Frankrijk, Gometz La Ville
...Het is perfect om uw salades, of ze nu groen of samengesteld zijn, te verfraaien, evenals voor het marineren van vlees en groenten. Het unieke smaakprofiel maakt het een favoriete ingrediënt voor zelfgemaakte sauzen en dressings, waardoor het een heerlijke complexiteit aan uw culinaire creaties toevoegt. De zoetheid van honing ontmoet de levendigheid van azijn in elke druppel van onze Honingazijn, wat een smaakervaring creëert die zelfs de meest veeleisende smaakpapillen verleidt. Geniet van de veelzijdigheid van dit ambachtelijke condiment om memorabele gerechten te creëren.
Portfolio (51)
Frankrijk, Saint-Omer
Frankrijk, Montlaur En Diois
...Onze varkens dartelen sinds hun geboorte in een schaduwrijke weide van 6000 m², omringd door walnotenbomen. Hun voeding bestaat uit specifieke pellets die voldoen aan de behoeften van de varkens, evenals afval van de boerderij dat we niet hebben kunnen verkopen vanwege sorteerafwijkingen (pompoenen, meloenen, noten, granen, hennep). Het Gascon-ras zijn zwarte varkens, van vrij kleine omvang omdat hun groei langzaam is, zeer sociaal en speels, met de oren die over hun ogen hangen. Het vlees is typisch gemarmerd en van een grote smaak. GEWICHT: 5 kg VERPAKKING: 5 kg...
Portfolio (15)
Frankrijk, Renaison
...De Ethiopische kruidenmix waar iedereen het over heeft! Ethiopische curry, traditioneel gebruikt in stoofschotels of langzaam gekookte gerechten, op gegrild vlees, in soepen, sauzen en zelfs in brood... de lijst is eindeloos!
Portfolio (56)
Frankrijk, Gisay La Coudre
...De echte "honingazijn" wordt gemaakt met onze meidoornhoning, die zoet en fruitig is. De suikers van de honing zijn omgezet in alcohol en vervolgens in azijnzuur: op dit punt is het product dus niet meer zoet. Er wordt dan honing toegevoegd om het een lichtzoete en vollere smaak te geven op de tong. Het wordt gepresenteerd in mooie flessen van 25cl, met een houten dop en schenktuit. Heerlijk voor "klassieke" vinaigrettes en in de keuken om vlees en vis te deglaceren. Het wordt in het bijzonder aanbevolen voor gevoelige magen!!! Het heeft geen houdbaarheidsdatum. Referentie: VINA25...
Portfolio (41)
Frankrijk, La Celle-Saint-Cloud
... snelle oven een maximale doorvoer en ongeëvenaarde culinaire kwaliteit. Hij kan 5 panini's in 40 seconden bakken, 4 croque-monsieurs in 60 seconden, 1 pizza Ø 30 cm in 75 seconden... maar ook sandwiches, toastjes, desserts (dunne taart, muffins, enz.), vis, schaaldieren en vlees... in recordtijd. Zeer stil (45dB), heeft hij geen afzuigkap nodig dankzij de ingebouwde katalysator en kan hij worden aangesloten op mono 230V voor hoge energiebesparingen.
Portfolio (4)
Frankrijk, Sucy-En-Brie
... shades biedt ook onbeperkte mogelijkheden voor de karakterisering van acrylprotheses. Voordelen Uitstekende mechanische en fysieke eigenschappen van een microgeladen composiet Kleuren in harmonie met natuurlijk gingivaal weefsel Esthetiek Onbeperkte mogelijkheden voor de reproductie van gingivaal weefsel Gemakkelijk te polijsten en schoon te maken Volledig compatibel met het GC GRADIA composiet Indicaties Reproductie van het vlees voor: Implantaat suprastructuren Kronen & bruggen Partiële protheses Karakterisering van volledige protheses Hoe te gebruiken? De GC CERAMIC PRI hechtsystemen...
Portfolio (139)
Frankrijk, Olivet
...Referentie 3317960007527 Houtachtige, frisse, pittige en aangenaam aromatische geur. Zwarte peperbessen worden groen geplukt, vervolgens enkele dagen gefermenteerd en in de zon gedroogd, waardoor ze rimpelen en zwart worden. Peper geeft traditioneel smaak aan alle hartige gerechten. Gebruik bij voorkeur hele korrels om vleesbouillons op smaak te brengen. Om te voorkomen dat de peper zijn aroma verliest en een scherpe smaak aan de bereiding geeft, is het beter om deze aan het einde van de kooktijd toe te voegen. Gebruikstips: sauzen, vlees, eieren, vullingen, patés, groenten...
Portfolio (114)
Frankrijk, Paris
... inschakelen, zodat u deze de volgende dag als nieuw en al warm aantreft. Naast deze niet te verwaarlozen voordelen, kunt u met uw roestisserie meer dan 250 recepten aan uw klanten aanbieden. De onberispelijke netheid van uw machine biedt ook de visuele en olfactorische sensaties die essentieel zijn voor de verkoop van uw producten. Het is niet meer mogelijk om voedsel te verbranden of te overkoken; de gepatenteerde Cook Correction-technologie analyseert de bereiding van uw producten in real-time en past de temperatuur dienovereenkomstig aan, voor een sappig vlees onder alle omstandigheden.
