Italië, Marmirolo
...W: 120 - 130. Patentbloem verkregen uit geselecteerde Italiaanse en Europese tarwe. Ideaal voor snelle deegbereidingen. Perfect voor het maken van kruimelige en smakelijke zanddeeg. Aanbevolen voor alle bereidingen op basis van zanddeeg: taarten, zandkoekjes, gebak en biscuits, wafels.
Portfolio (56)
Italië, Bertinoro
... grondstoffen en de versheid van de gebruikte ingrediënten. De zoetwarenafdeling werd enkele jaren later opgericht. Vanaf het begin was de positionering van BABBI ver weg van de al rijke massamarkten en richtte het zich op het creëren van "unieke en onvervangbare zoetigheden" door het gebruik van nobele, verfijnde en pure grondstoffen en een lange en zorgvuldige ambachtelijke verwerking. Vanuit dit principe zijn de Wafer Viennesi en de Waferini ontstaan, die vandaag de dag wereldwijd bekend en gewaardeerd zijn.
Italië, Lozzo Di Cadore
... herinterpretatie van recepten uit vroegere tijden, en het heden, waarvan de techniek en de modernste productiemethode een uitdrukking zijn, ontstaat een breed scala aan koekjes voor een veeleisend publiek. Uit de ervaren handen van de leden van onze familie, aangezien het een voornamelijk familiebedrijf is, worden dagelijks deze specialiteiten gecreëerd. Dit alles is mogelijk dankzij het gebruik van...
Italië, Montelupo Fiorentino
... koekjes en de uiteindelijke verpakking. De smaak van onze koekjes komt uitsluitend van de gebruikte ingrediënten, aangezien we geen gebruik maken van kunstmatige aroma's of vanilline, noch uiteraard kleurstoffen of conserveermiddelen. Alleen natuurlijke ingrediënten, veel zorg en passie.
Italië, Castelbuono
... zijn in een groot deel van Sicilië. Al onze producten worden met liefde verzorgd in alle fasen van het productieproces: van de keuze van de ingrediënten, altijd goed en puur, tot de verschillende fasen van de vervaardiging, tot aan de verpakking. Het is dan ook geen toeval dat onze producten tot de weinige verpakte bakproducten behoren die in bakjes worden geleverd, die ze beschermen tegen mogelijke...
Italië, Giffoni Valle Piana
Productie van HAZELNOOTPASTA, likeuren, smeersels, hazelnootgebak en typische lokale producten op basis van Giffoni-hazelnoten.
Al drie generaties lang verwennen we jullie elke dag met zoete momenten dankzij onze koekjes, die dagelijks met dezelfde passie en zorg als vroeger worden bereid. De ochtendkoekjes, de krullen, de gebakjes, de tricotti, de taralle, de savoiardi, de vijgen- en amandelkoekjes, de bauletti, de burrì, de druppelkoekjes, de cookies, de amandelkoekjes, de reginette, de volkoren cruscolotti en de...
Italië, Andora
Pandolio is een klein ambachtelijk bedrijf dat voornamelijk typische Ligurische koekjes op basis van olijfolie produceert. Lichte, smakelijke zoetigheden zonder cholesterol. Een nieuwigheid in 2014 zijn de hartige snacks met olijfolie.
Italië, Asolo
... verankerd, die Sergio Gallina, de oprichter die nog steeds actief is in het bedrijf, heeft weten te onderwijzen en door te geven. We kiezen onze leveranciers met grote zorg. Onder de belangrijkste zijn D'Arbo, Unigrà en Barry-Callebaut. We voeren nauwkeurige conformiteitscontroles uit bij elke levering. De rotatie van de grondstoffen vindt wekelijks plaats om de maximale versheid van de ingrediënten...
