Italië, Orbassano
...Elk land kan zijn eigen traditionele recept voor gnocchi hebben, met verschillende afmetingen, vormen en ingrediënten. Maar in Italië, waar de "gnocchi" voor het eerst zijn gemaakt, is het een eenvoudige en heerlijke pasta gemaakt van aardappelen, perfect voor rode sauzen en kaasfondue. Een rijk en vullend voorgerecht, een traditie voor alle seizoenen. Onze gnocchi hebben een zachtheid en textuur die ze geschikt maken voor alle smaken, zelfs de meest delicate. Ideaal voor veganistische bereidingen.
Portfolio (57)
Italië, Villafranca
...Scialatielli 081 Passie en traditie zijn de ingrediënten van ons grote succes die de authentieke specialiteiten van Campania tot leven brengen, een regio die beroemd is om zijn gastronomische cultuur en het genot van het proeven van verse ambachtelijke pasta, gemaakt met de hele traditie van vroeger. De naam Scialatielli komt van twee woorden uit de Napolitaanse taal, "scialare" (genieten) en...
Portfolio (4)
Italië, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Penne van durumtarwe: Het is een pasta die uitsluitend wordt geproduceerd met de semola van durumtarwe, geoogst op de heuvels van Volterra door de boeren van de coöperatie. De verwerking gebeurt volgens ambachtelijke methoden, met bronzen matrijzen en drogen op lage temperatuur. Tortelloni, Groene Tortelloni, Maremmani van handgemaakte verse pasta.
Portfolio (7)
Italië, Brusaporto
...Mammamore de heerlijkheid van verse pasta met een rijke en smaakvolle vulling. Zoals gemaakt door mama... met liefde! Ook beschikbaar: Casoncelli met Paddenstoelen 250g Panzerotti met ricotta en kruiden 250g Ravioli met kazen 250g Casoncelli met vlees 250g Raviolini met rauwe ham 250g...
Portfolio (10)
Italië, Fidenza
Sinds 1986 is ITALPAST leider in het ontwerpen en bouwen van machines, automatische installaties en complete lijnen voor de productie van hoogwaardige pasta, zowel voor de ambachtelijke als de industriële sector. Droge pasta, verse pasta, glutenvrije pasta, gevulde pasta en voorgekookte pasta voor kant-en-klare gerechten. Installaties en complete lijnen voor droge pasta met productiecapaciteiten...
Italië, Castellamare
... bieden aan de wereldwijde standaardisering. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerde keuze van gastronomische lekkernijen en ambachtelijke producten, geselecteerd om een unieke ervaring te garanderen die de Italiaanse levensstijl weerspiegelt, synoniem voor welzijn en smaak. Van het noorden tot het zuiden van Italië, elk product in onze catalogus is gekozen om zijn verhaal, kwaliteit en verbinding met...
Portfolio (26)
Italië, Caraglio
...{ "target_language": "In 1947 begon het avontuur van nonna Fiorina en nonno Giuseppe met de productie van handgemaakte verse pasta. Pas in 1962 ging de eerste installatie voor de productie van ravioli en tortellini in werking. Sindsdien is de technologische evolutie niet meer gestopt, maar onze filosofie is niet veranderd: ons werk met de toewijding en passie van onze grootouders, waarbij we...
Italië, Martina Franca
... kazen zoals mozzarella di bufala, romige burrata, caciocavallo stagionato en pecorino pugliese, allemaal vervaardigd volgens ambachtelijke methoden die van generatie op generatie zijn doorgegeven. We bieden ook biologische extra vierge olijfolie, hoogwaardige wijnen uit Puglia zoals Primitivo, Negramaro en Chardonnay, evenals traditionele vleeswaren en ambachtelijke pasta zoals orecchiette en taralli...
Portfolio (29)
Italië, Santa Maria La Carità
... lage temperatuur om eiwitten en koolhydraten niet te "denatureren" en voor een minimum van 12 tot 36 uur, afhankelijk van het type vorm dat moet worden verwerkt. De verwerking van Verse Pasta: elk product wordt gemaakt met zorgvuldige Geselecteerde GRONDSTOFFEN en weigert categorisch het gebruik van conserveermiddelen of toegevoegde stoffen. Een kwaliteitsdeeg. Dit is het doel dat we nastreven bij...
