... worden opgeslagen in koelopslagfaciliteiten en kunnen ofwel bevroren of gepasteuriseerd en gemarineerd in olie worden verzonden. Voorgestelde Toepassingen Kant-en-klare maaltijden, pizza's, sandwiches, salades, voorgerechten, enz. Productinformatie Opslag : – 18 graden Celsius Houdbaarheid : 2 jaar Verpakkingsopties ​ In een kartonnen doos van 10 kg Doy Pack (1,2 kg)...
Portfolio (30)
Duitsland, Bad Bramstedt
...De perfecte peper voor je steak, want wat is er beter dan een goed steak met goede peper? De grove kruidenmix met een intense peperaroma is perfect voor steak en ander gebraden of gegrild vlees. Onze steakpeper is veelzijdig inzetbaar, of het nu kort voor het braden of grillen is, als pepermarinade of vers aan tafel, altijd scherp en lekker. Vlees gemarineerd in pepermarinade moet 2-3 uur in de koelkast trekken, hier is geduld vereist, zodat de smaken zich optimaal kunnen ontwikkelen. Inhoud: 50,00 g Artikel-Nr: 390214...
Portfolio (89)
Spanje, San Pedro Manrique (soria)
Embutidos La Hoguera S.A. is een agrovoedingsbedrijf dat zijn activiteiten begon in 1986, als vervolg op een integraal project dat de hele keten omvat, van de productie van varkensvlees, slachthuis, snijzaal, tot de verwerking van de producten. De filosofie waarmee dit project is gestart, kwam voort uit vier partners met het idee om toegevoegde waarde te genereren aan de varkensproductie en tegel...
Portfolio (34)
Spanje, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
...Sagardo azijn wordt gemaakt met sagardo azijn en plantaardige ingrediënten, zoals boilurra, en verpakt via fysieke processen. Het is een exclusief product, zeer aromatisch met de unieke smaak van zwarte boilur, wat het perfect maakt en zelfs de meest verfijnde smaakpapillen betovert, met een perfecte textuur en een zeer aangename geur en smaak van zwarte boilur, waardoor het een heerlijke aanvulling is op elk soort gerecht, vooral salades, rauwe groenten en gekookte groenten, eieren, gemarineerd vlees en lichte wildgerechten, carpaccio, vlees, spaghetti, patés, kazen, desserts,...
Portfolio (76)
Estland, Valga
... buitenkant en een sappige binnenkant. Het kan gekruid worden met kruiden, specerijen of een eenvoudige marinade om de natuurlijke smaken te versterken. Ceviche en Sashimi: Het zachte en delicate vlees van paardmakreel maakt het een uitstekende keuze voor ceviche, een gerecht waarbij rauwe vis gemarineerd wordt in citrusvruchten. Het wordt ook genoten als sashimi, dun gesneden en geserveerd met sojasaus...
Portfolio (11)
Spanje, Guijuelo-Salamanca
...Stuk afkomstig van Iberische varkens, gevoed in de montanera gedurende 3-4 maanden met eikels, kruiden en stoppelgewassen. Het wordt ambachtelijk ingepakt met Pimentón D.O. uit La Vera (Cáceres), ook gemarineerd met natuurlijke specerijen en zonder conserveringsmiddelen, zout, knoflook en oregano. De buitengewone geur en aroma zijn opmerkelijk. Ingrediënten: Iberisch eikelvarkensvlees, zout...
Portfolio (43)
Nederland, Nuenen
...Unagi is het Japanse woord voor zoetwaterpaling. Onze Unagi slices (Anguilla rostrata) zijn gegrild en gemarineerd in een kabayaki saus en daarna diepvries gevroren. Perfect om als sushi topping voor Nigiri te gebruiken.
Portfolio (8)
...Zwarte olijven gemarineerd. Uiterlijk zwart en kleur voor de olijven, met kruiden. Smaak/Aroma typisch voor de variëteit, zout met een krachtige smaak, aangenaam afgerond.
Portfolio (37)
Turkije, Manisa
...Heerlijke Turkse tomaten worden van onze velden geoogst, onderworpen aan een lucht droogproces en gemarineerd in plantaardige olie met een kruidenmix. Je kunt ze gebruiken als voorgerecht voor de maaltijden of als voorgerecht op je dinertafels.
Portfolio (10)
Griekenland, Corinth
Feréikos is gevestigd in het oude Korinthe, Griekenland en is in 2008 opgericht door de zussen Maria en Penny Vlachou. Feréikos beheert het volledige proces van de slakken, van de eerste bodemanalyses van de slakkenboerderij tot de productie, totdat de heerlijke smaak uw smaakpapillen bereikt. Wij houden toezicht op de wereldwijde ontwikkeling van slakkenkweek door educatie en knowhow te bieden, ...
