Frankrijk, Rouvres Les Vignes
...volledig atypisch voor een Pinot Noir. We vinden ook kruidige tonen, vanille en kaneel terug. In de mond is de aanzet levendig met aroma's van citrus en ananas. De frisheid van de Champagne Claude PERRARD Brut Blanc de Noirs maakt het mogelijk om hem te serveren als aperitief bij allerlei soorten hapjes. Daarnaast zal hij uw gemarineerde vis en wit vlees begeleiden. U kunt hem ook serveren met een dessert op basis van fruit.
Portfolio (4)
Frankrijk, Saint Ouen L'aumône
...Gember brengt veel verfijning in de keuken. Het wordt gewaardeerd om zijn frisse, citroenachtige en bijna fruitige aroma's. Het kan gemakkelijk worden gebruikt als vervanging voor peper, met kleine toevoegingen aan het einde op wit vlees, desserts, vis, enz.
Portfolio (26)
Frankrijk, Brissac Loire Aubance
...granaatintensiteit. Fijne neus, delicate aroma's van rode vruchten, cassis en kruisbes. Aangename en evenwichtige structuur. COMBINATIE GERECHT/WIJN: Charcuterie, rood vlees, milde kazen. DIENSTTEMPERATUUR: Tussen 15 en 17°C. Doos van 6 flessen van 75cl...
Portfolio (12)
Frankrijk, Saint Mard De Réno
...De gepelde hennepzaad is het "vlees" van de zaad nadat de schil is verwijderd. Het is afkomstig van de hele hennepzaad, ook wel chènevis genoemd, en komt van een Cannabisplant met een extreem laag THC-gehalte (<0,2%) in overeenstemming met de wetgeving. Het wordt een superfood genoemd omdat het op zichzelf een compleet voedingsmiddel is met een perfecte omega-3/omega-6 verhouding van 1 op 3. Klaar voor consumptie: 's ochtends bij het ontbijt, over een salade, over onze gerechten, fruit...
Portfolio (15)
Frankrijk, Levallois Perret
...De zoete peper is een kleine, pittige rode peper met een scherpe, licht bittere en zeer aromatische smaak. Gebruik van de zoete peper in de keuken: Hij past ook goed bij basilicum, fenegriek, venkel, kruidnagel, gember, knoflook, koriander, komijn, marjolein, peterselie, tijm, kaneel en ui. Hij geeft subtiele smaak aan olijfolie, soepen, sauzen, groentegarnituren, rood vlees, gevogelte en vis... De voordelen van de zoete peper: Rijk aan vitamine C en A, foliumzuur, kalium en vitamine E.
Portfolio (28)
Frankrijk, Laure-Minervois
...Assemblage van Grenache, Syrah en Carignan. Volle rode wijn met rijke tannines die de afdronk bedekken. Een wijn die perfect past bij uw gegrilde groenten en vlees.
Portfolio (11)
Frankrijk, Ham
...De hele dillezaadjes worden geoogst van de plant Anethum graveolens L. Dille is een zeer gewaardeerde specerij in de keuken vanwege zijn kenmerkende anijsachtige smaak. De dillezaadjes zijn bijzonder heerlijk als begeleiding bij gegrilde of gerookte vis, verse kazen, salades, groenten, vlees, papillotes, sauzen, cakes, compotes en jam. Hun anijsachtige smaak voegt een unieke dimensie toe aan deze...
Portfolio (127)
Frankrijk, Passa
...100% Carignan Deze wijn van Carignan komt van honderdjarige wijnstokken, geoogst op optimale rijpheid, afkomstig uit klei-zandachtige bodems, gelegen aan de voet van de Albères en de Pic du Canigou. Neus met peperachtige aroma's. Lang in de mond, rond en in balans. Te genieten bij warme voorgerechten, rood vlees, stoofschotels en kaasplankjes. Certificering: biologisch...
Portfolio (14)
Frankrijk, Saint Cannat
... thermoreguleerd rond 16-18°C. PROEFNOTITIES Mooie lichtroze kleur, frisse fruitige smaak. Verfijnd en delicaat in de mond, een goed jaar. Een gastronomische wijn. U zult onze Bandol rosé wijn bijzonder waarderen bij vis, gegrild vlees, bouillabaisse, gevogelte… Of als aperitief. Geserveerd op ongeveer 13°C...
Portfolio (46)
Frankrijk, Brive La Gaillarde
...De must-have om een gerecht 'gastronomisch' te maken, de Porcini-molen! Ideaal voor rijst, sauzen, gegrild vlees, soepen... 100% extra Porcini. Pot van 30 g. Houdbaarheid 18 maanden.
