...Le Metton, magere gestremde melk, wordt voornamelijk gebruikt voor het maken van cancoillotte, een kaas op basis van koemelk. Met zijn ervaring in de agrovoedingsindustrie heeft TCM - THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES een volledig automatische Metton-molen ontwikkeld, die alle fasen van ontwerp, fabricage, afstemming en industrialisatie integreert. Beheerd via een volledig automatische centrale...
Portfolio (104)
Frankrijk, Boulogne-Billancourt
...Deze mousse helpt je om mooie, harmonieuze en vooral originele feesttafels te creëren. Bedek je schuimblok met zijdepapier en prik er snoepprikkers in om een snoepbar te maken. Je kunt dit schuimblok ook vullen met aperitiefprikkers zoals: tomaat mozzarella, olijven/kaas, enz.; Aan jou de keuze Afmetingen: 8P x 8l x 4H centimeter Afmetingen: 8P x 8l x 4H centimeter...
Portfolio (57)
... zenders, het convectieve aandeel dat inherent is aan elke thermische tunnel corrigeren, wat ze tot zeer stabiele ovens maakt. De energie wordt op de juiste plaats geleverd met geschikte doseringen en wanneer deze nodig is. Men spreekt ook van een koude oven. Ze voorkomen onnodige verhitting van de producten in hun geheel en zijn daarom een ideale oplossing voor koude producten. De infrarooddrogers kunnen zich presenteren in de vorm van een conventionele oven of als eenvoudige infraroodpanelen in een open proces.
Portfolio (84)
Frankrijk, LANGEAIS
...De gerasterde, microgeperforeerde vormen worden gemaakt van copolymeer polypropyleen. Afhankelijk van het type project dat onderzocht wordt, kan de uitvoering in gespoten, warmgevormd of ketelvormig kunststof zijn. Ze kunnen worden gebruikt voor het zuur maken en inleggen in pekel. Servi Doryl biedt ook specifiekere technologieën aan, zoals platen en banden voor het zuur maken. KAASTYPEN: Alle...
Portfolio (68)
Frankrijk, Soreze
...Dit uitzonderlijke product is ontwikkeld na meerdere jaren van onderzoek om een product te vinden dat gemakkelijk te gebruiken en op te slaan is, effectief en goed uitgebalanceerd. Het combineert zowel het stremsel als de lactische ferments die nodig zijn voor de bereiding van verse kazen in een gemakkelijk te hanteren poedervorm. Deze ferment en dit stremsel maken ook de productie van kwark...
Portfolio (195)
Frankrijk, Belley
... halen, maken het uitlekken van de wei mogelijk en kunnen in een houten ring worden geplaatst om de kaas te persen. Afmetingen 90x90cm 105x105cm 120x120cm 135x135cm 150x150cm 180x180cm 210x210cm 225x225cm Functies Uitlekken, Persen, Afvoeren Beroepen Zuivelfabrieken – Kaasfabrieken...
Portfolio (30)
Frankrijk, Saint Marcel Les Valence
... niet-gekoelde versie, met of zonder lift, met tapijtplanken en/of spiralen. Het model SHOP24ESC930AR is uitgerust met een koelgroep en een lift. Afhankelijk van uw behoeften kan het worden uitgerust met modulaire tapijt- en/of spiraalplanken. Ideale oplossing voor 24/7 automatische verkoop van dranken (blikken en kleine plastic flessen), snacks (chocoladerepen, diverse koekjes, chips en kleine...
Portfolio (158)
Frankrijk, Lille
... DE CHEESE CBD BLOEMEN De Cheese CBD is zonder twijfel een van de variëteiten met de meest doordringende en uitgesproken aroma's. Het is genoeg om een zakje met een bloem open te maken om te beseffen dat je niet met een alledaagse variëteit te maken hebt. Maar deze variëteit eert zeker de Franse cultuur met zijn bijzondere aroma's van kaas en specerijen. Bovendien schuilen achter deze aroma's natuurlijk de ontspannende effecten van CBD. Type: CBD Bloem Variëteit: Cheese Teelt: Buiten...
Portfolio (44)
Frankrijk, Thiais
...Deze veelzijdige middelgrote ketel is geschikt voor pasteurisatie, kaas- en yoghurtproductie, evenals voor alle soorten melkverwerking. Hij kan ook worden gebruikt voor de pasteurisatie van vruchtensappen, het verwarmen van kalfsmelk, het vloeibaar maken van honing, de productie van bijenwas, enz. Kenmerken Maximale capaciteit: 45 liter Minimale capaciteit: 25 liter Maximale temperatuur: 90 °C Type verwarming: elektrisch...
Portfolio (82)
Frankrijk, Saint-Etienne
...Harde kaas van ongekookte pasta, gemaakt van gepasteuriseerde koemelk, gerijpt gedurende minimaal 8 weken. Het heeft een gladde en homogene pasta met een gewassen korst, typisch voor raclette. Ideaal voor raclette, maar ook voor het maken van hartige taarten, bladerdeeggerechten, pizza's, en niet te vergeten seizoenssalades en voorgerechten.
Portfolio (187)
Frankrijk, Saint Cannat
...{"PROEVERIJ":"Deze Chardonnay heeft een mooie, heldere, glanzende gele kleur met gouden reflecties. De neus biedt intense aroma's van exotisch fruit (ananas) en witvlezig fruit (perzik, abrikoos, ...), aangevuld met toast- en vanilletonen. Zijn frisse mondgevoel en de volle, romige afdronk maken het de ideale metgezel voor uw aperitief, waar hij geserveerd kan worden met salades, wit vlees, vis...
Portfolio (46)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...Ingrediënten: - Mosterdzaad * - Alcoholazijn* - Ongefilterd zeezout* - Water * Producten uit de biologische landbouw - Zonder conserveermiddelen Gebruikstips: De uitgesproken smaak zal liefhebbers van pittige gerechten verheugen. Het is ideaal als begeleiding bij uw vlees, gegrild voedsel en perfect voor het maken van een vinaigrette of mayonaise. Bekleed een taartbodem met Dijonmosterd, voeg...
Portfolio (132)
... Parijs (gouden en zilveren medailles). Bovendien zijn wij attent op de kwaliteit van onze producten door regelmatig tests uit te voeren en kwaliteitsaudits te ondergaan. Wij zetten ons in voor 100% transparantie naar de consument. Ons doel is om buiten Frankrijk te treden en uitzonderlijke producten bekend te maken! De slogan van het bedrijf: Michel Monteil, meester-ambachtsman, Respect, Authenticiteit, Kwaliteit. Wij werken dus uitsluitend B2B en zijn op zoek naar importeurs... Heeft u zin om met ons samen te werken? Aarzel niet om ons per e-mail te contacteren.
Frankrijk, Saint-Gély-Du-Fesc
... niet van plan om te oordelen (behalve als het gaat om het snijden van kaas en boter wanneer we uw manden voorbereiden). Echter, bij La Palanche doen we ons best om niemand achter te laten. Het is voor ons belangrijk dat de ecologische transitie voor iedereen toegankelijk is, vooral voor degenen met een beperkt budget.
Frankrijk, Saint-Malo
... zijn boter te maken. Hij produceert zowel voor topchefs als voor liefhebbers van goede boter, met het gewenste vochtgehalte en zout. De melk die wordt gebruikt, komt van boerderijen gelegen tussen Rennes en het Zuid-Manche. Hij produceert jaarlijks 240 ton boter. Jean-Yves Bordier exporteert zijn boter naar 17 verschillende landen en heeft wereldwijde bekendheid verworven. Product- en...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play