Portfolio (54)
Frankrijk, Castanet Tolosan
...Ontdek Voatsiperifery-peper, een wilde peper die op 20 meter hoogte wordt geoogst. De unieke en geurige aroma, samen met de typische korrel met een kleine vleugel, maken het een perfecte keuze om je vlees en groenten op te fleuren!
Portfolio (9)
Frankrijk, Valréas
...Afkomstig van de eerste bereiding van verse zwarte truffel, onthult deze licht zoute nectar het authentieke en krachtige aroma van de zwarte truffel uit Provence. Proefadvies: Perfect voor het maken van sauzen, het verrijken van een risotto of het deglaceren van vlees.
Portfolio (10)
Frankrijk, Paris
... geserveerd, heet Thiéré mboum; het wordt heerlijk bereid met vlees en gerookte vis en geserveerd met gierstcouscous! Zeer goed voor ijzertekort, wordt Nebeday ook toegevoegd aan pap. In Niger is er de Kopto, een traditioneel gerecht dat in het hele land wordt gegeten! De bladeren worden gestoomd of gekookt en er wordt pinda-pasta en specerijen aan toegevoegd, en het wordt geserveerd met lokale granen.
Portfolio (32)
Frankrijk, Saint-Genest-Lerpt
...Met waardevolle dierlijke eiwitten: vlees, vis en orgaanvlees afhankelijk van het recept 6 verschillende smaken Rijk aan vitamines en kruiden (peterselie, tijm, koriander & dille)...
Portfolio (16)
Frankrijk, Guérande
...De Perzen en de Egyptenaren beschouwden de sjalot, 2000 jaar geleden, als een heilige plant. Een bolgewas dat verwant is aan ui en knoflook, wordt het vaak gebruikt in de keuken, fijngehakt in salades of sauzen zoals béarnaise of beurre blanc. Helemaal gestoofd of geconfit, zijn ze perfect om te serveren bij vis, vlees of foie gras. De ideale metgezel voor al uw recepten met wijn, of gewoon om uw gerechten op smaak te brengen. Ideaal voor rode sauzen, het bereiden van vlees, gestoomde aardappelen, tomaatgerechten en ouderwetse soepen. SKU:SGE250...
Portfolio (42)
Frankrijk, Pont-De-Labeaume
...Vanuit zeer hoogwaardige saffraan, een gelei die verrast op kazen. Als afwerking op vlees zoals eendenborst, versterkt het zonder te maskeren. Ook te combineren met romige of melkachtige desserts: rijsttaart, verse kaas… Visueel is het een zeer mooi product, omdat de stigma's in de gelei blijven zweven. Samenstelling: biologische rietsuiker, citroensap, saffraanstigma's, agar-agar. Bewaring: 3 jaar. Pot van 215g.
Portfolio (28)
Frankrijk, Paris
... het al zijn sporenelementen en mineralen. De milde rokerigheid, 140 uur koud gerookt in beukenhoutrook, geeft het zijn diepe smaak. 100% zeezout gerookt met beukenhout. Natuurlijke koude rokerij zonder aroma of kunstmatige kleurstoffen. Niet-gejodeerd, niet-fluoride. Goddelijke finishing touch op gegrild vlees of vis.
Portfolio (21)
Frankrijk, Aix En Provence
...fruitsalade, wit vlees, room, vis. Vorm / Hoeveelheid BIO DROGE GEWASSEN BLAD / 12g - 50g. Oorsprong Frankrijk - 100% biologische plant. Deugden Ontspannend, slaapverwekkend, spijsverteringsbevorderend, cardiovasculair, antispasmodisch.
Portfolio (9)
Frankrijk, Paris
...Semoule van durumtarwe, Eieren 30%, Rode bietpoeder, Barolo DOCG-wijn 2%. Kan sporen van weekdieren bevatten. Voor ongeveer 3/4 personen. 6/7 minuten koken in een grote hoeveelheid gezouten kokend water. Afgieten en op smaak brengen. Wij raden een truffelsaus (witte of zwarte), vlees- of groentesaus aan. Een rode wijn (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) of een witte wijn (Roero Arneis, Gavi di Gavi) uit dezelfde regio vormt een perfecte combinatie. Ean13:3701511702359 Referentie:TagliatelleBioVinItalie1...
Portfolio (133)
Frankrijk, Les Eyzies De Tayac
...De zeer snelle slacht van onze vissen gebeurt volgens de traditionele Japanse techniek IKEJIME, die het dierenleed vermindert en zorgt voor een ongeëvenaarde kwaliteit van het vlees en een lange houdbaarheid. De gerookte zalmfilet in sashimi-stijl wordt zorgvuldig geselecteerd uit onze mooiste filets. Deze worden ontdaan van graten, met droog zout gezouten en voorzichtig gerookt met beukenhout...
