Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... openen als aperitief bij een plank met charcuterie of aan tafel bij wit vlees. Een reis naar de zon! Inhoud: 75cl Type: Rode wijn Druivensoort: Primitivo IGT: Puglia (Apulië, Italië) Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2030 Serveertemperatuur: 16-18°C...
Portfolio (321)
Frankrijk, Floirac
...Ongeraffineerde, biologische kokosboter, voor lichaam, haar, tanden. De kokosboter die ik u aanbied is extra vierge, koudgeperst uit het vlees van verse, biologische kokosnoten. Er zijn geen toevoegingen of verwijderingen, alleen pure kokosboter met een mooie kokosgeur. Kokosboter is rijk aan essentiële vetzuren (90%), wat het in staat stelt zijn functie als beschermende barrière te vervullen...
Portfolio (25)
Frankrijk, La Ville Aux Dames
...De Maé siliconen mallen zijn ontworpen voor zowel het invriezen als het bakken van uw zoete en hartige bereidingen (gebak, ijs, cake, voorgerecht, zeevruchten en vlees, broodjes, banket...). Premium voedselveilig silicone voor intensief gebruik Bestendig tegen temperaturen van -45°C tot + 280°C Gemakkelijk loslaten (aanbeveling: loslaten na het invriezen) Gemaakt in Frankrijk Formaat: Individueel Afmeting: 400x600mm...
Portfolio (48)
Frankrijk, Livry Gargan
...Voor creatieve en originele presentaties in de vitrine, kies voor deze BPA-vrije ABS schaal van voedingskwaliteit, gebruikt in slagerijen, bakkerijen, de horeca, hotels, en catering... Deze presentatie schaal is geschikt voor alle soorten voedsel zoals vlees, vis, charcuterie, pasta, salades, sauzen, marinades of chocolade. Bespaar tijd en bewaar uw bereidingen in deze presentatie schaal...
Portfolio (46)
Frankrijk, Saint Romain La Motte
...De A.O.P. Espelette-peper is een rode peper met fruitige tonen en een duidelijke maar milde scherpte, die typisch is voor de Franse keuken en meer in het bijzonder de Baskische keuken. De Espelette-pepergelei is een zoete en geurige condiment, die doet denken aan rode bessengelei met een licht pittige kant, perfect om te combineren met uw vlees, kazen en foie gras. Het is het vlaggenschipproduct...
Portfolio (30)
Frankrijk, Pantin
... alcoholische sensatie. Een cuvée die zowel zeer elegant als gulzig is. 80% Merlot. 20% Cabernet Sauvignon. Zeer mooie paarse kleur. De complexe neus komt tot uiting in tonen van geconserveerd rood fruit, specerijen, kokosnoot en vanille. Het hout is versmolten en flatterend. In de mond onthult dit jaar fijne tannines, een lange en delicate structuur, die complexe fruitige tonen van kers, vanille en cacao laat aanhouden. Foto niet contractueel - Verzendkosten kunnen van toepassing zijn - neem contact met ons op. Wijn-spijs combinaties: - Aperitief - Eendfilet - Vlees in...
Portfolio (102)
Frankrijk, Parnac
...Fijnheid en versheid van het fruit. Een jurk van een roos die streeft naar paarse beelden, die een mengeling van versheid van rode vruchten, zachtheid van appel en peer en zuurheid van rode bessen uitdrukt in een vette en ronde context. Serveren: vers, 8 -10°C. Aanbevolen gerecht: Als aperitief met een knapper, gegrild vlees, vis, Aziatische keuken. Ideaal in de zomer met salades van fruit en seizoensgroenten.
Portfolio (4)
Frankrijk, Vertolaye
...Wij vervaardigen vele modellen van robuuste en esthetische snijplanken voor het snijden van vleeswaren, vlees, vis, groenten... Deze objecten zijn gemaakt van massief of samengesteld hout, bedrukt of gegraveerd afhankelijk van uw behoeften, en geolied voor voedselgebruik.
