Frankrijk, Herblay-Sur-Seine
...Voedselproduct gemaakt van gepelde en geroosterde Sacha Inchi-zaden. Natuurlijk Zout Kruidig Gekarameliseerd Oorsprong: Peru BOTANISCHE NAAM: Plukenetia volubilis, L. Oorsprong: Plukenetia volubilis L: Peru Product: Gepelde Sacha Inchi-zaden Kleur: Goudkleurig GEUR: Kenmerkend Smaak: Kenmerkend Uiterlijk: Vast, stevig, krokant Vochtigheid g / 100g: ≤3.0 Eiwitten g / 100 g: ≥27.5 Vetten g / 100...
Portfolio (17)
Duitsland, Koblenz
...Een fijne volle melk chocolade, die verrijkt is met waardevolle kokosbloesemsuiker, knapperige karamelcrisps en exclusief Inca zonzout uit de Peruaanse Andes. De twee tegengestelde smaakindrukken zoet en zout verenigen zich in hun gezamenlijke volle melk jasje tot een complementair smaakvuurwerk.
Portfolio (94)
België, Wingene
... bestrijden, de overgebleven bosfragmenten te beschermen en het natuurlijke landschap van de vallei te herstellen. Sambirano Tsarafandray cacao heeft een prachtig smaakprofiel met een gemiddelde zuurgraad. Oorsprong: Madagaskar Regio: Haut Sambirano Variëteit: Criollo-Trinitario en Forastero Hints: Rode vrucht, citrus en jasmijn SKU: 5430002193250 waarvan Polyolen: 17,6g ° Energie: 451Kcal, 1887kJ Totaal vet: 39,6g waarvan Verzadigd vet: 24,4g Koolhydraten: 28,7g waarvan Suiker: 7,6g * Eiwit: 12,5g Zout: 0g...
Portfolio (49)
Polen, Brzozów
... een nootachtige smaak geeft en gebruikt worden in desserts. 6,1 g - 9% Inclusief verzadigde vetzuren 0,7 g - 3% koolhydraten 57 - 22% inclusief suikers 0 g - 0% eiwit 14 g - 28% zout 0,01 g < 1% * RWS - referentievoedingswaarde &nbsp; <strong> Toepassing </strong> Koninginbonen moeten voor het koken worden...
Portfolio (781)
... rookzout. Zelfs bij krachtige groenten zoals rode biet een bijzondere smaakervaring. Ingrediënten: Peruaans Inca zout, cacaobonen+, Peruaanse Pacha Mama Espresso+, zwarte bergpeper+, gerookt zeezout. + uit gecontroleerde biologische teelt. BIO DE-ÖKO-006...
Portfolio (10)