Duitsland, Nürnberg
...Cheddar kaas staat bekend om zijn veelzijdigheid en wordt vaak gebruikt in verschillende gerechten zoals sandwiches, hamburgers, macaroni met kaas en salades. Het kan worden gesneden, geraspt of gesmolten, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan culinaire toepassingen. De kaas past goed bij fruit zoals appels en peren, evenals bij crackers en brood.
Portfolio (186)
Slowakije, Košice
...voegt Milkyland Mozzarella Original een rijke, voedzame smaak toe aan elke maaltijd. Of het nu vers of gesmolten wordt genoten, het is de perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar een uitzonderlijke kaaservaring.
Portfolio (64)
Duitsland, Heidelberg
...Deze eerlijke noten van Raclette-kaas met zijn geroosterde korst, gebracht door deze allergenenvrije smaak, zullen perfect passen bij kazen, hartige taarten en soufflés, maar ook bij sauzen en gratins.
Portfolio (74)
Estland, Tallinn
...De Dana verwerkte cheddar kaasblok van 200 gram is gemaakt van authentieke cheddar kaas, boter, melk en andere ingrediënten. Het product komt in mooi ontworpen blauwe verpakkingen, ideaal als een product met een hoge omloopsnelheid en vraag. Het product bevat melk en melkproducten. Het maakt niet uit of het over een stoofpot wordt gestrooid of gesmolten in een saus, cheddar is de ultieme veelzijdige kaas. Gebruik het voor het ontbijt in een roerei, in kaasrepen als snack of in een heerlijke appeltaart als dessert.
Portfolio (80)
Italië, Martina Franca
...De Peperoncino Kaas is een unieke culinaire ervaring die zoetheid en pittigheid in een perfecte balans verenigt. Deze pecorino kaas heeft een zachte en levendige textuur, verrijkt met vlokken chili die de smaakpapillen prikkelen. De ruwe, gouden korst verbergt een wit hart dat neigt naar strogeel, bezaaid met chili bessen. Elke hap is een explosie van smaak, met een intensiteit die toeneemt naarmate de kaas rijpt, waardoor hij onweerstaanbaar is voor kaasliefhebbers. Het is niet zomaar een kaas, het is een zintuiglijke reis die uitnodigt om nieuwe smaaknuances te ontdekken.
Portfolio (29)
Duitsland, Bad Bramstedt
...De aanblik van gesmolten kruidenboter op een mooi stuk vis of vlees doet je watertanden. Wat zou een sappige grillsteak, een knapperig baguette, een hete ovenaardappel of hete raclette-kaas zijn zonder dit heerlijke stukje boter? Of het nu bij vlees, gegrild groenten, vis of gewoon op een stuk brood is – vanaf nu kun je je eigen boter maken. Alles wat je nodig hebt, is ons geniale kruidenzout. Niets staat meer in de weg voor de boterplezier, het wordt niet lekkerder. Inhoud: 30,00 g Artikel-Nr: 480816...
Portfolio (89)
Polen, Warszawa, Poland
...Het permeaat wordt geproduceerd uit verse gepasteuriseerde magere melk, gevormd na de ultrafiltratie van melk om eiwitten en vetten te extraheren. Het product wordt vervolgens gedroogd met behulp van geavanceerde sproeidroogtechnieken. Het product wordt soms "deproteïneerd wei" genoemd wanneer het wordt verkregen uit wei. Omdat wei-permeaat rijk is aan lactose maar arm aan eiwitten, kan het worden gebruikt bij de productie van snoep, gebak en vetten. Het wordt ook toegevoegd aan de productie van ijs, gesmolten kaas, dranken en cosmetica.
Portfolio (278)
Italië, MILANO
...Tussen de 20 en 26 maanden bereikt de Parmigiano Reggiano de rijpheid die nodig is om zijn kenmerkende smaak te uiten, maar behoudt nog steeds smaaktonen die typisch zijn voor jonge kaas. Het biedt daarom op de tong aroma's van gesmolten boter, melk en yoghurt, gecombineerd met een fruitige nasmaak die doet denken aan banaan en ananas, in een delicate balans tussen zoet en zout. De kaas is kruimelig en korrelig, met een strogele kleur. KG 35.000 GEWICHT VAN DE HELE VORM PRIJS PER KG IN EURO 7,00 VERVALDATUM 15/10/2025 MINIMALE BESTELLING 50 HELE VORMEN...
Portfolio (229)
Duitsland, Hamburg
... Cheddar-kaas staat bekend om zijn veelzijdigheid en wordt vaak gebruikt in verschillende gerechten zoals sandwiches, hamburgers, macaroni en kaas, en salades. Het kan in plakken worden gesneden, geraspt of gesmolten en is daardoor geschikt voor een breed scala aan culinaire toepassingen. De kaas past goed bij fruit zoals appels en peren, evenals bij crackers en brood.