Portfolio (71)
Frankrijk, Plaisir
...De papaja is een lid van de Caricaceae-familie, het vlees wordt gegeten als een voorgerecht, in dessert of in salade gemengd met andere vruchten. Groene papaja kan worden gebruikt in gratin. Kenmerken van de papaja: Papain wordt gebruikt in zogenaamde "enzymatische" scrubs, die veel milder zijn dan korrelige scrubs. Huid: verwijdert dode cellen op het oppervlak van de epidermis, zonder gezonde...
Bijpassende producten
De Papaja
De Papaja
Andere Producten
De Okra
De Okra
Portfolio (34)
Frankrijk, Besancon
...IN DE KEUKEN: Versterk het aroma, de smaak en de geur van uw grillades en barbecue. Het is een kruidenmix die het vlees verheft en een heerlijke geur geeft. DE VOORDELEN De barbecues en grillades gemarineerd in onze grillmixen zorgen voor een gevoel van welzijn en stimuleren... Ze zullen uw smaakpapillen verwennen.
Portfolio (28)
Frankrijk, Cournonterrale
... door koude persing van biologische Picholine olijven uit de Languedoc (95%) en aangevuld met verse citroen (5%). Citroenen die op dezelfde grond zijn gekweekt als de Picholine olijfbomen. Een culinaire bereiding die een pittige toets zal geven aan gegrild vlees, salades en zonnige gerechten uit de Middellandse Zee.
Portfolio (10)
...Roestvrijstalen structuur. Op open poten Vaste grill voor vlees Met gasafsluitklep en thermokoppel Lade voor het opvangen van vet Afgeronde randen voor gemakkelijke reiniging Verstelbare roestvrijstalen poten...
Portfolio (50)
Frankrijk, Montigny-Le-Bretonneux
...De krabben worden gevangen in kooien. Soort: Cancer pagurus Snede: Vlees, schaar, geheel Oorsprong: Alle producerende landen Verpakking: Alle formaten zijn mogelijk.
Portfolio (15)
Frankrijk, Paris
...Soja heeft steeds meer aanhangers over de hele wereld. Oorspronkelijk uit Azië, bevat deze peulvrucht complete eiwitten, die vlees kunnen vervangen voor vegetariërs. Bovendien bevat soja geen cholesterol en bevat het gezonde vetten, waaronder enkelvoudig en meervoudig onverzadigde vetzuren. In de keuken biedt het een overvloed aan mogelijkheden en leent het zich voor alle combinaties...
Portfolio (9)
Frankrijk, Le Plessis Trevise
...Deze mengmachine is een veelzijdig apparaat dat u zal ondersteunen bij uw bereidingen met meel, sauzen, vlees... Hij is perfect geschikt voor gebruik in de Bakkerij, Patisserie, Slagerij, Pizzeria, Catering, Restaurant, omdat hij zowel zachte deegsoorten als harde deegmengsels zoals pizza en brood kan kneden. De voordelen van dit product: - Gemakkelijk schoon te maken - Volledig roestvrij staal - Geschikt voor professioneel gebruik...
Portfolio (66)
Frankrijk, Guenange
...Wilt u een saus die uw witte vlees, zeevruchten of zelfs uw eieren begeleidt? Deze Jalapeño-saus is mild maar pittig, zuur en lichtzoet, aangenaam versterkt door een scheut rum die de nodige karakter toevoegt. Een mix van verse Jalapeño-pepers en verse paprika's, zodat u optimaal kunt genieten van de smaken van deze laatste. De citroen voegt de citrusnoot toe die perfect samengaat met de Jalapeño...
Portfolio (98)
Frankrijk, Concarneau
...De Zwarte Wintertruffel (Tuber Melanosporum) is wereldwijd bekend in de keuken als "Perigord" truffels, of in Italië als de "Nero Pregiato". Het wordt beschouwd als de koning van de zwarte truffels. Over het algemeen heeft het een ronde vorm, maar kan ook onregelmatig of lobvormig zijn, en bereikt normaal gesproken een grootte van maximaal 10 cm (3,9 in). Het is gekenmerkt door kleine piramidale puntjes en een zwart-bruin huid; het vlees van de winterzwarte truffel is aanvankelijk wit, en wordt daarna donker. Het is doordrongen van witte aderen die met de leeftijd bruin worden.
Portfolio (10)
Frankrijk, Dijon
Gelegen in het Maison Diocésaine de Dijon aan de 9 bis Boulevard Voltaire, opent de Boutique Ciel et Terre zijn deuren in maart 2021 om religieuze boeken, producten uit monastieke tradities en religieuze voorwerpen aan de inwoners van Dijon en hun buren aan te bieden. We werken samen met kloosters en abdijen uit heel Frankrijk. Vandaag de dag collaboreren we met bijna 40 verschillende religieuze i...