Portfolio (18)
Frankrijk, Mietesheim
...De speciale Palette à la Diable mosterd is het belangrijkste ingrediënt om uw bereiding te verfraaien. Deze mosterd is speciaal ontwikkeld om vlees te omhullen en tijdens het koken te blijven zitten. Deze waardevolle culinaire hulp maakt het mogelijk om gerechten voor de horeca en slagerijen te verrijken. Ingrediënten: Water, mosterdzaad, azijn, tarwebloem, zout, peterselie, sjalot, specerij, aroma's, conserveermiddel: natriumbisulfiet.
Portfolio (80)
Frankrijk, Têche
... bij salades, groenten, vlees of kaas. Verkrijgbaar in flessen van 25cl, 50cl of 1L, is onze notenolie 100% noten, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. Prijs / L is indicatief voor een fles van 50cl notenolie. Aarzel niet om onze website noix-des-signaux.com te bezoeken voor ons volledige assortiment.
Portfolio (4)
Frankrijk, Ascain
...De volledige aromatische kracht van een balsamico door de lange concentratie van het fruit tijdens de reductie op het vuur. DE BELANGRIJKSTE PUNTEN Kenmerken Azijn afkomstig van de karamelisatie van een most van verse appels, samengevoegd met onze natuurazijn Ozpina. Echte elixir, elke druppel telt. Ideaal in salades en om vlees zoals varkensvlees of eend te deglaceren. Verpakking Elegante glazen siphonfles van 200 ml, met een mechanische scharnierdop.
Portfolio (8)
Frankrijk, Boulogne-Billancourt
...De Chianti Classico Riserva van Rocca Delle Macie is geboren tegelijk met de wijnmakerij. Vandaag de dag is deze Italiaanse wijn een van de must-haves van de Toscaanse wijngaard. Verouderd in Franse eiken vaten gedurende twee jaar, is deze Chianti enkele maanden in de fles verfijnd. Met een robijnrode kleur kenmerkt de cuvée zich door een mooie levendigheid die het karakter en de frisheid van de terroir weerspiegelt. Hij is vol van aroma's van kers en viooltje. Deze Chianti Classico Riserva zal zeker goed passen bij alle soorten vlees en pasta.
Portfolio (10)
Frankrijk, Saint Germain En Laye
... vaak voor in recepten voor ijs, room, infusies en likeuren. Het versterkt vooral de smaken van vlees zoals lam of kip. De deugden van de etherische olie van maillette-lavendel zijn talrijk: sedatief, pijnstillend, ontstekingsremmend, anti-vlooien... Het is een onmisbare etherische olie in aromatherapie! Inhoud: 10 mL/0,35 fl.oz...
Portfolio (22)
Frankrijk, Nogent-Sur-Marne
...KREA-COGITO biedt een breed scala aan grondstoffen, variërend van petroleumproducten zoals EN950 10PPM en JET FUEL A1 tot mineralen zoals Goud en Coltan, en voedingsmiddelen zoals rijst en suiker, en vlees zoals gevogelte. Wij zetten ons in om kwaliteitsproducten met een hoge beschikbaarheid te leveren om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.
Portfolio (5)
Frankrijk, Cornillé
...PAT80 is een natuurlijk geconcentreerd gedroogd rundvlees-eiwit met een minimum van 80%, wat het mogelijk maakt om uw bereidingen te verrijken met rundvlees-eiwitten en de smaak van "vlees/gaar rundvlees" te versterken, wat de aantrekkelijkheid bevordert. Zijn vetgehalte zorgt voor een goede binding van de korrels (vervuiling van fijne deeltjes).
Portfolio (17)
Frankrijk, Riec Sur Belon
... vanwege zijn smeltende en romige vlees. Vangstmosselen (herkomst Frankrijk): afkomstig van natuurlijke banken op de zeebodem, worden ze gevangen met behulp van sleeplijnen die door schepen over de zeebodem worden getrokken. De zeer bolle schelp met een "blauw-paarse" kleur bevat een gele en zeer geurige kern. Verpakking: zakken van 5kg-10kg-15kg / bakjes onder gemodificeerde atmosfeer van 4x1.4kg-8x1.4kg (met een houdbaarheid van 7 dagen) Wij bieden ze aan ontdubbeld (klaar om te koken): gereinigd met behulp van een machine die het byssus verwijdert, maar ook als niet-ontdubbelde.
Frankrijk, Ostwald
...Afkomstig uit een regionale ecologische teelt, wordt onze hennepmeel koud ontvet door ons en vervolgens gemalen door onze molenaar. Ons meel met notensmaken verrijkt en verfraait al uw zoete en hartige bereidingen! Rijk aan complete eiwitten (meer dan vlees!) en oplosbare en onoplosbare vezels, is het ook een bron van Omega 3-6-9! Gebruikstips: Rauw of gemengd 5 tot 30% met andere meelsoorten...
Portfolio (12)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play