Frankrijk, Maslives
Meer dan 30 jaar geleden opgericht, gelegen op een steenworp afstand van het kasteel van Chambord, respecteert onze koekjesfabriek de traditionele koekjesproductie van weleer, met het gebruik van grondstoffen van hoge kwaliteit. Onze faciliteiten bevinden zich in Maslives in het Loir-et-Cher (41). De Palet Solognot is ons toonaangevende product! Een traditioneel recept, een licht kruimelige boterkoek, gevuld met rozijnen die in rum zijn gemarineerd.
Coopecarn is een internationaal bedrijf met meer dan 50 jaar geschiedenis. Gelegen nabij Barcelona en met een goede toegang tot Frankrijk. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in de productie van gemarineerd vlees: varkensvlees, rundvlees en gevogelte. Het jaar 2008 markeerde de start van de activiteiten voor gemarineerde producten, en vandaag de dag is het al een toonaangevend bedrijf op de...
Portfolio (9)
Spanje, Pontevedra
Zeevruchtenkoker, onze specialiteit is nationale en geïmporteerde mosselen, vers of bevroren, in al hun variëteiten. (vlees, halve schelp, gepasteuriseerd vers en bevroren, vers natuurlijk, gemarineerd en in vinaigrette.)...
Oekraïne, Kharkov
Litouwen, Vilnius District
Frankrijk, Chevilly Larue
Frankrijk, Collioure
Italië, Gravina In Puglia
Frankrijk, Gennevilliers
Italië, Cilavegna.
WE LEVEREN VERS BLAUWE VIS IN EUROPA, GEVANGEN IN ITALIAANSE ZEEËN...
Italië, Busto Arsizio
Cucù Chanel is een Braziliaans restaurant dat zijn klanten de beste Braziliaanse recepten aanbiedt, waaronder de beroemde churrasco, een gemengde grill met verschillende soorten gemarineerd vlees dat vervolgens gegrild wordt. Het typische restaurant biedt een omgeving waar je je gemakkelijk thuis voelt, terwijl je geniet van kwaliteitskeuken die tegelijkertijd krachtig is. Naast de gerechten uit...
... van de dieren te verhogen. We zetten in op de ontwikkeling van struisvogelhouderij. De familiale sfeer op de werkvloer heeft een positieve invloed op de kwaliteit van het product. Onze producten worden ook geleverd aan bedrijven die gezonde hondenvoeding produceren. Momenteel ontwikkelen we gezonde producten met struisvlees, zoals struisvogelburgers, worstjes, knakworstjes en gemarineerd...
Het bedrijf bestaat uit de productie van likeuren op basis van (eigen geproduceerde) rode vruchten, onder andere, die zijn gemaakt in bagaceira van groene wijn, waarbij de vruchten meer dan een half jaar in de likeur worden gemarineerd. Van productie tot botteling duurt het 12 maanden. De bereiding van de likeuren is ambachtelijk en beperkt tot de productie van de vruchten. De smaken variëren van framboos, braam, appel, clementine, kiwi, bosbes, passievrucht, koffie, afrodisiacum, eucalyptus, kastanje en citroen.
Verenigd Koninkrijk, Mallaig
Duitsland, Neukalen
Verenigd Koninkrijk, London
Roemenië, Bucuresti
Verenigd Koninkrijk, Maryport
Frankrijk, Saint Gilles Croix De Vie
Frankrijk, Clohars Carnoët
Noorwegen, Kongsvinger
Bevriezingsdienst met een tunnel op -40 graden voor visproducten en behoud bij -22 graden met een capaciteit van 660 euro pallets, verwerking van inktvis en octopus, ontdooiing van garnalen en andere visproducten met verpakkingen naar keuze van de klant, alles volgens CEE-normen met verzendingen door heel Europa. Wij werken alleen met producten van de eerste klasse en zijn geïnteresseerd in samenw...
Duitsland, Hamburg
Polen, Ostrow Wielkopolski
Duitsland, Hamburg
Verenigd Koninkrijk, Glasgow
Estland, Nasva

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play