Portfolio (7)
Frankrijk, Varennes-Jarcy
... maakt het mogelijk om zowel met hartige als zoete gerechten te combineren en zal uw aperitief, vlees, vis, groenten en desserts op smaak brengen. Wij bieden verschillende formaten aan die zijn afgestemd op uw behoeften: - Bewaarzak 1 Bol - Bewaarzak 2 Bollen - Bewaarzak 10 Bollen - Plateau van 20 Bollen in bulk Bewaren op kamertemperatuur, beschermd tegen vocht en licht.
Portfolio (5)
Frankrijk, Gennevilliers
... onmiskenbare smaak voedt de hibiscusbloemgelée met specerijen het lichaam. De hibiscusbloem heeft talloze antioxidante eigenschappen die diep inwerken op de huid, de spijsvertering en de darmtransit. Kruidnagel ontgift grondig, terwijl kaneel het immuunsysteem versterkt. Of het nu zoet of hartig is, deze gelée is de perfecte aanvulling voor al uw maaltijden. Geserveerd bij het ontbijt of als dessert, past het uitstekend bij pannenkoeken, yoghurt en ander brood. Gebruikt als garnering voor uw gerechten, past de pittige rode vruchten smaak perfect bij vlees en vis. Inhoud: 260 ml...
Portfolio (27)
Frankrijk, Saint-Just-Saint-Rambert
... te voldoen aan de eisen van de voedingsindustrie (vlees, diepvries, vis, kaas, chocolade, enz.), en kenmerkt zich door de roestvrijstalen constructie (AISI 304) en de transportband die voldoet aan de FDA-, EU- en USDA-normen voor contact met voedsel. In vergelijking met traditionele L-lasmachines biedt de FP-serie een grotere productiviteit, evenals de mogelijkheid om polyethyleenfolie te gebruiken, naast de traditionele krimpfolies, en omvat verschillende modellen die tot 3600 pakketten per uur kunnen produceren.
Portfolio (98)
Frankrijk, Neuve Maison
... milieuvriendelijk als polypropyleen. Onze verpakkingen hebben het voordeel dat ze gebruiksklaar zijn, omdat ze geen montage vereisen. Gecoat plat karton is bijzonder nuttig voor: - Het transport van bederfelijke producten zonder oververpakking - Het transport van verse en vochtige bederfelijke producten - vlees, zeevruchten, kazen - Industriële productie waar stof een kwaliteitsprobleem vormt.
Portfolio (3)
Frankrijk, Bréal-Sous-Montfort
... - Zeevruchten - Groenten - Vlees Clean label, zonder toegevoegde aroma's, zonder conserveermiddelen, zonder kleurstoffen, zonder smaakversterkers, zonder additieven, zonder aroma's - Culinaire Extracten Sign’Nature® - Vleesfondsen - Vis- en schaaldierfumets - Duxelles en groentefondsen - Natuurlijke aromatische oplossingen - Marinades - Saucebases en sauzen - Specerijenmengsels - Bindmiddelen - Aroma's en kaaspoeders - Functionele mengsels voor de bereiding van vlees...
Portfolio (3)
Frankrijk, Rivarennes
...Spijsverteringsproblemen veroorzaken: maagzuur en een vol gevoel. Groenten, vlees en alcohol zijn veroorzakers van zuurheid, winderigheid en ongemakken. Deze problemen blijven bestaan, zelfs als u stopt met het eten van wat ze heeft veroorzaakt. Om de spijsvertering te vergemakkelijken, pakt Epibal 3 fenomenen aan: moeite met verteren, zuurbranden, en een vol gevoel. 100% natuurlijke samenstelling. Venkel, Kaneel, Oregano, Lithothamne.
Portfolio (41)
Frankrijk, Lignières-Ambleville
... fruitige, zoete en intense aroma's voor uw aperitieven en cocktails, maar ook voor uw gerechten zoals meloen of een fruitsalade. Laat u tenslotte meevoeren door de extra oude pineau met zijn nootachtige, gekonfijte fruit smaken, een elegante en weelderige geur die goed zal passen bij foie gras, wit vlees, Roquefort en vele anderen.
Portfolio (3)
Frankrijk, Mitry Mory
...Robuuste bamboe snijplank, die het snijden van vlees en groenten vergemakkelijkt. Met groef en randen.