Portfolio (8)
Spanje, Malagón
Met meer dan een halve eeuw geschiedenis, gelegen in de La-Mancha regio op het Iberisch Schiereiland, is Quesos Rocinante een van de toonaangevende kaasproducenten in Spanje. Voor elk type melk bieden we een breed scala aan kazen met verschillende rijpingen: van zachte tot reserva schapenkaas, of met een korst bedekt met rozemarijn; pure geitenkaas met rozemarijn of doordrenkt in rode wijn, en ve...
Portfolio (8)
Frankrijk, Gonesse
Meteos African Spices Food is een moderne en traditionele Afrikaanse online supermarkt. Wij bieden de verkoop van natuurlijke specerijen zonder toegevoegde blokjes voor vis, vlees en gevogelte voor alle bereidingswijzen. Wij zijn leverancier voor supermarkten. Daarnaast bieden wij ook de verkoop van verse exotische vruchtensappen op basis van bissap, baobab, passievrucht, granaatappel, papaja, a...
Portfolio (32)
Frankrijk, Roubia
... structuur gecombineerd met een aromatische densiteit gedragen door elegant fruit. Het vlees is zacht. Vrouwelijke Rhône-wijn.\n\nGERECHTEN EN WIJNEN\nWintergerechten, gemarineerd vlees, BBQ-ribs, wild. Krachtige romige kazen.\nPrestigieuze wijn. Ideaal te drinken op 17°C.\n\nInhoud (L): 0,75\nBruto Gewicht (kg): 1,5\nAlcoholpercentage (%): 14,5"}...
Portfolio (28)
Frankrijk, Ressons-Sur-Matz
...Van een mooie wijnrode kleur, wordt ze rijp geplukt en in water en zeezout gemarineerd, vervolgens met rode wijnazijn en olijfolie, beide geproduceerd op hetzelfde domein. Daarna wordt ze eenvoudig gemixt en in potten gedaan met een scheutje olijfolie. GLASEN POT: 180 g Ref: OLKAP2...
Portfolio (18)
Spanje, Tres Cantos
...Als je op zoek bent naar gemarineerde olijven, presenteren we onze Machacamoya-olijf voor de horeca in een emmer van 4,5 kg, gemarineerd met aromatische kruiden, paprikapoeder, knoflook en azijn. Het is gemakkelijk te herkennen aan zijn typische bittere smaak en is altijd de ideale begeleider van tapbier en glazen wijn aan de bar.
Portfolio (5)
...Paprika en tomatenpaprika in de merken La Perla, La Perla Premium en Le Pecheur Premium De aanbieder biedt geen gedetailleerde productbeschrijving aan. GROOTTE: 4.250 ml MERK: La Perla Premium RECEPTUUR: rood, gemarineerd SOORT: Tomatenpaprika, in vieren gesneden...
Portfolio (49)
Oostenrijk, Wien
...Met de fijngekruide Ramsa Whisky Mosterd kunnen sauzen uitstekend worden verfijnd en vlees gemarineerd. Bij kort gebraden of gegrild varkensvlees, rundvlees of lamsvlees is het een culinaire traktatie. Deze specialiteit van Ramsa-Wolf krijgt zijn bijzondere bite door de toevoeging van hele, donkere mosterdzaadjes en valt op door zijn fijne, kruidige whisky-aroma. Met Ramsa Whisky Mosterd kunnen...
Portfolio (8)
Frankrijk, Renaison
...Deze mix is geïnspireerd op lamskebab gemarineerd met verse kruiden zoals munt en rozemarijn, die we vandaag aanbieden om uw zomergrillgerechten te verfraaien. Met deze frisse aroma's van munt en citroen past deze mix perfect bij lamsvlees en rood vlees. U zult genieten van de geuren van deze mix wanneer uw vlees op de grill ligt! Aroma: Verse kruiden, Citroen...
Portfolio (56)
Duitsland, Hamburg
...Oorsprong: Turkije, zeer intense tomatensmaak met een lage vochtuitstoot tijdens de verwerking en een lage totale kiemgetal door de oven-drogen. Restvocht na oven-drogen 65-75% Rode tomaten, cherrytomaten, gele tomaten in de maten 10x10, 15x15 of 20x20 Natuurlijk of gemarineerd Marinade kan klant-specifiek worden afgestemd Vacuum- en pouchverpakking, gepasteuriseerd, 1-5 liter of IQF doos 1x10kg, 4x2,5kg, 10x1kg BRC-gecertificeerd, Kosher, High Care, Field to Fork...
Portfolio (10)
...Bouchées van natuurlijke gerookte zwarte wijting / Bouchées van natuurlijke gerookte kabeljauwfilet / Bouchées van kabeljauwfilet gemarineerd met tomaten en basilicum / Bouchées van gerookte kabeljauwfilet gemarineerd in Thaise stijl / Assortiment van bouchées van natuurlijke gerookte kabeljauwfilet / Thaise stijl / Tomaten-basilicum.