Portfolio (180)
Zwitserland, Langnau Im Emmental
KASAG is een middelgroot industriebedrijf in Langnau in het Zwitserse Emmental. Sinds 1929 biedt het bedrijf in de regio werkgelegenheid voor gekwalificeerde vakmensen. In dit schilderachtige heuvelachtige gebied in het kanton Bern wordt niet alleen de wereldberoemde kaas met gaten geproduceerd, maar zijn er ook tal van innovatieve bedrijven actief die wereldwijd een uitstekende reputatie genieten...
Portfolio (152)
België, Nivelles
... moet proeven! Een eeuwenoud recept voor een historische kaas Gemaakt door Alain Vedrines, onze meester-kaasmaker, en geïnspireerd op een eeuwenoud recept, is de 1815 Waterloo perfect om het tweehonderdjarig jubileum van de beroemdste strijd te vieren. Gemaakt van biologische melk uit de groene regio van Vielsalm, heeft het alle kwaliteiten om een keizerlijke zintuiglijke ervaring te bieden aan...
Frankrijk, Montmorot
...Exclusief geproduceerd in de Jura van rauwe melk en op de traditionele manier. Al onze raclette kazen komen van kleine kaasboerderijen in de Jura, die speciaal zijn gekozen vanwege de strengheid en kwaliteit van hun werk. Deze kaaswiel, met een gewicht van 6 tot 7 kg, rond en goudkleurig, wordt voornamelijk geserveerd gesmolten, vergezeld van aardappelen in de schil, gedroogd rundvlees, gerookte rauwe ham en andere gerookte producten.
Portfolio (18)
Bulgarije, Dobrich
...geschikt voor alle doseermachines voor olie, kwark, gesmolten kaas - Het bedrijf "Pandura" EOOD heeft een lijn ontwikkeld en geïmplementeerd voor het sorteren, verpakken, etiketteren en verzegelen van olie. geschikt voor - uitgaande pakketten van FASA, TREPKO dosering 125 of een ander product...
Portfolio (2)
Oostenrijk, Lind Im Drautal
...Tomaten, Mozzarella, Basilicum - klinkt heel Italiaans. En zo smaken deze pasta's ook. Onze tip: Bestrooi met Parmezaanse kaas en overgiet met bruine boter! Tomaten, Mozzarella, Basilicum - klinkt heel Italiaans. En zo smaken deze pasta's ook. Onze tip: Bestrooi met Parmezaanse kaas en bak ze! Serviervorschlag 4 stuks tomaten-mozzarellapasta overgieten met gesmolten boter en serveren met groene...
Portfolio (11)
...Statische snelkoeltunnel, bij positieve temperaturen. Machine bedoeld voor het snel verlagen van de temperaturen in de kern van steenvruchten, gesmolten kaas, of elk ander product dat een snelle verlaging van de temperatuur in de kern vereist.
Portfolio (20)
Slovenië, Krmelj
...Speltlasagne, gemaakt van speltmeel, biedt een unieke twist aan het klassieke Italiaanse gerecht. Met zijn nootachtige en lichtzoete smaak voegt speltlasagne een heerlijke diepte toe aan traditionele lasagnerecepten. De lasagnebladen, vervaardigd uit speltmeel, hebben een zachte maar stevige textuur die prachtig standhoudt tegen lagen van rijke sauzen, gesmolten kaas en hartige vullingen. Geniet...
Portfolio (31)
Frankrijk, Plaisir
... Zuivelproducten (verse kaas, gesmolten kaas, gecondenseerde melk...) Kant-en-klaar maaltijden (soepen, sauzen, puree, mayonaise, olie..) Cosmetische producten (gels, crèmes...) Verwarming, koeling, kristallisatie, pasteurisatie, sterilisatie Leverancier: Waukesha Cherry-Burrell...
Portfolio (15)
Frankrijk, Les Pavillons-Sous-Bois
...Ingrediënten: 48% gesmolten kaas (melk) (45% fdm, stremsel van oorsprong [kaas (melk), 29% camembert (melk), water, boter (melk), eiwitten, smeltzouten (e452, e331), zetmeel, zout], bloem (tarwe, gemoute gerst), water, raapzaadolie, zout, rijsmiddelen (e450, e500), zonnebloemolie, azijn, gist, emulgatoren (e471 (raapzaad), e322) van de campagnes, gedroogde peterselie. Bereiding: Frituur; 2'30 min op 175°C, niet te lang bakken. Bak of frituur de producten tot ze goudbruin zijn.
Italië, Sant'ilario D'enza
Wij van DalterFood Group zijn al meer dan 45 jaar gepassioneerd bezig met de selectie, portionering en verpakking van de beste Italiaanse DOP-rijpe kazen en andere Italiaanse specialiteiten, die we over de hele wereld distribueren. Voorop staat onze trots, de Parmigiano Reggiano, die we produceren op de heuvels van de Appennino Reggiano in onze twee kaasfabrieken: Caseificio Colline del Cigarello ...