Portfolio (265)
Frankrijk, La Fouillade
...De biologische coppa van Ferme de la Rousse is gemaakt van schoudervlees. Het vlees is smaakvol en mals. Het kan rauw in dunne plakjes als aperitief worden gegeten en gegrild past het perfect bij een raclette of een brunch.
Portfolio (11)
Frankrijk, Lys Haut Layon
... pneumatische persing voor een lage druk persing. Bezinking - Dagelijkse controle van de fermentatie - Temperatuurbeheersing op 16° C - Overhevelen - Filtratie. Botteling en koolzuurvorming in onze grotten met een minimale rijping van 12 maanden. Druk: 5 tot 6 bar. Proefnotities: Een aantrekkelijke neus met een lichte amylische toets, een frisse en aromatische aanzet in de mond. Een fijne en elegante bubbel. Combinaties: De Vouvray zal uw feestmomenten bij het aperitief begeleiden, maar ook uw maaltijden met vis of wit vlees voor de Brut en bij desserts.
Portfolio (43)
Frankrijk, La Rochelle
...Deze mosterd is gemaakt met Atlantische zeewier en zal je vergezellen tijdens je maaltijden, vooral met wit vlees, vinaigrette en sausbasis. Gewicht: 0,100 kg...
Portfolio (91)
Frankrijk, Lalinde
...Kenmerken Ronde Grill 85 Ofyr: Gewicht: 8kg Materiaal: Zwart Staal Afmetingen: 42×11,5cm Voeg een extra dimensie toe aan uw OFYR kookeenheid door deze ook als een echte barbecue te gebruiken. Perfect voor mooie stukken vlees, maar ook voor groenten. Extra kookruimte, ideaal om pannen op te zetten, zelfs een paellapan. Gewicht: 8 kg Materiaal: Zwart Staal Kleur: Zwart Gewicht: Gewicht: 8kg Afmetingen: Afmetingen: 42×11,5cm...
Portfolio (50)
Frankrijk, Lamballe-Armor
...Vers geschild en geblancheerd aardappelen. Gemiddelde hele 100% Franse oorsprong. Vast of zacht vlees variëteit 100% natuurlijk product zonder conserveermiddelen, zonder additieven, zonder sulfieten, zonder hulpstoffen. Vers product gekookt, lage temperatuur kookmethode en vacuümverpakking na het koken en afkoelen. Kookmethoden: Gekookt Verpakking: Karton van 12 kg Netto gewicht: ZAK VAN 4 KG T.H.T.: 42 DAGEN...
Portfolio (17)
Frankrijk, Soing-En-Sologne
...Het is het equivalent van een grand cru op muscadet. Blind geproefd, roept de lange rijping op lie de mooie, goed gemaakte Bourgogne Blanc op. Ideaal als aperitief, deze grote wijn uit de Loire past perfect bij alle visgerechten met saus, wit vlees en zal ook goed samengaan met foie gras. Domaine: DOMAINE DE L'EPINAY Appellation: MUSCADET SÈVRE ET MAINE Regio: VAL DE LOIRE Kleur: Wit Druivensoort: 100% Melon de Bourgogne Teeltwijze: Biologisch Inhoud: 75cl Gewicht: 1 kg Karakter: Droog Jaargang: 2017...
Portfolio (100)
Frankrijk, Brunoy
... vervolgens in de zon gedroogd totdat deze wit wordt. Deze peper brengt de subtiele en bloemige kant van de bes naar voren, terwijl hij zijn eigen frisheid behoudt. Witte peper uit Madagaskar past perfect bij uw sauzen, vis of wit vlees; en het zal ook een aanwinst zijn voor uw kazen en desserts. Gewicht: 250 g Hoeveelheid: 125 g, 200 g, 250 g, 500 g, 1000 g...