Italië, Roma
... is Pasticceria Dagnino in Rome een nieuw hoofdstuk in haar geschiedenis begonnen. Vanaf vandaag presenteert het zich aan de klanten in een volledig vernieuwde stijl, terwijl het altijd de kwaliteit en tradities van vroeger behoudt. Cassate, Siciliaanse cannoli, cassatine, martorana-fruit, messinese pignolata, buccellato, amandelgebak kunnen vandaag de dag ook online worden aangeschaft.
Italië, San Severo
Traditionele bakkerijproducten uit Puglia, Italië. Bakkerij Alfieri gebruikt uitsluitend kwaliteitsgrondstoffen die de productie van authentieke en gezonde producten mogelijk maken. Ondanks het gebruik van moderne apparatuur, gebeurt de productie van brood, taralli en pizza met oude technieken en processen die ervoor zorgen dat de producten dezelfde smaken behouden als vroeger.
Italië, Thiene
Producent van machines voor de voedingsindustrie. Specifiek produceert ons bedrijf vulmachines (kleine, middelgrote en grote productie) die geschikt zijn voor elk type deeg (koekdeeg, luchtig koekdeeg, zacht deeg, glutenvrij deeg, deeg met amandelen of welke andere ingrediënten dan ook).
Portfolio (1)
Italië, Arzano
... faciliteiten. In 1985 werd in Arzano de eerste cash and carry van de Groep geopend, het resultaat van de passie voor het werk en de opofferingsgezindheid die de drie oprichters hebben aangespoord om altijd naar de meest innovatieve vormen van distributie te zoeken. In 2007 opende in Arzano het eerste distributiecentrum, de tweede cash and carry die nodig was om de ontwikkeling van de Groep te ondersteunen...
Italië, Verolengo
Ambachtelijke productie en directe verkoop van verse en droge gebakjes, panettone, colomba en bugie. Diensten voor ceremonies in het algemeen, gepersonaliseerde cadeauverpakkingen. Aantrekkelijke prijzen.
Italië, Vicenza
Winkel en Bar in Vicenza met glutenvrije producten (ook vers) voor coeliakiepatiënten en welzijnsfanaten.
... de band met de klant zijn en blijven een groot sterk punt dat de continuïteit van deze relatie waarborgt. De specialiteit is de heerlijke, smakelijke taart. Pasticceria Pierrot biedt verschillende producten aan die zijn gemaakt met ingrediënten van hoge kwaliteit: regionale zoetigheden, bruidstaarten en communietaarten, buffetgebak, verse en droge patisserie, verjaardagstaarten, zoete patisserie.
Italië, Pomezia
...De Attilio Servi Pasticceria is een ambachtelijke onderneming van hoge kwaliteit, beroemd om de productie van: - feestgebak: Panettone, Pandoro en Colomba; - diepvriesgebak: croissants (Servi Subito), gebak, taarten en individuele nagerechten; - koekjes: zoet, hartig en gekruid; - gourmet hartige focaccia's en fokaccetti voor bij de aperitief.
Italië, Torrebelvicino
... koekjes, machines en complete installaties voor de productie van laagjesgebak, ontvormers, transport- en koelsystemen, speciale automatiseringen, Turnkey-oplossingen. We leveren ook machines voor de productie van gevulde pizza's met een regen- of gecentraliseerd systeem en machines voor roggebrood en glutenvrij brood, evenals complete lijnen voor het vullen van baguettes. We hebben een team van...
Italië, Trecastagni
La Casa del Biscotto is opgericht in 1994 als een klein bedrijf dat koekjes produceert. In de 500 m² die beschikbaar is, komen hoge technologie en traditionele ambachtelijke technieken samen, met strikte en zorgvuldige hygiënevoorschriften ter bescherming van de consument. La Casa del Biscotto heeft een streng controlesysteem geïmplementeerd in alle fasen van de inkoopprocessen (selectie van...
Italië, Pachino
Gespecialiseerd in het aanbieden van talrijke typische Siciliaanse producten, is Uccaruci ontstaan in Pachino in de zomer van 2016, met een grote ervaring die teruggaat tot 1972. Van zoetigheden en koekjes tot de ambachtelijke chocolade uit Modica, en van vers brood tot focaccia, heeft Uccaruci zich al snel gevestigd als een kwaliteitsmerk en is het inmiddels de referentiekeuze voor verschillende...