Frankrijk, Aboncourt-Gesincourt
... diversificatie voortgezet met metton voor de cancoillotte en de gruyère de France IGP. Vandaag de dag is Pâturages Comtois dus ook producent van cancoillotte. De kaascoöperatie van de Hauts du Val de Saône verwerkt jaarlijks 35 miljoen liter melk tot zachte kaas en geperste gekookte kaas. De coöperatie exporteert 75% van haar productie van zachte kazen. Haar vakmanschap stelt haar in staat om binnen...
Kroatië, Veliki Zdenci
... zuivelfabriek voor de productie van zuivelproducten. Het is marktleider en een synoniem voor verwerkte kaas, met meer dan 70% marktaandeel in het segment van verwerkte kaas op de Kroatische markt. Kaas wordt gebrandmerkt met de kwaliteit van Kroatië.
Griekenland, Kilkis
De Belgo-Milk Company is een toonaangevende organisatie op het gebied van landbouw en veeteelt. Het bedrijf, opgericht in 1996, heeft meer dan 25 jaar ervaring in commerciële activiteiten. In 2005 investeerde het bedrijf in de toekomst en stelde een exclusief team van uitvoerende medewerkers samen voor de oprichting van een nieuwe productiefaciliteit die gespecialiseerd is in een breed scala aan c...
Portfolio (53)
Frankrijk, Lognes
... belangrijkste elementen van onze belangrijkste merken integreren, samen met specifieke automatiseringen voor elk lastenboek, ontwikkeld in Frankrijk, met name voor gesmolten kaas, warme of koude emulsies of kant-en-klare maaltijden... De technologen kunnen u helpen bij het ontwikkelen van recepten en deze te valideren door middel van industriële proeven in ons onderzoeks- en ontwikkelingscentrum. We bieden...
Portfolio (32)
Frankrijk, Condé-Sur-Vire
Cheese Ingredients, een dochteronderneming van de Savencia Groep, commercialiseert en ontwikkelt een breed scala aan kazen, zowel vers als diepvries: emmental, mozzarella, verse kazen, geitenkaas, kaascrèmes, gesmolten kaas. Gebruikt als functionele ingrediënten, zijn onze producten bestemd voor BtoB (voedingsindustrie, distributeurs…) in Europa en wereldwijd. Wij bieden ook een aangepaste en...
Portugal, Santa Maria Da Feira
Opgericht in 1934, in het dorp Fornos in Santa Maria da Feira, is Lactimaf een van de oudste en meest erkende zuivelbedrijven van het land. Een traditioneel familiebedrijf, maar technologisch up-to-date en gericht op de toekomst, was Lactimaf pionier in de productie van de populaire flamengo kaas in Portugal met het merk RICO en gesmolten kaas, waarbij de driehoekjes met de merken SAÚDE en RICO opvallen. Zoek de kazen van Lactimaf en ervaar het genot van het proeven van een goede kaas.
Spanje, Sant Cugat Del Valles
...Parmigiano Reggiano), plakken kaas, Mozzarella parels, IQF kazen voor de industrie, kaasvlokken en blokjes voor de industriële salade sector (IVe gamma), roomkazen. Geraspte Emmental, Geraspte Gouda, Geraspte Edam, Geraspte Cheddar. Plakken Emmental, Plakken Gouda, Plakken Edam, Plakken Cheddar. Geraspte Mozzarella, Gesmolten Mozzarella, Verse Mozzarella, IQF Mozzarella, Mozzarella Blok voor de industrie.
Spanje, La Coruña
Wij zijn fabrikanten van Tequeños (kaasstaafjes omhuld met een zachte en krokante tarwedeeg). Ze worden gefrituurd op 180º gedurende 4-5 minuten en zo hebben we een knapperige snack, tussendoortje of diner met gesmolten kaas van binnen. We maken ook Empanaditas, Arepas en Pan de Jamón, typische producten uit de Venezolaanse keuken. We leveren onze producten diepgevroren en ze verkopen erg goed in diepvrieswinkels, supermarkten en in de horeca.
Frankrijk, Marmoutier
Het bedrijf KARL SCHNELL ontwerpt en vervaardigt machines en installaties voor de industriële verwerking van producten op basis van vlees of gesmolten kaas, diervoeding, cateringgerechten en snoepgoed. Het productassortiment van KARL SCHNELL biedt een compleet scala aan producten voor de agro-foodindustrie, variërend van individuele machines tot volledige productielijnen, van de ontvangst van...
België, Nivelles
De groep Belest is gespecialiseerd in kazen en richt zich op professionals in de horeca (scholen, verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, bedrijven, hotels, oliebedrijven, lucht- en spoorwegcatering, pretparken, cateraars,...). Ze bieden verschillende soorten kazen aan: smeltkazen, verse kazen, harde kazen en zachte kazen. En distribueert de volgende merken: Babybel, Maredsous, Chanteneige, Cantafrais,...
Frankrijk, Cleron
...die onder de grill gesmolten kunnen worden en geproefd kunnen worden als aanvulling op een salade of tijdens een maaltijd. Kazen die het bedrijf onder zijn verschillende merken en als huismerk (15% van de verkopen) op de markt brengt in verschillende kanalen: GMS, groothandel, HORECA. Zowel nationaal als internationaal.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play