Italië, Orbassano
...Elk land kan zijn eigen traditionele recept voor gnocchi hebben, met verschillende afmetingen, vormen en ingrediënten. Maar in Italië, waar de "gnocchi" voor het eerst zijn gemaakt, is het een eenvoudige en heerlijke pasta gemaakt van aardappelen, perfect voor rode sauzen en kaasfondue. Een rijk en vullend voorgerecht, een traditie voor alle seizoenen. Onze gnocchi hebben een zachtheid en textuur die ze geschikt maken voor alle smaken, zelfs de meest delicate. Ideaal voor veganistische bereidingen.
Portfolio (57)
Italië, Villafranca
...Scialatielli 081 Passie en traditie zijn de ingrediënten van ons grote succes die de authentieke specialiteiten van Campania tot leven brengen, een regio die beroemd is om zijn gastronomische cultuur en het genot van het proeven van verse ambachtelijke pasta, gemaakt met de hele traditie van vroeger. De naam Scialatielli komt van twee woorden uit de Napolitaanse taal, "scialare" (genieten) en...
Portfolio (4)
Spanje, Malaga
Dankzij een mix van culinaire culturen die van Italië naar Argentinië zijn gebracht en vervolgens naar Spanje. We zijn er trots op een bedrijf te zijn dat voedingsproducten aanbiedt met meer dan dertig jaar ervaring, gespecialiseerd in de productie van kant-en-klare maaltijden en producten op basis van tarwemeel. Ontdek onze selectie van diepgevroren kant-en-klare producten van de hoogste kwalitei...
Portfolio (29)
Italië, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Penne van durumtarwe: Het is een pasta die uitsluitend wordt geproduceerd met de semola van durumtarwe, geoogst op de heuvels van Volterra door de boeren van de coöperatie. De verwerking gebeurt volgens ambachtelijke methoden, met bronzen matrijzen en drogen op lage temperatuur. Tortelloni, Groene Tortelloni, Maremmani van handgemaakte verse pasta.
Portfolio (7)
Italië, Brusaporto
...Mammamore de heerlijkheid van verse pasta met een rijke en smaakvolle vulling. Zoals gemaakt door mama... met liefde! Ook beschikbaar: Casoncelli met Paddenstoelen 250g Panzerotti met ricotta en kruiden 250g Ravioli met kazen 250g Casoncelli met vlees 250g Raviolini met rauwe ham 250g...
Portfolio (10)
Frankrijk, Melle
...Verpakking: - 500-gram zak Ingrediënten: - Durumtarwe meel*, Zacht tarwe meel (Herkomst Poitou-Charentes) - Verse vrije-uitloop eieren Blauw-Wit-Hart (Herkomst Frankrijk) - Water * Allergene ingrediënten...
Portfolio (31)
Italië, Fidenza
Sinds 1986 is ITALPAST leider in het ontwerpen en bouwen van machines, automatische installaties en complete lijnen voor de productie van hoogwaardige pasta, zowel voor de ambachtelijke als de industriële sector. Droge pasta, verse pasta, glutenvrije pasta, gevulde pasta en voorgekookte pasta voor kant-en-klare gerechten. Installaties en complete lijnen voor droge pasta met productiecapaciteiten...
Italië, Castellamare
... bieden aan de wereldwijde standaardisering. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerde keuze van gastronomische lekkernijen en ambachtelijke producten, geselecteerd om een unieke ervaring te garanderen die de Italiaanse levensstijl weerspiegelt, synoniem voor welzijn en smaak. Van het noorden tot het zuiden van Italië, elk product in onze catalogus is gekozen om zijn verhaal, kwaliteit en verbinding met...
Portfolio (26)
Italië, Martina Franca
... kazen zoals mozzarella di bufala, romige burrata, caciocavallo stagionato en pecorino pugliese, allemaal vervaardigd volgens ambachtelijke methoden die van generatie op generatie zijn doorgegeven. We bieden ook biologische extra vierge olijfolie, hoogwaardige wijnen uit Puglia zoals Primitivo, Negramaro en Chardonnay, evenals traditionele vleeswaren en ambachtelijke pasta zoals orecchiette en taralli...
Portfolio (29)
Nederland, Arnhem
... wel?Stijlvolle tafels, schalen of planken vol delicatessen die je al met je ogen zou willen opeten. Laat de styling maar aan Andrea over. We zorgen voor (vooral) biologische verse producten, ambachtelijke kazen, charcuterie en verrukkelijke delicatessen, van zoet tot hartig. Te bestellen vanaf 10 personen. (ZAKEN)LUNCH ‘Hoog’ bezoek of eens flink uitpakken bij de lunch? Dan wil je geen kleffe kadetten met zwetende plakjes kaas. Wij bezorgen heerlijke lunches op je werkplek. Daarmee maak je de blits bij je collega’s of gasten. Zin om met zoet af te sluiten? Dan leveren we toch een taart mee?