Italië, Melito ( Napoli)
Bedrijf voor de import en groothandel van diverse snoepwaren, chocolade, wafels, snacks, marsepein voor taartdecoratie, enz. Levering via koeriers in heel ITALIË binnen maximaal 48 uur.
Italië, San Ginesio
Italië, altamura
Distributiebedrijf van voedingsproducten zoals koekjes, taralli, focaccia, pizzabodems, olie, wijn, conserven en vleeswaren.
Italië, Suvereto
Onze koekjes worden volledig ambachtelijk gemaakt sinds 1992. We produceren panforte, Ricciarelli, cavallucci, Stinchetti, Amaretti, Amaretti Morbidi, en Cantucci met amandelen en Cantucci met kastanjemeel, en nog veel meer. Dit is een familiebedrijf met een hoge kwaliteit ambacht. Onze koekjes hebben een verhaal... dat van de Val di Cornia en de hoge Maremma Toscane, die Dante bezong en...
Italië, Tocco Da Casauria
... tegemoetkomen aan de behoeften van onze klanten, altijd met respect voor de meest authentieke Abruzzeze traditie. We maken voornamelijk producten uit de Abruzzeze traditie met kwaliteitsgrondstoffen. Onze productie richt zich op knapperige ferratelle, zachte en gevulde met chocolade of Montepulciano-druivenjam. Daarnaast maken we knapperige cantuccini, ambachtelijke melkkoekjes in de vorm van snippers, savoiardi en grootmoeders koekjes. We zijn bekroond in de showroom van Conad Adriatico als de beste producten die aanwezig zijn.
...heeft vele koekjes gecreëerd die niet op de markt zijn, maar onvoorstelbaar FANTASTISCH zijn. Dit prachtige dorp, omgeven door groen, S. Arcangelo, bestaat uit wijken waarvan de namen Bebba heeft gebruikt om de koekjes te dopen. We bereiden koekjes met likeurwijn, met Boldrino-wijn, met chocoladechips omhuld met rietsuiker, gevuld met gekarameliseerde pompoen, gekarameliseerde appels en rozijnen, pure chocolade en een romige chili die voorzichtig met elkaar zijn vermengd, cantucci en ons favoriete koekje, de klassieke Frollino met een sterke maar eenvoudige schil, genaamd IL SEMPLICIOTTO.
Italië, Barletta
Bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van typische Apulische producten, productie van speciale broden, cateringservice, koekjes.
... die zijn gemaakt dankzij een gunstig klimaat en unieke grondstoffen kunnen nu op uw tafels staan of uw huis inrichten door rechtstreeks een mix van zorgvuldig geselecteerde producten aan te schaffen: van kenners voor kenners. De "Selectie van Carrara" biedt in de sectie "Onze Keuzes" aanbevolen combinaties van proevers en sommeliers speciaal voor u.
Italië, Pontinia
... bedrijf in de sector. We werken in overeenstemming met de geldende normen op het gebied van veiligheid en hygiëne. Al ons personeel is gespecialiseerd en concurrerend in de sector, wat ons een gecertificeerd bedrijf maakt. Bezoek onze website, er komen veel nieuwe lekkernijen aan!
Italië, Villar Perosa
De goede familietradities De onderneming, opgericht in 1991 dankzij de wil van Marco Perro en zijn familie, heeft de recepten van Grootmoeder Lucia herontdekt en gewaardeerd, die aan het begin van de eeuw heerlijke zoetigheden en de verfijnde “Paste di Meliga” op de markten van Piemonte bakte en verkocht. Het kleine ambachtelijke patisserieatelier is tegenwoordig een fabriek van meer dan 2000 vierkante meter met de modernste technologieën, die de ambachtelijke kenmerken van het product en uitstekende kwaliteitsniveaus intact houdt.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play