...De koekjesnoot is een complex aroma dat de zoetheid van vanille en boter combineert met de meer geroosterde tonen van gedroogd fruit. Alleen of in combinatie met fruitige tonen gebruikt, voegt het een smakelijke en troostende toets toe aan uw producten.
Portfolio (50)
Frankrijk, Montauroux
... spuitmondjes. 02 sets van bronzen spuitmondjes voor het maken van koekjes met een tekening Belangrijke set regels met verschillende aantallen uitgangen waarmee producten zoals taartjes (taartbodem + vulling), bicouleur koekjes, ... kunnen worden gemaakt. Mogelijkheid om hetzelfde product op de 2 koppen te verwerken om de productiecapaciteit van de MAGIC MB2S spuitmachine te verdubbelen. Kleuren...
Portfolio (56)
Frankrijk, La Fouillade
...Specifieke biscuitformaten om te voldoen aan de behoeften van gemeenschappen of verkooppunten zonder verpakking, hetzij in eenheden verpakt, hetzij biscuits in bulk in zakken van 1,5 kg x2. Zoute en zoete biscuits Bulk: 2 zakken van 1,5 kg Gemeenschap: individuele zakjes...
Portfolio (8)
Frankrijk, Malataverne
...DE ARTISANALE FRANSE FABRICATION EN GARANTIE ZONDER PALMOLIE, DEZE BISCUITS VAN SPAANSE OORSPRONG BIEDEN U EEN REIS DOOR DE MEDITERRANEE. De mantecados of mantecaos zijn zandkoekjes, geparfumeerd met kaneel of citroenschil. Deze specialiteiten zijn typisch voor de Andalusische patisserie en worden meestal gegeten tijdens de feestdagen, vooral met Kerstmis. Een beetje geschiedenis )) Er zijn...
Portfolio (188)
Frankrijk, Aix-En-Provence
... groenten die niet aan de normen voldoen of in overproductie zijn bij regionale biologische producenten, evenals bijproducten van voedsel. Dankzij onderbenutte hulpbronnen maken we super ingrediënten voor de productie van onze heerlijke koekjes Made in Provence en 100% plantaardig: - Aperitiefkoekjes: Gemaakt van afgekeurde groenten (buiten normen, overproducties...) maar ook van andere...
Portfolio (9)
Frankrijk, Geudertheim
Het bedrijf ALSACE BISCUITS TRADITION is een familiebedrijf, gespecialiseerd in de productie van koekjes en knapperige muesli. ALSACE BISCUITS TRADITION, met een solide ervaring, erkend vakmanschap en een moderne en efficiënte productie-installatie, is de leider geworden in zijn sector op het gebied van traditionele, biologische en dieetproducten. Het bedrijf heeft een breed scala aan producten...
Frankrijk, Villemandeur
... snoepgoed, zowel conventioneel als biologisch, onder het merk MIELS VILLENEUVE • Biowinkels: Assortiment honing, koekjes en biologisch snoepgoed onder het merk L’ABEILLE ROYALE • Tuincentra: Assortiment honing, koekjes, snoepgoed en zowel conventionele als biologische jam onder het merk L’ABEILLE DELICIEUSE • MDD: Ontwikkeling van...
Portfolio (127)
... worden met de grootste zorg geselecteerd om een optimale kwaliteit te garanderen. Wij bieden een gevarieerd assortiment 100% natuurlijke, handgemaakte koekjes aan: - anijsnavetten - oranjebloesemnavetten - sinaasappelkoekjes - citroen-maanzaad zandkoekjes - rozijnenkoekjes - vijgenkoekjes - chocoladechip cookies - witte chocolade, amandelen en abrikozen cookies Vandaag de dag wil MAISON CRAQUELIN zijn distributienetwerk in Frankrijk en Europa uitbreiden. Als u geïnteresseerd bent om wederverkoper te worden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Portfolio (12)
Frankrijk, Sortosville-En-Beaumont
La Maison du Biscuit, ambachtelijke en familiale koekjesfabriek, bevindt zich in Normandië. Het vakmanschap van onze koekjesbakkers wordt al 5 generaties lang binnen de familie Burnouf doorgegeven. De ingrediënten die in onze recepten worden gebruikt, komen zo vaak mogelijk uit onze Normandische bodem; onze partners delen dezelfde passie voor kwaliteit. Wij produceren onze koekjes uitsluitend in...
