... het fruit worden gerespecteerd. In beide gevallen zorgen onze technologieën ervoor dat een homogene en natuurlijke vloeistof wordt verkregen dankzij een perfecte combinatie van de gemengde producten. Alle productie-installaties van Ing.A.Rossi zijn hoog geautomatiseerd en kunnen vanuit een controlekamer worden bediend, om operatorfouten te minimaliseren en herhaalbaarheid en precisie in het...
Portfolio (6)
Polen, Paczewo
...Biologische appelvezelbereiding is een losse, homogene poeder met een gemakkelijk uit elkaar vallende consistentie (kleine klontjes zijn toegestaan). Kleur geel tot lichtbruin. Smaak en geur karakteristiek voor appels, zonder vreemde geuren en aroma's. Toepassing: biologische appelvezelbereiding kan worden gebruikt als verdikkingsmiddel bij de productie van jam, marmelade en sauzen. We kunnen het ook verpakken in detailhandelsverpakkingen (150g tubes).
Portfolio (59)
Litouwen, Kaunas
... speciale smaak geeft. Demerara suiker is geschikt voor het op smaak brengen van dranken, gebak, sauzen en siroop, het zal je gerechten een bijzonder milde karamel smaak en een rijke aroma geven dankzij de aanwezigheid van suikerrietmelasse die elk kristal omhult. Het is ideaal voor het zoeten van koffie, het strooien op granen, de bereiding van sauzen en siroop. Demerara wordt gebruikt in de productie van muesli en als een knapperige topping voor taarten en fruit. Demerara suiker zal je gerechten een bijzonder milde karamel smaak geven.
Portfolio (23)
Italië, Moio Della Civitella
... De gebruikte bosbessen worden samen met de suiker gekookt tot een dikke en homogene consistentie is bereikt, die de kenmerkende smaak van het fruit behoudt. Deze jam wordt gewaardeerd om zijn zoet-zure smaak, typisch voor bosbessen, en om zijn voedingswaarde, aangezien bosbessen bekend staan om hun hoge gehalte aan antioxidanten en vitamines.
Portfolio (16)
ufs.country_names.RU, Moscow
... Homogene, homogeen suspensie, van donkerbruin tot zwart; de aanwezigheid van insluitsels (stenen en andere vreemde voorwerpen) is niet toegestaan; niet vluchtig; vlokt wanneer het in contact komt met zuren, wateroplosbaar. Aminozuren: - elimineren nutriëntentekorten - versnellen het transport van voedingsstoffen naar plantencellen Fulvinezuur: - heeft een antioxidant effect - versnelt de...
Zwitserland, Langnau Im Emmental
...Fruit is de basisgrondstof voor de productie van groenten, jam, marmelade, gelei en sauzen, waarbij horizontale of verticale mengers worden gebruikt. Mengers zijn een bepalend criterium om de maximale productkwaliteit te bereiken. Ze zorgen voor een homogene menging van productdeeltjes en temperatuurverdeling bij de laagst mogelijke snijkrachten. Bovendien, in combinatie met hoogwaardige...
Portfolio (152)
Oekraïne, Kyiv
...Fruitig, tropisch. Hoe worden ze geproduceerd? Vriesgedroogde producten van Panfruit zijn een innovatieve manier om verse bessen, fruit en groenten te drogen, terwijl de nuttige, smaakvolle en aromatische kenmerken van de producten behouden blijven. Om vriesgedroogd bananenpoeder te maken, hebben onze ijverige technologen eerst de natuurlijke vruchten geselecteerd en ingevroren. Vervolgens werden...
Portfolio (19)
Frankrijk, Perpignan
...De vrucht is rond, van uitstekende kwaliteit, met een zeer homogene stevigheid en kleur, en heeft een lange houdbaarheid. Verschillende maten zijn beschikbaar. Beschikbaarheid van november tot mei. We oogsten de maat en kleur van uw keuze en verzenden rechtstreeks van het perceel naar de klant zonder tussenpersonen.
Portfolio (1)
... en de toepassings efficiëntie toeneemt. Door te voorkomen dat landbouwchemicaliën en bladvoeding zich in grote druppels verzamelen, voorkomt het ook de vorming van ongewenste vlekken op fruit en het verbranden van bladeren. Daarnaast wordt het gebruikt voor de nabehandeling van spuitapparatuur.
Portfolio (8)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play