen voor gebak, desserts, ijs, eiwitbereidingen, glutenvrije opties en ook op verzoek van de klant. We werken ook op contractbasis, met verschillende productieketens, retail- en professionele lijnen.
Bijpassende producten
Gezond voedsel. Beste keuzes, beste smaak.
Bereidingen voor desserts
Portfolio (1)
Italië, Conegliano
...Kleur: Strogeel met een lichte groenachtige reflectie Neus: Delicate aroma's, fruitige en bloemige noten die doen denken aan rijp exotisch fruit. Smaak: Elegant, met de juiste zachtheid die de lichte zuurheid in balans begeleidt. Opslag en serveren: Flessen moeten worden opgeslagen in een koele, droge omgeving, weg van licht en warmtebronnen. Serveer bij een temperatuur tussen 6-8°C. Een vrij groot tulpvormig glas wordt aanbevolen. Combinaties: Uitstekend na een maaltijd en een perfecte aanvulling voor droge gebakjes, fruittaarten en andere traditionele Italiaanse desserts.
Portfolio (4)
Italië, Trieste
...6 Weck glazen potten Recht 290 ml Plat, diameter 100 mm. met glazen deksels en rubbers (clips niet inbegrepen) Referentie: 5740316 Inhoud: 290 ml Opening: 100mm rubbers en deksel meegeleverd. RVS clips niet inbegrepen. Hoogte in mm.: 55 Inhoud in grammen: 200 GR afhankelijk van het type product. Ideaal voor patés, foie-gras, lampen, bereide gerechten, desserts...
Italië, Casoria
...elke product van de Napolitaanse patisserie. Levering binnen enkele uren na productie, altijd vers, we behandelen geen diepvriesproducten. We maken gebruik van de productie van een gerenommeerd patisserieatelier gevestigd in Napels, met alle garanties en gecertificeerde hygiëne. Onder de producten: pastiera, baba', caprese, desserts, kleine patisserie, sfogliatelle ricce en frolle, tiramisu...
Portfolio (7)
Italië, Mazara Del Vallo
...De Siciliaanse cannolo is zeker een van de meest bekende, geliefde en vooral geëxporteerde desserts ter wereld. Symbool van de eilandelijke banketkunst, is het een van de meest gewaardeerde specialiteiten van de Siciliaanse patisserie. De wafel van de cannolo is krokant, de binnenkant is een zoete streling voor de smaakpapillen, verrijkt met gekonfijt fruit, chocoladeschilfers, vanille- en/of kaneelaroma.
Portfolio (8)
Italië, Lauro
... zowel geschikt voor het bereiden van heerlijke recepten als voor hartige gerechten. Je kunt ze gebruiken in salades, in yoghurt, en bij de bereiding van zoete en hartige bakproducten. Ze zijn geweldig voor het ontbijt, bijvoorbeeld toegevoegd aan yoghurt, maar ook heerlijk om gewoon als snack te eten. Tot slot worden ze veel gebruikt in de patisserie: de keuze aan desserts die met amandelen gemaakt kunnen worden is echt breed, aangezien ze een van de belangrijkste ingrediënten zijn voor het maken van koekjes, gebak en taarten.
Portfolio (10)
Italië, Travagliato
...Deze innovatieve oplossing maakt het mogelijk om de specerij fijn te raspen, grof te malen of in dunne krullen te gebruiken, onder de ongelovige blikken van uw belangrijkste gasten, direct op de borden aan het einde van de bereiding, of het nu gaat om voorgerechten, hoofdgerechten of desserts: waar het tot nu toe moeilijk was om pure stigma's te gebruiken en dus onmogelijk om de intense smaak van...
Bijpassende producten
Saffraanstaaf® Matteo Bertoli
Saffraanstaaf® Matteo Bertoli
Andere Producten
Pure Saffraan - 1 Gram
Pure Saffraan - 1 Gram
Portfolio (2)
...Ingrediënten: zomertruffel (Tuber aestivum Vitt.), olijfolie, zout, aroma. Advies: ideaal voor voorgerechten, carpaccio, gekookte of gebraden witte vleesgerechten en kan zelfs enkele desserts begeleiden. Ook beschikbaar in de verpakking van 500 g.
Portfolio (10)
Italië, Ferrazzano
...Gourmet artisanale smeerbare room met 35% Siciliaanse pistachenoten. Zonder melk en zonder smaak- of kleurstoffen. Een unieke en authentieke smaak, met een onmiskenbaar aroma en volledig ambachtelijke romigheid. Ideaal voor ontbijt en snackpauzes. Probeer het om panettone en pandoro te vullen en desserts te verfraaien. Met extra vierge olijfolie. Gemaakt in ons laboratorium in Ferrazzano.
Portfolio (2)
Italië, Martina Franca
... cadeauverpakking in de verzameldoos van geperst metaal, is het ook beschikbaar in industriële verpakkingen van 180 mokken. Het is ook geschikt voor alle situaties waarin een zero-impact op het milieu gewenst is, omdat het als composteerbare mok kan worden gebruikt. INHOUD: FORMaat: Individueel verpakt en verpakt in een metalen cadeauverpakking (10 mokken). Ook beschikbaar in bulkverpakkingen van 180 mokken. GEBRUIK: Alleen als een smakelijk snackkoekje. Als mok voor een espresso of zelfs als taartje om desserts met room, koude espresso's of verschillende soorten ijskappen te maken.
Portfolio (5)
Italië, Trieste
...6 WECK DROIT glazen potten van 290 ml, plat, diameter 100 mm met glazen deksels en afdichtingen (klemmen niet inbegrepen) Referentie: 5740316 Inhoud: 290 ml Opening: 100 mm. Pot en deksel inbegrepen. Roestvrijstalen klemmen niet inbegrepen. Hoogte in mm: 55 Inhoud in grammen: 200 gr. volgens type product. Ideaal voor paté, foie gras, verrines, gekookte gerechten, desserts...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play