Frankrijk, St Cyr Sur Loire
La Vanilleraie de Sambava, een dochteronderneming van het bedrijf BIOVANILLA, is een onderneming met meer dan 20 jaar ervaring, gelegen in SAMBAVA aan de oostkust van Madagaskar. Wij zetten ons in voor de traditionele teelt van vanille, met gebruik van ambachtelijke methoden die de kwaliteit en de unieke aroma's van de vanille uit Madagaskar behouden. Elke peul wordt zorgvuldig geoogst, gedroogd...
Portfolio (16)
Italië, Capo D'orlando
... vitamine C, waardoor het antioxidante eigenschappen heeft. Het bevat ook de vitamines B1 en B2 die de eetlust, groei, spijsvertering stimuleren en het ademhalingssysteem verbeteren. Daarnaast bevat het bètacaroteen, vezels en vitamine PP. De schil bevat limoneen, een olie die een antioxidante werking heeft en vrije radicalen bestrijdt. IN DE KEUKEN Siciliaanse patissiers en ijsbereiders gebruiken het in veel recepten, van gelei tot ijs, van granita tot sap, tot likeuren en jam. VOEDINGSINFORMATIE Het bevat verschillende vitamines van C tot B1 en B2 en ook PP, bètacaroteen en vezels.
Portfolio (27)
...Of het nu gaat om koelinstallaties voor schokvriezers of complete diepvriescellen - wij zijn uw aanspreekpunt voor al uw diepvriesruimtes en -apparatuur. Energie-efficiëntie en duurzaamheid zijn daarbij vanzelfsprekend. Diepvriescellen, diepvriesruimtes, diepvriesopslag Schokkoelruimtes Commerciële diepvriesmeubels (TK-kasten…) IJsbereiders (blokijsbereiders) en ijsmachines (ijsfreezers enz.)...
Portfolio (5)
Frankrijk, Nice
...Of u nu patissiers, ijsbereiders, chocolatiers of restauranthouders bent, verhef uw culinaire creaties met onze premium gourmet vanille uit de Matoy-selectie of de Enjana-selectie. Met een hoog vocht- en vanillinegehalte is de vanille soepel en vet. Ze is zeer gewild en begeerd door chefs en zal de smaken van uw creaties naar een hoger niveau tillen. Afmeting (cm): 14 tot + 20 cm Vanilline (%): 1.4 tot 2.4 Vochtigheid (%): 30 tot 37...
Portfolio (3)
Madagaskar, Sambava
...De Vanille TK uit Madagascar is een vanille met een sterke geur van hoge kwaliteit. De zwarte vanillestokjes TK onderscheiden zich voornamelijk van de zwarte vanille door hun vochtgehalte, grootte en vanillinegehalte. Vochtgehalte: 24 tot 32 % Vanillinegehalte: 1,6 tot 1,8 Grootte: 11 tot 16 cm Uiterlijk: Soepel, droog en fijner Kleur: Meer bruinachtig en roodachtig Type: Gespleten of niet-gespleten Gebruik: De Zwarte Vanille TK uit Madagascar is ideaal voor patissiers, ijsbereiders en chocolatiers.
Portfolio (7)
Frankrijk, Cohade
...ijs maken op de boerderij Gris Frankrijk Pasteurizers van 5 tot 150 liter Gris Frankrijk Pasteurizers van 5 tot 150 liter Gris Frankrijk fabrikant en distributeur voor ijsbereiders en CHR-zaken: Productie van roomijs Een assortiment pasteurizers voor ijs van 5 tot 150 liter Condensatie lucht of water en hybride lucht/water mogelijkheid Verwarmingssysteem door middel van een au-bain-marie...
Portfolio (45)
Frankrijk, Choisy Le Roi
...De "TWIN CHEF LCD" is ontworpen om te voldoen aan de eisen van patissiers en ijsbereiders die hun eigen creaties snel en in kleine hoeveelheden willen maken, zodat ze altijd een vers product hebben. Uiterst flexibel, het stelt in staat om ijs, sorbets, evenals een breed scala aan producten te maken: crèmes, ganache, chocolade-dough, jam, fruitgelei, enz., waardoor de operator de vrijheid heeft om...
Portfolio (30)
Frankrijk, Vernosc-Les-Annonay
...Specialist in de verwerking van kastanjes, CONCEPT FRUITS biedt een nieuwe exclusieve lijn van bereidingen op basis van marrons in een praktische en unieke verpakking voor professionals in de horeca (banketbakkers, bakkers/banketbakkers, ijsbereiders, snoepmakers, chocolatiers, restauranthouders, cateraars...). CONCEPT FRUITS heeft specifiek een assortiment van onmisbare producten ontwikkeld voor...
Portfolio (16)
België, Soumagne
...SKU: DM-EDP. Categorieën: Bakkers – Patissiers, CHOCOLATIERS, IJsbereiders, Maxi Drop, Maxi Drop, Mimac / Dressers, Mimac / Dressers, Restaurateurs. Label: Afvalmachine EASYDROP.
