Italië, Guardiagrele
...Halffabrikaat voor de productie van brood van oude granen, met meel van drie soorten spelt en volkoren roggebloem. Formaat: 15 kg Dosering: 50%...
Portfolio (91)
Italië, Marmirolo
...ideaal voor traditionele en hedendaagse vormtechnieken. Met MAGRI FREE Napoletana kun je pizza's en brood maken met een lichte en luchtige korst en een geurige smaak, vergelijkbaar met gebakken goederen gemaakt van zachte tarwebloem, maar 100% glutenvrij. Verkrijgbaar in een vierkante bodemzak van 1 kg, doos van 12 stuks.
Portfolio (56)
Italië, Forlì
... gevoel geven. De aanwezigheid van vezels kan ook helpen om de bloedsuikerspiegel te reguleren. Deze biologische meel is ook een bron van belangrijke vitamines en mineralen. Onder deze vitamines spelen de B-vitamines een cruciale rol in de energiehuishouding, terwijl mineralen zoals ijzer, magnesium en zink essentieel zijn voor verschillende lichaamsfuncties. De BIO Glutenvrije Amaranto Meel kan in veel recepten worden gebruikt. Het is geschikt voor het bereiden van brood, taarten, koekjes en pannenkoeken zonder gluten.
Portfolio (50)
Italië, Somma Vesuviana
... pizzabodems, beschikbaar in zowel de witte als de tomatensaus versie, tot de authentieke Romeinse pinse, bereid met een speciale mix van meel. Ons aanbod omvat ook originele creaties zoals de Saltimbocca, de Saltimpizza en de Pizzangoli, perfect voor de foodservice sector. De gamme wordt aangevuld met ambachtelijke bruschettone, pizzette met tomaat en focaccia, beschikbaar in de klassieke variant en met...
Italië, San Donà Di Piave
...Dante Italian Food is een groothandel in vleeswaren, kazen en meel uit de regio Veneto die voornamelijk in Europa exporteert. We werken om restaurants, pizzeria's, bars, hotels en groothandels te voorzien van producten van uitstekende kwaliteit, rechtstreeks geleverd door kleine en middelgrote ambachtelijke bedrijven. We willen een complete service bieden en samenwerken met onze klanten om het meest geschikte product voor hun behoeften te vinden, zoals biologische kazen en glutenvrije vleeswaren. We kunnen een breed scala aan meel aanbieden, ook biologisch, voor pizza, brood en gebak.
Italië, Salerno
Onze bakkerij bestaat al dertig jaar, is familiebedrijf en dat kon niet anders gezien onze oorsprong; we komen uit Gragnano, het thuisland van de pasta, waar de geur van griesmeel in de lucht hangt. Brood, gebak en alles wat van meel gemaakt is, is voor ons een grote passie die we hebben omgevormd tot ons werk. De tekenen van die passie zijn zichtbaar in de zorg en de authenticiteit van alles...
Italië, Ternate
... van automatische verpakkingslijnen voor de verpakking en dosering van voedingsmiddelen en non-food, met als doel op maat gemaakte oplossingen te realiseren die geschikt zijn voor elke productiebehoefte. De ervaring die is opgedaan in de sector van de verpakking en het verpakken van verse en droge pasta, bakproducten zoals koekjes, brood en gebak, en andere producten zoals gedroogd fruit, chips...
Italië, Zafferana Etnea
Het bedrijf, opgericht in 1950 door Giuseppe Russo, is gespecialiseerd in de verkoop van verschillende soorten voedingsmeel (fijne semola, dubbel nul, volkoren, soja, 5 granen, meel voor Arabisch brood, biologische meel en glutenvrij meel) en voedingsproducten (paddenstoelen, tomatenpuree, sesam en verbeteringsmiddelen). Exclusief distributeur van de beste nationale en lokale meelsoorten...
Italië, Roncade
Molino F.lli Rachello is al meer dan een eeuw een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de verwerking van granen en de productie van kwaliteitsmeel voor ambachtelijke bakkerijen en zoetwarenindustrieën. Traditie, innovatie, hoge kwaliteitsnormen, respect voor het milieu, meel van dichtbij, biologisch meel, ondersteuning van de organisatie ABO Project voor kankeronderzoek, certificeringen en traceerbaarheid van producten: dit alles staat voor Molino Rachello.
... "criscito" en zout; samen met handmatige verwerking, gevolgd door een rijstijd van minstens vier uur en bakken in houtovens, ontstaat er uniek en authentiek brood. We besteden al onze energie en aandacht aan de voedingsbehoeften voor een gezonde, evenwichtige en slimme voeding. Onze producten laten op een smakelijke en uitnodigende manier de smaken van vroeger herontdekken. Naast brood kunt u genieten van Pane Biscottato, Freselle en Tarallini in verschillende smaken, waaronder de wereldberoemde Napolitaanse taralli 'Sugna e Pepe' en vele andere kwaliteitszoetigheden.
... verbouwen en op stenen malen. Naast de productie is er ook een educatieve component die zich op twee fronten afspeelt: de olijfmolen en de keuken. Het is mogelijk om de olijfmolen te bezoeken via een parcours dat kinderen begeleidt in het leren over het olie-extractieproces. Hieraan wordt toegevoegd de kookschool voor kinderen, waar cursussen worden gegeven waarin de leerlingen traditionele Toscaanse gerechten bereiden, zoals brood, zelfgemaakte pasta en koekjes, met gebruik van eerlijke ingrediënten van de boerderij.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play