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
... natuurlijk als kunstmatig). Om het palet van lekkernijen dat we u aanbieden te completeren, maken we macarons, cakes, taarten en koekjes. We gebruiken alleen ingrediënten van de beste kwaliteit die we voor u selecteren en we ontwikkelen onze eigen heerlijke recepten.
Portfolio (85)
Frankrijk, Montauroux
... technologieën tot uw dienst. - U bent een distributeur en wilt uw eigen assortiment biscuits, neem contact met ons op, wij zorgen voor de ontwikkeling van uw producten en de uitbesteding. Geen noodzaak meer om te investeren of personeel aan te nemen, wij zijn uw productieleider. Wij zijn de professionals van de Marque blanche, private label en uitbesteding. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!
Portfolio (43)
Frankrijk, Plérin
...onze onweerstaanbare Cookie cacahuète-caramel-chocolat en onze smeltende Cookie Coeur Spéculoos. Voor de liefhebbers van hartig hebben we onze zoute koekjes gecreëerd om de aperitiefmomenten te revolutioneren en een smakelijk en origineel alternatief te bieden. Onze smaken van Mini cookies apéro omvatten Chèvre - Figues, Parmesan A.O.P. - Basilic, Chorizo en Comté AOP, Bacon en Oignon, en...
Portfolio (10)
Frankrijk, Objat
... koekjes, gekarameliseerde en chocolade noten, nougats, karamel, fruitpasta's en andere lekkernijen, om de smaakpapillen van liefhebbers van lokale smaken te verwennen. We hechten waarde aan kwaliteit, vakmanschap en innovatie om aan uw verwachtingen te voldoen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!
Portfolio (109)
Frankrijk, Saint-maurice-sur-eygues
Gelegen in de Drôme Provençale, tegenover de Mont Ventoux, wij wijden al onze passie en vakmanschap aan de ontwikkeling en productie van hoogwaardige koekjes en taarten. Subtiele mengsels met mediterrane smaken, de hartige of zoete lekkernijen van onze koekjesfabriek getuigen van de rijkdommen van onze streek.
Frankrijk, Provins
... taarten zijn vrij van kleurstoffen, kunstmatige aroma's en conserveermiddelen, en de gebruikte ingrediënten komen uit de biologische landbouw. Ontdek ons assortiment koekjes gebaseerd op historische recepten die uw klanten zullen verrassen: - Keltische koekjes - Middeleeuwse macarons - Marsepein - Speculaas Onze koekjes worden gedistribueerd in Frankrijk en Europa, met name op historische locaties...
Portfolio (13)
Frankrijk, Saillans
Le Père Craquant is een traditioneel bedrijf dat droge koekjes produceert. Het ambachtelijke productieproces stelt het bedrijf in staat om kwaliteitswerk te leveren en in harmonie met de ingrediënten te werken. Het is deze respect voor tradities, maar ook voor innovaties, met de ontwikkeling van nieuwe smaken, die ervoor zorgen dat de koekjes van Le Père Craquant in de loop der tijd een gezond en dieetvriendelijk product zijn, terwijl de smaak en de smaken van vroeger behouden blijven.
Frankrijk, CONTRES
Familiebakkerij sinds 1905: galettes, madeleines, crêpes, Sablés de Retz, koekjes en taarten..
Frankrijk, Bruges
...Opgericht in Brugge in 1990, is het bedrijf LE BOUCHON DE BORDEAUX een kleine familiale fabriek die gespecialiseerd is in de productie van kleine koekjes en biscuits. Het vlaggenschipproduct van het bedrijf, "Le Bouchon de Bordeaux", is een biscuit in de vorm van een kurk van een wijnfles. Het assortiment "Bouchons de Bordeaux" is uitgebreid met verschillende smaken. Het bedrijf biedt ook...
Frankrijk, Vourles
... profielen en kunnen in tal van toepassingen worden verwerkt. Onze innovatie bestaat uit het aanbieden van een smakelijke, duurzame en ecologische oplossing die inspeelt op voedseltrends en de wensen van consumenten. Deze nieuwe bron van plantaardige eiwitten benadrukt het belang van voeding in ons dieet. Naast de eiwitinname verrijkt DDB-meel een product met vezels, ijzer, mineralen en verlaagt het het...