Italië, Montecorvino Rovella
... bijdrage van de modernste technologieën is niet uitgesloten, die onder andere stoompasteurisatie, onmiddellijke verpakking van de verse pasta in een gemodificeerde atmosfeer en de sterilisatie van het eindproduct mogelijk maken. De productie bedraagt ongeveer 1.200 kilogram per dag.
Portfolio (2)
Italië, Cunettone Villa
Pastificio Gaetarelli produceert verse pasta van hoge kwaliteit, voortkomend uit een zorgvuldige selectie van grondstoffen en ambachtelijke verwerkingsprocessen, gecombineerd met technologische innovatie. Naast de productiecapaciteit is er een testgebied ontwikkeld waar de kwaliteit van nieuwe pastavormen wordt gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De...
Italië, Viareggio
Als je op zoek bent naar een goedkoop product, bezoek dan niet onze pagina. Wij zijn een bedrijf dat zich uitsluitend richt op de hoogste kwaliteit van onze producten, met respect voor de Toscaanse traditie van verse eierpasta, en meer specifiek voor ambachtelijke verse gevulde pasta, zoals de klassieke handgemaakte tortello di carne. De keuze voor uitstekende grondstoffen plaatst ons in een...
Italië, Sassano
... Calandriello, die samen met zijn vrouw Francesca besluit te investeren in de traditie en de kwaliteit van de smaken van zijn land. Samen met zijn kinderen Rosaria, Donatella en Donato, geeft Salvatore leven aan een bedrijf dat in staat is om de authentieke zelfgemaakte pasta op jouw tafel te brengen. Precies zoals vroeger. We zijn er zeer op gericht om altijd traditie en kwaliteit op de eerste plaats...
Portfolio (4)
Italië, Olbia
Sa Busa Food produceert verse en bevroren ambachtelijke of handgemaakte pasta. Het is opgericht in 1982 en produceert droge gebakjes, voornamelijk op basis van gedroogd en gedehydrateerd fruit. Het is gevestigd in Olbia en beschikt over een team van productie-experts met 40 jaar ervaring. De producten worden zorgvuldig geselecteerd en verwerkt om zachtheid, geur en een hoge mate van...
Italië, Cinisello Balsamo
Van een kleine ambachtelijke verse pastafabriek, opgericht in 1954, zijn we uitgegroeid tot producent en distributeur van hoogwaardige ambachtelijke producten die we zorgvuldig selecteren op basis van Kwaliteit en Authenticiteit. Onze kernwaarden zijn Eerlijkheid, omdat de keuze van grondstoffen voorop staat in onze productie; en Creativiteit, omdat we altijd op zoek zijn naar nieuwe manieren en...
Italië, Serradifalco
... voeding. DE ITALIAANSE TRADITIE Verse pasta is niet alleen het symbolische ingrediënt van de Siciliaanse en Italiaanse keuken, maar ook een van de identificerende en eenheid brengende elementen van een gevarieerde en soms gefragmenteerde populaire cultuur. Veelzijdig in recepten en formaten, opent het een horizon van culinaire mogelijkheden die varieert van de eenvoud van de traditie tot de...
Na dertig jaar ervaring in de voedingssector is het bedrijf "dla vècia bulagna" erin geslaagd om synergetisch de traditie, en dus de culinaire aanpak die van generatie op generatie is doorgegeven, te combineren met innovatie. Dit gebeurt zowel op creatief vlak, met de diversificatie van formaten en vullingen, als op technologisch vlak, waarbij gebruik wordt gemaakt van hooggeavanceerde machines di...
Italië, Latina
...Wij zijn een import- en exportbedrijf, onze activiteit is het ontwikkelen en verspreiden van voedingsmiddelen van uitmuntendheid in de wereld van 100% Made in Italy. _/..Droge pasta | korte pasta | lange pasta | verse pasta | Voedingsmiddelen | Gepelde tomaten ook Amerikaanse formaten | tomatensaus | conserven | wijn uit Lazio, moscato uit Terracina | Zwarte d'Avola wijn uit Sicilië | Koffie...
