...Aan de boom verschijnt het in de vorm van een kleine groene citroen die wordt geplukt. Vervolgens wordt het geblancheerd in zout water voordat het wordt gedroogd in het zand van de woestijn, waar het enkele weken zal blijven. Deze stap stelt deze citroenen in staat om die zo gewilde umami-smaak te ontwikkelen. Gebruik: Zwarte citroenen zijn gedroogde vruchten die kunnen worden: - Geraspt of...
Portfolio (45)
Frankrijk, Condom
...Kleur: Amber met gouden reflecties Neus: Umami, zeer complex met paddenstoel en truffel. Mond: Zeer aanwezig met truffel, gekookte tomaat, zeer complex en krachtig, lichte bitterheid die grotendeels door de truffel wordt overweldigd. Afloop: Zeer lang met truffel en evolueert naar aroma's van druiven, dadels, gekonfijt fruit, met altijd een dominante truffelsmaak, aanwezigheid van kruidige noten zoals genepi, absint, gentiaan.
Portfolio (66)
Frankrijk, Graulhet
... smeltend in de mond, variëren de aroma's van de zwarte knoflook afhankelijk van de droogtijd en doen ze een beetje denken aan balsamicoazijn. Het heeft een optimale houdbaarheid van 1 jaar, maar in Japan bewaren sommigen het 10 jaar. Net als een goede wijn verbetert het met de leeftijd; als je de rijping wilt stoppen, bewaar het dan in de koelkast. En in de keuken? In de mond komt er een prachtige zachtheid vrij, licht zuur, die niet zonder meer aan drop doet denken; het maakt deel uit van de Umami-smaken. De smaak is zo zacht dat je het puur en heel kunt proeven, op elk moment van de dag.
Portfolio (1)
Frankrijk, Paris
... proces zou de voordelen van klassieke knoflook verveelvoudigen en de licht zoete smaak, variërend van karamel tot drop en afhankelijk van de droogtijd, wordt beschouwd als een van de vijf basissmaken, umami. Zwarte knoflook is bijzonder veelzijdig en wordt in veel recepten gebruikt, van voorgerecht tot dessert. Het is zeer gewild bij fijnproevers en sterrenchefs. Ean13:3701511709891 Referentie:ZwarteKnoflookBioAOPVoghieraCrème1...
Portfolio (133)
Frankrijk, Paris
...Een korte beschrijving: De mullet poutargue, ook wel "boutargue" genoemd, is een hoogwaardige mediterrane delicatesse. Het is de gedroogde en gezouten eidooier van de mullet. • Textuur: Het heeft een stevige en licht rubberachtige textuur. • Smaak: De smaak van de poutargue is zout en intens, met uitgesproken mariene tonen. Sommigen beschrijven de smaak als umami, vergelijkbaar met die van kaviaar. • Culinaire toepassing: Poutargue wordt meestal in dunne plakjes gesneden en alleen geserveerd of met toast, salades of andere gerechten.
Bijpassende producten
Mullet Bottarga
Mullet Bottarga
Andere Producten
Garnalen
Garnalen
Portfolio (29)
Frankrijk, Varennes-Jarcy
...Een chocoladepasta met pure chocolade en een vleugje zwarte knoflook voor een zeer chocoladeachtige smaak. U zult de bijzondere smaak en de rondheid van de zwarte knoflook aan het einde van de mond ervaren, terwijl de umami-smaak de chocolade versterkt en naar voren brengt. Ideaal op pannenkoeken of op een sneetje brood. Onze zwarte knoflook is gemaakt van biologische witte knoflook IGP uit de...
Portfolio (5)
Frankrijk, Maisons-Alfort
Biospringer produceert natuurlijke ingrediënten op basis van gist voor de voedingsindustrie. Biospringer biedt gistextracten, inactieve gisten, geautolyseerde gisten en gistschillen aan om het aromaprofiel van voedingsmiddelen te verbeteren met natuurlijke aromatische basen, umami- en kokumitonen, evenals oplossingen voor zoutreductie en vetreductie.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play