... techniek van stenen maalstenen. Deze methode, gecombineerd met de Italiaanse knowhow, maakt het mogelijk om pasta van uitstekende kwaliteit te creëren, langzaam gedroogd om de voedingsvoordelen te behouden. We bieden natuurpasta aan met of zonder eieren, geparfumeerd met meer dan 20 verschillende smaken (tomaat, basilicum, piment d'Espelette, wortel…). We bieden verse pasta op bestelling en droge...
Portfolio (43)
Italië, Caraglio
...{ "target_language": "In 1947 begon het avontuur van nonna Fiorina en nonno Giuseppe met de productie van handgemaakte verse pasta. Pas in 1962 ging de eerste installatie voor de productie van ravioli en tortellini in werking. Sindsdien is de technologische evolutie niet meer gestopt, maar onze filosofie is niet veranderd: ons werk met de toewijding en passie van onze grootouders, waarbij we...
Italië, Santa Maria La Carità
... lage temperatuur om eiwitten en koolhydraten niet te "denatureren" en voor een minimum van 12 tot 36 uur, afhankelijk van het type vorm dat moet worden verwerkt. De verwerking van Verse Pasta: elk product wordt gemaakt met zorgvuldige Geselecteerde GRONDSTOFFEN en weigert categorisch het gebruik van conserveermiddelen of toegevoegde stoffen. Een kwaliteitsdeeg. Dit is het doel dat we nastreven bij...
Italië, Fisciano
... geavanceerde technologieën. Verse Pasta Oplossingen voor Professionals: • Ongeëvenaarde Versheid & Kwaliteit: Ons unieke dubbele pasteurisatieproces garandeert een verlengde houdbaarheid (tot 150 dagen) zonder conserveermiddelen, wat zorgt voor consistent verse en heerlijke pasta. • Uitgebreide Variëteit & Specialiteiten: Van klassieke tagliatelle en tortellini tot heerlijke regionale...
Portfolio (3)
Italië, Montecorvino Rovella
... bijdrage van de modernste technologieën is niet uitgesloten, die onder andere stoompasteurisatie, onmiddellijke verpakking van de verse pasta in een gemodificeerde atmosfeer en de sterilisatie van het eindproduct mogelijk maken. De productie bedraagt ongeveer 1.200 kilogram per dag.
Portfolio (2)
Frankrijk, Malataverne
... meer dan 1000 smakelijke producten, zorgvuldig geselecteerd in naam van de gastronomie en de culinaire traditie. Het is door u originele en verrassende gerechten aan te bieden dat ons assortiment, dat niet beschikbaar is in de grote distributie, varieert van ambachtelijk gebakken chips tot ambachtelijke nougatgebak, inclusief limonade, en vergeet onze groenteconserven, biologische soepen, terrines, heerlijke taarten of onze goddelijke tapenades niet. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!
Portfolio (188)
Italië, Cunettone Villa
Pastificio Gaetarelli produceert verse pasta van hoge kwaliteit, voortkomend uit een zorgvuldige selectie van grondstoffen en ambachtelijke verwerkingsprocessen, gecombineerd met technologische innovatie. Naast de productiecapaciteit is er een testgebied ontwikkeld waar de kwaliteit van nieuwe pastavormen wordt gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De...
Italië, Viareggio
Als je op zoek bent naar een goedkoop product, bezoek dan niet onze pagina. Wij zijn een bedrijf dat zich uitsluitend richt op de hoogste kwaliteit van onze producten, met respect voor de Toscaanse traditie van verse eierpasta, en meer specifiek voor ambachtelijke verse gevulde pasta, zoals de klassieke handgemaakte tortello di carne. De keuze voor uitstekende grondstoffen plaatst ons in een...
Italië, Sassano
... Calandriello, die samen met zijn vrouw Francesca besluit te investeren in de traditie en de kwaliteit van de smaken van zijn land. Samen met zijn kinderen Rosaria, Donatella en Donato, geeft Salvatore leven aan een bedrijf dat in staat is om de authentieke zelfgemaakte pasta op jouw tafel te brengen. Precies zoals vroeger. We zijn er zeer op gericht om altijd traditie en kwaliteit op de eerste plaats...
