...Een fijne volle melk chocolade, die verrijkt is met waardevolle kokosbloesemsuiker, knapperige karamelcrisps en exclusief Inca zonzout uit de Peruaanse Andes. De twee tegengestelde smaakindrukken zoet en zout verenigen zich in hun gezamenlijke volle melk jasje tot een complementair smaakvuurwerk.
... bestrijden, de overgebleven bosfragmenten te beschermen en het natuurlijke landschap van de vallei te herstellen. Sambirano Tsarafandray cacao heeft een prachtig smaakprofiel met een gemiddelde zuurgraad.
Oorsprong: Madagaskar
Regio: Haut Sambirano
Variëteit: Criollo-Trinitario en Forastero
Hints: Rode vrucht, citrus en jasmijn
SKU: 5430002193250
waarvan Polyolen: 17,6g °
Energie: 451Kcal, 1887kJ
Totaal vet: 39,6g
waarvan Verzadigd vet: 24,4g
Koolhydraten: 28,7g
waarvan Suiker: 7,6g *
Eiwit: 12,5g
Zout: 0g...
... een nootachtige smaak geeft en gebruikt worden in desserts. 6,1 g - 9% Inclusief verzadigde vetzuren 0,7 g - 3% koolhydraten 57 - 22% inclusief suikers 0 g - 0% eiwit 14 g - 28% zout 0,01 g < 1% * RWS - referentievoedingswaarde <strong> Toepassing </strong> Koninginbonen moeten voor het koken worden...
... rookzout. Zelfs bij krachtige groenten zoals rode biet een bijzondere smaakervaring.
Ingrediënten: Peruaans Incazout, cacaobonen+, Peruaanse Pacha Mama Espresso+, zwarte bergpeper+, gerookt zeezout. + uit gecontroleerde biologische teelt. BIO DE-ÖKO-006...