Italië, Misano Adriatico
...Deze heerlijke caciotta COOPERLAT met porcini-paddenstoelen is een must-have voor kaasliefhebbers. Verpakt in een handige verpakking van 1,2 kg, is deze frisse en romige kaas perfect voor op toastjes of om een voorgerecht compleet te maken. De uitstekende kwaliteit van de porcini-paddenstoelen geeft een heerlijke aardse smaak aan de caciotta, waardoor het een onweerstaanbare aanvulling is op elke tafel.
Portfolio (200)
Italië, Siano
... afmetingen in ml 2,5-3-5-10-15. - 1 Gegradueerde thermometer -10 +110 °C - 4 Kaasvormen voor het maken van 300/500 g kaas per stuk. - 2 Vormpjes voor ricotta of primosale van 200-300g per stuk. Receptenboek: Een handleiding voor het bereiden van goede kazen met een korte en zeer korte rijping.
...Ideaal voor de conservering en verpakking van voedingsmiddelen zoals vlees, vis, vleeswaren en kaas, geproduceerd uit ongerecyclede cellulosevezels, vrij van optische witmakers, behandeld om eigenschappen van vocht en weerstand te verkrijgen die het geschikt maken voor de verpakking van vochtige voedingsmiddelen, volledig geschikt voor contact met voedsel. MATERIAAL: PLANTENPAPIER...
Portfolio (45)
Italië, Martina Franca
...Il Rustico- Canestrato di mucca is een gerijpte kaas, geproduceerd met lokale koemelk en gerijpt gedurende 45 dagen. Deze kaas heeft een uitgesproken maar niet te sterke smaak, waardoor hij perfect is voor voorgerechten of als afsluiting van lunches en diners. Il Rustico is een ambachtelijk product, gemaakt volgens traditionele methoden en met eerlijke ingrediënten. De ambachtelijke verwerking en de unieke smaak maken het een product van uitmuntendheid in de Italiaanse zuiveltraditie.
Portfolio (29)
...IDEAAL VOOR DE VERWERKING VAN MELK EN DE PRODUCTIE VAN KAAS MET CONTINU BEWEGING, WERKT HET OP EEN BIJZONDERS ZACHTE EN GEREGULEERDE MANIER OM DE HANDMATIGE BEWEGING NA TE BOODSEN. Het stelt je in staat om een reeks aanpassingen te maken die de mogelijkheid bieden om de gewenste functies uit te voeren en het product op een delicate manier te bewerken, zeer vergelijkbaar met de handmatige beweging...
Portfolio (47)
Italië, Salerno
... voedingsmiddelen omdat vet, olie en water er niet doorheen kunnen. Deze speciale eigenschappen maken gewaxte papier de ideale verpakking voor gebruik in de voedingsindustrie voor het bedekken van voedsel en bakvormen. Paraffinepapier is handig om te voorkomen dat voedsel uitdroogt en zijn textuur verliest, waardoor de versheid van vlees, kaas, koekjes, vis, pasteitjes, taarten en vette items behouden blijft...
Portfolio (6)
Italië, Montelibretti
... aantrekkelijk voor de consumptie van geitenproducten. De kaasfabriek heeft het CE-keurmerk (IT F8W1G CE). Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van verse kazen, zoals primo sale, stracchino en robiola, gerijpte kazen en ricotta. Ook worden er witte en fruityoghurt en gepasteuriseerde melk geproduceerd. Ons commerciële aanbod richt zich op de Orazio-kaas, een halfgerijpte kaas die geschikt is voor tafelconsumptie en na enkele weken rijping op de markt wordt gebracht. Het droogzouten en de rijping in een natuurlijke omgeving maken het uniek door zijn sensorische eigenschappen.
Italië, Napoli
Onze website biedt sinds 2004 de verkoop van typische voedingsproducten uit Zuid-Italië, met name uit Napels en Campanië. De zoektocht naar kleine en geselecteerde producenten van kaas-, rustieke en zoetwaren is wat ons onderscheidt, en het doel om de aankoop een aangename en veilige ervaring te maken in alle opzichten is onze eigenschap. De grote pijlers van onze culinaire traditie, zoals...