Portfolio (4)
Spanje, Aguimes-Las Palmas
Wij zijn fabrikanten van verse pasta en bewerkte producten en werken met meer dan 70 soorten pasta, van lange en korte tot gevulde varianten... trouw aan de ambachtelijke recepten en innoverend met actuele ingrediënten. Voorbereide gerechten, pizzadeeg, enz. We beschikken over moderne machines die geïmporteerd zijn uit Italië en hooggekwalificeerd personeel, om het beste te bieden aan onze...
Italië, Olbia
Sa Busa Food produceert verse en bevroren ambachtelijke of handgemaakte pasta. Het is opgericht in 1982 en produceert droge gebakjes, voornamelijk op basis van gedroogd en gedehydrateerd fruit. Het is gevestigd in Olbia en beschikt over een team van productie-experts met 40 jaar ervaring. De producten worden zorgvuldig geselecteerd en verwerkt om zachtheid, geur en een hoge mate van...
Italië, Cinisello Balsamo
Van een kleine ambachtelijke verse pastafabriek, opgericht in 1954, zijn we uitgegroeid tot producent en distributeur van hoogwaardige ambachtelijke producten die we zorgvuldig selecteren op basis van Kwaliteit en Authenticiteit. Onze kernwaarden zijn Eerlijkheid, omdat de keuze van grondstoffen voorop staat in onze productie; en Creativiteit, omdat we altijd op zoek zijn naar nieuwe manieren en...
Luxemburg, Luxembourg
...Pastificio Bolognese maakt verse pasta en nodigt u uit om deze te proeven in zijn restaurant of in zijn cateringwinkel. Het restaurant is bijzonder geschikt voor familiefeesten en andere banketten. Daarnaast biedt Pastificio Bolognese ook een bezorgservice voor koude gerechten aan voor een minimum van 10 gerechten of warme gerechten 's avonds voor een minimum van 25 gerechten.
Italië, Serradifalco
... voeding. DE ITALIAANSE TRADITIE Verse pasta is niet alleen het symbolische ingrediënt van de Siciliaanse en Italiaanse keuken, maar ook een van de identificerende en eenheid brengende elementen van een gevarieerde en soms gefragmenteerde populaire cultuur. Veelzijdig in recepten en formaten, opent het een horizon van culinaire mogelijkheden die varieert van de eenvoud van de traditie tot de...
Na dertig jaar ervaring in de voedingssector is het bedrijf "dla vècia bulagna" erin geslaagd om synergetisch de traditie, en dus de culinaire aanpak die van generatie op generatie is doorgegeven, te combineren met innovatie. Dit gebeurt zowel op creatief vlak, met de diversificatie van formaten en vullingen, als op technologisch vlak, waarbij gebruik wordt gemaakt van hooggeavanceerde machines di...
Frankrijk, Menton
...Wij zijn gevestigd sinds augustus 2013 en onze activiteit is de productie van verse pasta in Piëmontese stijl en de verkoop van uitstekende producten uit onze regio, zoals AOP-kazen, de witte truffel uit Alba, IGP-hazelnoten en veel andere culinaire specialiteiten. Onze werkplaats biedt de mogelijkheid om de productie van onze pasta's live te zien en we zijn opgenomen in het 'ART & DÉLICES...
Italië, Latina
...Wij zijn een import- en exportbedrijf, onze activiteit is het ontwikkelen en verspreiden van voedingsmiddelen van uitmuntendheid in de wereld van 100% Made in Italy. _/..Droge pasta | korte pasta | lange pasta | verse pasta | Voedingsmiddelen | Gepelde tomaten ook Amerikaanse formaten | tomatensaus | conserven | wijn uit Lazio, moscato uit Terracina | Zwarte d'Avola wijn uit Sicilië | Koffie...
Italië, Peschiera Borromeo
PRODUCTIE VANVERSE EN GEVULDE PASTA: We gebruiken ingrediënten van de hoogste kwaliteit die volgens de oude recepten van de Italiaanse culinaire traditie worden verwerkt.
Italië, Marsala
Ons bedrijf is in 1998 opgericht in een kleine ambachtelijke verse pastaworkshop in Marsala. Onze pasta wordt dagelijks geproduceerd en behoudt zijn zachtheid en versheid gedurende vier dagen als het op de juiste manier wordt bewaard.
Sinds 1983 biedt SenrasDairy een selectie van ambachtelijke kazen gemaakt van melk van koeien van de familiale boerderij. We selecteren zorgvuldig de voeding van onze dieren om melk van hoge kwaliteit te verkrijgen en unieke en herkenbare kazen aan te bieden. Onze selectie bestaat uit verse kazen, gerijpte kazen van 3 en 6 maanden, romige kazen van 1 maand, kazen met een zachte pasta en een...
Portfolio (21)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play