Portfolio (39)
Frankrijk, Bernin
... afgestemd op specifieke doelgroepen zoals mensen met metabole aandoeningen, sporters en ouderen. Al onze ingrediënten worden verkocht van gram tot ton in formaten die zijn aangepast aan de specificaties van onze klanten: - Industrie en laboratoria - Ambachtslieden (banketbakkers, ijsbereiders, snoepmakers...) - Hotels, restaurants, cateraars (HORECA) - Collectieve catering (schoolkantines, bedrijfsrestaurants...) - Zorg- en gezondheidsprofessionals (EHPAD's, ziekenhuizen, thuiszorg...) - Hobbykoks Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!
Portfolio (8)
Italië, Bertinoro
DE SMAAK VAN PERFECTIE SINDS MEER DAN 60 JAAR. In het hart van de Romagna, een regio rijk aan traditie en gastronomische cultuur, richtte Attilio Babbi in 1952 de Azienda Dolciaria BABBI op, gewijd aan de productie van hoorntjes, wafels en halffabricaten voor ambachtelijke ijsbereiders. Het bedrijf werd al snel het referentiepunt voor de meesters van ambachtelijk ijs, dankzij de absoluut pure...
Italië, Bronte
Aanwezig in het gebied van Bronte, beroemd om zijn Pistacchio verde di Bronte DOP, heeft Spitaleri s.r.l. zijn activiteiten begonnen met het pellen van het groene goud, met de bijbehorende verwerking en commercialisering van pistachenoten, amandelen en lokale hazelnoten. Na jaren van zorgvuldige selectie importeren we de beste buitenlandse variëteiten van gedroogd fruit, volledig in overeenstemmin...
Portfolio (2)
Frankrijk, Valence
... beantwoorden van alle vragen die klanten hebben, binnen een korte tijdspanne. F2S biedt een globale service, die loopt van de orderverwerking tot de levering bij de eindklant, met een belangrijke reactietijd dankzij het feit dat ze een bufferstock hebben van de meest gangbare goederen. Het bedrijf werkt samen met transportbedrijven die gespecialiseerd zijn in de levering van diepvriesproducten in heel Frankrijk. Onze belangrijkste klanten zijn confituriers, patissiers, ijsbereiders en yoghurtbereiders. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!
Portfolio (68)
Frankrijk, Villegouge
AGENCE GADAN HEUGAS is gelegen in de Bordeaux-regio, en sinds 1999 zijn wij in dienst van de professionals in de smaak. Deze professionals, zoals ijsbereiders, patissiers, confituriers, distillateurs, of ze nu ambachtelijk of industrieel zijn, doen een beroep op onze expertise om aan hun behoeften te voldoen. De diversiteit van onze leveranciers biedt u een breed scala aan producten en...
Portfolio (47)
Italië, Casamarciano
Caporaso is sinds 1960 een leider in de productie van gedroogd fruit. In de afgelopen 15 jaar heeft het zich ontwikkeld in het B2B-verkoopnetwerk om de eindgebruiker (ijsmaker/patissier) het product te bieden dat hij altijd heeft gewild, om de kwaliteit van zijn processen te optimaliseren, tegen een eerlijke prijs die niet lijdt onder de klassieke 3/4 stappen van aankoop/verkoop die het verouderd...
Spanje, Atzaneta De Albaida-Valencia
Bij SOLGI produceren we een breed scala aan vullingen en toppings voor taarten en gebak, zoals gekonfijte eidooiers, dulce de leche, allerlei soorten crocantis (gekarameliseerde noten), gels, notenpasta's (turrón in pasta, amandelpraliné, hazelnootpraliné, hazelnootpasta, amandelpasta). We werken met als doel het werk voor onze klanten te vergemakkelijken door producten aan te bieden die al klaar ...
De bakkerij-patisserie Mosella biedt haar klanten een breed scala aan broden, gebak, patisserie en zoete lekkernijen (entremets, taarten, cakes, individuele patisserie). Daarnaast biedt Mosella een enorm assortiment aan snoepgoed, chocolade en hartige lekkernijen zoals quiches, hartige hapjes, verrassingsbroden, Riesling paté en meer. Alles is gemaakt door hun meester patissier - banketbakker - ch...
Italië, Firenze
Sinds 1963 is Alcas spa gespecialiseerd in de productie van plastic en biologisch afbreekbare producten voor ijssalons en patisserieën. De voortdurende ontwikkeling van de productielijnen en de zorgvuldige selectie van grondstoffen hebben Alcas in staat gesteld om de beste kwaliteit artikelen op de markt te bieden. Om dit te bereiken, is de keuze voor de productielocaties gevallen op de Italiaans...
