Spanje, Sagallos Zamora
...500g pure kastanjemiel. - Smaak: Intens, houtachtig en licht bitter. - Oorsprong: 100% natuurlijke honing, rechtstreeks geoogst uit de bloemen van de kastanjebomen. - Eigenschappen: Rijk aan antioxidanten, mineralen, vitamines en met ontstekingsremmende voordelen. - Textuur: Dik en romig, met een kenmerkende donkere kleur. - Toepassingen: Ideaal voor het zoeten van infusies, yoghurt, desserts, en...
Portfolio (20)
...Honing- en zwarte knoflookparels. Tarrina PE. Speciaal voor de horeca. Netto gewicht ca: 400 gr. Decoratie van gerechten. Bijgerecht in salades, vlees, vis, desserts, enz. Gourmetproduct voor de horeca, fruitwinkels, natuurvoedingswinkels, diëtisten, voedingswinkels, catering, kleine en grote supermarkten of andere die gewone verse knoflook gebruiken.
Portfolio (23)
Frankrijk, Avançon
... broodjes of desserts. Hoewel dit product momenteel niet op voorraad is, is het rijk aan sporenelementen en voedingsstoffen die gunstig zijn voor de gezondheid. In feite kan de kristallisatie zich vastzetten, maar het verhardt niet, waardoor het gemakkelijk te smeren is. Als u geïnteresseerd bent in dit product, aarzel dan niet om uw gegevens achter te laten zodat onze diensten u kunnen contacteren.
Portfolio (62)
Frankrijk, Arengosse
... suiker is subtiel doordrenkt met de zoete smaak van honing, wat een subtiele en aangename noot biedt. Gebruikstips : De Sucre au Miel is de perfecte aanvulling om uw yoghurt, meringues en vele andere heerlijke creaties te verrijken. De fijne textuur en het heerlijke aroma voegen een zoete en aromatische toets toe aan al uw favoriete desserts. Ideaal voor : - Het verrijken van yoghurt en kwark. - Het zoeten van meringues, gebak en taarten. - Het toevoegen van een zoete en natuurlijke noot aan uw warme dranken. Referentie:SUCRE0024B...
Portfolio (200)
Bulgarije, Otets Paisievo
... klank krijgt. Actie: Lavendel wordt zowel in de vorm van zaden als de bloeiwijzen voor thee gebruikt, en in de vorm van aftreksels en siropen. Lavendelzaden, gedroogde bloemen, helpen tegen motten, in de keuken, voedsel, bakken, droog, lavendelthee, koffie. Lavendel in de keuken Lavendelbloemen worden toegevoegd voor aroma aan gebak, jam en desserts, op smaak gebracht met honing, suiker en zout. Het...
Portfolio (187)
... frisheid toevoegt, wat het zeer populair maakt in de gastronomie. Onder zijn eigenschappen springen de kalmerende en ontspannende effecten eruit, waardoor het ideaal is om slapeloosheid te verlichten en stress te verminderen. Bovendien heeft het spijsverterings- en antispasmodische eigenschappen, wat het een natuurlijk middel maakt voor milde spijsverteringsstoornissen. De oranjebloesemhoning wordt veel gebruikt als natuurlijke zoetstof in dranken, desserts en recepten, waarbij het een bloemige en aromatische toets toevoegt die de smaken versterkt.
Portfolio (25)
Frankrijk, Cadeilhan
...vinaigrettes of gewoon op toast. Perfect om uw vlees en vis te glazuren, om te combineren met uw kazen, uw salades, het zal ook heerlijk zijn in tal van desserts: pannenkoeken, cakes, madeleines, speculaas... De combinatie van deze speciaal geselecteerde biologische honing en onze biologische zwarte knoflook zal uw smaakpapillen verrassen en verwennen.
Portfolio (9)
Italië, Milano
... Aangename zoetstof voor dranken, yoghurt en desserts, te genieten op zoete kazen en gesponnen kazen zoals mozzarella, provola, caciocavallo. Het past goed bij zowel rauwe als gekookte vis; met extra vierge olijfolie en citroen versterkt het de dressings voor salades en pinzimonio.
Portfolio (116)
... overstroming van vloeistoffen en geen vervuiling. Een verscheidenheid aan vloeibare tot pasta-achtige voedingsmiddelen, zoals natuur- en fruityoghurt - ook tweelaags en met stukjes - kwarkgerechten, crème fraîche, smelt- en verse kaas, kant-en-klare sauzen, jam, honing en soepen. Droogsoepen, mueslimengsels, snoepgoed etc. kunnen met een speciale uitrusting worden verpakt. De standaardmodellen...
Portfolio (19)
Polen, Brzozów
... bloed niet zo stijgen als bij het gebruik van traditionele suiker. Deze zoetstof wordt bijzonder gewaardeerd door veganisten, omdat het honing in hun dieet vervangt. Het is een aanvulling voor thee, dranken en cocktails. Het lost gemakkelijk op, zelfs in koude dranken. De donkere nectar wordt gebruikt bij de bereiding van verschillende soorten desserts omdat het een smaak heeft die vergelijkbaar is met karamel. Op deze manier kunnen we het ook gebruiken als topping voor pannenkoeken of wafels. Het werkt ook goed als aanvulling bij zeevruchten. Agavesiroop kan verwarmd worden.
