Frankrijk, Bordeaux
... ceder mengt. Serveren tussen 16 en 18°C. Alcohol: 12,5% vol. Druivensoorten: Cabernet Sauvignon (60%), Merlot (35%), Cabernet Franc (5%) Producent: Merken AG Vins Formaten en verpakkingen: Fles (75cl) - Doos van 6 - 2017...
Portfolio (93)
Frankrijk, Bordeaux
... Druivenrassen: cabernet sauvignon 51%, merlot 43%, cabernet franc 3%, petit verdot 3% Vinificatie: parcellaire vinificatie in houten vaten en thermoregulierte roestvrijstalen cuves. Rijping: 12 maanden in vaten (waarvan 33% nieuw) Proefnotitie: Een interessante wijn met een goed gebalanceerd sap (leer en kers) en een structuur die veel elegantie heeft gewonnen. De balans komt tot stand rond een blend die rijk is aan merlot, de rijpheid is perfect, niet te veel en niet te weinig.
Portfolio (43)
Frankrijk, Auxerre
...Œil robe geelachtig licht Nez frisse noten van sauvignon die zich vermengen met citrusvruchten en witte bloemen Bouche mooie zure noten Vinificatie: 6 maanden gerijpt in roestvrijstalen tanks Wijn-spijscombinatie: aperitief, frisse en moderne keuken De aanbeveling van de wijnmaker: te serveren tussen 8 en 10° Verpakking: Eenheidsprijs verkocht per doos van 6 flessen franco Domaine: Cave du Marmandais Appellation: Côtes du Marmandais Millésime: 2018 Cépage: Sauvignon Blanc Cultuur: Traditioneel Label: AOC (Appellation d'Origine Contrôlée)...
Portfolio (190)
Frankrijk, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Saint Emilion Grand Cru Blend: Merlot - Cabernet Sauvignon - Cabernet Franc Verouderingspotentieel: Ongeveer 20 jaar Vinificatie: Handmatig geoogst, de druiven worden ontsteeld en vervolgens gesorteerd met een densimetrische bad. Hierna volgt een week koude maceratie voor de fermentatie en 10 dagen alcoholische fermentatie, waarbij de druiven worden gepompt en de hoed wordt ondergeduwd. De wijn wordt afgetapt en vervolgens geperst voordat hij 15 maanden rijpt: 60% in nieuwe vaten en 40% in temperatuurgecontroleerde roestvrijstalen tanks. Oenoloog: Thomas Duclos...
Portfolio (53)
Frankrijk, Boulogne-Billancourt
...Gelegen in het hart van de Provence, produceert het Domaine d'Estoublon sinds 1489 wijnen en olijfolie. De rode wijn van het Château is een blend van Cabernet Sauvignon en Mourvèdre, geproduceerd onder de AOP Baux de Provence. Zijn kleur varieert van robijnrood tot granaat en is geconcentreerd. De krachtige en complexe neus onthult aroma's van pruim, bramencompote, geroosterde cacao, zoete specerijen en ceder. Deze cuvée past perfect bij een stuk rundvlees, een eendenborst met pepersaus of een lamschouder.
Portfolio (10)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
...De wijn: Phigaia is de emblematische cuvée van het domein Serafini & Vidotto. Deze iconische cuvée, gemaakt van een blend van Cabernet-sauvignon, Cabernet-franc en Merlot, straalt een ongelooflijke puurheid van fruit uit. Verfijnde en smakelijke tonen van zwarte kers, aardbei en framboos komen uit het glas en evolueren met gratie in de mond... alles met finesse. De rijping in eiken vaten...
Portfolio (321)
Frankrijk, Cissac Medoc
...Pariteit in de druivensoorten tussen een blend van Cabernet Sauvignon en Merlot. Aroma's van lichte houttonen, kleine rode en zwarte vruchten. Gestructureerd maar rond, is deze wijn harmonieus en soepel met een mooie afdronk.
Portfolio (8)
Populaire landen voor deze zoekterm