Italië, San Giuliano Milanese
... op alle producten te krijgen. Bestel gemakkelijk via de website en ontvang je bestelling op je locatie. Of neem contact met ons op via e-mail om de prijslijsten die speciaal voor jou zijn gemaakt te ontvangen of om een kennismakingsafspraak te maken. Veel ambachtelijke producten: van jam voor het ontbijt tot confituren voor kaas, van ambachtelijk brood en bier om een goede aperitief te begeleiden tot zoete momenten om een lange dag smakelijk af te sluiten. Kies voor authenticiteit en Made in Italy, voor jou of voor je klanten!
... van een kaas voor echte fijnproevers. In onze kazen kunt u de Provola Silana proeven, met een zachte en delicate smaak, geproduceerd voor consumenten met een DELICAAT smaakpalet. - Ons bedrijf heeft besloten om een nieuw product op de voedselmarkt te introduceren: DE TURU. Dit product is ontstaan met als doel de echte smaak van pittige verse worst bekend te maken, verpakt in een synthetische darm met een diameter van ongeveer 15 cm, gestoomd. Het kan in plakken worden gesneden om broodjes en andere gerechten te vullen, voor een breed scala aan consumenten; het is werkelijk heerlijk!
... en puur is. We zijn begonnen met een eenvoudige groep schapen die onze grootouders met manische zorg verzorgden om het perfecte en heerlijke product te maken! Nu zijn we een bedrijf met arbeiders en vrachtwagenchauffeurs, en leveren we aan de beste supermarkten in de regio en daarbuiten. Wat is er van onze voorgangers overgebleven? De enorme passie voor deze melkproduct! We staan tot uw...
De Latteria di Roverbasso is opgericht in 1980 uit de passie van eigenaar Modolo Dino voor de kaasbereiding. Door optimaal gebruik te maken van zijn al twintigjarige ervaring, is hij erin geslaagd om vandaag de dag een ultramodern productiebedrijf te realiseren. Het bedrijf beschikt over een recent gebouwd verwerkingscentrum. Op de 3.500 m² vinden we de moderne productielaboratoria, de nieuwe...
...In de loop der jaren heeft de zuivelfabriek de juiste investeringen gedaan om een sterke groei in de productie van Parmigiano Reggiano mogelijk te maken: in 1960, met 107 leden, was de verwerkte melk 20.000 quintalen voor een productie van 3.700 vormen per jaar. In 2005 zijn er 24 leden, de verwerkte melk bereikt 165.000 quintalen en de vormen 30.000 per jaar. In 2017 zijn er 16 leden, de verwerkte melk is 215.000 quintalen en de geproduceerde vormen 36.000 per jaar.
Italië, Corleto Perticara
... maken gebruik van de dropshipping-methode voor verse producten zoals mozzarella, burrata en arrosticini uit Abruzzo. Dit doen we omdat we een zekere veiligheid, kwaliteit en versheid voor de eindconsument willen garanderen. We zijn ook betrokken bij de export van voedingsproducten naar het buitenland via contacten met verschillende lokale leveranciers.
Italië, Tv
... componenten als in alle zichtbare delen aan de buitenkant. Chef is een professioneel ontworpen product dat geschikt is voor wie ook vaak wil koken, zowel voor de lunch als het diner, niet alleen in het weekend zoals meestal het geval is bij traditionele grills. De eenvoud en snelheid waarmee heerlijke gerechten van vlees, vis, groenten, kaas of andere voedingsmiddelen zoals de heerlijke crêpes kunnen...
Italië, Novate Milanese
... voor de productie. Onze catalogus omvat Jamón Ibérico en Serrano, Rijst en Paella Pannen, Vleeswaren, Likeuren, Wijn, Kaas en Conserven. We zijn directe importeurs en kiezen onze producten zorgvuldig na een grondige analyse, waarbij we uitsluitend inkopen bij ambachtslieden in de sector en niet bij de grote distributie. Dit garandeert een uitzonderlijke kwaliteit van onze producten. Onze passie en...
Italië, Cavriago
... minstens 110 g fruit gebruiken om 100 g jam te maken. Naast de zoete jams bieden we hartige compotes aan, ontworpen om perfect te combineren met kaas of als heerlijke bijgerechten voor vlees en vleeswaren. Al het fruit en de groenten worden op lage temperatuur gekookt om de smaak van de verse producten te behouden. De perfecte worst is smakelijk en authentiek en handgemaakt zoals de traditie in Emilia vereist.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play