Portfolio (7)
Frankrijk, Nice
Twee vriendinnen die elkaar sinds de schooljaren kennen, besluiten op een dag om zich in een groot avontuur te storten. Beide gedreven door dezelfde passies en volledig overtuigd van de voordelen van CBD, besluiten ze om een heerlijk gedurfd project te starten! Vandaag ontdekt u CBD op een andere manier dankzij onze heerlijke ambachtelijke lekkernijen, die vakmanschap, verfijning en kwaliteit...
Portfolio (9)
Frankrijk, Six Fours Les Plages
Het bedrijf Péchés Gourmand is een fabriek van koekjes en snoep. Wat zijn bekendheid heeft gecreëerd, is de kwaliteit van zijn producten, evenals de manier waarop ze worden vervaardigd. In feite is het door het respecteren van een productie die de puurste tradities eerbiedigt, dat de smaak en kwaliteit van de producten uniek blijven.
Fabrikant van ambachtelijk gemaakte Provençaalse koekjes. Onze assortiment bestaat uit: Navettes (Bloesem, Anijs, Olijfolie), Amandel Croquants, Amandel Macarons, Krokante Anijs, Citroen- en Sinaasappel Delicatesse, Gibassiés en Sablés. Onze producten worden gemaakt volgens oude recepten waarvan we het geheim bewaren en zijn volledig met de hand vervaardigd.
Frankrijk, Tain L Hermitage
...Het bedrijf Gâteau Dauphinois ontwerpt en vervaardigt van generatie op generatie ambachtelijk fruitgevulde koekjes zonder kleurstoffen of conserveermiddelen. Door zijn succes en kwaliteit is het bedrijf zijn producten gaan verkopen in Frankrijk en nu ook in het buitenland. De traditionele receptuur en productie, zonder conserveermiddelen, kleurstoffen of kunstmatige aroma's, maakt het echter mogelijk om deze heerlijke cake gedurende meerdere maanden te bewaren.
Frankrijk, Bidart
Enkele kruimels van gekte... De recepten van de koekjes en taarten van Maison Miettes zijn glutenvrij. We gebruiken meelsoorten zoals rijst en maïs die de koekjes een ongeëvenaarde knapperigheid geven. Smaak staat centraal in onze aanpak en we zetten onze knowhow in dienst van de smaak. Wanneer u een taart proeft, waardeert u eerst de knapperigheid, daarna de geur: de rondheid van de geroosterde hazelnoot, de zoetheid van vanille, de frisheid van citroen. De kleine snuf fleur de sel laat u dan een onvergetelijke herinnering achter in de mond.
Frankrijk, Veurne
Pinson Biscuiterie is een voedingsbedrijf gespecialiseerd in de productie van kwaliteitskoekjes en meringues.
Gemaakt door onze patissiers en confiseurs met het grootste respect voor het ambachtelijke vakmanschap, nodigen de Elzasser specialiteiten, van de meest traditionele zoals de kerstkoekjes en biscuits Bredele, samen met onze fijne Sablés en Moelleux, u uit om de rijkdom van de terroir van onze mooie regio Elzas en zijn gastronomische traditie te ontdekken. Onze Bredele, Sablés en Moelleux, Peperkoeken, Beerawecka en Kougelhopfs worden rechtstreeks vanuit onze Creatieworkshop in Colmar bij u geleverd.
Frankrijk, Paris
Bakkerij, chocolaterie maar ook snoepwinkel, La Cure Gourmande biedt 100% Franse producten aan.
Frankrijk, Arles Cedex
... koelsysteem en hebben een houdbaarheid van 30 dagen. Ze zijn gemaakt van pure amandelvrucht en mijn merk is geregistreerd bij het INPI. Op aanvraag kan ik ook een verscheidenheid aan andere producten aanbieden (navettes, kokosrotsen...).
Frankrijk, St Benoit
In de loop der jaren heeft Biscuiterie Augereau zijn productassortiment uitgebreid om zijn klanten steeds meer nieuwe smaken aan te bieden. Laat u verleiden door de benoîtines en de sablétines (specialiteiten van het huis Augereau), zonder de galettes en de onmiskenbare Broyés du Poitou te vergeten, de Grand Broyé du Poitou, de galettes poitevines, de sablétines, de benoîtines en de macarons du...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play