Portfolio (781)
Nederland, Amsterdam
... dessert veel smaken heeft, maar zonder het daadwerkelijke volume. Dit stelt je in staat om minder te eten, maar er meer van te genieten! Hier zijn drie eenvoudige dessertrecepten die door bijna iedereen gemaakt kunnen worden met een slagroomdispenser en slagroompatronen in de keuken. GEMARINEERDE FRAMBOZEN MET HONINGSLAGROOM Heb je ooit geprobeerd om fruit te marineren? Ze zijn niet alleen zeer ontvankelijk voor zoveel smaken, maar ze voegen ook een gezonde boost toe aan je dessert. Wat betreft dit dessert, er gaat geen bewerkte suiker in. Slechts een beetje honing en een snufje alcohol (optioneel).
Portfolio (25)
Frankrijk, Gometz La Ville
... een intense hazelnootsmaak en een subtiele zoetheid van honing. Het is ook zeer voedzaam, omdat het essentiële voedingsstoffen bevat zoals eiwitten, gezonde vetten, vezels en antioxidanten. Deze pasta is gemakkelijk te smeren op toast, wafels, pannenkoeken of elk ander voedsel naar keuze. Het kan ook worden gebruikt als ingrediënt voor bakrecepten of desserts, om een vleugje zoetheid en hazelnootsmaak aan uw creaties toe te voegen.
Portfolio (51)
Italië, Firenze
...Ingrediënten: Honing, bianchetto-truffel (Tuber borchii Vitt. - oorsprong Italië) 2,5%, witte truffel (Tuber magnatum Pico - oorsprong Italië) 1%, aroma. Ideaal in combinatie met verse/halfgerijpte kazen en lardo of voor de bereiding van desserts.
Portfolio (9)
ufs.country_names.RU, Kolomna
...herstelt energietekorten, versterkt het immuunsysteem, verlicht ontstekingen en ondersteunt de gezondheid van mannen en vrouwen. Voor fijnproevers - het is geweldig om het te serveren met kaas, fruit, vlees en natuurlijk met desserts.
Portfolio (47)
Duitsland, Hamburg
... gebruikt in een breed scala aan toepassingen, van granen tot desserts en specerijen tot poedervormige dranken, evenals in gebakken goederen en snoepgoed. Onze honingpoeder is gemaakt van pure en geteste honing en maltodextrine en bevat geen toevoegingen. Het is gemakkelijk mengbaar en oplosbaar in water. Net als honing heeft honingpoeder een relatief lange houdbaarheid van 24 maanden.
Portfolio (9)
...Ingrediënten: Honing, bianchetto-truffel (Tuber borchii Vitt. - oorsprong Italië) 2,5%, witte truffel (Tuber magnatum Pico - oorsprong Italië) 1%, aroma. Ideaal in combinatie met verse/halfgerijpte kazen en lardo of voor de bereiding van desserts.
Portfolio (10)
Frankrijk, Talant
...Zak van 500g geschaalde amandelen, ideaal voor decoratie in patisserie, of om knapperige amandelbiscuitjes te maken. Geschaalde amandelen hebben de eigenschap dat ze licht krokant zijn. Ingrediënten: 100% geschaalde amandelen. Pure vrucht van de amandelboom, zonder toevoegingen. Allergenen: sporen van andere noten (hazelnoten, pistachenoten). Receptideeën: U kunt al uw desserts decoreren met...
Portfolio (192)
België, Herentals
...Snelheden tot 50 cycli per minuut. De machine bestaat in 3 groottes en kan afhankelijk van de afmeting 1 tot 6 verpakkingen per cyclus verwerken. Output : 2.500 - 15.000 verpakkingen / uur (afh. van type machine) Doseerbereik: 20 - 1.700 ml (afh. van de doseercilinder) Opties: CIP-reiniging, laminaire airflow, ... Ideaal voor het afvullen van vloeibare en pasteuze producten zoals zuivel en desserts, salades, konfituur, honing, sausen, boter, soepen, pâté, fijnkostsalade, bereidingen, ... .
Portfolio (44)
Frankrijk, Fraisse Des Corbieres
... zijn stimulerende, spijsverterings- en misschien zelfs afrodiserende eigenschappen! Het domein van Cardona levert hier zijn aanpassing, terwijl het de historische samenhang respecteert met: een selectie van de beste wijnen uit de Terroir van de Corbières, sterk geparfumeerde honing uit de garrigue en een selectie van specerijen uit het Oosten. Het wordt gekoeld geserveerd op 4° C of zelfs ijskoud als aperitief, bij kazen, desserts of als avondwijn.
Portfolio (10)
Duitsland, Hamburg
...Categorie: Enkelkruiden Smaak en aroma: warm, zoet-kruidig, iets bitter, aroma dat doet denken aan drop en anijs Toepassing: Steranijs wordt vaak gebruikt in de Chinese en Vietnamese keuken. Zeer lekker in wokgerechten met teriyaki- of sojasaus. In gemalen vorm is het kruid ook zeer geschikt voor het verfijnen van gebak zoals honing- of peperkoek, jam, pruimenpuree en desserts. Maar let op...
Portfolio (24)
Frankrijk, Guenange
... voor de spijsvertering. Voeg een vleugje verfijning toe aan uw ontbijt, desserts of infusies met deze uitzonderlijke honing, een waar juweel van de natuur. Geniet van de puurheid en rijkdom van wilde moerbeihoning, een zoete lekkernij die uw zintuigen zal prikkelen.
Portfolio (98)
Frankrijk, Courville Sur Eure
... machines uitrusten, zijn in staat om producten met zeer uiteenlopende kenmerken te doseren. Yoghurt, kwark en verse room, gesmolten kazen en kaasproducten, desserts, andere smeerbare producten, karamel, honing, fruitsauzen, jam, compotes. NOVA produceert ook een assortiment semi-automatische en automatische machines voor gewasbeschermingsmiddelen, chemische producten, cosmetica en producten zoals: zuivelproducten, producten op basis van fruit en groenten, sauzen, dranken.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play