Portfolio (11)
Frankrijk, Ploufragan
...kweekomstandigheden die respectvol zijn voor de dieren, op stro en met drie keer zoveel ruimte als in de conventionele productie, zodat ze hun natuurlijke instincten de vrije loop kunnen laten. Het is een kleine sector waarin 25 gepassioneerde Bretonse boeren zich inzetten. Het vlees van Label Rouge Boerderijvarkens voldoet perfect aan uw verwachtingen van NATURALITEIT, terwijl het uw smaakpapillen verwent dankzij een langere kweekduur van minimaal 182 dagen en dankzij de keuze voor een ras dat geselecteerd is op zijn robuustheid en slachtkwaliteiten.
Bijpassende producten
VARKENS
VARKENS
Andere Producten
Charcuterie
Charcuterie
Portfolio (4)
Frankrijk, Compiègne
...Voor de verpakking van wortelen, aardappelen, vlees, diepvriesproducten en andere producten (met horizontale bovenlas en verticale las) in voorbedrukt PE-folie in rolvorm. Product: Voor het verpakken van wortelen, aardappelen, vlees, diepvriesproducten en soortgelijke producten. Gewicht: 5,0 kg – 20 kg Materiaal: Voorbedrukt PE-folie. Volledig roestvrijstalen constructie. Bediening via...
Portfolio (59)
Frankrijk, Perpignan Cedex
...De dragon, waarvan de Latijnse naam (dracunculus) "kleine draak" betekent, is een juweel van de Franse keuken! Hij staat vooral bekend om zijn intense anijsachtige smaak en licht kamferachtige aroma. Dragon maakt deel uit van de fijne kruiden, zijn aroma's passen prachtig bij eieren, vlees, vis en versterken de meeste sauzen: béarnaise, tartaar, mayonaise, vinaigrette, tomatensaus of zelfs gearomatiseerde boter. Hij kan ook worden gebruikt om azijn te aromatiseren door eenvoudigweg een takje in de fles te steken. In infusie staat hij bekend om zijn kalmerende eigenschappen.
Portfolio (30)
Frankrijk, Frepillon
...Vier mixte 6 niveaus GN 2/1. Elektrische of gasvoeding. Glijrails op verwijderbare frames, met een afstand van 68 mm. Langs de lengte inladen. 7 kookmodi + finishing: gevogelte – vlees – vis – eiproducten – desserts, bijgerechten – groenten – bakkerijproducten en 4 processen: sauteren – pocheren – grillen – bakken van bakkerijproducten. Intelligente assistenten: > iDensityControl: klimaatbeheer door interactie tussen sensoren, hoge verwarmingskracht en stoomgenerator. Actieve ontvochtiging voor een perfecte en gelijkmatige kooktemperatuur, en een laag energieverbruik.
Portfolio (24)
Frankrijk, Arles
...Conserves Guintrand Verwarm onze Niçoise ratatouille in een pan op laag vuur en serveer deze bij uw rode of witte vleesgerechten, waarbij u het kookvocht dat u heeft gereserveerd toevoegt. Als er geen vlees bij is, zal onze Niçoise ratatouille u ook gewoon verwarmd, met een scheutje olijfolie, verrukken. Koud of licht gekoeld zal het zeer aangenaam worden gewaardeerd zoals het is, tijdens de zomerse maaltijden, als voorgerecht of als groente, ook weer verfraaid met een lichte scheut rauwe, fruitige olijfolie.
Portfolio (142)
Frankrijk, Aix-En-Provence
...De Voatsiperifery-peper, beter bekend als de wilde peper van Madagaskar, is een van de meest gewilde ter wereld. Ontdek de echte smaak van de peper uit Madagaskar: fruitig, houtachtig en bloemig. Het voegt een verfrissende toets toe aan uw gerechten, met veel karakter maar zonder agressie. De wilde peper van Madagaskar past perfect bij wit vlees, vis, foie gras, lam, salades... het zal ook heel...
Portfolio (10)
Frankrijk, Auros
...Lactose- en glutenvrije droge worst. Natuurlijke darm met een asachtige bloem. Ambachtelijke productie op traditionele wijze, Huisgemaakt. Zelfde vlees als voor de worst uit de Pyreneeën, met nog smaakvollere aroma's door de smallere darm. Zorgt voor vreugde tijdens borrels en diners.
Portfolio (31)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play