Italië, Peschiera Borromeo
PRODUCTIE VANVERSE EN GEVULDE PASTA: We gebruiken ingrediënten van de hoogste kwaliteit die volgens de oude recepten van de Italiaanse culinaire traditie worden verwerkt.
Italië, Marsala
Ons bedrijf is in 1998 opgericht in een kleine ambachtelijke verse pastaworkshop in Marsala. Onze pasta wordt dagelijks geproduceerd en behoudt zijn zachtheid en versheid gedurende vier dagen als het op de juiste manier wordt bewaard.
Italië, Alberobello
Italië, Villafranca
... verleden wordt vervaardigd. De bijzonderheid van deze pasta ligt in de samenstelling. Het exclusieve gebruik van hoogwaardige durumtarwegries zorgt ervoor dat elk product een uitstekende smaak en een uitstekende textuur heeft. Wat het uniek maakt, is dat het een unieke zintuiglijke ervaring biedt op het gebied van smaak, aroma en textuur. Wat ons onderscheidt Ambachtelijke traditie -Pasta met...
Italië, Ventimiglia
PASTA FRESCA MORENA is een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar pasta produceert. Volgens de traditie van het ambachtelijke huis en dankzij de technologie van haar laboratorium, produceert het een oneindig aantal producten van verse pasta en bijbehorende smaakvolle en natuurlijke kruiden.
Italië, Paina Di Giussano
... de Valsassina (LC), gerijpte kazen van koe en geit, honing, confituren, wijnen, eieren, verse pasta, yoghurt, meel, thee, infusies, koekjes en nog veel meer. Binnenkomen in onze winkel is niet alleen een genoegen, maar ook een manier om het verschil te begrijpen tussen de ambachtelijke producten die wij aanbieden en de producten die normaal op de markt te vinden zijn.
Italië, Mazara Del Vallo
Onze intentie is om een nieuw scenario te openen in de wereld van diepvriesproducten: Uiterst hoge kwaliteit, ambachtelijke zorg, zorgvuldige selectie van grondstoffen, respect en aandacht voor de klant. De oude smaken van de traditionele mediterrane keuken op de tafel van vandaag brengen. Die smaken vangen en teruggeven aan degenen die ze willen proeven in deze hectische moderne tijden; Dit zijn de waarden die ons dagelijks inspireren in wat vandaag de familie missie is.
...kazen, vleeswaren, peulvruchten, groenten en wijnen van uitmuntende kwaliteit, allemaal van ambachtelijke productie, met speciale aandacht voor Slow Food-initiatieven en alles wat biologisch en natuurlijk is.
Spighe Molisane is een producent van verse, eieren, droge en biologische pasta sinds ongeveer 10 jaar. De producten, van de hoogste kwaliteit, hebben een ambachtelijke verwerking en zijn voornamelijk regionale specialiteiten.
Italië, Vasto
Het bedrijf stic srls is voornamelijk commercieel en heeft verschillende Italiaanse pastabedrijven uit de regio Abruzzo als klant, die nog steeds verse en gedroogde pasta produceren met de oude traditionele huiselijke methoden. De verse pasta wordt dagelijks geproduceerd, terwijl de gedroogde pasta wekelijks wordt gemaakt. De bloem, als belangrijkste basis van de pasta, wordt zorgvuldig...
Italië, Forte Dei Marmi
... gras, en een selectie van grappa, DOC-wijnen en prestigieuze champagne uit het nationale grondgebied en buitenlandse wijngaarden. De keuken bereidt kant-en-klare gerechten met specialiteiten uit de zee en het land, verse pasta, mosterd, confituren en verfijnde creaties van ambachtelijke zoetwaren, die je thuis of ter plaatse kunt proeven in een aangename omgeving waar de vriendelijkheid van de beheerders een extra ingrediënt is om de proeverij van verfijnde voedingsmiddelen en dranken onvergetelijk te maken.
Italië, Parma
... kwaliteit van de zorgvuldig geselecteerde grondstoffen door Chef Davide. Voor speciale gelegenheden of voor jouw dagelijkse keuken, een speciale en voortdurend bijgewerkte selectie van verse pasta, typische producten en geselecteerde wijnen en onze ambachtelijke desserts. SHOP en verzendingen door heel Italië. Het menu is seizoensgebonden, bij elke wijziging van het menu is de hulp van de jonge...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play