Italië, Ponte Galeria
... gemarineerd in een zoete saus op basis van sojasaus en mirin, en gegrild. De unagi wordt longitudinaal gesneden, volledig ontdaan van graten en pas daarna op een spies geregen. Zo voorbereid is de unagi klaar om gegrild te worden op binchotan of wit houtskool (een typisch Japanse plantaardige houtskool die favoriet is bij unagi- en yakitori-koks omdat het geen rook afgeeft en onaangename geuren absorbeert). Na een eerste grillbeurt die de umami in het vlees naar voren brengt, wordt de unagi gestoomd om overtollig vet te verwijderen.
Portfolio (8)
Italië, Salerno
...Verse ansjovis van uitsluitend Italiaanse oorsprong (zone FAO 37.1.2.3), dezelfde dag verwerkt en gemarineerd in wijnazijn. Verpakt in een mengsel van olie, 20% extra vierge olijfolie, 80% zonnebloemolie met verse aroma's. Verpakt in een vacuümverpakking. Ansjovis (Engraulis encrasicolus), 80% zonnebloemolie 20%, extra vierge olijfolie, azijn, antioxidant, smaakversterker, aroma, zout...
Portfolio (8)
Italië, Masselengo
... voldoen aan onze kernprincipes: kwaliteit, traceerbaarheid en duurzaamheid. Elk zorgvuldig geselecteerd product - van vers tot ingevroren, van rauw tot gekookt, van gemarineerd tot gerookt - voldoet aan onze strenge criteria om de chef een visproduct te garanderen dat altijd aan zijn verwachtingen voldoet. We luisteren naar jouw behoeften en helpen je het beste product te vinden dat een culinaire...
Italië, Gravina In Puglia
Italië, Cilavegna.
WE LEVEREN VERS BLAUWE VIS IN EUROPA, GEVANGEN IN ITALIAANSE ZEEËN...
Italië, Busto Arsizio
Cucù Chanel is een Braziliaans restaurant dat zijn klanten de beste Braziliaanse recepten aanbiedt, waaronder de beroemde churrasco, een gemengde grill met verschillende soorten gemarineerd vlees dat vervolgens gegrild wordt. Het typische restaurant biedt een omgeving waar je je gemakkelijk thuis voelt, terwijl je geniet van kwaliteitskeuken die tegelijkertijd krachtig is. Naast de gerechten uit...
Bevriezingsdienst met een tunnel op -40 graden voor visproducten en behoud bij -22 graden met een capaciteit van 660 euro pallets, verwerking van inktvis en octopus, ontdooiing van garnalen en andere visproducten met verpakkingen naar keuze van de klant, alles volgens CEE-normen met verzendingen door heel Europa. Wij werken alleen met producten van de eerste klasse en zijn geïnteresseerd in samenw...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play