Polen, Sokołów Podlaski
Clemente is een transportbedrijf met een Europese reikwijdte dat uitgebreide diensten aanbiedt op het gebied van internationale koeltransporten. Onze vloot bestaat voornamelijk uit Volvo-trekkers die voldoen aan de milieunormen EURO 5. Alle koelcombinaties hebben een capaciteit voor 33 pallets en zijn uitgerust met temperatuurregistrators met afdrukmogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in het ve...
Frankrijk, Varetz
...B2B-markt 'True Raw Food' 'Duurzame voedselproducten' Diensten voor bedrijven in de sectoren van professionals in de voedingsindustrie, patissiers - chocolatiers, bakkers, snoepmakers, ijsbereiders, catering, alle chefs in de keuken, van de horeca tot de gastronomie en alle actoren in de voedingssector, boeren, producenten van grondstoffen, telers, veehouders, betrokken bij voeding...
Het bedrijf Kelmy is toegewijd aan de productie en distributie van hoogwaardige producten en grondstoffen voor de banket- en ijssector. Banketbakkers en ijsbereiders in Spanje, Italië, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Portugal, of ze nu ambachtslieden of industriëlen zijn, vertrouwen op de excellentie van de producten van Kelmy. Kelmy biedt zowel specifieke producten voor professionals als...
België, Stembert
Al meer dan 40 jaar produceren en verkopen wij alle soorten verpakkingen. Als specialist in voedselverpakking richt ons assortiment zich op bakkers, patissiers, chocolatiers, ijsbereiders, cateraars, kaasmakers, slagers,… In de loop der jaren hebben we ook een breed scala aan cadeauverpakkingen ontwikkeld. Om de ontwikkelingen op de markt en de nieuwe trends te volgen, zijn we voortdurend op...
Frankrijk, Gemenos
Giraudon is een familieverhaal, van gepassioneerden, technici en handelaren. Een verhaal dat in 1890 in Marseille begint te schrijven. Sinds 130 jaar, in 2020, voorzien wij de professionals in de voedingsindustrie, snoepmakers, chocolatiers, ijsbereiders, aroma-experts, farmaceutische en chemische laboratoria, ambachtslieden, distributeurs voor bakkerijen en patisserieën, biologische winkels en...
België, Harelbeke
... – chocoladeverwerkers en ijsbereiders. Een gemotiveerde groep van verkopers weten de klanten op vakkundige wijze te informeren en raad te geven omtrent het uitgebreide assortiment van bakkerijproducten. Op een totale oppervlakte van 20.000 m² worden 10.000 producten rechtstreeks ingevoerd uit 32 landen en wachten op de afroep van de klanten. Als extra service biedt Ranson NV de mogelijkheid aan de klant om zich te bevoorraden in onze eigen afhaalcentra in Harelbeke, Hoeselt Brussel en Londen.
Italië, Caltanissetta
Het verhaal van onze producten begint in het hart en vanuit het hart van Sicilië, met de ontmoeting van twee ondernemende jongeren met verschillende ervaringen in de patisserie en gelateria. Door de jaren heen hebben traditie, de band met het gebied en de samensmelting van innovatieve ideeën, die met vastberadenheid zijn voortgezet, verschillende evolutiefasen in de bedrijfs geschiedenis gekenmerk...
Duitsland, Augsburg
In het hart van Emilia-Romagna werd het bedrijf Babbi opgericht, een zoetwarenbedrijf vol passie, traditie en geschiedenis. Opgericht in 1952 door grootvader Attilio Babbi voor de productie van wafels en ijshoorntjes voor huisgemaakt ijs, is Babbi vandaag de dag een van de toonaangevende bedrijven in de wereld van ingrediënten voor ijs, patisserie en catering, evenals in de productie van hoogwaard...
Duitsland, Traunstein
Spanje, Olesa De Montserrat
NORTE-EUROCAO, sinds 1974, is gespecialiseerd in de productie van halffabricaten voor de industrie en ambachtelijke bakkerij, banketbakkerij, koekjesindustrie en ijsbereiding. In de afgelopen jaren is het bedrijf, door middel van opeenvolgende aankopen en uitbreidingen, uitgegroeid tot een van de marktleiders. Tegenwoordig beschikt het over vier gespecialiseerde productiefaciliteiten voor versch...
Italië, Reggio Emilia
PreGel is opgericht in 1967 en heeft een lange geschiedenis van successen die het bedrijf hebben geleid tot de leidende positie in Europa op het gebied van producten voor ambachtelijke ijsbereiding en hoogwaardige patisserie. PreGel is inmiddels op alle continenten aanwezig en bevordert de kennis en verspreiding van Italiaans ambachtelijk ijs door producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden e...
Spanje, Barcelona
Vijfde generatie ambachtelijke ijsmakers in Barcelona. Met hetzelfde originele Italiaanse recept. Ambachtelijk ijs, elke dag bereid met natuurlijke producten en op een ambachtelijke manier gemaakt. We zijn gevestigd in Gracia en Born, en in al onze locaties maken we dagelijks Italiaans ijs volgens hetzelfde ambachtelijke recept dat we al jaren gebruiken.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play