Portfolio (1)
... containerbeheer Sappig, goed smakend, gemarineerd product Geen uitdroging tijdens het grillen Groot assortiment producten eenvoudig mogelijk Lange houdbaarheid van het compound Er hoeft alleen de benodigde hoeveelheid marinade te worden gemaakt Ruimtebesparende opslag van het poedervormige compound Qua smaak biedt ons assortiment naast bekende klassiekers ook nieuwe, slimme smaakideeën. Zo kunt u gemakkelijk voldoen aan de consumentenwensen naar een steeds grotere smaakvariëteit.
Portfolio (10)
...De nieuwe veganistische vleesvervanger lijkt op de structuur van mals kippenvlees en kan naar wens worden verfijnd met kruiden en oliën. Het vlees van de jackfruit is calorie- en vetarm en rijk aan vitamine C, kalium en magnesium. Lotao Green Jackfruit is verkrijgbaar in vier smaken: Natuurlijk – De natuurlijke variant van de jackfruit kan eenvoudig worden gemarineerd met zout en peper, of...
Portfolio (10)
Frankrijk, Vincennes
...Biologische zwarte radijsplakken, kurkuma en 5 bessen; gemarineerd in een ambachtelijke pekel. Product verkocht in verpakkingen van 12 potten; aanbod gereserveerd voor professionals. Onze conserven worden in Île-de-France gemaakt van groenten van lokale producenten. Netto gewicht: 220g Afgegoten netto gewicht: 110g Bruto totaal gewicht: 5 kg...
Portfolio (5)
Spanje, Molina De Segura
...Wij leveren artisjokharten, in vieren gesneden en gemarineerd in blikken en potten. Wij kijken uit naar uw bestellingen. Met vriendelijke groet, Jesús Aguilar.
Portfolio (2)
Verenigd Koninkrijk, Chesham
...Traditioneel gemaakte eiwitrijke snack, rijke en smakelijke Biltong gemarineerd in ons recept met authentieke Zuid-Afrikaanse kruiden en specerijen die van generatie op generatie zijn doorgegeven.
Portfolio (5)
... Typische toepassingsgebieden -Worst -Soepen & Sauzen -Kant-en-klaar maaltijden -Deel-kant-en-klaar maaltijden -Gesneden en strooikaas -Snacks -Gemarineerd vlees & gevogelte Bijzondere voordelen -Verhoogde houdbaarheid door MAP of door vacuümtechnologie -Geschikt voor onderweg -Geschikt voor magnetron en stoomkoken -Past als snackverpakking in autogetränkhouder -Producten blijven vers door hersluitbare zips & draaisluitingen -Hoge merkherkenning en -differentiatie -Hersluitbaarheid voorkomt lekkage van de producten...
Portfolio (14)
Verenigde Arabische Emiraten, Dubai
...Varkenssnuit is een slijmerig bijproduct. Het staat bekend om zijn delicate smaak en elastische consistentie. Het kan gemarineerd, gerookt, gebakken of gestoofd worden. Fabrikant: Oekraïne Kenmerk: Verkoeld, Bevroren Verkoelde producten: 12 dagen bij 0 +4 ºC Bevroren producten: 6 maanden bij -18 ºC...
Portfolio (70)
Italië, Ponte Galeria
... gemarineerd in een zoete saus op basis van sojasaus en mirin, en gegrild. De unagi wordt longitudinaal gesneden, volledig ontdaan van graten en pas daarna op een spies geregen. Zo voorbereid is de unagi klaar om gegrild te worden op binchotan of wit houtskool (een typisch Japanse plantaardige houtskool die favoriet is bij unagi- en yakitori-koks omdat het geen rook afgeeft en onaangename geuren absorbeert). Na een eerste grillbeurt die de umami in het vlees naar voren brengt, wordt de unagi gestoomd om overtollig vet te verwijderen.
Portfolio (8)
Frankrijk, Auros
...Façon LOMO 3,5 kg, DLC 20 dagen Onze specialiteit en onze beste verkoop in de zomer. Een zeer origineel en echt lekker product! Het is een ham gemarineerd in zoete peper. We kunnen het verkopen In plakken om te grillen zoals een fauxfilet (in de pan, op de plancha of barbecue) Als een braadstuk In spiesjes Als gebraden ham in de rotisserie. Het is erg lekker en goedkoop.
Portfolio (31)
Griekenland, Chalkidiki
...In elke gevulde Chalkidiki-olijf bevindt zich een hele, malse en krokante augurk, gemarineerd met verschillende specerijen en kruiden, die een heerlijke nasmaak achterlaat. Gevulde Chalkidiki-olijven met augurk kunnen uitstekend op zichzelf worden gegeten of alles in uw dagelijkse maaltijden vergezellen.
Portfolio (10)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play