Italië, Marmirolo
...W: 250 - 260. Patentmeel verkregen uit geselecteerde Italiaanse en Europese tarwes. Het kenmerkt zich door plasticiteit en sterkte. Ideaal voor directe deegbereidingen met gemiddelde rijstijden. Perfect voor het maken van zachte en luchtige bladerdeeg, geschikt voor zowel zoete als hartige recepten. Aanbevolen voor millefeuille, palmiers, vol-au-vent, kleine gebakjes en bladerdeegpizza's.
Portfolio (56)
Italië, Monterotondo
... gedroogd, gepeld, dat wil zeggen ontdaan van de schil die ze omhult, en vervolgens gemalen tot "nibs". Rijk aan magnesium, kalium en ijzer, komt het voor als een granula, ideaal voor gebruik in de bereiding van voedingsproducten, als decoratie en knapperige toevoeging in zowel zoete als hartige deegwaren en recepten.
Portfolio (10)
Italië, Sassano
Met een hoofdkantoor in Sassano, in het hart van het Nationaal Park Cilento, is I Sapori del Vallo een ambachtelijk bedrijf dat pasta produceert volgens oude recepten. Een productie die van moeder op dochter is doorgegeven, waarin traditie en kwaliteit de geheime ingrediënten zijn van bijna 30 jaar succes. I Sapori del Cilento is in 1994 opgericht door de intuïtie van eigenaar Salvatore...
Portfolio (4)
Italië, Buonvicino
...Onze bronzen pasta wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd. Geschikt voor regionale recepten en authentieke bereidingen, Pasta Ricca geeft u die 'huisgemaakte' toets. Ons motto is: kwaliteit zonder compromissen! Onze doelmarkt is die van typische en hoogwaardige producten, die in Italië en daarbuiten voortdurend in opkomst is. Neem contact met ons op om alle voordelen van onze ambachtelijke pastafabriek te ontdekken!
Wij commercialiseren kwaliteitsproducten uit Puglia. Wij bieden onze klanten een assortiment producten onder één merk: Taralli, Biscotti en zoete en hartige snacks, Orecchiette, Cavatalli en andere traditionele vormen van ambachtelijke semolapasta, Extra Vergine Olijfolie geproduceerd in lokale molens met een koudextractiemethode, zoals vroeger. Wij produceren met gezonde recepten, zonder conserveringsmiddelen, met aandacht voor de kwaliteit van de verpakking en de etikettering van onze producten. Onze klanten in Italië zijn winkels, kleine supermarkten en wijnwinkels. Wij exporteren naar heel Europa.
Italië, Marina Di Ragusa
... bereiding mogelijk te maken. Er is een online service beschikbaar voor videopresentaties van de bereidingswijzen. De productlijn omvat 18 recepten voor hoofdgerechten, aperitiefhapjes en voorgerechten. Alle kits hebben een maximale bereidingstijd van 15 minuten.
Italië, Cinisello Balsamo
... innovatieve ideeën om onze producten te presenteren en te creëren, terwijl we de waarde van de traditie stevig in het oog houden. Dankzij de strikte naleving van de recepten van vroeger zijn we blij dat we producten kunnen serveren die smaken naar oude en soms te vaak vergeten smaken: De smaak van de Italiaanse culinaire traditie. Onze missie is om steeds meer klanten te bereiken die de waarde van goed eten waarderen, en om Kwaliteit tegen een betaalbare prijs te bieden, hebben we besloten een stap over te slaan om geen concessies te doen aan prijs of grondstoffen.
Italië, Medicina
Producenten van BIO en conventionele couscous, vervaardigd met uitsluitend verfijnde of volle meelsoorten van granen (Durumtarwe, Maïs, Rijst, Boekweit, Kamut, Spelt, Gerst, Gierst) en peulvruchten (Kikkererwten en Linzen vooral) en Quinoa, in recepten met enkele of meerdere ingrediënten. Gecertificeerde biologische producenten door het CCPB, we hebben ook de BRC- en IFS-certificering, afgegeven door TÜV. Verpakkingen: Big Bag van 1 Ton, papieren zakken van 20 en 5 kg, of in cellofaan van 250 gr., 500 gr., 1 kg. - op aanvraag, ook met etiket geleverd door de Klant.
Italië, Serradifalco
... voeding. DE ITALIAANSE TRADITIE Verse pasta is niet alleen het symbolische ingrediënt van de Siciliaanse en Italiaanse keuken, maar ook een van de identificerende en eenheid brengende elementen van een gevarieerde en soms gefragmenteerde populaire cultuur. Veelzijdig in recepten en formaten, opent het een horizon van culinaire mogelijkheden die varieert van de eenvoud van de traditie tot de...
Onze unieke en authentieke producten zijn het resultaat van nauwgezet werk, met bijzondere aandacht voor de selectie van hoogwaardige ingrediënten en een traditionele bereidingswijze, die volgt op de recepten van onze grootmoeders met een 100% handmatige productie van al onze gevulde pasta, sauzen en zoetigheden. Hoewel we een klein bedrijf zijn, streven we naar een hoogwaardige markt, daarom...
... boerentraditie en de passie voor goede dingen. Onze producten worden bijzonder gewaardeerd door alle delicatessenwinkels in Italië en daarbuiten die veeleisende klanten hebben die graag een moment van vreugde beleven met het proeven van specialiteiten die zijn bereid volgens oude recepten.
Italië, Rocca San Felice
... jaar activiteit met zich meedraagt, we hebben het nieuw leven ingeblazen en het gerespecteerd, we hebben de tijden, de procedures en de oude recepten die de traditie groot hebben gemaakt, in acht genomen." Het combineren van een historische machine met een moderne technologische bijdrage was een fundamentele stap om de blik te richten op nieuwe grenzen, verre horizonten, de ambitie van degenen...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play