Portfolio (10)
...Continu kooktoestel 500kg/u vlees Innovatief kook systeem: au bain-marie, sproeibussen voor een gelijkmatige bereiding. Geprogrammeerde toevoer in de kooktoestel voor een gelijkmatige bereiding met sap of vet. (confit, enz...) Innovatie door CEMMI IHM-interface, recepten voor verschillende kookmethoden (in sap, in confit, in water, in bouillon, in olie...) Zachte bereiding (au bain-marie) met thermische olie Regelmatige en gelijkmatige bereiding (schroef zonder einde) CIP aanwezig (optie) Hygiënisch & robuust ontwerp volledig in roestvrij staal Gecertificeerde materialen voor voedselcontact...
Portfolio (2)
Frankrijk, Sault
...De korrel van spelt is zacht. Het kan worden gekookt zoals rijst en past goed bij salades, groenten of vlees. Het onderscheidt zich door een zeer laag glutengehalte. Speltmeel wordt gebruikt in de bereiding van broden, taarten of pasta.
Bijpassende producten
Graan
Graan
Andere Producten
Bloem
Bloem
Frankrijk, LA ROCHETTE
...Wij produceren met groot respect voor de traditie van oude worsten en droge worsten: natuurlijke darm, vers vlees, zonder kleurstoffen, glutenvrij en zonder toegevoegde nitrieten.
Bijpassende producten
Traditionele Droge Worsten
Traditionele Droge Worsten
Portfolio (1)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...81 % Biologische witte wijnazijn* - 19 % Verminderde biologische druivenmost * Product afkomstig uit de Biologische Landbouw Zonder conserveermiddelen, zonder allergenen Niet gepasteuriseerd Te gebruiken in dressings, salades, rauwkost en marinades. Deze witte balsamicoazijn zal uw voorgerechten, vlees- of visgerechten aanvullen. De uitgebalanceerde smaak is geschikt voor al uw warme of koude...
Portfolio (132)
Frankrijk, La Garde
...Bladvet, Been met vlees, Been zonder vlees, Lever, Lende zonder vlees, Alvleesklier, Ribben, Schouder snijden van vet, Staarten, Varkenshaas, Trim 60/40, Trim 70/30, Trim 80/20, Trim 85/15, Trim 90/10, Viscera. Algemene productspecificaties: Schoon, Geen Slechte Geur, Geen Veertjes, Geen Bloed, Geen Chemische Brandwonden, Geen Zwarte Vlek. Verzenddetails: Verzendmethode: 40 FT HIGH-Q...
Portfolio (3)
Frankrijk, Mouvaux
... nauwkeurige invoer van vlees in de schroefpomp biedt beslissende voordelen voor de kwaliteit, zoals een homogeen uiterlijk en een regelmatige verdeling van alle te vullen vleessoorten. Breed toepassingsgebied: Of het nu gaat om de automatische productie van worst, vormgeving, dosering of geïntegreerde vleesvermaler: de VF 620 is absoluut open voor adapters, ketenoplossingen en toepassingen van elke soort.
Portfolio (3)
Frankrijk, Paris
... drogers en droogmethoden. De PMV 50 droger wordt gebruikt voor het drogen van producten met een hoog watergehalte, bijvoorbeeld: zuivelproducten, vlees, vis, siropen, crèmes, fruitproducten of vloeibare harsen. Het monster wordt op het glasvezelfilter in de droogkamer geplaatst. Aan de onderkant van de kamer bevindt zich het uiteinde van de golfgeleider waar de microgolven worden uitgezonden. Na het starten van het proces divergeren de microgolven gelijkmatig over het oppervlak van het filter, waardoor het monster wordt gedroogd.
Portfolio (10)
Frankrijk, Les Riceys
...CÉPAGES : 100 % PINOT NOIR VINIFICATIE : Rosé verkregen door maceratie. PROEVERIJEN : Zeldzame wijn met een unieke smaak. De neus is verrassend, rijk en complex met tonen van kleine rode vruchten en specerijen. De delicate, goed gebalanceerde smaak combineert frisheid en finesse. Het is een maaltijdwijn die perfect past bij wit vlees en kazen. MEDAILLE : 1 ster in de Hachette Gids voor Wijnen 2021...
Portfolio (9)
Frankrijk, Ozoir-La-Ferriere
...Houten prikken maken het mogelijk om allerlei soorten spiesen van vlees, vis, groenten of fruit te creëren. In een verpakking van 1000 stuks Ref.:112,47 Benaming:Piques brochettes Kleur:Kraft Afmeting:25 cm Verpakking:1000 Eenheidsprijs:12,00 € HT Dus 0,012 € HT per eenheid...
Portfolio (244)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play